Forum › Włocławek

No i co komuszki od prezydenta Pałuckiego i przyjaciele
No i co komuszki od prezydenta Pałuckiego i przyjaciele POpapranej partyjki. Kolejna podwyżka o 10,5% CO i ciepłej wody od 1 lipca !!!!!!!W/g PAŁAUCKIEGO,podobno to URE nakazało podwyżkę. Za ten wasz wybór - płaćcie i płaczcie,może następnym razem otworzą się wam oczy,w co wątpię znając mentalność Włocławian.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Baba JagaWłocławek
mam pytanie! czy ktoś może wie czy we włocławku lub w
mam pytanie! czy ktoś może wie czy we włocławku lub w okolicach jest jakiś striptizer lub chippendales??? Pilne!! proszę o kontakt [email protected]
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~onaWłocławek
a ja chciałem zapytać czy ktoś wie co dzieje się z
a ja chciałem zapytać czy ktoś wie co dzieje się z największym ideowcem w mieście? Myślę tutaj o byłym harcerzu, dyrektorze i społeczniku działającym w szarej rzeczywistości włocławka. wieść gminna niesie, że w roku 2009 pan-były-harcerz zmienił przekonania na bardziej lewicowe i popiera działania Pałuckiego. czyżby to z...
Komentarzy2
Wyświetleń948
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~beżowyWłocławek
Dawno nie odwiedzałem tego forum i po dzisiejszym dniu
Dawno nie odwiedzałem tego forum i po dzisiejszym dniu jestem wstrząśnięty.Jakie protesty? Dziadka Piłsudskiego potrzeba w tym zacofanym mieście. rzygać sie chce jak sie wjeżdża na Plac Wolności. Swoją drogą ciekawe gdzie ubierają się Ci wszyscy protestujący kupcy , czy czasem nie odwiedzają galerii w Toruniu i w Płocku? Olać te...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~włodzioWłocławek
Już niedlugo obale dyktat koziej bródki, podczepie się pod
Już niedlugo obale dyktat koziej bródki, podczepie się pod meleksa a jak już dojade na Wiejską to zajme miejsce mi należne u boku Napoleona IVRP naszego wodza i obrońcy, dla niego nawet ogole nogi i......
Komentarzy1
Wyświetleń865
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Boróweczka CyganeczkaWłocławek
Wie ktoś może jaki tytuł ma piosenka Michaela Jacksona z
Wie ktoś może jaki tytuł ma piosenka Michaela Jacksona z tej ostatniej próby pokazywanej w telewizji
Komentarzy2
Wyświetleń933
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~NNWłocławek
Czy może ktoś z Was orientuje się,jaki jest czynsz w
Czy może ktoś z Was orientuje się,jaki jest czynsz w TBS,ile kosztuje utrzymanie takiego mieszkanka miesięcznie i czy długo się czeka za przydziałem?
Komentarzy1
Wyświetleń797
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jacekWłocławek
Mario- jakie nakłanianie idż do prokuratury i zgłoś to
Mario- jakie nakłanianie idż do prokuratury i zgłoś to podział administracyjny też zrobił zadupie z Włocławka Wielka prośba nie wypowiadaj się za kogoś,jeżeli ktoś nie ma swojego zdania,i jest nakłaniany do jednakowego myślenia to zauważyć można że Ci ludzie nie mają nic do powiedzenia.Zachowujesz się jak opiekunka...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~moherWłocławek
Martwi mnie nakłanianie ludzi do jednakowego myślenia
Martwi mnie nakłanianie ludzi do jednakowego myślenia robienia t.z. wody z mózgu wysyłanie ludziom gazetek i nakłanianie do swoich zacofanych poglądów .Myślę że te czasy już minęły jak wszyscy myśleli podobnie .Plac Wolności rozwój naszego miasta młodych ludzi na pewno nie nastąpi dzięki takim praktykom Nastąpi jedynie zawiść...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MariaWłocławek
Właśnie się dowiedziałem, że ostatnio, podczas jednej z
Właśnie się dowiedziałem, że ostatnio, podczas jednej z wycieczek na Litwę miał miejsce incydent. Otóż jeden z mieszkańców naszego miasta "wyłapał w pilotkę" - jak to się obrazowo mówi - od jakiegoś Litwina. Powód? Nazwanie Litwina "dzikusem" oraz głośne wyrażenie opinii typu "Wilno jest nasze". Najciekawszy był jednak...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Cy możecie mi powiedzieć gdzie jest na Placu Wolności
Cy możecie mi powiedzieć gdzie jest na Placu Wolności wieżowiec.Wszyscy piszą o tym budynku a ja go tam nie widzę.Jest kilku piętrowy blok postawiony w czasach "zgniłego"socjalizmu. Do chwili obecnej nic przez te 20 -ą lat nie zrobiliście a na pewno nie postawiliście wieżowca o którym stale bełkoczecie.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
oczywiscie ze prawo do robienia z siebie glupa ma kazdy a
oczywiscie ze prawo do robienia z siebie glupa ma kazdy a przede wszystkim politycy :}, przy wyborach sie okaze komu ufa spoleczenstwo
Komentarzy0
Wyświetleń632
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pazdziochWłocławek
PIT.pl, Aktualności podatkowe 22.10.2007 Obniżka
PIT.pl, Aktualności podatkowe 22.10.2007 Obniżka VAT do 20% Uprościmy podatki - wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych. Oto piąte z zobowiązań lidera Platformy Obywatelskiej, Donalda Tuska. Jak podał PIT.pl Zbigniew Chlebowski, w szczegółach oznacza to przede...
Komentarzy0
Wyświetleń597
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~CHLEBOWSKI i spółkaWłocławek
Wpadła mi dzisiaj w ręce ta sławetna gazetka pisu. Jak
Wpadła mi dzisiaj w ręce ta sławetna gazetka pisu. Jak nisko trzeba upaść żeby pisać takie kretynizmy. Za grosz nie mają honoru.Napiszcie coś egzaltowanego o waszych małych idolach i dajcie trochę tańszy papier.Jeżeli ktoś pisze w ten sposób, to znaczy że nie ma sensownych argumentów.Jeszcze trochę to pękniecie z zawiści.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JulekWłocławek
A jednak chodza, a tlumaczenie Pani Budzeniusz mnie nie
A jednak chodza, a tlumaczenie Pani Budzeniusz mnie nie przekonuje. Jaki problem pojsc do tej babki z administracji na Placu i zobaczyc czy to oryginal, pewnie zreszta chetnie dolaczylaby notarialnie potwierdzone kopie. Wiec po co Policja A tak dla przypomnienia: "Policja chodzi po mieście i sprawdza listę protestujących z Placu...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez hahaWłocławek
Cześć solidaruszki!
Cześć solidaruszki! A mnie śmieszą wymagania * HAHA * w stosunku do innych. Pokazywanie i udawanie zatroskanych o wolność i Polskę a olewających zasady pisowni. Mam tu na uwadze polskie litery. Wychodzą po tym takie bohomazy,że szkoda słów.Mam teraz napisać hahaha ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Smieszni jestescie co niektorzy, jezeli sadzicie,ze ktos
Smieszni jestescie co niektorzy, jezeli sadzicie,ze ktos wymuszal podpisy. To nie ten typ grupy przynajmniej przywodcow protestu (choc teraz juz ciezko powiedziec kto dowodzi). To nie sa ludzie, ktorzy pala opony na drogach, robia blokady, falszuja pieczatki i zmuszaja do podpisow. Gdyby nie wspanialy obiekt na Placu Wolnosci z banerami, ktory...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez hahaWłocławek
Problemy prawne i geodezyjne: punkt informacyjno –
Problemy prawne i geodezyjne: punkt informacyjno – konsultacyjny Prezydent Włocławka zachęca mieszkańców do sprawdzania i regulacji stanów prawnych posiadanych nieruchomości. W tym celu został utworzony punkt informacyjno – konsultacyjny, w którym włocławianie mogą uzyskać szczegółowe informacje i wyjaśnienie...
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~UM WŁOCŁAWEKWłocławek
Chcialem tylko zauwazyc ze wreszcie wymieniono oswietlenie na
Chcialem tylko zauwazyc ze wreszcie wymieniono oswietlenie na Wysokiej :} i ze druty nie zwisaja juz nad chodnikiem. Mozna by jeszcze skrocic konary drzew zwisajace nad ulica, bo podczas kolejnej nawalnicy moze dojsc do wypadku.
Komentarzy0
Wyświetleń701
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Szanowni forumowicze, chciałem zapytać czy ktoś z Was
Szanowni forumowicze, chciałem zapytać czy ktoś z Was mieszkających na osiedlu Południe ma problemy z robactwem o nazwie "szczypawka" ?. Ja już rożne rzeczy w życiu przeżyłem (mrówki, prusaki itp), ale to co się obecnie dzieje to jakaś inwazja (bynajmniej w bloku na Sienkiewicza). Inaczej chyba tego nazwać nie można, bo ponad 60...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~xyzWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA