Forum › Włocławek

Jako osoba, którą w niedługim czasie czeka wesele, mam
Jako osoba, którą w niedługim czasie czeka wesele, mam pytanie do ludzi "w branży":) Wiecie może gdzie we Włocławku można najtaniej kupić alkohol? - chodzi oczywiście o najmocniejsze procenty. Pzdr
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~weselnikWłocławek
Witam. Czy urząd skarbowy ma jakiś określony czas do
Witam. Czy urząd skarbowy ma jakiś określony czas do oddania pieniędzy po rozliczeniu Pitu ? Bo czekam już któryś miesiąc z kolei i nic !!! Jak ja bym musiał oddawać to musiał bym w przeciągu tygodnia a oni widzę urzędasy zas...e nigdy nie śpieszą się nawet nie informują w przeciągu jakiego czasu oddadzą mi moje pieniądze.
Komentarzy2
Wyświetleń948
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~vipWłocławek
Włocławek, cln. 2009-04-24 URZĄP WBASTA WtOOAWEK
Włocławek, cln. 2009-04-24 URZĄP WBASTA WtOOAWEK Wydział GospodarW Komunalne] Oi^F GK.7062-&-H&/2009 W odpowiedzi na pisma przesłane pocztą e-mailową w dniu 8, 9, 10, 14, 15, 16, i 19 kwietnia br. o tematyce „Brud i nie tylko w śródmieściu" wyjaśniam, iż stan czystości i porządku na terenie miasta Włocławek dokładnie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OLAFWłocławek
Obchody upamiętniające piątą rocznicę wejścia Polski do
Obchody upamiętniające piątą rocznicę wejścia Polski do Unii Europejskiej, które miały miejsce we Włocławku to była partyjna impreza i jawna kampania wyborcza Platformy Obywatelskiej! PO zrobiła sobie za publiczne pieniądze imprezkę dla tłumu. Widać, że dla kolegów przewodniczącego Sobolewskiego i posła Wojtkowskiego każda...
Komentarzy3
Wyświetleń855
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WyborcaWłocławek
ZUS I KRUS-źródełka pieniążków dla politykierków -z co
ZUS I KRUS-źródełka pieniążków dla politykierków -z co oni by chlali gdyby nie takie źródełka????Dlatego obywatel nie może mieć kontroli nad SWOIMI pieniędzmi.
Komentarzy0
Wyświetleń763
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Dziś chłopaki z PeŁo pokazali gdzie mają wyborców i do
Dziś chłopaki z PeŁo pokazali gdzie mają wyborców i do kogo należą biura poselskie -akcja jak w stanie wojennym .Tak długo niektórzy musieli czekać by dowiedzieć się na kogo głosowali.Zwyciężyła stara zasada -jak strach u d...to zawsze można wezwać ZOMO...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Jak to jest, że trąbi się o oddanym boisku Orlik przy
Jak to jest, że trąbi się o oddanym boisku Orlik przy szkole nr 7, nawet poseł zaszczycił swoją obecnością, a młodzież z tego boiska nie może korzystać, bo jest przeganiana przez ciecia straszącego policją? Czyżby władza bała się dewastacji i miłościwie nam panujący Krzywousty nie miałby czym się chwalić w nadchodzącej...
Komentarzy1
Wyświetleń789
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
święto,święto i już po . Ciekawostką towarzyską,moim
święto,święto i już po . Ciekawostką towarzyską,moim zdaniem,jest to,że socjalistyczny kapitalista czy też kapitalista socjalistyczny , jak kto woli , tym razem nie uczestniczył w lokalnych uroczystościach pierwszomajowych. A jeszcze w nieodległej przeszłości sam "dżwigał" szturmówkę. Drugą ciekawostką jest to,że były...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bywalecWłocławek
Byłem parę dni temu na starym mieście i zobaczyłem
Byłem parę dni temu na starym mieście i zobaczyłem coś,po czym do dziś nie mogę wyjść z podziwu.Mianowicie dwie ,przez całą długość ulicy 3-go Maja,białą farbą namazane linie.Podziw mój zaś wzbudza GŁUPOTA bęcwała,który to wymyślił i drugiego,który to zaakceptował.Jeśli już ktoś wydumał sobie w tym miejscu ścieżkę...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~forsmarkWłocławek
Czy ktoś słyszał z jakim programem startują
Czy ktoś słyszał z jakim programem startują ,,NASI"kandydaci do parlamentu UE ,czy może jet to tylko skok na kasę ,a my (stado baranów)musimy wypełnić ,,obywatelski obowiązek''i stawić się w lokalu wyborczym ,a potem wynocha ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~QWłocławek
Obecnie zrównany jest teren i nie ma żadnej tablicy
Obecnie zrównany jest teren i nie ma żadnej tablicy informacyjnej. Wszystko co tu piszą to brednie, wypowiedzieć rzetelnie może się tylko właściciel.
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~DelfinWłocławek
CZY MOŻE KTOŚ MI ODPOWIEDZIEĆ DLACZEGO DZIŚ 2 MAJA W
CZY MOŻE KTOŚ MI ODPOWIEDZIEĆ DLACZEGO DZIŚ 2 MAJA W GODZINACH WIECZORNYCH SCIĄGANA BYŁA ZE SŁUPÓW W MIEŚCIE FLAGA EUROPEJSKA A ZOSTAWIANO FLAGE POLSKĄ I MIEJSKĄ.DLA MNIE TO SZCZYT GŁUPOTY.CZY ŚWIĘTO 3 MAJA ZABRANIA UMIESZCZANIA INNYCH SYMBOLI,MYŚLE ŻE NIE.PODEJRZEWAM ŻE W URZĘDZIE MIASTA ODBIŁA KOMUŚ SZAJBA.ANGAŻUJE SIĘ...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~GRZEGORZ 1Włocławek
CO POWSTANIE NA PLACU OBOK BP PRZY WIENIECKIEJ ?!?!?!?
CO POWSTANIE NA PLACU OBOK BP PRZY WIENIECKIEJ ?!?!?!?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PRZECHODZIEŃWłocławek
1 maja jest dniem ludzi pracy. Na całym świecie dzień ten
1 maja jest dniem ludzi pracy. Na całym świecie dzień ten jest czasem manifestowania solidarności ludzi pracujących, a także tych, którzy pracy nie mają.
Komentarzy1
Wyświetleń824
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~centWłocławek
Krytyka pod adresem KRUS jest jak najbardziej uzasadniona.
Krytyka pod adresem KRUS jest jak najbardziej uzasadniona. Podobnie jak ZUS jest to instytucja przesadnie zbiurokratyzowana, nie nadążająca za zmieniającymi się realiami. Ale to nie znaczy, że trzeba odsądzać rolników od czci i wiary dlatego, że z niej korzystają. Powszechna w społeczeństwie opinia, że rolnikom jest lepiej,...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Jan KalińskiWłocławek
To co się teraz dzieje to skandal! Obecny rząd postępuje z
To co się teraz dzieje to skandal! Obecny rząd postępuje z ludzmi tak jak kiedyś komuniści!!! Ludzie wychodzą na ulicę, bo muszą - chcą godnie żyć - pracować, a władza nie rozmawia, nie stara się im pomóc tylko na stoczniowców z pałkami idą!!!!!!!! Czy to jest demokracja, co się dzieje z naszą Polską!!! Widzę, że Platforma...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PolkaWłocławek
Fiskus nie lubi pytań od podatników Centrum im. Adama
Fiskus nie lubi pytań od podatników Centrum im. Adama Smitha i firma SARE specjalizująca się w marketingu elektronicznym wzięły pod lupę 51 urzędów skarbowych z województwa mazowieckiego. Autorzy badania, podszywając się pod podatniczkę, wysłali urzędom skarbowym proste pytanie o podatkową ulgę odsetkową. Pytali, czy...
Komentarzy2
Wyświetleń882
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~FISKUS Włocławek
Chcieli by aby Buzka wybrali na przewodniczacego do
Chcieli by aby Buzka wybrali na przewodniczacego do Europarlamentu, przecież nie kto inny jak on z Krzaklewskim doprowadzili kraj do ruiny. Buzek rządził ale z tylnego siedzenia a nim i krajem rzadził Krzak. Taki człowiek winien się schowac w mysią dziurę.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MarianWłocławek
W głowach się Wam poprzewracało ???? Chcecie 4 zjazdy z
W głowach się Wam poprzewracało ???? Chcecie 4 zjazdy z autostrady A1 ?? Po co? Na wiś nikt nie zajedzie :D :D :D
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~TorunianinWłocławek
Kopyść to ten co nabroił we Włocławskiej oświacie - z
Kopyść to ten co nabroił we Włocławskiej oświacie - z czym do ludu ? ? .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JaśWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA