Forum › Włocławek

Panowie zatrzymaliście się parę lat wstecz teraz baseniki
Panowie zatrzymaliście się parę lat wstecz teraz baseniki nie mają racji bytu, to 115 tys. miasto a nie wioska
Komentarzy1
Wyświetleń768
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ankaWłocławek
radni zablokowali budowe basenu co to za rada skąd są ci
radni zablokowali budowe basenu co to za rada skąd są ci ludzie jak prezydent ma coś zrobić w tym mieście skoro wszystkie pomysły są blokowane
Komentarzy0
Wyświetleń661
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~anna wojtczakWłocławek
Wczoraj nasi kochani radni znów się popisali. ZABLOKOWALI
Wczoraj nasi kochani radni znów się popisali. ZABLOKOWALI BUDOWE AQUAPARKU WE WŁOCŁAWKU!!! To już jakiś cyrk jest. W 120 tysięcznym mieście żeby był tylko jeden basen. Słyszałem że miasto chciało budować basen, ale wszystko JAK ZWYKLE zależy od radnych, którzy przecież muszą pokazać jak to bardzo nie lubią prezydenta i jak...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~szuszuWłocławek
na ul.Mielęcińskiej błąka się bezpański pies wielkości
na ul.Mielęcińskiej błąka się bezpański pies wielkości wilka z niebieskimi oczami , pies ten wygląda na spokojnego jak bym nie miał psa sam bym go przygarnął
Komentarzy0
Wyświetleń730
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
dziś w godzinach porannych w centrum miasta znaleziono
dziś w godzinach porannych w centrum miasta znaleziono młodego kotka. Kotek jest burej maści w czarne grube pręgi, jest zadbany i przyjazny z czego wniosek że jest kotem domowym - jeżeli ktoś go szuka proszę o kontakt na adres [email protected]
Komentarzy0
Wyświetleń677
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Niedługo rusza budowa drugiego basenu-obecnie trwają
Niedługo rusza budowa drugiego basenu-obecnie trwają negocjacje ustalające definicję określenia ,,NIEDŁUGO''.A na chwilę obecną pozostaje nam kolejka po bilety i zamknięte łazienki dla panów na Delfinie ...dyskryminacja ?
Komentarzy2
Wyświetleń940
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MRWłocławek
Za euro czy PLN? Lokalny Program Rewitalizacji Miasta
Za euro czy PLN? Lokalny Program Rewitalizacji Miasta Włocławek do 2015 roku został sporządzony na podstawie Uchwały Nr 35/VII/2007 Rady Miasta Włocławek z dnia 13 kwietnia 2007 roku z uwzględnieniem innych dokumentów lokalnych oraz wytycznych Zarządu Województwa Kujawsko-Pomorskiego. Uzyskał pozytywną ocenę formalną i...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Czy wypleniłeś już pokrzywę i perz ze swojego
Czy wypleniłeś już pokrzywę i perz ze swojego ogródka???? Jeśli nie to zrób to jeszcze w tym roku!!! W przeciwnym razie będzie Ci grozić może nawet areszt za nielegalną uprawę ziół. Jeśli zerwiesz pokrzywy na rowie przy lesie i zaparzysz dziecku, również narazisz się na sankcje prawne... Przesyłam informacje dotyczące...
Komentarzy1
Wyświetleń861
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wadera5Włocławek
Z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę wskazać, kto
Z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę wskazać, kto tu na forum przejawia skłonności romantyczne. Wiem, ale nie wiem, czy nie naruszę sfery intymności... np. Amelki? A niech tam, może Stacha nie jest taka "obrażalska"? Zaryzykuję! Powiem tak, Stacha zraziła się kilkoma niepowodzeniami w sferze uczuć i udaje cyniczną, ale tak...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Widziałem dziś w kablówce występ Waszych
Widziałem dziś w kablówce występ Waszych przyjaciół/radnych/ z PiS. Boże to jest tak żenujące,że aż człowieka wstyd bo przecież to osoby reprezentujące nasze miasto. Najpierw występuje skazany /2 lata/ Marek K, mówi jak z nut, ale chociaż można zrozumieć o co mu chodzi. Odnosząc się do kolegi zapomniał jak się Krzemieniecki...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Jak miłośnicy boksu, kto wygra - ja uważam że bedzie lipa
Jak miłośnicy boksu, kto wygra - ja uważam że bedzie lipa dla pieniążków walka- polak kupi
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zdzisiekWłocławek
Jak uratować stocznie? Proste! Zwrócić się do firm
Jak uratować stocznie? Proste! Zwrócić się do firm stoczniowych chińskich, hinduskich a nawet japońskich i zaproponować im przejęcie naszych stoczni za 1 PLN może być nawet jen! Kontrakt sprzedaży tak obwarować, że musi być kontynuacja produkcji statków na poziomie sprzed roku przez okres 10-ciu lat a zwrot dotacji budżetu,...
Komentarzy1
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wadera5Włocławek
Każdy miał (ma) jakiegoś szefa, różnica jest taka, że
Każdy miał (ma) jakiegoś szefa, różnica jest taka, że jednego się szanuje a innego toleruje, ze względu na funkcję? Jak to jest, że jeden potrafi jakoś tak samorzutnie wzbudzać respekt a inny sili się na bossa a i tak za plecami wszyscy się z niego śmieją? Jak to jest, że ktoś, nie będący szefem, nie zabiegający o uznanie,...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
Wytwór fantazji o. Rydzyka/tego od murzyna/ to budowa -sami
Wytwór fantazji o. Rydzyka/tego od murzyna/ to budowa -sami zobaczcie jaka. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7170495,O__Rydzyk_zacz nie_wkrotce_budowac_kosciol.html A są tacy co wysupłają ostatnie pieniądze.To już po prostu megalomania jakaś ,ks.Jankowski wymyślił ufundować swoje własne popiersie do...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Kto Was najbardziej śmieszy? Chodzi o osoby publiczne,
Kto Was najbardziej śmieszy? Chodzi o osoby publiczne, polityków, aktorów, kabaret, reklamy itp. Ostatnio moim "faworytem" jest od pewnego czasu pan Donald Tusk Ten jak coś powie... to powie! Nawet Palikot może się schować!
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Boli mnie ze do tej pory nikt nie zamiescil chocby wzmianki o
Boli mnie ze do tej pory nikt nie zamiescil chocby wzmianki o smierci wielkiego trenera jakim byl Grzegorz Karólewski. Redakcja byla poinformowana o tym, jednak nic nie zrobila zeby pozegnac tak waznego czlowieka wloclawskiej i nie tylko koszykowki. Dobrze ze na pogrzebie chociaz bylo wiele znajomych twarzy. Co sie tyczy redakcji, wielki wstyd i...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZainteresowanyWłocławek
prosze poradźcie mi na tepat egzaminu na prawo jazdy ,mocno
prosze poradźcie mi na tepat egzaminu na prawo jazdy ,mocno się denerwuję i stresuję czy macie jakąś dobrą rade na to najlepiej chciaabym miec prawko ale nie iść na egzamin no ale to przecież nie możliwe pozdrawiam wszystkich
Komentarzy2
Wyświetleń842
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jasia nowakWłocławek
Nieładnie-slubowac ubóstwo i być pazernym.Ogień
Nieładnie-slubowac ubóstwo i być pazernym.Ogień piekielny nie straszny? www.dziennik.pl/wydarzenia/article463726/Zarzuty_za_lewe_wyceny_dla_Kos ciola.html
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Moje gratulacje dla Administratora portalu za
Moje gratulacje dla Administratora portalu za nowe oblicze.Pozdrawiam serdecznie.Zyczę dalszych sukcesów
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zainteresowanyWłocławek
Panie Zbonikowski, przestań z tym jadem w stosunku do
Panie Zbonikowski, przestań z tym jadem w stosunku do obecnego prezydenta, wszystko co robi, to be, powiedz człowieku co ty byś zrobił na jego miejscu,ośmieszasz moje miasto, siebie możesz,myślę że to już twoje ostatnie podskoki, bo co ty robisz jako tzw. poseł. Szłyszę ciągle te same śpiewki, kupcy, promuje się za pieniądze...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jJan L.Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA