Forum › Włocławek

nie mam zamiaru iść na żadne wybory ! bo niczego to nie
nie mam zamiaru iść na żadne wybory ! bo niczego to nie zmieni ! i tak będzie źle, nieudolnie itp ... zawsze nam obiecują nie wiadomo co a co do czego to potem nie ma realizacji postulatów... niech sobie głosują sami na siebie ! w tym kraju już dawno nie ma ani prawa ani sprawiedliwości ani nie żyje nam się lepiej !
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~NEGOCJATORWłocławek
Autosatysfakcja naszych ekonomistow. "wzrost gospodarczy"
Autosatysfakcja naszych ekonomistow. "wzrost gospodarczy" awolnil sie o 0,8 co jest wedlug naszys ekonomistow dyzym sukcesem !Duze jest spozycie indywidyalne, czyzby ?Zmniejsza sie eksport netto - a wiec prywatyzujmy i likwidujmy dalej nasz przemysl. Cytat : na tle gospodarki europejskiej nasza gospodarka wyglada imponujaco. ? Zostawiam to bez...
Komentarzy2
Wyświetleń997
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
To jest jednak coś nie tak z tymi wątkami. Po wpisaniu
To jest jednak coś nie tak z tymi wątkami. Po wpisaniu mojego postu do danego wątku powinien on znaleźć się automatycznie na początku forum .Tak to wszystko nie ma sensu bo najlepsze kawałki spadają na dalszy plan i nikt już praktycznie nie czyta odpowiedzi.
Komentarzy2
Wyświetleń974
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~szujaWłocławek
Na portalu nie ma tego w zapowiedziach na dziś, ale w WCKu
Na portalu nie ma tego w zapowiedziach na dziś, ale w WCKu będzie dziś koncert LIKANTROPII, która zagra covery SEPULTURY. wstęp o 20.00 po 8 zł. Jak ktoś jest chętny pomachać łupieżem to zapraszam.
Komentarzy2
Wyświetleń863
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~melomanWłocławek
Wesoło zrobiło się w naszym grajdołku PLAKATY z
Wesoło zrobiło się w naszym grajdołku PLAKATY z uśmiechami sławnych ludzi - festiwal wyborczy - ciekawe kto posprząta jak ich nie wybierzemy.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~J. Fasola.Włocławek
Po tych opryskach na owady słyszałem jak się pozdrawiały
Po tych opryskach na owady słyszałem jak się pozdrawiały meszki z Południa z meszkami znad Wisły
Komentarzy3
Wyświetleń997
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AntekKowalskiWłocławek
Uśmiechy dzielimy na prawdziwe i fałszywe jak Państwo
Uśmiechy dzielimy na prawdziwe i fałszywe jak Państwo myślicie ,które dominują na plakatach wyborczych naszych miejscowych eurokandydatów(ciekawe czy ponownie usuną ,czy opublikują)...
Komentarzy2
Wyświetleń866
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZniesmaczonyWłocławek
Polska korupcja stoi. Dwunasty wniosek o areszt z udzialem
Polska korupcja stoi. Dwunasty wniosek o areszt z udzialem Rywina. Toczy sie sledztwo dotyczace korupcji i poslugiwania sie falszywa dokumentacja medyczna w celu utrudniania postepowan karnych. No wlasnie, lekarze ci zasluzyli na podwywki, biedacy. Korupcja w wymiarze sprawiedliwosci (a co na to PIS ?), skorumpowani adwokaci,...Biedny czlowiek...
Komentarzy1
Wyświetleń822
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Jestem załamany dzisiejszą informacją w Gazecie Kuj.o
Jestem załamany dzisiejszą informacją w Gazecie Kuj.o zarobkach w ochronie środowiska,szczególnie branie pieniędzy przez gwiazdę ekonomii i wybitnego hamulcowego w RM.Kalinowskiego.To nie jest draństwo,to jest bandytyzm w biały dzień,niby w majestacie przepisów.Ludzie harują za nędzne grosze.a tacy cwaniacy nic nie robiąc,bez...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
A ja prostetuję przeciw prostetującym - tym kilku osobom na
A ja prostetuję przeciw prostetującym - tym kilku osobom na czele których wydaje się był Pan Poseł i podsyca atmosfere zamiast ją tonować i mediować. Najłatwiej jest nabałaganić. A ja chcę żeby Włocławek miał centrum z prawdziwego zadarzenia. Protestuję przeciw tym czworga Panom! PS. Moja klawiatura za 2 zł czasem szwankuje...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AgataWłocławek
Przeczytałem na forum gazety.pl Cyt...W ostatni weekend
Przeczytałem na forum gazety.pl Cyt...W ostatni weekend mieliśmy przyjemność być w małym miasteczku w Wielkopolsce w Wolsztynie. Nie wyobrażałam so bie,że tak może wyglądać małe miasteczko.Przepiękne. Oprócz tego,że jest co zwiedzać, wszystko zadbane, robione z myślą o ludziach. na dodatek przez dwa dni, nie znalazłam...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gośćWłocławek
Wpisz osiedle które popiera prezydenta Pałuckiego
Wpisz osiedle które popiera prezydenta Pałuckiego
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SondaWłocławek
A ja prostetuję przeciw prostetującym - tym kilku
A ja prostetuję przeciw prostetującym - tym kilku osobom na czele których wydaje się być Pan Poseł i podsyca atmosfere zamiast ją tonować i mediować. Najłatwiej jest nabałaganić. A ja chcę żeby Włocławek miał centrum z prawdziwego zadarzenia. Protestuję przeciw tym czworga Panom!
Komentarzy2
Wyświetleń920
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AgataWłocławek
Dlaczego poseł Łukasz Z. robi sobie przedstawienie
Dlaczego poseł Łukasz Z. robi sobie przedstawienie polityczne z nieszczęścia ludzkiego? Pracownicy Poczty nie potrzebują "pomocy" pana posła. Znakomitym przykładem nieudolności naszego parlamentarzysty była jego walka o cukrownię w Brześciu Kujawskim, która zakończyła się klęską zakładu. Czyżby znów czekał nas podobny...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pocztowiecWłocławek
Znalazłem pytanie na innym forum czy u nas też tak jest jak
Znalazłem pytanie na innym forum czy u nas też tak jest jak w tym małym miasteczku.Ale tam. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37412&w=95873186&a=9587 3186
Komentarzy1
Wyświetleń867
Śledzących1
Ocena0
Dlaczego Prokuratura we Włocławku nie posiada adresu
Dlaczego Prokuratura we Włocławku nie posiada adresu mailowego? Bo skrzynka nie wytrzyma ilości doniesień.
Komentarzy1
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Żal mi tych kilku osób które protestują w sprawie pl.
Żal mi tych kilku osób które protestują w sprawie pl. Wolności. Nie wiedzą czy może nie chcą wiedzieć, że stali się narzędziem w rękach pisuarów którzy próbują na siłę zdobyć elektorat. Opluwają i szydza bo tylko to potrafią specjaliści od niszczenia. Partia zaścianka, mocherów i ciemnoty i to na czele z młodym...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JózefWłocławek
Brak słów,wstydzę się za byłego prezydenta naszego
Brak słów,wstydzę się za byłego prezydenta naszego miasta.Harcerze,nic im nie ujmując,potrafią się lepiej zachować na swoich zbiórkach,niż v-ce przew. RM,na sesjach.Panie Skrzypek,ma pan takie powiedzonko''ja,się pytam'',a ja się pytam kiedy pan zniknie,ze sceny politycznej mojego miasta,bo to już przestaje być śmieszne,to jest...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
Czy mieszkańcy Włocławka dowiedzą się wreszcie kto
Czy mieszkańcy Włocławka dowiedzą się wreszcie kto personalnie ponosi odpowiedzialność za spartolone prace przy trasie Królowej Jadwigi i podpisanie rocznej gwarancji na te roboty ?Czy może to jest wstydliwa tajemnica przedwyborcza ?????
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Zastanawia mnie brak dbałości o most drogowy na
Zastanawia mnie brak dbałości o most drogowy na Zgłowiączce koło katedry.Taki piękny zabytek drogownictwa a miasto pozwala jeździć samochodom ciężarowym i niszczyć go. Zniszczono już jeden most-kolejowy.Też zabytek 150-cio letni.Czy konserwator nie miał wpływu na wykonawcę, aby chociaż częściowo wykorzystać zdobiące go...
Komentarzy1
Wyświetleń799
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AntekKowalskiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA