Forum › Włocławek

Naga prawda o kaloryferze jest taka iż jest to kobieta :]
Naga prawda o kaloryferze jest taka iż jest to kobieta :]
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~detektyw monkWłocławek
Jesoooo, dlaczego kogoś zaradnego posądza się o nepotyzm?
Jesoooo, dlaczego kogoś zaradnego posądza się o nepotyzm? Wodzu, tak się składa, że to ja "tatusiowi" załatwiłem pracę.
Komentarzy1
Wyświetleń875
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ha! Wiedziałem! Rząd PO chce podwyższyć podatek wat i
Ha! Wiedziałem! Rząd PO chce podwyższyć podatek wat i składkę rentową, żeby zmniejszyć deficyt budżetowy. A pamiętacie co Donek mówił jesienią? Kryzys miał nas ominąć. W związku z tym nie podejmowano żadnych działań prewencyjnych, żeby zapobiec ewentualnym skutkom. Skoro tak to niech łatają dziurę budżetową, ale nie moim...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~księciunioWłocławek
Ukladana jest nowa nawierzchnie afaltowa na odcinku drogi
Ukladana jest nowa nawierzchnie afaltowa na odcinku drogi Brzesć Kuj.-Radziejów.Jakosć wykonanych robót to porażka. Jeżeli ktoś dokona odbioru to potwierdzi partactwo.Wykonawca pawdopodobnie nie posiada odpowiedniego sprzętu oraz pacowników znających ten fach.W pobliżu mostu na Zgłowiączce w Brześciu.Kuj.na jednym z pasów ruchu...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~elhoWłocławek
Opinie na temat kandydató do europarlamentu są
Opinie na temat kandydató do europarlamentu są blokowane,zwłaszcza tych "swoich" z lewicy.Po kilku miesiecznym pobycie zagranicą miałem nadzieję ,że wreszcie będzie mozna zagłosować na normalnych kandydatów.Niestety roi się od nieudaczników,nie znających obcych języków i realiów panujących w "starej europie".Nawet na plakatach...
Komentarzy2
Wyświetleń788
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~NA Q4 NADAL CENZURA. Włocławek
REWITALIZACJA PLACU CZYLI RZECZ O
REWITALIZACJA PLACU CZYLI RZECZ O SPOŁECZEŃSTWIE. Zbuntowany Kaloryfer ostatnio rozmawiał z jedną znajomą. Powiedział Jej, że mimo poparcia dla projektu rewitalizacji placu Wolności, projekt ten nie uwzględnia (jak i wszelkie inne ew. projekty rewitalizacji centrum Włocławka) wyjątkowo ważnej kwestii. Kwestii społecznej. A...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
czy ktoś z bywających tutaj może doradzić w sprawie
czy ktoś z bywających tutaj może doradzić w sprawie wyboru firmy kamieniarskiej zajmującej się wyrobem nagrobków. Oczywiście chodzi o solidność realizacji zlecenia jak też i o przystępną cenę.
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Dziś przejeżdżałem obok świeżo budowanej najdroższej
Dziś przejeżdżałem obok świeżo budowanej najdroższej ulicy w Polsce PLANTY II - i z tego co widzę to studzienki kanalizacyjne będą po środku jezdni !!! gdzie nowoczesny system kanalizacji ? studzienki po bokach tak jak na Alei Jadwigi ?? co za fachowiec zatwierdził taką ulicę ?
Komentarzy1
Wyświetleń848
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JRL27Włocławek
Nasz kochany Prezio prze do przodu, tylko do 10 czerwca
Nasz kochany Prezio prze do przodu, tylko do 10 czerwca możemy wypowiedzieć za lub przeciw. Prezio nie patrzy czy dobrze czy źle. Ważne żeby kasę wydać. http://ocalmyplac.yoyo.pl
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wielki plan Prezia.Włocławek
Witam czy są już jakieś wiadomości dotyczące Drumetu?
Witam czy są już jakieś wiadomości dotyczące Drumetu? Dzisiaj mija termin składania ofert dot. przetargu.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kakaWłocławek
nie widzę nic i nie słyszę ostatnio o pewnym byłym
nie widzę nic i nie słyszę ostatnio o pewnym byłym "dyrektorze" w biurze parlamentarnym jednego z posłów we Włocławku. Wie ktoś może czy jest to cisza przed kolejną burzą czy może w końcu wyżej wspomniany dał sobie spokój z próbami wprowadzania specyficznej demokracji w naszym mieście?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~seledynowyWłocławek
Kto w tym mieście jest odpowiedzialny za opryski przeciw tym
Kto w tym mieście jest odpowiedzialny za opryski przeciw tym latającym wampirom?Po co była pryskana Wisła i cmentarz? Umrzykom to chyba niepotrzebne, a Wisła wiadomo.Tymczasem na południu nie można wyjść z domu.Kto wskazuje trasę dla helikoptera? Nawet takiej sprawy magistrat nie potrafi załatwić.Może im trzeba pokazać gdzie ludzie u...
Komentarzy2
Wyświetleń768
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WalkiriaWłocławek
Był pożar na między Cichą a Wronią od strony
Był pożar na między Cichą a Wronią od strony Warszawskiej w nocy 1 czerwca br. około 0:30.
Komentarzy2
Wyświetleń878
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~informacjaWłocławek
Jakie mniej więcej prezenty daje się na chrzciny i gdzie w
Jakie mniej więcej prezenty daje się na chrzciny i gdzie w okolicy moge to kupić? Będe chrzestnym dziewczynki, pomocy!
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~godfatherWłocławek
SOBOTA 10 RANO -KROKUS -walne zgromadzenie KOLESIOWSKIEJ
SOBOTA 10 RANO -KROKUS -walne zgromadzenie KOLESIOWSKIEJ Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej -60 osób(z czego połowa to etatowi pracownicy spółdzielni)decyduje o losie osiedla im. KAZIMIERZA WIELKIEGO( OK 3000 TYSIĄCE CZŁONKÓW) we Włocławku-CZY TO JEST ZGODNE Z PRAWEM DZIAŁANIE -CZY KABARET p.Urbańskiego za PIENIĄDZE...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WkWłocławek
Polecam Ci Lokal Tawerna w Brześciu Kujawskim. Byłam tam
Polecam Ci Lokal Tawerna w Brześciu Kujawskim. Byłam tam kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Mają tam dużą salę w której zmieści się dużo osób. Jedzenie Smacznie i dużo, obsługa szybka i elegancka, no i co najlepsze klimatyzacja. Po za tym mają na zewnątrz drewnianą huśtawkę-nie tylko dla dzieci i fontannę. Polecam!
Komentarzy33
Wyświetleń9K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Paula-włocławekWłocławek
DRUGI CUD NAD WISŁĄ CZYLI RZECZ O POSTRZEGANIU ŚWIATA.
DRUGI CUD NAD WISŁĄ CZYLI RZECZ O POSTRZEGANIU ŚWIATA. Zaczęło się banalnie - ot, zwykły wypad do knajpy na piwko po pracy. Wszak od czasu do czasu trzeba odkazić organizm;) Więc siedzimy z kumplem siorbiąc złocisty trunek, obserwujemy sympatyczne panie i swoim zwyczajem obgadujemy je, a także i komentujemy na wszystkie możliwe...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Piszecie o sporze parkingowym .Zaraz wam się rozleci ten
Piszecie o sporze parkingowym .Zaraz wam się rozleci ten złom ściągnięty z Niemiec i lepiej postawić kilka złomowisk za miastem zamiast parkingi.Ile może jeździć auto.Na nowe nikogo prawie nie stać a w Niemczech zesr....się.Solidarność z czarnuchami w czerwonych myckach tak wygospodarowała Polskę ,że mamy złomowane...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~szujaWłocławek
jestem z Włocławka, ale od paru lat mieszkam za granicą.
jestem z Włocławka, ale od paru lat mieszkam za granicą. Mam jednak cały czas kontakt z rodziną i w miarę na bieżąco czytam o tym co się dzieje w naszym regionie. Nie będę komentować tego co się wyrabia, bo wielu z forumowiczów robi to za mnie, ale dręczy mnie i muszę się zapytać: kto to jest Kopyść? kto to jest ten...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JanekWłocławek
Co jakiś czas w mediach pojawiają się skargi członków
Co jakiś czas w mediach pojawiają się skargi członków spółdzielni mieszkaniowych na działalność władz spółdzielni i co jakiś czas podwyżek czegoś tam. Efekty są mało widoczne poza coraz droższymi samochodami parkującymi przed budynkami administracji. Dlaczego tak się dzieje? Właścicielami spółdzielni są jej członkowie i...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Onufry ZagłąbWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA