Forum › Włocławek

w ostatni piątek odbyło się spotkanie zawiązującego się
w ostatni piątek odbyło się spotkanie zawiązującego się sztabu wyborczego kandydata do Parlamentu Europejskiego - Sławomira Kopyścia. Na spotkaniu było nie więcej niż 20% wszystkich członków PO we Włocławku. A sam kandydat zapraszał wszystkich. Jak pokazuje zaistniała sytuacja, sam kandydat nie ma poparcia nawet w szeregach swojej...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~POwiecWłocławek
Pozdrawiam wszystkich wędkarzy z ostatnich zawodów we
Pozdrawiam wszystkich wędkarzy z ostatnich zawodów we Włocławku .Gdybyście zabrali ze sobą sieci to z pewnością wyniki byłyby lepsze.Włocławskie ryby są tak do sieci przyzwyczajone(z pomocą działaczy PZW ),że na widok wędkarza z wędką dostają ataku śmiechu i dlatego nie chcą brać.Choć ,,działacze''twierdza ,że spłynęły...
Komentarzy0
Wyświetleń598
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~okońWłocławek
Sala na wymarzone wesele, piękna dekoracja, profesjonalna
Sala na wymarzone wesele, piękna dekoracja, profesjonalna obsługa. Wyśmienite menu. Bardzo dobrze rozwiązana sprawa z podziałem sal na konsumpcyjną i taneczną. Serdecznie polecamy wszystkim Młodym Parom. Pozdrawiamy Właścicieli
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Karolina i MariuszWłocławek
Gdzie jest w tym mieście policja wodna??? Pewnie jak zwykle
Gdzie jest w tym mieście policja wodna??? Pewnie jak zwykle panowie od krzaków palą fajki na Czarnym i lustrują panienki, a na Wikaryjskim ludzie uciekają po lasach przed quadami! To dziwne że pan komendant tak chwali się sukcesami swoich podwładnych a nie wie, co robią w godzinach służby. Weźcie się wreszcie do pracy!
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pilnuj krzakaWłocławek
Dochodzą mnie słuchy,że hymnem narodowym mają stać się
Dochodzą mnie słuchy,że hymnem narodowym mają stać się słynne Przed laty "Kaczuchy" :-)
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Tyle wam powiemWłocławek
NIE JESTEM GŁUPI... usłyszałem bowiem głos Pana
NIE JESTEM GŁUPI... usłyszałem bowiem głos Pana naszego, który przemówił do mnie ostrzegając przed niebezpieczeństwem.Uciekajcie powiada, bo Andromeda się zbliża.A w ręku trzymał wielki miecz. Światłość od niego biła.Upadłem na kolana i zacząłem się modlić, bałem się strasznie, bo szatan już nieraz próbował mnie...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Katolik wierzącyWłocławek
CWL już są w Sopocie! Witam, jestem na urlopie w Sopocie
CWL już są w Sopocie! Witam, jestem na urlopie w Sopocie i ostatnio dało się zauważyć na ulicach i usłyszeć CWLki ! Jeżdżą szrotem 20 letnim, muzyka na full, otwarte okna i wiejski uśmiezek. Ludzie się patrzą co to się toczy po ulicy. Czasami potrafią z 10 razy okrążyć ryneczek - w jakim celu nie wiem. Znajomi się śmieją...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MSWłocławek
Jak Wam się podobał wczorajszy występ kabaretów w Hali
Jak Wam się podobał wczorajszy występ kabaretów w Hali Mistrzów? Czy naglosnienie było ok, bo ja mam inne zdanie... Wydaje mi sie że takie występy sprawdzają sie na mniejszych salach. Pozdrawiam tych co dobrze się bawili:)
Komentarzy1
Wyświetleń778
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jutaWłocławek
Nachalna propaganda unijna w zerówkach "Nasz Dziennik":
Nachalna propaganda unijna w zerówkach "Nasz Dziennik": Nachalną indoktrynację w firmowanym przez Ministerstwo Edukacji Narodowej podręczniku dla zerówek "Nasz klasa". Czego ma się uczyć dziecko w zerówce? Czytać i liczyć - odpowie zapewne większość rodziców. Są jednak w błędzie - stwierdza gazeta. MEN uważa bowiem, iż...
Komentarzy2
Wyświetleń846
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~UE jest moją ojczyzną...Włocławek
Włocławek przecina sieć około 250 km dróg, w tym 190 km
Włocławek przecina sieć około 250 km dróg, w tym 190 km utwardzonych, ok. 56 km to drogi gruntowe. Zdecydowana większość dróg utwardzonych jest w stanie nazywając delikatnie złym. Ile w ciągu roku naprawia się gruntownie i buduje nowych km utwardzonych dróg ? Jeżeli przyjąć, że każdego roku 25 km będziemy naprawiać gruntownie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~FAKTYWłocławek
Ci my tu mamy: PIS: Czarnecki Czy im kompletnie
Ci my tu mamy: PIS: Czarnecki Czy im kompletnie odwalilo jak mozna taka chorogiewke marnej masci wziac, Mezydlo wziety do PO ostatnio to juz upadek ale ten gosc gwarantuje kleske a calej linii, Jarek K. chyba chce zarznac partie, kolejna zreszta. Zbonik ma racje, ze sie burzy. PO: Zwiefka Mialem "przyjemnosc" miec kontakt z tym...
Komentarzy2
Wyświetleń888
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Wybory wybory wyboryWłocławek
ul.Szczygla, Wspólna, Wilcza, Krucza zostały pokryte
ul.Szczygla, Wspólna, Wilcza, Krucza zostały pokryte asfaltem. Ciekawe ile czasu minie nim ten asfalt popęka. To jest tzw.ruski asfalt.Na grunt rodzimy,bez żadnej podbudowy,bez krawężników,na żużel. Niech mieszkańcy tych ulic tak się nie cieszą,za rok wszystko popęka i dopiero wtedy będą mieć ubaw.Kawały asfaltu...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WalkiriaWłocławek
no tak,kolejny piękny, kwietniowy i słoneczny dzień
no tak,kolejny piękny, kwietniowy i słoneczny dzień minął , nadchodzi kolejny , cudowny miesiąc wiosenny,zaczniemy wyjeżdżać na majówki i chodzić na majowe/pewnie też/.Aura sprzyja spacerom,tylko jak długo ? nadchodzą meszki!!! zmora naszego grajdołka.Czy już ktoś myśli o akcji pt.precz z meszkami ? Czy też szykujemy się...
Komentarzy0
Wyświetleń668
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~hiszpankaWłocławek
Poseł Zbonikowski to jest "pracowity" teraz broni
Poseł Zbonikowski to jest "pracowity" teraz broni włocławskiej poczty, złożył interpelacje przeciw połączeniu Włocławskiej z Toruńską, jak on tak wszystkiego broni to z pewnoscia już wybronił się z wyprawy na Cypr - nawet się nie pochwalił.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AZWłocławek
Wróciłem przed chwilą ze spaceru z Wieńca duktem leśnym.
Wróciłem przed chwilą ze spaceru z Wieńca duktem leśnym. Zastałem strażaków dogaszających wypaloną gęstwinę leśną. Jeszcze kilka godzin potrwa dogaszanie. Sucha ściółka nie pozwala na szybkie ugaszenie niewielkiego pożaru. Ktoś go wywołał.
Komentarzy1
Wyświetleń796
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
>>Wszyscy chętni mieszkańcy włocławskiego śródmieścia,
>>Wszyscy chętni mieszkańcy włocławskiego śródmieścia, będący posiadaczami laptopów, będą mogli m.in. na placu Wolności serfować do woli w inter-necie bez żadnych opłat poprzez sieć hotspotów.
Komentarzy2
Wyświetleń963
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bogdanWłocławek
Macie może jakiś pomysł na prezent dla rodziców z okazji
Macie może jakiś pomysł na prezent dla rodziców z okazji 25-lecia małżeństwa?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~malutenkaWłocławek
Wie ktos co sie stalo na Fredry 6 w pierwszej klatce?
Wie ktos co sie stalo na Fredry 6 w pierwszej klatce? widzialem dzis kartki w blokach SM Poludnie o jakims wypadku w windzie i nigdzie nie znalazlem info co sie konkretnie stalo
Komentarzy1
Wyświetleń814
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mr.xWłocławek
Tak niewiele trzeba, aby zmieniać świat Głównym
Tak niewiele trzeba, aby zmieniać świat Głównym założeniem programu „Zielone podwórka. Zmieniamy rzeczy na lepsze.” jest rewitalizacja zaniedbanych miejsc, takich jak podwórka, place zabaw czy parki. Aby je odnaleźć na mapie naszego kraju, niezbędna jest Wasza pomoc. Do końca kwietnia, pod adresem...
Komentarzy0
Wyświetleń716
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WYŚLIJCIE ZDJĘCIA !!!!!!!Włocławek
W Michelinie trwa właśnie rozbudowa gimnazjum,w związku z
W Michelinie trwa właśnie rozbudowa gimnazjum,w związku z tym,ciężki sprzęt wjeżdża od strony ul.Miodowej,a tam się dzieją sceny dantejskie rodzice,którzy przywożą swoje dzieci do szkoły nr 19,tarasują i tak już wąską ulicę,a czy nie lepiej żeby hrabiostwo kawałek się przeszło, tym bardziej teraz,kiedy trwa tam...
Komentarzy0
Wyświetleń746
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jarekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA