Forum › Włocławek

Podobno niejaki prof.Pawlak ma wykładać na WSHE -1 kwietnia
Podobno niejaki prof.Pawlak ma wykładać na WSHE -1 kwietnia dawno już minął, a tu takie żarty -kto teraz przyjmie absolwentów tej znanej w świecie uczelni do pracy ?????????
Komentarzy0
Wyświetleń661
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NIEDOWIAREKWłocławek
Obiło mi się o uszy, że Griszczuk najprawdopodobnie nie
Obiło mi się o uszy, że Griszczuk najprawdopodobnie nie poprowadzi Anwilu w przyszłym sezonie (podobno Polatowski go nie znosi i nie chce - Polatoswki to My, kibice i mieszkańcy nie znosimy CIEBIE!). To jest wdzięcznośc za przejęcie drużyny w najgorszym dla trenera możliwym momencie i podziękowanie za (praktycznie pewny) brązowy medal...
Komentarzy2
Wyświetleń842
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~walduśWłocławek
a może jest jakas informacja kiedy reszta pensji, nie można
a może jest jakas informacja kiedy reszta pensji, nie można się dodzwonić do zakładu. Ja nie moge się dodzwonic może macie informację?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kakaWłocławek
Właśnie przyczytałam na konkurencyjnym portalu że teatr
Właśnie przyczytałam na konkurencyjnym portalu że teatr "Skene" świętował 30-lecie. Gratuluje z całego serca ale pozostał niedosyt..... dlaczego nikt nie pomyslał o zaproszeniu ludzi którzy kiedyś w nim grali?? Przecież masy ludzi uczestniczyły w realizowaniu wielu ciekawych projektów.... a tu nic ..... te same twarze.... chetnie by...
Komentarzy0
Wyświetleń650
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~CmaWłocławek
CIEPŁO W WASZYCH DOMACH !!! ..przeczytajcie jak Was rżną
CIEPŁO W WASZYCH DOMACH !!! ..przeczytajcie jak Was rżną ;) gigadżul (09-05-2009, 20:33:30) chciałbym zwrócić Twoją uwagę na fakt,że tzw.podzielniki ciepła stosowane w niektórych spółdzielniach mieszkaniowych/z woli ich rad i zarządów/ , są miernikami niewiarygodnymi,nie są również miernikami legalizowanymi.W sprawie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wkurzony na spółdzielnięWłocławek
Sprawdzajcie dokładnie wydawaną resztę przez kasjerki w
Sprawdzajcie dokładnie wydawaną resztę przez kasjerki w hipermarmarkecie budowlanym OBI. Dzisiaj zostałem oszukany na 10zł. łatwo policzyć dzienny zysk tej pani.
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Ku przestrodze...Włocławek
Wyjezdzajac z ronda Kokoszka dojezdzamy do skrzyzowania
Wyjezdzajac z ronda Kokoszka dojezdzamy do skrzyzowania Wiejskiej z ul. Dluga. Juz 3 razy w tym tygodniu wymuszono na mnie pierwszenstwo przejazdu. Dzieki tylko, ze wolno jechalem nie doszlo do kolizji. Prosze wszystkich kierowcow jadacych od ronda `Kokoszka o zwiekszenie uwagi. Moze by fachowcy od ustawiania znakow zainteresowali sie tym...
Komentarzy1
Wyświetleń809
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~tomasz1Włocławek
"Informujemy, że SatFilm zmienił formę prawną spółki.
"Informujemy, że SatFilm zmienił formę prawną spółki. Obecna nazwa Firmy to: SAT-FILM Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. komandytowa. Zmienił się także nr NIP " - tej treści komunikat zamieścił operator kablówki na swojej stronie . Cóż to może oznaczać dla nas zwyczajnych odbiorców ich produktu kablowego ? Kim są ci wspólnicy ?...
Komentarzy1
Wyświetleń835
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~stefWłocławek
SOLIDARNOŚĆ 20 LAT, WOLNOŚĆ WALKA O NIĄ, PODOBNO
SOLIDARNOŚĆ 20 LAT, WOLNOŚĆ WALKA O NIĄ, PODOBNO ZWYCIĘSTWO MAMY JUŻ OSIĄGNIĘTE A TYLKO JACYŚ NIEWDZIĘCZNICY KRZYCZĄ JESZCZE, STRAJKUJĄ, WOLNOŚĆ MAMY, LIBERALIZM, PAŃSTWO WÓGOLE MNIEJ O NAS WIE NIŻ ZA KOMUNY, BRAWO !!!! Ministerstwo Finansów nie odpuszcza - twierdzi "Gazeta Wyborcza". Znów chce nowych, szerokich uprawnień...
Komentarzy0
Wyświetleń721
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~UNIA POLITYKI REALNEJWłocławek
Witam Proszę o pomoc w interpretacji odczytu z
Witam Proszę o pomoc w interpretacji odczytu z podzielników ciepła. Na którą wartość ma zwrócić uwagę?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~karaWłocławek
Witam! Szukam osób, które pomogłyby mi stworzyć bazę
Witam! Szukam osób, które pomogłyby mi stworzyć bazę danych *.xml rozkładu jazdy MPK we Wwku, na podstawie rozkładu widniejącego w internecie na www.mpk.com.pl. Owa baza danych zostałaby potem przekonwertowana na aplikację JAVA i opublikowana jako rozkład jazdy MPK we Wwku na komórkę z opcją wyszukiwania połączeń . więcej info...
Komentarzy0
Wyświetleń749
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JAVAWłocławek
NA TRASIE PII czyli Alei Kazimierza Wielkiego od
NA TRASIE PII czyli Alei Kazimierza Wielkiego od skrzyżowania Chopina-Aleja Królowej Jadwigii-Trasa nr 1 Łódź-PII ZACZYNAJĄ COŚ ROBIĆ NA SAMYM POCZĄTKU PII, CO TO MA BYĆ, BO NIE MA TABLICY ITD ?!?!? zwężenie jest drogi od tego skryżowania w PII.
Komentarzy0
Wyświetleń763
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KIEROWCAWłocławek
W związku z zawodami wędkarskimi mam jedno pytanie :czy,,
W związku z zawodami wędkarskimi mam jedno pytanie :czy,, AKTYW'' PZW zaprosił swoich kolegów sieciarzy na te zawody,czy jest przewidziana konkurencja NA SZARPAKA I NA AGREGAT ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~okońWłocławek
CZY W DRUMECIE WYPŁACILI NORMALNIE PENSJE?
CZY W DRUMECIE WYPŁACILI NORMALNIE PENSJE?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kakaWłocławek
Weźcie się w końcu za tych łobuzów którzy co roku
Weźcie się w końcu za tych łobuzów którzy co roku napadają na dom Kevina. Chłopak nie miał ani jednej spokojnej wigilii.
Komentarzy2
Wyświetleń902
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Sam w domuWłocławek
"W Szkole Podstawowej Nr 23 im. Kardynała Stefana
"W Szkole Podstawowej Nr 23 im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego we Włocławku odbyła się III edycja Międzyszkolnego Konkursu Piosenki Anglojęzycznej. " - to fragment informacji zamieszczonej w konkurencji.Dlaczego cytuję to wydarzenie ? Ano ,myślę sobie ,że jak zwykle przeginamy pałę,tym razem w drugą stronę.Poprzednio mieliśmy...
Komentarzy0
Wyświetleń630
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bbcWłocławek
Róg Królewieckiej i Zduńskiej jest przychodnia jest tam
Róg Królewieckiej i Zduńskiej jest przychodnia jest tam ktory ma uprawnienia /zapomniałem nazwiska/ i problem z głowy,jest wiecej tych lekarzy jak sie dowiem napisze.
Komentarzy1
Wyświetleń772
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~A-ZWłocławek
pomóżcie ! czy można we włocławku zrobić prywatnie
pomóżcie ! czy można we włocławku zrobić prywatnie badania do szkoły ponadgimnazjalnej ( koleżanka , która była z córką w ośrodku medycyny pracy spędziła tam 8 GODZIN ) paranoja i brak słów !
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~marta 9Włocławek
no nareszcie A/N1H1 czyli "ta" grypa w Polsce!!! NARESZCIE!!!
no nareszcie A/N1H1 czyli "ta" grypa w Polsce!!! NARESZCIE!!! bo ogladajac od czasu do czsu tv można było wyczuć zawód dziennikarzy, że nie mogą się "rozkręcić"! Jak to możliwe, że inni mają, a w Polsce nie ma... to straszne! No to teraz już jest! i bedzie temat wałkowany wzdłuż, wszerz, w górę, w dół i w poprzek..., bo...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LudźWłocławek
"Trwa remont fontanny usytuowanej na ul. Wojska Polskiego
"Trwa remont fontanny usytuowanej na ul. Wojska Polskiego przy Teatrze Impresaryjnym, poinformował Wydział Gospodarki Komunalnej" To dobra wiadomość,ale co będzie z sypiącym się budynkiem teatru ? Co nam po fontannie jak rozpadnie się budynek główny ?
Komentarzy2
Wyświetleń919
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bbcWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA