Forum › Włocławek

Podziekowanica dla kierownictwa SM Karzimierz W za wykonanie
Podziekowanica dla kierownictwa SM Karzimierz W za wykonanie chodnika do śmietnika przy 14pp przydała by sie chodz dodatkowa lampa
Komentarzy3
Wyświetleń962
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~radekWłocławek
Włocławska Kolesiowska Spółdzielnia Mieszkaniowa piętrzy
Włocławska Kolesiowska Spółdzielnia Mieszkaniowa piętrzy przeszkody przy formalnościach wyodrębniania własności lokali mieszkalnych,szczególnie w blokach w centrum miasta ,gdzie mieszkają starsze osoby nie znające swoich praw w tym zakresie -wstyd tak żerować na starszych osobach .Tylko czy kolesie z WSM wiedzą co to WSTYD ?PO...
Komentarzy2
Wyświetleń848
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ALWłocławek
Niedawno krytykowaliśmy "obiekt handlowy" przy ulicy
Niedawno krytykowaliśmy "obiekt handlowy" przy ulicy Warszawskie i Starodębskiej - zostal usunięty .Ale to tylko na kilka miesięcy - ponownie się pojawił. Czy Urząd Miasta nie ma wpływu na wygląd Naszego Miasta i wydaje zezwolenia -bo kasa sie liczy?.Przecież to obciach- może gdzieś na obrzeżach miasta ale nie w centrum .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~StachaWłocławek
Powiem tak... jakiś czas temu po wypadku wylądowałem w
Powiem tak... jakiś czas temu po wypadku wylądowałem w szpitalu. Tak się złożyło, że byłem w sali z policjantem. I moja opinia następująca jest - policjant był trochę niepełnosprawny umysłowo. A tak z polskiego na nasze - ... był. I nie ma się co dziwić, że żona i córka nie chciały go odwiedzać. Ps. Swoje kilka lat...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Jednego trolla mniej. Żegnam Was kochani, nie mogę już
Jednego trolla mniej. Żegnam Was kochani, nie mogę już trwonić czasu przed komputerem, mam innego pracodawcę niż lewicowe trolle portalowe, mój jest apolityczny, nie pozwala mi lenić się, mam pospolitą pracę i nie mam tyle czasu co komuszki, a życia przez internet nie będę sobie marnował. Niestety prawie wszystko co w mieście dobre...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Zaryzykuję stwierdzenie -POLACY TO BOGATY NARÓD ,skoro
Zaryzykuję stwierdzenie -POLACY TO BOGATY NARÓD ,skoro okradani w majestacie prawa przez tyle lat przez ZUS,KRUZ I NFZ nadal mają za co żyć ,każdy inny tak okradany naród już dawno przestałby istnieć -czy Państwo widzą to podobnie ?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Byłam dzisiaj w banku i pani powiedziała mi że mam 350zł
Byłam dzisiaj w banku i pani powiedziała mi że mam 350zł debetu ponad limit.Po przejrzeniu historii wyszły cztery dziwne wypłaty do księgowania z czeku bez pokrycia.Mam pytanie czy miał już ktoś taką historię???
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zmartwionaWłocławek
Ruszyła już spóźniona akcja urzędników szukających po
Ruszyła już spóźniona akcja urzędników szukających po czasie wyższych ofert niż dał wykonawca tablicy przy nowej ulicy Planty II.Cena 5000 zł będzie "najkorzystniejsza" wśród ofert.Akcja nagłośnienia przez PiS odniosła skutek.Zlecający urzednik(czka) wystraszył się i próbuje tuszować sprawę po swojemu.
Komentarzy3
Wyświetleń887
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZłaWłocławek
czy ktoś z was ma we wtorek rozmowę kwalifikacyjną?
czy ktoś z was ma we wtorek rozmowę kwalifikacyjną?
Komentarzy0
Wyświetleń589
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~CiekawskaWłocławek
Oddaj głos na karmę dla zwierząt w naszym włocławskim
Oddaj głos na karmę dla zwierząt w naszym włocławskim schronisku. http://www.tesco.pl/newsletter/mailing/schroniska-eko_24.09.2009.html
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Zarząd Dróg ogłosił przetarg na wykonanie oświetlenia
Zarząd Dróg ogłosił przetarg na wykonanie oświetlenia sygnalizacyjnego kierowania ruchem na skrzyżowaniu Wiejska-Planty. Kto wie którego dokładnie skrzyżowania to dotyczy: z Plantami I czy Plantami II?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JadwigaWłocławek
mam pytanie,jak długo była goniec z URSUSA, będzie
mam pytanie,jak długo była goniec z URSUSA, będzie kierownikiem jadłodajni na ul.św. Antoniego.Są ludzie z kwalifikacjami,a ta pani ich nie ma. Pana S. ofiarował jej pracę za tzw.poparcie z ramienia Solidarności w wyborach,a jeszcze niedawno była aktywnym czł.PZPR. Obecna załoga ma jej też dosyć.
Komentarzy3
Wyświetleń910
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~K.R.Włocławek
Mam pytanie -czy wezwanie pogotowia do ofiary wypadku
Mam pytanie -czy wezwanie pogotowia do ofiary wypadku drogowego to bezwzględny obowiązek ,czy tylko dobra wola sprawcy lub świadka wypadku ,również policjanta ?
Komentarzy0
Wyświetleń707
Śledzących1
Ocena3
DO Wislanny (24-09-2009, 08:43:08) Ty chyba nie czytasz
DO Wislanny (24-09-2009, 08:43:08) Ty chyba nie czytasz tego co piszesz. Włocławek daje pracę ludziom zatrudnionym w Delekcie??? Człowieku, ciesz się, że tego zakładu nikt z Włocławka jeszcze nie przeniósł. Ty wiesz ilu ludzi straci wtedy pracę. Co Delecta musi zrozumieć, że z wdzieczności, że ma swoja firme we Włocławku musi...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ANWłocławek
Afera stuzłotowa we Włocławku. Jakie miasto, takie afery.
Afera stuzłotowa we Włocławku. Jakie miasto, takie afery. Chłop żywemu nie przepuści, włocławianie kochają seanse nienawiści, nakręcają się nawet przy drobnych cwaniactwach. Oczywiście, że zachowanie S. bulwersuje, ale on nie jest czarną owcą wśród niewiniątek, tylko jego nieszczęście polega na tym, że zasłużony działacz...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
mam pytanie do włocławian czy oficer policji który
mam pytanie do włocławian czy oficer policji który nadużywa alkoholu bije żone i ma problemy z prawem powinien czuwać nad naszym bezpieczeństwem za nasze pieniadze wspaniały policjant co to po pijaku bije żonę teściową hmmmmm nic tylko chwalić a eska w krzakach siedzi gorzej niż za komuny
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zdziwonyWłocławek
Społeczeństwo się budzi, w końcu. Mam nadzieje, że po
Społeczeństwo się budzi, w końcu. Mam nadzieje, że po kolejnych wyborach do Rady Miasta nie będzie tylu wpisów niezadowolonych wyborców. Drogi mieszkańcu, zacznij myśleć sam, nie czytaj gazet, szczególnie tych lokalnych sponsorowanych przez władze (znaczy czytaj, ale nie wierz w lansowaną tam propagandę), nie oglądaj tv (żadnej,...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~:dWłocławek
Ostatnio na ,,dostojnej imprezie z udziałem...''usłyszałem
Ostatnio na ,,dostojnej imprezie z udziałem...''usłyszałem taką definicję wyborcy z ust jednego z wybranych :,,wyborca to wierzący inaczej , zwabiony w celu uwiarygodnienia mojej niewiary w siebie".Dodam ,że ten Pan uchodzi w tzw ,,kręgach" za autorytet-chyba przestanę chodzić na wybory ,a Wy ???
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących1
Ocena1
Jak mawiał mój polonista, polityka jest dla nieudaczników
Jak mawiał mój polonista, polityka jest dla nieudaczników (co doskonale pokazują nasze "elity"), wykolejeńców i dla ludzi którzy nie mają żadnych umiejętności. Maja za to umiejętność kłamania w żywe oczy, oszukiwania swoich wyborców i nabijania swojej kabzy naszą kasą oraz posiadają kompletną amnezję dotyczącą swoich...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~chamWłocławek
Wydaje mi się, czy oficjalna strona UM jet inna. Rozumiem,
Wydaje mi się, czy oficjalna strona UM jet inna. Rozumiem, że na razie, ze względu na żałobę jest prawie cała czarno biała, ale jak Wam sie podoba?
Komentarzy2
Wyświetleń815
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~winylWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA