Forum › Włocławek

Pierwszy casting. Wielka szkoda, że Stowarzyszenie
Pierwszy casting. Wielka szkoda, że Stowarzyszenie Obywateli "Projekt Włocławek" dopiero teraz zauważyło co się dzieje w mieście mimo, że jak samo stwierdza "monitoruje działania władzy samorządowej". List do marszałka, przejście dla pieszych, fundusze unijne a nawet basen. Zrozumienie tego być może jest prostsze niż nam się...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
-A/H1N1 ?!! -nie martwcie się ludzie w piątek będę we
-A/H1N1 ?!! -nie martwcie się ludzie w piątek będę we włocławku i poradzimy sobie z tym g..... :))
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~dr houseWłocławek
Chciałem napisać pozew do Sądu, ale nie mam o tym
Chciałem napisać pozew do Sądu, ale nie mam o tym pojęcia. Kancelarie prawnicze za samą rozmowę żądają 100zł, za pozew dodatkowo w granicach 300-400zł.Słyszałem ,że jest we Włocławku jakaś Spółdzielnia prawnicza aplikantów w okolicach chyba ul.Komunalnej ,gdzie tanio wykonują prostsze sprawy.Może ktoś już się spotkał z...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~nowicjuszWłocławek
czytam te wpisy i zastanawiam się czy doczekam się, żeby
czytam te wpisy i zastanawiam się czy doczekam się, żeby ktoś napisał, że otworzą tu jaką fabrykę, linię produkcyjną, czy coś takiego... bo jak na razie to same sklepy i centra handlowe, ale skąd ludzie mają brać kaskę na zakupy w tych galeriach? niedługo będą tu już tylko emeryci, a emeryturka ciiiinnka :(
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rencistaWłocławek
Grypa szaleje a jak sie leczyc kiedy nie mozna dostac sie do
Grypa szaleje a jak sie leczyc kiedy nie mozna dostac sie do lekarza pierwszego kontaktu.Przychodnie zawalone chorymi a w rejestracji mozna tylko uslyszec brak numerkow.Wizyta domowa marzeniem..Wielokrotne proby dają efekt lekarz stwierdził grypę.Następna mocniejsza dawka antybiotyków bez żadnych dodatkowych badań prześwietleń itp.I tak...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~marksWłocławek
Firma V.... - czyt.Vendetta, pastwi się na ludziach
Firma V.... - czyt.Vendetta, pastwi się na ludziach zniedołężniałych; z zaburzoną percepcją i słabym polem widzenia - jak to bywa po 80-tym roku życia. Kontrolerzy wyłapują tych nieszczęśników na liniach literowych i zamiast pouczać lub wypraszać z autobusu jadących bez biletu,to co robią?....ściągają POLICJĘ! Dobrze, że nie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WrażliwaWłocławek
podzielę sie z wami informacjami który uzyskałem z rozmów
podzielę sie z wami informacjami który uzyskałem z rozmów z kolegami ,koleżankami którzy pracują we wzorcowni... otóż obiecywane im pieniądze i umowy o pracę to jedna wielka ściema... co niektórzy nie dostali nawet umów o prace i robią na czarno... a ci co mieli otrzymać umowy na czas jakikolwiek to dostali na umowe zlecenie za...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez negocjatorWłocławek
Szkalowanie własnego narodu ma długą tradycję.
Szkalowanie własnego narodu ma długą tradycję. Pomyślcie, już taki tam jeden wierszokleta w dawnych czasach napisał o nas, że "Dziady"!. Dramat, owszem dramat, ale dlatego, że ten łobuz się na to odważył! A i dziś są tacy, którzy go za to wychwalają! Skandal normalnie! W szkołach uczą, ech...i jak tu być panem?...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez kortyzolWłocławek
wczoraj koło multikina około godz 23;20 znalazłem psa
wczoraj koło multikina około godz 23;20 znalazłem psa kundelka rudego.Jeśli ktoś szuka zguby proszę o kontakt na [email protected]
Komentarzy0
Wyświetleń717
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~lisWłocławek
Za " Puls Biznesu " Parkridge Retail Poland zajmuje się
Za " Puls Biznesu " Parkridge Retail Poland zajmuje się planowaniem i budową galerii rozrywkowo-handlowych Focus Mall, ale wprowadza też inną markę o nazwie FOCUS PARK - tzw. parki handlowe, inwestycje usytuowane w miastach liczących powyżej 50 000 mieszkańców. Nowy Focus Park we Włocławku będzie miał 6 500 m kw. powierzchni...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Focus Park powstanie we WWłocławek
Piszą chłoptasie ,że im coś tam nie leży z policją.
Piszą chłoptasie ,że im coś tam nie leży z policją. Dziecko drogie to nie było tak ,że jak idzie patrol a na chodniku stoi kilku wyrostków ,to patrol przechodzi na druga stronę ulicy.Chłoptasie jak opowiadał mi sąsiad przechodzili specjalne szkolenie jeżeli rozrabiali w nocy. Zostali wywożeni na Wikaryjkę. Buty do jeziora . W...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~EmerytWłocławek
Czy w Polskich szkołach powinny wisieć krzyże , a co
Czy w Polskich szkołach powinny wisieć krzyże , a co myślicie o symbolach innych religii? Moim zdaniem powinny ,i nie mam nic przeciwko innym symbolom ,jeśli taka będzie wola dzieci innych wyznań
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wadera5Włocławek
Widze ze redaktor tego portalu nie chce podac dokładnej
Widze ze redaktor tego portalu nie chce podac dokładnej analizy meczu z duetu znovum karror np: ile kto rzucił wyniki poszczegolnycg kwart krótka relacja meczu mam pytanie dlaczego czy to tak trudno zadzwonic do któregos z trenerów i poproszenie o podanie tych rzeczy to chyba zaden problem!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~anwilowiecWłocławek
Jak to jest w naszym Pośredniaku,że w ogóle nie nadzoruje
Jak to jest w naszym Pośredniaku,że w ogóle nie nadzoruje wysłanych przez siebie uczniów na staż do sklepów.Stażyści często zastępują właściciela,który siedzi sobie w domu albo załatwia interesy np. towar w Jankach pod Warszawą.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Za niecały miesiąc minie okrągła 70. rocznica likwidacji
Za niecały miesiąc minie okrągła 70. rocznica likwidacji dzielnicy Włocławka - Grzywna (1-9 XII 1939). Zapewne w związku z tym odbędą się jakieś uroczystości z udziałem władz miejskich pod pomnikiem upamiętniającym pacyfikcję tej dzielnicy, znajdującym się przy "Samochodówce". Mało kto jednak pamięta o innym pomniku...
Komentarzy2
Wyświetleń915
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez egonWłocławek
chciał bym poruszyć temat naszej policji kryminalnej i
chciał bym poruszyć temat naszej policji kryminalnej i czemu oni tak się wożą po mieście jak gangsterzy łapią tych małolatków i zajmują się głupotami udając co to nie oni, cieszą się ze złapią nastolatka pijanego albo z mała ilością narkotyku lepiej iść na łatwiznę i za sam koniec sznurka łapać:P
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~hulkWłocławek
Zmarł Ryszard JUNG - wspaniały człowiek, trener.
Zmarł Ryszard JUNG - wspaniały człowiek, trener.
Komentarzy1
Wyświetleń815
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~StachaWłocławek
Mam pytanie do osob pracujacych we Wzorcowni, tzn w firmach,
Mam pytanie do osob pracujacych we Wzorcowni, tzn w firmach, ktore tam maja punkty sprzedazy itp.: -Jakie sa warunki pracy, umowy, zaplecza -Jakie sa premie, obroty, czy daje sie realizowac plany sprzedazy -Jaka jest atmosfera, cieplo, zimno? Itp, bo nie wiem czy warto tam szukac pracy. Bardzo dziekuje za wszelkie info. LolaLi, Iza
Komentarzy2
Wyświetleń911
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~LolaLiWłocławek
Szef ma zawsze rację. Szef nie je – szef regeneruje
Szef ma zawsze rację. Szef nie je – szef regeneruje siły. Szef nie pije – szef degustuje. Szef nie flirtuje – szef szkoli personel. Szef nie wrzeszczy – szef dobitnie wyraża swoje poglądy. Szef nie zapomina – szef nie zaśmieca pamięci zbędnymi informacjami. Szef się nie myli – szef podejmuje...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
No,w tym świetle nasi urzędnicy znów nie są tacy
No,w tym świetle nasi urzędnicy znów nie są tacy najgorsi www.dziennik.pl/gospodarka/article479785/Oto_najbardziej_bezsensowne_pr ojekty_Unii.html
Komentarzy0
Wyświetleń743
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA