Forum › Włocławek

Uwaga w lokalu ... zamiast pięćdziesiątek podają
Uwaga w lokalu ... zamiast pięćdziesiątek podają trzydziestki:)) Można oszukiwać na alkoholu podając drinki. Muzyka bez zmian ciągle ta sama a jest tyle nowości..SZKODA!
Komentarzy1
Wyświetleń740
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MarcinWłocławek
redakcja WLC po raz kolejny ukradła Wam bezczelnie artykuły
redakcja WLC po raz kolejny ukradła Wam bezczelnie artykuły o złotych medalach. Wystarczy przeczytac u was (i spojrzec na daty) i u nich - podane są te same fakty, nawet klasyfikacja jest identyczna (ta sama ilość pozycji, mimo ze startowało więcej zawodniczek/zawodników). Jednym słowem po raz kolejny wielkie WLC bezczelnie skopiowało...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bedzie aferaWłocławek
zobaczcie w galerii internautow jaka perelke sfotografowalem
zobaczcie w galerii internautow jaka perelke sfotografowalem w Gdyni :}, pierwszy raz w zyciu uslyszalem slowa przechodnia "ale ten Wloclawek jest konkretny" :}
Komentarzy2
Wyświetleń897
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Żar leje się z nieba! Kochającym upały polecam klip
Żar leje się z nieba! Kochającym upały polecam klip sprzed trzech lat: http://tinyurl.com/upaly Pozdrawiam miłośników Hydrozagadki i innych dobrych polskich filmów.
Komentarzy0
Wyświetleń818
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Chcialbym podziekowac panu poslowi Zbonikowskiemu, radnemu
Chcialbym podziekowac panu poslowi Zbonikowskiemu, radnemu Chmielewskiemu i trenerowi Piekarskiemu za wspaniale zorganizowany turniej stretbalu. Mysle ze wszyscy chlopcy jak i ich rodzice milo sie bawili w sobote przy szkole muzycznej na tym pieknym obiekcie do koszykowki. Oby wiecej takich rozgrywek w naszym miescie.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RodzicWłocławek
W tym roku minęło 5 lat, odkąd Polska została członkiem
W tym roku minęło 5 lat, odkąd Polska została członkiem Unii Europejskiej. Dobry czas, żeby podsumować bilans korzyści. Jedną z najważniejszych jest dostęp naszego kraju do finansowania rozwoju gospodarczego, w tym: infrastruktury technicznej, przedsiębiorczości, badań naukowych, tworzenia nowych miejsc pracy. Ale także finansowania...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BIUROKRATYCZNE BAGNOWłocławek
Dziś około godziny 17-tej nad Jeziorem Wikaryjskim w
Dziś około godziny 17-tej nad Jeziorem Wikaryjskim w okolicy plaży Bahama latał helikopter.Nic dziwnego w tym by nie było gdyby nieodpowiedzialne zachowanie pilota. Pajacował nisko nad wodą w pobliżu plaży.Nie wiem czy na pokładzie Mi-2 też trwała biesiada kasztelańska ale pierwszy raz zetknąłem się z tak niepoważnym zachowaniem...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Facet na lądzieWłocławek
Autostrada, Aleja K.J., most, ruch wewnętrzny,
Autostrada, Aleja K.J., most, ruch wewnętrzny, Włocławianie przeciwko "skansenowi". Dużo jeżdżę po Polsce, i tam, gdzie powstały autostrady, tam TIR'y zniknęły z dróg krajowych. Samochody ciężarowe, jeżdżąc przez taki Włocławek obecnie, po: 1/ spalają więcej i zużywają niesamowicie hamulce, co chwilę hamowanie, co...
Komentarzy0
Wyświetleń641
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Włocławek-InwestycjeWłocławek
Ludzie co z tym miastem się dzieje 1 sierpnia to dzień
Ludzie co z tym miastem się dzieje 1 sierpnia to dzień zadumy narodowej 65. rocznicy Powstania Warszawskiego a tym miescie impreza - godzina 17.00 godzina "W" każdy powinien przystanąć pomyśleć o tych dzięki którym mamy teraz to co mamy a nie bawić się Akcent, Boys, Doda. To tylko w tym miescie chyba jest możliwe, żeby w taki dzień...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~edieWłocławek
"Stacha"- to nie ma być "coś", to coś już było, o mały
"Stacha"- to nie ma być "coś", to coś już było, o mały włos ostatni by zgasił światło. Zarządzanie miastem to strategia, to przemyślana koncepcja to wreszcie mądrość której tej ekipie brakuje. Zchłystywanie się "cosiem" to droga do nikąd. Jak to dobrze, ze wybory samorządowe już za rok.
Komentarzy0
Wyświetleń649
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zaniepokojonyWłocławek
Alkohol na obiektach sportowych(biesiada)- to norma czy
Alkohol na obiektach sportowych(biesiada)- to norma czy upadek obyczajów,a może tak wygląda sport we Włocławku ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ALWłocławek
W tym mieście mamy władze, które świętują otwarcie 800
W tym mieście mamy władze, które świętują otwarcie 800 metrowego odcinka drogi osiedlowej. Powody mogą być dwa: albo jest taka mizeria, że tego typu inwestycja jest na miarę kadencji albo prezydent nie ma nic innego do roboty i robi sobie wycieczki krajoznawcze. W całej Polsce oddaje się długie kilometry obwodnic, a we Włocławku...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZagłobaWłocławek
Michelin znany jest z zanieczyszczonego powietrza (biedni
Michelin znany jest z zanieczyszczonego powietrza (biedni ludzie w zimie palą czym się da), a na główny problem Włocławka kreuje się za małą liczbę fontann, niewłaściwy szyk klombów, szarą kostkę brukową i mało widowiskowe oświetlenie mostu i ogólnie Śródmieścia. Może niektórzy wieś poznają po braku iluminacji i granitu,...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Witam zaczynam się zastanawiać czy tylko mnie czy może
Witam zaczynam się zastanawiać czy tylko mnie czy może innych również denerwuje wskakująca na każdej stronie reklama myjni!!! ile razy można to oglądać !!! poza tym przysłania tekst i nie daje się szybko wyłączyć. Rozumiem że z tego są pieniądze, ale nie można przesadzać w żadną stronę ani za mało ani za dużo reklam
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZdenerwowanyWłocławek
czemu nie wyją syreny jak jest rocznica wyzwolenia
czemu nie wyją syreny jak jest rocznica wyzwolenia Włocławka? to bardzo ważna data i nie wiem czemu nie jest ona też tym symbolicznym gestem czczona. Są wieńce pod pomnikiem, odklepanie formułek, przewietrzenie garniturów, ale jak ktoś nie jest w tym dniu na Pl. Wolności to nawet nie pamięta o tej dacie, a słysząc te syreny może by...
Komentarzy0
Wyświetleń677
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Kiedy wreszcie Straż Miejska weźmie się za
Kiedy wreszcie Straż Miejska weźmie się za brudasów,którzy w Michelinie,na ul.Jana Pawła ,Wiązowa utworzyli sobie dzikie wysypisko,jak tak można ,wstyd stać na takie domy i auta,a nie stać na wywóz śmieci,najlepiej podrzucić gdzieś i mieć spokój
Komentarzy0
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ewaWłocławek
"Baca" zajeździł konia na śmierć. TVN24 zapodała to
"Baca" zajeździł konia na śmierć. TVN24 zapodała to wczoraj (tzn. ja usłyszałem wczoraj). Informacja dla mających zamiar wybrać się do Zakopanego i w okolice. Z pierwszej ręki, bo ostatnio byłem tam: wiecie ile kosztuje przejażdżka bryczką? Dla zwykłej czteroosobowej rodziny? A 80 zł! I "sympatyczny" Góral powie jeszcze, że...
Komentarzy2
Wyświetleń913
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
*** nic się nie zmieniło... Komu auto, komu chatę Komu
*** nic się nie zmieniło... Komu auto, komu chatę Komu awansować tatę Komu nie podawać ręki Komu słowa do piosenki Oooooo Ale wkoło jest wesoło Człowiek w pracy, małpa w zoo Puste pole za stodołą Chłop zaprawia - ale dżez Jak naprawdę jest - nikt nie wie Kornik ryje dziurę w drzewie Elektronik kradnie w Tewie A...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~demekWłocławek
no nareszcie :) może w końcu coś się zmieni na parkingach
no nareszcie :) może w końcu coś się zmieni na parkingach "Koniec samowoli kierowców na osiedlowych uliczkach i parkingach hipermarketów, zapowiada "Metro". Za łamanie zasad ruchu policja będzie wlepiać tam mandaty. Dziennik pisze, że policja dostanie wreszcie narzędzie do pilnowania porządku na małych uliczkach. Rząd ma już...
Komentarzy2
Wyświetleń974
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~freudiWłocławek
Chciałem dziś rado wypić sobie w spokoju kawkę w Mc
Chciałem dziś rado wypić sobie w spokoju kawkę w Mc Donalds.Spokojne picie i czytanie gazetki niestety nie wypaliło. Koło mnie (pomimo tego że restauracja była prawie pusta) usiadła para przedstawicieli handlowych.Podejrzewam że bardzo niskiego szczebla.Zgodnie z zasadą że im niższy szczebel menadżera tym staje się on głośniejszy...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Cierpliwy kawiarzWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA