Forum › Włocławek

Znalazłem temat bardzo kontrowersyjny. Ale warto się z nim
Znalazłem temat bardzo kontrowersyjny. Ale warto się z nim zapoznać i podzielić uwagami. http://amico.mojeforum.net/temat-vt370.html?postdays=0&postorder=asc& start=0
Komentarzy0
Wyświetleń707
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
POdobno PO i SLD mają POmysła na wygranie wyborów
POdobno PO i SLD mają POmysła na wygranie wyborów prezydenckich - w obec oddalającego się koryta przestały im zawadzać przeciwieństwa programowe .Podobno Piskorski rozpalił ognisko a Kwaśniak z Olechowskim piekli na nim kiełbsę ...przedwyborczą-trochę nadpsutą.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MRWłocławek
Wywiad dla GW.-Donald Tusk powiedział, że "Polski nie stać
Wywiad dla GW.-Donald Tusk powiedział, że "Polski nie stać na reelekcję Lecha Kaczyńskiego". Zdaniem premiera trzeba doprowadzić do zmiany konstytucji, tak by w przyszłości uniemożliwić toczenie wojen politycznych między prezydentem a premierem. - Teraz jednak najważniejsze dla mnie jest dobre rządzenie - oświadczył Tusk w...
Komentarzy1
Wyświetleń778
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~SAMOZADOWOLENIEWłocławek
We Włocławku powstanie elektrownia gazowa IAR | 10.12.2009
We Włocławku powstanie elektrownia gazowa IAR | 10.12.2009 | 14:30 Od Ratusza we Włocławku zagraniczna firma kupiła za 10 milionów złotych grunt pod budowę elektrowni. Inwestor zbuduje pod miastem dużą elektrownię, napędzaną gazem ziemnym za 3 miliardy złotych. Produkowany tu prąd trafi do sieci krajowej. Na razie nie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~GDF SuezWłocławek
Ciekawi mnie jak nasi wspaniali radni wypadaliby w debatach
Ciekawi mnie jak nasi wspaniali radni wypadaliby w debatach dotyczących spraw miasta.Organizowanych na żywo jednej ze stacji telewizji regionalnej (oczywiście gdyby znalazła sie taka niezależna stacja).Jeden na jednego.Bo w przypadku wiekszej ilości debatujących wytworzyłby się jarmark jak w telewizji publicznej lub innych stacjach...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
chciałbym się w Wami podzielić informacją o kebabie na
chciałbym się w Wami podzielić informacją o kebabie na ulicy ... wszystko by było OK jak by nie zaczął się kiepścić ... smaczny to może jest ale ilość mięsa dawanego do tego kebabu to jakaś porażka ... zapychają tylko bułka i surówkami a mięsa to tam jak na lekarstwo ! wentylacja w lokalu to jakaś kolejna porażka bo jak się...
Komentarzy29
Wyświetleń10K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~negocjator..Włocławek
ądku 2 czy nasza policja ta ktora lapie na radar na ulicy
ądku 2 czy nasza policja ta ktora lapie na radar na ulicy wroniej na zjezdzie w kruszynska uzywa zielonego opla astry jako zastawki zeby byc niewidocznym czy ten opel stoi zawrze przypadkiem kiedy policja lapie na radar 10-12-2009r ogodzinie 19,10 ta sytuacje nagralem i bedze morzna ja zobaczyc na yutube
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~nnWłocławek
Jeżeli petent zwraca się z pytaniem do jakiegoś urzędu to
Jeżeli petent zwraca się z pytaniem do jakiegoś urzędu to urząd ma 14 dni na odpowiedź.Natomiast w przypadku włocławskiego Urzędu Miejskiego chyba druga strona jest pokrzywdzona. Urzędnicy wysyłają zapytania do firm o cenę dosłownie na pół dnia przed terminem składania ofert.Wysyłane są listy za potwierdzeniem odbioru,miła pani...
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MagdalenaWłocławek
Na osiedlu Południe promuje się ostatnio montaż
Na osiedlu Południe promuje się ostatnio montaż elektronicznych podzielników ciepła. Jakie są Wasze doświadczenia z tymi urządzeniami. Warto, czy nie, zainstalować to urządzenie??
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mimWłocławek
Pałucki wydaje "Nasze Miasto" za ponad 8 tysięcy
Pałucki wydaje "Nasze Miasto" za ponad 8 tysięcy miesięcznie z naszych pieniędzy. Nie ma to jak darmowa kampania. A tak się czepiali Chmielewskiego a sami są dużo gorsi. Zwykła hołota i tyle. Nie życzę sobie wydawania moich pieniędzy na tego gburowatego komuniste.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~madafakaWłocławek
pis znowu zafajdał miasto swoją gazetką. Mam dosyć tych
pis znowu zafajdał miasto swoją gazetką. Mam dosyć tych brudów w skrzynce
Komentarzy2
Wyświetleń856
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antiWłocławek
Do pewnej rodziny w moim bloku przyjeżdża Policja na
Do pewnej rodziny w moim bloku przyjeżdża Policja na interwencję około 5 razy w miesiącu , Pogotowie około 3 razy . Wszystkie te interwencje są z powodu awantur i alkoholu . Kto za to płaci ? Nie podejżewam żeby stać było tę rodzinę na zapłacenie za interwencje . Jeśli Państwo (skarb Państwa) funduje tym ludziom czas służb ,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~precz z peneramiWłocławek
Nie życzę sobie jakiegoś pisma od posła PiSu w mojej
Nie życzę sobie jakiegoś pisma od posła PiSu w mojej skrzynce pocztowej, który zionie nienawiścią. Sam opisuje w swojej podrzędnej "gazetce" jaki to on nie jest wspaniały i że PiS to taka fajna partia. Prawda jest taka, że ludzie nie popierają PiSu bo właśnie są tam tacy ludzie jak Ł.Z. Wytykają coś innym, a sam pan poseł niech...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~casablankaWłocławek
Idą święta a pić się chce.Kujawiakom znanym z tego,że
Idą święta a pić się chce.Kujawiakom znanym z tego,że za kołnierz nie wylewają polecam przepis na sos z kurczaka Przepis jest prosty a efekt zdrowy Wprost idealny na czas grudniowy Gdy gną się stoły pod półmiskami A dzieci bawią się prezentami Wziąć ciut kolędy i ciut zadumy W cieplutkiej wodzie kurczaka...
Komentarzy1
Wyświetleń783
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Bogdan FrankowskiWłocławek
Witam serdecznie!mam przestrogę dla wszystkich którzy
Witam serdecznie!mam przestrogę dla wszystkich którzy będą korzystać z usług Zakładów Pogrzebowych.Otóż "Zakład Usług Pogrzebowych ..." z siedzibą przy ulicy K.... nie ma zielonego pojęcia o organizowaniu pogrzebów. Nekrologi które rozwiesza firma posiadają błędy,obsługa takiego pogrzebu jest jakby nie do końca pewna co robi i...
Komentarzy0
Wyświetleń562
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~rozczarowany klientWłocławek
Medale otrzymali rodzice od wojska. Pytam się dlaczego
Medale otrzymali rodzice od wojska. Pytam się dlaczego rodzice, którzy mieli 4 synów otrzymali TERAZ te medale. Dlaczego nie otrzymali jak mieli już trzech synów w wojsku??? P.S. Nie pytam się, kiedy był ostatni syn w wojsku - bo się okaże, że to był kilka lat temu? Rodzicom gratulacje. Mam jedno pytanie ponieważ to były medale od...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~yan,Włocławek
Sitwy,kliki i koterie. oplątują nas coraz bardziej.
Sitwy,kliki i koterie. oplątują nas coraz bardziej. Wszędzie to jest i bynajmniej nie cierpię na manię prześladowczą, bo jeśli rozejrzycie sie wokół, to bez wątpienia stwierdzicie, że lekarze "trzymają sie razem", adwokaci wszelkimi sposobami utrudniaja wejście nowych do tego zawodu, sędziowie i prokuratorzy dbają o swoją...
Komentarzy1
Wyświetleń826
Śledzących1
Ocena1
Czyż nie można inaczej interpretować wystąpień i posła
Czyż nie można inaczej interpretować wystąpień i posła PiSu, Ł.Z.? Słuchałam i oglądałam jego wypowiedź w TV Bydgoszcz. Ten pan myśli, że jak powie o kimś, że ten ktoś jest ateistą to mu ubliży i da innym do zrozumienia, że ateista nie zasługuje na szacunek! Chcę panu posłowi PiSu Ł. Z. powiedzieć, że nie trzeba wierzyć...
Komentarzy1
Wyświetleń767
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zdziwiona chrześcijankaWłocławek
Czy polskim lekarzom jest już tak dobrze, że nie muszą
Czy polskim lekarzom jest już tak dobrze, że nie muszą jeździć do pracy za granicą? Wszystko na to wskazuje, bo firma założona specjalnie do rekrutacji naszych medyków właśnie zbankrutowała. Powód? Lekarzom nie opłaca się pracować w Szwecji, bo zarabiają wystarczająco dobrze nad Wisłą. "Niestety, teraz prawdopodobnie...
Komentarzy3
Wyświetleń940
Śledzących1
Ocena2
czy to się komuś podoba czy też nie,musi przyjąć do
czy to się komuś podoba czy też nie,musi przyjąć do wiadomości iż pan Władysław Skrzypek, jest teraz doktorem nauk humanistycznych w zakresie nauk o polityce. Pracę pod tytułem „Czynniki aktywizacji obszarów zdegradowanych na przykładzie Włocławka” obronił na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA