Forum › Włocławek

Władze chcą remontować ul. Brzeską, która jest w nie
Władze chcą remontować ul. Brzeską, która jest w nie najgorszym stanie! "Na przebudowę Brzeskiej i Bulwarów im. marszałka Józefa Piłsudskiego władze miasta zamierzają zdobyć pieniądze z Narodowego Programu Przebudowy Dróg Lokalnych. Dlatego konieczne było zapisanie tych inwestycji w tegorocznym budżecie i zagwarantowanie...
Komentarzy0
Wyświetleń801
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~anonimWłocławek
Firma ubezpieczeniowa zaproponowała mi naprawę pojazdu z OC
Firma ubezpieczeniowa zaproponowała mi naprawę pojazdu z OC sprawcy za kwotę 2500.W ASO usłyszałem ,że naprawa będzie kosztować 6tyś zł i,że na zamienniki nie dają gwarancji -czy ktoś spotkał się z takim absurdem .To ubezpieczyciele ,czy złodzieje , a może skierować sprawę do prokuratora -doradźcie coś ...
Komentarzy3
Wyświetleń996
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zaskoczonyWłocławek
Dużo jeżdżę rowerem we Włocławku i jego okolicach.
Dużo jeżdżę rowerem we Włocławku i jego okolicach. Miałem okazję ostatnio być kilka razy w ciągu miesiąca w tych samych,oddalonych często od ruchliwych ścieżek miejsc. Jestem w szoku ilości śmieci, które pojawiły sie w tych miejscach. Reklamówki ze śmieciami w środku świadczą o tym, że ktoś pokusił się o zebranie śmieci...
Komentarzy0
Wyświetleń681
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~GeoWlocWłocławek
Polacy, którzy wrócili z urlopów, biorąc gazetę do ręki
Polacy, którzy wrócili z urlopów, biorąc gazetę do ręki czy słuchając serwisów radiowo-telewizyjnych, narażeni są każdego dnia na obcowanie z gospodarką dla obłąkanych. Każdy z nas w życiu coś sprzedawał. Ale niechby spróbował to zrobić tak, jak minister Grad sprzedawał stocznie Arabom. Strach pomyśleć, jak wyglądałby...
Komentarzy3
Wyświetleń932
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Oko wielkiego...TuskaWłocławek
kiedy wreszcie ruszy budowa kapitulnej? niech coś się
kiedy wreszcie ruszy budowa kapitulnej? niech coś się chociaż dzieje w tym mieście, Bydgoszcz buduje, Toruń buduje ...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
MIASTO MA PLAC ZA 16 MLN ZŁ I
MIASTO MA PLAC ZA 16 MLN ZŁ I FONTANNĘ-FALĘ http://www.tvn24.pl/-1,1615845,0,1,lodz-poplynela-spiewajaco,wiadomosc.html Łódzki plac Dąbrowskiego w końcu przestał być placem... budowy. Po kilku miesiącach prac łodzianie w końcu będą mogli cieszyć się jego widokiem - i to jakim! Na placu oprócz ławek i zieleńców w kształcie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~u nas co będzie i za ile?Włocławek
jest taki wielki sklep spożywczy blisko wzorcowni, w
jest taki wielki sklep spożywczy blisko wzorcowni, w pobliżu ul.Kilińskiego i Bauera .Robiąc w nim zakupy należy uważać na wszelkiego rodzaju młodocianych wyrostków,którzy kręcąc się blisko kas,wysiadując na stole /to takie miejsce gdzie można spokojnie zapakować zakupione artykuły/przy wyjściu wykorzystają każdą okazję aby...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~merkuryWłocławek
wczoraj był pogrzeb,uczestniczyli również dostojnicy i to
wczoraj był pogrzeb,uczestniczyli również dostojnicy i to dlatego załatano wszystkie dziury i wyrwy w asfaltowej alejce. dziury straszyły około dwóch lat , było niebezpiecznie,można było skręcić nogę lub jeszcze doswiadczyć czegoś gorszego .administracja cmentarza komunalnego "sprawiła",że już ich nie ma. Ale tak faktycznie to...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~voxWłocławek
Ciekawie o celibacie. http://interia360.pl/artykul/
Ciekawie o celibacie. http://interia360.pl/artykul/ nawet-hiacynty-to-nie-dziwi,24647
Komentarzy0
Wyświetleń775
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Jakie to było pytanie, jakie zadałeś telefonicznie ?
Jakie to było pytanie, jakie zadałeś telefonicznie ?
Komentarzy0
Wyświetleń709
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek
Dzisiejsze ogłoszenie w kujawskiej: "Przedsiębiorstwo
Dzisiejsze ogłoszenie w kujawskiej: "Przedsiębiorstwo handlowe zatrudni od zaraz absolwentów, maturzystów, studentów na stanowiska handlowe, fizyczne i umysłowe. Praca stała lub sezonowa. Od 1000-1800 zł/m-c tel: 798***" (mniej więcej) Wykonałem telefon i po jednym konkretnym (oczywistym i prostym) pytaniu miła pani się...
Komentarzy1
Wyświetleń718
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pracaWłocławek
Czy w tym mieście nie ma już prawdziwego fryzjera
Czy w tym mieście nie ma już prawdziwego fryzjera męskiego, operującego nożyczkami? Wszędzie tylko maszynki, a po nich włosy źle odrastają, są kłopoty z utrzymaniem fryzury, itp...
Komentarzy3
Wyświetleń959
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~romanWłocławek
ostatnio byłam świadkiem jak ochroniarze z b. oklepali
ostatnio byłam świadkiem jak ochroniarze z b. oklepali czyli pobili chłopaka za to ze cos tam nie tak sie odezwał co to jest kim oni sa ,panosza sie zeby tak ludzi traktowac tylko dlatego ze maja pałeczke gazik i po kolegów policjantów zadzwonia:) ale jak juz byc fredzlem ochroniarsko policyjnym to juz do konca :) niz byc takiem dobrym :)
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~patiWłocławek
zauważyłem, że dużo jest postów w starych wpisach tego
zauważyłem, że dużo jest postów w starych wpisach tego działu, może dobrym rozwiązaniem byłoby automatyczne kolejkowanie wpisów po dacie ostatniego postu w danym wpisie?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~tortoniWłocławek
interesuje sie kupnem auta do obsługi imprez
interesuje sie kupnem auta do obsługi imprez okolicznościowych( nie limuzyna dłuuuuuga:)wesela ,spotkania biznesowe ,itp) nie interesuje mnie taxi ,chciałbym dorobic sobie cos w weekend.chciałbym sie zorietować ile we włocławku ,śrdnio bierze sie za takiego radzaju impreze .za wszelkie info wielkie dzieki (rozumiem też że ceny sie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sir"B"Włocławek
bardzo przepraszam,że pytam ,czy państwo nie cierpią z
bardzo przepraszam,że pytam ,czy państwo nie cierpią z powodu kataru.Bo mnie ten Katar dokucza szczególnie.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~bbcWłocławek
Wydaje mi sie ze policja czy straż miejska powinny bardziej
Wydaje mi sie ze policja czy straż miejska powinny bardziej patrolowac ulce kaliska i jej okolice. Jestem mieszkancem poludnia i widze ze coraz gorzej sie dzieje. Wczoraj wracalem wieczorem i kilka gupek spotkalem pijanych, dracych sie, zaczepiajacych ludzi, tlukacych butelki i mowie o okolicach rosmana stokrotki i okolicznych blokow
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~edekWłocławek
teraz to policja zadzi we włocławku napakowani opaleni
teraz to policja zadzi we włocławku napakowani opaleni dobre fury panaosza sie jak indory hehe wsumie teraz maja tyle przyjaciół wszedzie wszyscy z nimi wspułpracuja :) teraz naprawde lepiej wyjechac i zpomniec otym miescie nie warto ryzykowac kto normalny zrozumie posta :)
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ktosiekWłocławek
Podświetlenie mostu wtedy będzie wyglądało efektownie
Podświetlenie mostu wtedy będzie wyglądało efektownie kiedy zostaną wykorzystane mocne strumienie światła skierowane w odpowiednie punkty budowli. Teraz jak jest niech każdy sam oceni.
Komentarzy1
Wyświetleń792
Śledzących0
Ocena0
Ze zdziwieniem,a właściwie z zażenowaniem przeczytałem o
Ze zdziwieniem,a właściwie z zażenowaniem przeczytałem o reakcjach jakie wywołała wypowiedź generała Waldemara Skrzypczaka podczas pożegnania oficera który zginął w Afganistanie.Czy człowiek który ceni swoich podwładnych musi być pomiatany w tym kraju? To nie pierwszy raz kiedy ten generał stanął za swoim wojskiem.Po...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZwiadowcaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA