Forum › Włocławek

"Prokuratura Rejonowa w Wągrowcu wszczęła postępowanie w
"Prokuratura Rejonowa w Wągrowcu wszczęła postępowanie w sprawie podrobienia arkuszy egzaminacyjnych sprawdzianu dla szóstoklasistów w Szkole Podstawowej w Jabłkowie (Wielkopolskie). Zarzuty w tej sprawie postawiono dyrektorce szkoły, jej zastępcy, a także jednej z nauczycielek. Prokuratura ustaliła, że sfałszowanych zostało 37...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jutuWłocławek
Witam Uprzejmie informuję ,że w okolicy Zgłowiączki
Witam Uprzejmie informuję ,że w okolicy Zgłowiączki na nieruchomości na ul. Wysokiej w dalszym ciągu jest nie posprzątane. Trzeba podnieść d... i zobaczyć.Wydać stosowne polecenie a następnie sprawdzić jak zostało wykonane. Jak się nie umie nadzorować podległych służb to samemu worek i sprzątać. ----- Original Message...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~gośćWłocławek
Nigdy więcej nie przekażę 1 procenta mojego podatku na
Nigdy więcej nie przekażę 1 procenta mojego podatku na cele dobroczynne za pośrednictwem Urzędu Skarbowego Włocławek. Czekam na zwrot podatku 2,5 miesiąca a moi znajomi którzy tego nie zrobili dostali po miesiącu.Może ktoś z w/w urzędu mi to wyjaśni.Ludzie za rok nie dajcie się nabrać.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~a.gWłocławek
Uprzejmie informuję panią z białej toyoty Yaris (nr rej.
Uprzejmie informuję panią z białej toyoty Yaris (nr rej. CWL25MC), iż jej zachowanie na drodze wewnętrznej przy SP2 nie pozostanie bez echa. Zamierzam wyciągnąć konsekwencje. Dziś byłam to ja, jutro może być dziecko wychodzące ze szkoły, którego nie będzie miał kto odciągnąć w ostatniej chwili.
Komentarzy2
Wyświetleń900
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PieszaWłocławek
Znowu przed chwilą motorek coś odstawił na przejściu dla
Znowu przed chwilą motorek coś odstawił na przejściu dla pieszych na Chopina.....pewnie znowu chciał poczuć wiatr we włosach pod kaskiem.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~CichyWłocławek
apeluje do rozsądku firm naprawiających nawierzchnie w
apeluje do rozsądku firm naprawiających nawierzchnie w naszym pieknym mieście ! ludzie co wy robicie ! ?! ! godziny szczytu , weekend idzie i stawiacie sobie pachołki na jedynce w okolicach starodębskiej, a cichej ! blokujecie całe miasto powodując niekończące sie korki i problemy z dojazdem na czas oraz karetek pogotowia i innych...
Komentarzy2
Wyświetleń966
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~NEGOCJATORWłocławek
Kierowce samochodu CWL ........, ktory wyrzucil (na
Kierowce samochodu CWL ........, ktory wyrzucil (na Bulwarach) z samochodu malego dwumiesiecznego pieska powiadamiam ze piesek ma sie dobrze i jest bardzo zadowolony z nowego opiekuna
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~tomasz1Włocławek
Może na portalu są jacyś prawnicy ?:) Chciałbym się
Może na portalu są jacyś prawnicy ?:) Chciałbym się dowiedzieć ile wynosi przybliżony koszt przepisania mieszkania na innego członka rodziny? (ojciec - synowi). Mieszkanie własnościowe, ok 60m2. I jakie formalności należy załatwić?
Komentarzy2
Wyświetleń876
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ktosWłocławek
Co sądzicie drodzy internauci o nowym POmyśle POpularnej
Co sądzicie drodzy internauci o nowym POmyśle POpularnej partii rządzącej,zmierzjącym do wprowadzenia nowego POdatku, który ma zastąpić dotychczasową akcyzę na paliwo? Jeśli administrator pozwoli, poniżej zamieszczam link do wyrażenia sprzeciwu wobec tego POmysłu: http://wmw24.pl/stop-auto-tax/
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Co jakiś czas wydzwaniają do mnie jakieś panienki z firmy
Co jakiś czas wydzwaniają do mnie jakieś panienki z firmy Tacoma Polska i oferują za darmo swoje usługi.Już kilkakrotnie pytałem skąd mają moje dane i prosiłem żeby odnotowały fakt iż nie życzę sobie rozmów z tą firmą.Dziś kiedy powtarzałem to następnej z tych panienek w tle słyszałem śmiechy innych teleankieterek.Panienki...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Tracący cierpliwośćWłocławek
W jakiej epoce zyjemy? Pacjenci stali sie produktem.W
W jakiej epoce zyjemy? Pacjenci stali sie produktem.W szpitalach grozi ewakuacja pacjentow.W Pabianicach 100 mln dlugow Wstrzymane przyjecia pacjentow, komornik zablokowal konta. Szpital powinien byc instytucja publiczna. Darmowy dostep do leczenia powinna miec kazda osoba, nawet najbiedniesza. Zdrowie pacjentow nie moze sluzyc do robienia zyskow
Komentarzy2
Wyświetleń952
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Satfilm - co to za instytucja, która walczy już ponad 2
Satfilm - co to za instytucja, która walczy już ponad 2 tygodnie z poprawnym działaniem kanałów telewizyjnych (np TVNCNBC) i to bez rezultatu. Dostosowują częstotliwości, przeprogramowują, walczą i walczą i zero rezultatu. Ehhh fachowcy
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~xyzWłocławek
CO Z NASZĄ PRYWATNOŚCIĄ ? Nasze maile, internetowe
CO Z NASZĄ PRYWATNOŚCIĄ ? Nasze maile, internetowe kontakty i rozmowy pod ścisłą kontrolą. Jak informuje "Dziennik" od poniedziałku, na podstawie nowej unijnej dyrektywy, dostawcy internetu muszą rejestrować kontakty swoich klientów w sieci. Wszystko w ramach walki z terroryzmem. Eksperci alarmują jednak, że nowe rozwiązania...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WOLNOŚĆ CORAZ MNIEJWłocławek
JUZ NIEDŁUGO MINĄ 2 MIESIĄC OD OGŁOSZENIA POSTOJU W
JUZ NIEDŁUGO MINĄ 2 MIESIĄC OD OGŁOSZENIA POSTOJU W DRUMECIE, CZY MACIE JAKIEŚ WIADOMOŚCI CO DALEJ Z ZAKŁADEM CO DALEJ Z PRACOWNIKAMI?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DRUMECIARZWłocławek
prosze o podanie trasy egzaminacyjnej na kategorię A we
prosze o podanie trasy egzaminacyjnej na kategorię A we Włocławku. Z góry dziękuję
Komentarzy0
Wyświetleń760
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jajajaWłocławek
Zdaje sobie sprawe, ze to co pisze irytuje niektore osoby,
Zdaje sobie sprawe, ze to co pisze irytuje niektore osoby, ale to sa fakty. W chwili obecnej poziom bezrobocia zbliza sie w niektorych miastach do 70%.Szybciej mozna znalezc prace w duzych miastach ale koszt zamieszkania i utrzymania sie przekracza dochody juz zaczynaja pojawiac sie pracujacy bezdomni jak na Zachodzie. Czy nadal bedziemy glosowac...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Bry, mam pytanko. Czy sklep sprzedając nowy sprzęt AGD (w
Bry, mam pytanko. Czy sklep sprzedając nowy sprzęt AGD (w tym wypadku, lodówkę), zobowiązany jest zabrać na moje życzenie, stary? I czy normalną praktyką jest wręczanie w takim wypadku klientowi, świstka z nr. tel. do Saniko, aby załatwił to na swój koszt?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ananasWłocławek
Dzien dobry komuszki w ten piekny poranek:)Widzialem
Dzien dobry komuszki w ten piekny poranek:)Widzialem konwencje waszej ukochanej parti przewodniej ahhahaha, czy towarzysze wierzycie swojemu zapaterowskiemu ze poprowadzi was do victori?jeszcze lepszy byl malolat z lowicza lekko otepialy uczen Alka buhahhahha tak mnie rozbawily zwroty "najwazniejszy czlowiek" i "po pierwsze zwykly czlowiek" ze...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pazdziochWłocławek
Myślę ,że moja korespondencja z UM i RM odzwierciedla
Myślę ,że moja korespondencja z UM i RM odzwierciedla traktowanie wyborcy i podatnika. Ale uparte z Was Urzędnicy. Uwielbiają brud.W Szkle Kontaktowym w TVN też już sprawę poruszyłem. Pora na krótkie filmiki. Serdecznie pozdrawiam.Gdyby nie brud panujący wmieście to spacer byłby przyjemniejszy. ----- Original Message -----...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gośćWłocławek
Dnia 18.04.09r około godziny 19, na ulicy starodębskiej,
Dnia 18.04.09r około godziny 19, na ulicy starodębskiej, przybłąkał się do mnie mały kundelek wiek około 5 m-cy, suczka, coś zmieszane z jamnikiem, maści czarnej z rudymi plamkami i białym krawacikiem, wysokość około 30 cm. Zacna psinka, troszkę zwariowana, bystra. Szukam jej właściciela, któremu uciekła, bądź który ją...
Komentarzy0
Wyświetleń672
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Marcin GuzowskiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA