Forum › Włocławek

za każdym razem jak coś sie wytknie obecnej władzy (miedzy
za każdym razem jak coś sie wytknie obecnej władzy (miedzy innymi na tym portalu), zaraz odzywają się ich ludzie twierdząc ze poprzednicy byli gorsi. Na każdyu zarzut jest tekst, a oświetlenie na stadionie, a aleja. Nieważne na jaki temat, nieważne o czym. Zamiast merytorycznych wyjaśnień, zawsze jest twierdzenie, że Skrzypek był...
Komentarzy1
Wyświetleń747
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~prosty człowiekWłocławek
ktos wie co to byl za wybuch i gdzie dzis (sroda) po 22?? na
ktos wie co to byl za wybuch i gdzie dzis (sroda) po 22?? na prawie kazdym osiedlu bylo go slychac..
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Mr.XWłocławek
Boje się lodówkę otworzyć, żeby mi p. Jacek Kuźniewicz
Boje się lodówkę otworzyć, żeby mi p. Jacek Kuźniewicz z niej nie wyskoczył. Ja rozumiem, że jest kandydatem w nadchodzących wyborach do europarlamentu, ale czy on musi być codziennie w telewizji? Człowieku, daj już nam spokój, nie chcemy już ani ciebie oglądać ani słuchać twoich mądrości. Od kilkunastu dni nie było lokalnego...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ferdekWłocławek
Obserwuję dyskusję na temat przebudowy Pl. Wolności, jedni
Obserwuję dyskusję na temat przebudowy Pl. Wolności, jedni są za drudzy przeciw. Ja się pytam internautów czy są za podwyższeniem podatków o 50 procent i wtedy za przebudową Pl.Wolności. Przecież to do tego zmierza, obligacje z procentem trzeba spłacić i my musimy to spłacić, niech nikt nie liczy że za nas spłaci to Prezydent, on...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Obserwator 2Włocławek
Żenadą nie jest to że kupcy protestują żenadą jest ,
Żenadą nie jest to że kupcy protestują żenadą jest , że wielu ludzi nic nie rozumie. Po co likwidować parkingi skoro ciągle brakuje miejsc parkingowych i skoro UM ma z tego tytułu jakieś dochody. To się niby nie liczy nie???? Łatwo jest brać pożyczki i wypuszczać zagadkowe obligacje, zamiast szukać przypływu gotówki do UM. Poza...
Komentarzy1
Wyświetleń820
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ogrody54Włocławek
Protesty kupców z Placu Wolności to już żenada na całą
Protesty kupców z Placu Wolności to już żenada na całą Polskę. Najpierw krzyczeli, że w mieście nic się nie dzieje i nie ma gdzie wyjśc na spacer, a jak coś się wreszcie ruszyło - blokują wszystkie inwestycje. Jeśli za kilka lat miasto będzie jednym wielkim, brudnym, zacofanym parkingiem, to będzie wiadomo, komu podziękowac! To...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławiankaWłocławek
Nie dalej jak wczoraj czytałem słowa radnego Skrzypka, że
Nie dalej jak wczoraj czytałem słowa radnego Skrzypka, że WWS nie jest partią polityczną. A czym? Działając ramię w ramię z pisowskimi politykami zasługują na wszystkie przymioty polityków tej partii plus dodatkowo dwulicowość.Tak, tak. Towarzysz szmaciak się kłania. Z uwagą przeczytałem kilkakrotnie opinię Realisty pod...
Komentarzy1
Wyświetleń806
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Od kiedy to Jarosław Kaczyński interesuje się
Od kiedy to Jarosław Kaczyński interesuje się Włocławkiem? Temat remontu tamy był przecież znany i za jego rządów.Nagle ubolewa nad przebudową Placu Wolności wie lepiej od Nas,że będzie tu centrum rozrywki.Przed wyborami znowu jest najazd liderów partii i obiecują Nam "gruszki na wierzbie".Juz nie damy się nabrać na piękne...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~StachaWłocławek
od kilku dni, u konkurencji trwa podwórkowa "batalia o
od kilku dni, u konkurencji trwa podwórkowa "batalia o huśtawki i psie kupy " .Ta mini lokalna "bitwa" przeniesiona została również na łamy lokalnych gazet /nośne tytuły,obszerna wierszówka dla piszących / . jeden z internautów zamieścił swój komentarz pod artykułem,z treścią którego się zgadzam/oczywiście komentarza/ i...
Komentarzy0
Wyświetleń679
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jutuWłocławek
Zobaczcie jak wybrancy nasi ciezko pracuja w Parlamencie UE ,
Zobaczcie jak wybrancy nasi ciezko pracuja w Parlamencie UE , okolo 2:00 minuty widac naszego Zwiefke jak ucieka po podpisaniu listy obecnosci, miesieczne ich dochody to 13000 Euro !!! http://www.wykop.pl/link/184827/zarobki-i-naduzycia-parlamentarzystow-unii-europejskiej
Komentarzy0
Wyświetleń703
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Wybrancy narodu UEWłocławek
Ostatnio zamówiłem paczkę u sprzedawcy.Wysłał mi tą
Ostatnio zamówiłem paczkę u sprzedawcy.Wysłał mi tą paczkę kurierem żeby było szybciej.Niestety firma DPD zatrudnia tak nieodpowiedzialnego kuriera że ten nie miał czasu ani chęci na to żeby odebrać pieniądze od kasjerki za paczkę.Na pożegnanie rzucił tylko zdanie kasjerce żebym zadzwonił do niego (nie wiedziałem wtedy co to...
Komentarzy2
Wyświetleń843
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Klient DPDWłocławek
Witajcie Włocławianie, ostatnio przeczytałem o nowej
Witajcie Włocławianie, ostatnio przeczytałem o nowej telefonii komórkowej o nazwie GaduAir. Jest to korzystne rozwiązanie, łączy w sobie GG oraz telefon, mają atrakcyjne ceny za połączenia. Ale nie w tym rzecz. Postanowiłem nabyć starter. Więc sprawdziłem na ich mapie. Jest wiele punktów w których można kupić doładowania, ale...
Komentarzy0
Wyświetleń705
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamoWłocławek
Czy już cos wiadomo co z "DRUMETEM"
Czy już cos wiadomo co z "DRUMETEM"
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez bylurkaWłocławek
My mieszkańcy Śródmieścia, właściciele mieszkań,
My mieszkańcy Śródmieścia, właściciele mieszkań, nieruchomości a także osoby pracujące w rejonie Śródmieścia czujemy się poważnie zaniepokojeni działaniami podjętymi przez Prezydenta Miasta Pana Andrzeja Pałuckiego. Plany rewitalizacji, szczególnie rejonu Placu Wolności, Zielonego Rynku nie zostały poprzedzone szerokimi...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Rewitalizacyjna smiercWłocławek
Pan eurokandydat Czarnecki troszczy się teraz bardzo o
Pan eurokandydat Czarnecki troszczy się teraz bardzo o Włocławek a ile pieniędzy z unii pozyskał jak był doradcą Skrzypka bo z tego co wiem to żadnych - tylko dostawał wynagrodzenie z urzędu za bycie doradzom :)
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~rychuWłocławek
Doszly mnie sluchy ze nasz kochany UM odebral Nowoscim
Doszly mnie sluchy ze nasz kochany UM odebral Nowoscim Wloclawskim patronat nad turniejem na Orliku za niezbyt pochlebny artykul na temat prezygenta. Prawda?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
POmazańcy każą się nam cieszyć że sprzedali stocznie
POmazańcy każą się nam cieszyć że sprzedali stocznie Gdańsk i Gdynie za 500mln.Jeżeli przyjmiemy że obie stocznie zajmują teren 100h to przyjmując że cena 1m kw jest 500zł, dochodzimy że kupujący płaci tylko za ziemie, a co z resztą - dzwigi, pochylnie, sprzęt.Teren stoczni Gdynia jest terenem w obrębie miasta i kto wie czy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MagdaWłocławek
tak sie zlozylo ze od 2 lat codziennie udaje sie z Wloclawka
tak sie zlozylo ze od 2 lat codziennie udaje sie z Wloclawka do Bogucina , przez tame. Moje spostrzezenie dotyczy luku za(lprzed -jak kto woli) tama. Zwlaszcza bardziej niebezpieczny jest zjazd zima. Bylo juz za mojej kadencji pare smiertelnych wypadkow na tym luku. Problem polega na tym, ze zakret jest odchylony w zewnerzna strone (czyli...
Komentarzy0
Wyświetleń762
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~tomasz1Włocławek
wloclawski lepper znow nadaje, na jednym z portali wypowiada
wloclawski lepper znow nadaje, na jednym z portali wypowiada sie na temat remontu ul.kilinskiego, mowi ze remont byl juz przeprowadzony w poprzedniej kadencji, to ja sie pytam dlaczego po tym remoncie pozostaly na ulicy dziury??moze ktos powinien sie zajac tym ze pieniadze zostaly wyrzucone w bloto
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pazdziochWłocławek
Pan minister finansow Jacek Rostkowski w koncu przyznal, ze
Pan minister finansow Jacek Rostkowski w koncu przyznal, ze prognoza Kimisji Europejskiej przewidujaca recesje w Polsce jest trafna. Jeszcze tydzien temu pan minister zaprzeczal tej prognozie. Pomimo to rzad brnie dalej w tej bzdurnej polityce.
Komentarzy2
Wyświetleń894
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA