Forum › Włocławek

Mamy przekichane na allegro, zajmujemy 10 miejsce, sylwester
Mamy przekichane na allegro, zajmujemy 10 miejsce, sylwester bedzie pod budką chyba że miasto zorganizuje - ogladacie reklame allegro?
Komentarzy2
Wyświetleń873
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~alexWłocławek
Po zwycięstwie w Chełmży tym razem na Naszej drodze stanie
Po zwycięstwie w Chełmży tym razem na Naszej drodze stanie jedenastka Notecianki Pakość . Zespół gości obecnie zajmuje 7miejsce i w ostatniej kolejce pokonał na własnym stadionie Unie Swarzędz 3-2. Zapowiada się ciekawe widowisko przy blasku jupiterów gdyż kolejny raz zagramy przy sztucznym świetle. Do meczu zostało nie wiele czasu...
Komentarzy0
Wyświetleń643
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~www.wloclavia.dbv.plWłocławek
Po co przebudowa Placu Wolności-ruch pieszy znikomy?chyba
Po co przebudowa Placu Wolności-ruch pieszy znikomy?chyba tylko około 15-16-tej.Nie lepiej zainwestowac w metro. Dwie stacje już są-jedna na Pl.Wolności, druga na Starym Rynku. Wystarczy wykonać tunel i sprawa rozładowania ruchu pieszego załatwiona
Komentarzy3
Wyświetleń953
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ANTONIUSZ III -małyWłocławek
Prezydent Miasta pokazuje się na różnych imprezach fajnie
Prezydent Miasta pokazuje się na różnych imprezach fajnie zobaczyć go w dresach. Gdyby nie chodził to pojawiłby się zarzut że nie uczestniczy, a tak pokazuje że jest takim samym mieszkańcem jak my i nie boi się ludzi. W przeciwieństwie do porzednika Pałucki dba o rozwój miasta,kulturę i rozrywkę Zna umiar i zachowuje takt....
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wincentyWłocławek
Jeszcze w tym tygodniu toruńscy drogowcy rozpiszą przetarg
Jeszcze w tym tygodniu toruńscy drogowcy rozpiszą przetarg na przebudowę Szosy Lubickiej między Strugą Lubicką a węzłem autostradowym. Przypomnijmy: pod koniec czerwca br. toruńscy radni zarezerwowali 49 mln zł na przebudowę Szosy Lubickiej. Obejmie ona kilometrowy odcinek tej trasy od Strugi Lubickiej do węzła autostradowego...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Torun w natarciu drogowymWłocławek
BRAWO DLA STRAŻNIKÓW MIEJSKICH Panowie strażnicy dzisiaj
BRAWO DLA STRAŻNIKÓW MIEJSKICH Panowie strażnicy dzisiaj się świetnie spisaliście, szybko przyjechaliście i złapaliście tych pięciu chłopaków na gorącym uczynku przed blokiem Łanowa 11.Widziałem że dostali mandaty ciekawe po ile.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Widzę grono "fachowców".Torf jest gruntem nienośnym więc
Widzę grono "fachowców".Torf jest gruntem nienośnym więc albo wybiera się go do podłoża nośnego/jeżeli jest to ze względów ekonomicznych opłacalne/ lub wykonuje się palowanie najczęsciej stosuje się pale żelbetowe o róznych średnicach.Tak jak w przypadku posadawiania wiaduktu nad torami przy "Kujawiance"Tam gdzie stoi sala...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~budowlaniecWłocławek
Szkoda,że tematy związane z problemami dnia codziennego nie
Szkoda,że tematy związane z problemami dnia codziennego nie znajdują większego zainteresowania wśród odwiedzających ten portal, natomiast najwięcej duskusji jest w sprawach o znaczeniu marginalnym.Najczęstsza krytyka dotyczy spraw dotykających Naszych narodowych wad,których powinniśmy się wstydzić-zwłszcza podczas pobytu za...
Komentarzy0
Wyświetleń511
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zibiWłocławek
Działkowicze -19 września mamy okazje zobaczyć ,,nasz
Działkowicze -19 września mamy okazje zobaczyć ,,nasz aktyw" ,odbierający sztandar(OSiR) .Podobno my ten ,, aktyw" wybraliśmy .Jest okazja by się przyjrzeć. Ostrzegam - możemy być pewnymi postaciami zaskoczeni .... tym bardziej ,że będzie woda święcona ....!
Komentarzy0
Wyświetleń767
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sosnaWłocławek
I słusznie.Po co zajmować się sprawami prywatnymi innych
I słusznie.Po co zajmować się sprawami prywatnymi innych osób.Kogo to interesuje kto z kim śpi.Ja mieszkam we Włocławku - róg Hindenburgstrasse i Memmelandstrasse a na kawę chodzę na Adolf Hitler Platz.
Komentarzy27
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~catanaccioWłocławek
Znów samorządny prezydent. Jak można projektowań
Znów samorządny prezydent. Jak można projektowań przyszłą przystań wraz z budynkami nie znając realiów związanych z powstaniem stopnia wodnego w okolicach Nieszawy? W chwili obecniej jak najszybciej przeznaczyć fundusze na obiekt WTW i usprawnić funcjonowanie podestów dla wioślarzy przy ujściu Zgłowiączki.Na ostatnich...
Komentarzy1
Wyświetleń746
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~viciWłocławek
Jak myslicie - jesli osoba publiczna poniekąd zdradza swoja
Jak myslicie - jesli osoba publiczna poniekąd zdradza swoja druga połowę to jest to tylko jej sprawa, czy mozna o tym mówić głosno?
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~winylWłocławek
Wczoraj miałam okazję po raz pierwszy przejechać przez
Wczoraj miałam okazję po raz pierwszy przejechać przez nowo oświetlony most. Bardzo mi się podoba, widziałam go i z daleka i z bliska a później przejechałam się po nim i wrażenia są super. Brawo, jest co podziwiać.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CasandraWłocławek
ZAPRASZAM STRAŻ MIEJSKĄ na kontrole w Michelinie,niech
ZAPRASZAM STRAŻ MIEJSKĄ na kontrole w Michelinie,niech sprawdzą czy każdy ma pojemnik na śmieci,to co się tu wyrabia to się w głowie nie mieści,ludzie wywalają śmieci do pobliskiego lasu,lub do koszy na przystankach MPK
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ewaWłocławek
UWAGA NA STRAŻNIKÓW MIEJSKICH na''ZAZAMCZU'' Dnia
UWAGA NA STRAŻNIKÓW MIEJSKICH na''ZAZAMCZU'' Dnia 10.09.09r. około godz. 18.00 na ulicy Przyjemnej byłam świadkiem jak strażnicy miejscy nie odpuszczali właścicielom psów biegających bez kagańca i smyczy. Obserwowałam strażnika co zrobi bo pies sąsiadki chodził pod sklepem. Zdziwiło mnie że strażnik ze strażniczką...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Wiesława z Pogodnej 1Włocławek
Czy wiecie ,ze pojawiła sie nowa strona w
Czy wiecie ,ze pojawiła sie nowa strona w necie? http://www.uprzejmiedonosze.pl/
Komentarzy3
Wyświetleń968
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
MOŻE JA Z INNEJ BECZKI - CO SĄDZICIE O TYM ŻE NA MECZU
MOŻE JA Z INNEJ BECZKI - CO SĄDZICIE O TYM ŻE NA MECZU PÓŁFINAŁOWYM W SIATKÓWKĘ BYŁ BUŁGARSKI PREZYDENT A OD NAS TYLKO WIERNI KIBICE?!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~marta 9Włocławek
JAKIE INWESTYCJE PRZYCIĄGNĄŁ DO WŁOCŁAWKA P., K. I H.
JAKIE INWESTYCJE PRZYCIĄGNĄŁ DO WŁOCŁAWKA P., K. I H. ? "Centrum logistyczne Rosmanna w Grudziądzu wnp.pl - 17-07-2009 08:28 Firma Rossmann planuje w Grudziądzu budowę dużego i nowoczesnego centrum magazynowo-dystrybucyjnego, w którym zatrudnienie znajdzie w początkowym etapie do 50 pracowników, zaś po uruchomieniu centrum...
Komentarzy1
Wyświetleń826
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~INWESTYCJEWłocławek
Będzie lepiej Po przebudowie powstanie nowoczesne rondo, a
Będzie lepiej Po przebudowie powstanie nowoczesne rondo, a ul. Bema będzie dwujezdniowa, z dwoma pasami ruchu, z pasami włączania i wyłączania się z ruchu, chodnik obustronny oraz ścieżka rowerowa i drogi serwisowe. Na najbliższym posiedzeniu Rada Miasta Torunia weźmie pod obrady kwestię zaciągnięcia zobowiązania finansowego na...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WislannyWłocławek
Wczoraj wydano pozwolenie na budowę nowego międzynarodowego
Wczoraj wydano pozwolenie na budowę nowego międzynarodowego portu lotniczego w Modlinie pod Warszawą. Myślę, że warto byłoby powrócić w związku z tym do planowanej w latach 80. linii kolejowej z przedłużeniem obecnie do Modlina (Modlin - Płock - Włocławek - Inowrocław). Mogłoby to być ważne połączenie nie tylko dla Włocławka...
Komentarzy2
Wyświetleń920
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez egonWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA