Forum › Włocławek

Witam, niedługo biorę Ślub z Mężem i szukamy dobrej i
Witam, niedługo biorę Ślub z Mężem i szukamy dobrej i taniej sali na wesele, macie jakieś propozycje?
Komentarzy28
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Panna MłodaWłocławek
W tym roku na Sylwestrze byłem wraz z żoną w P*****
W tym roku na Sylwestrze byłem wraz z żoną w P***** B***********. Jedzenie wyborowe, dekoracje na stołach,aż zapierały dech w piersiach, ogólny wystrój wnętrza po prostu cudowny.Wszystko byłoby ok, gdyby nie ten zespół... Skąd go w ogóle wytrzasnęli? Cały Sylwester diabli wzięli! Całą oprawę muzyczną można określić dwoma...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~P****Włocławek
Witam po kilkudniowym niebycie, życząc jednocześnie
Witam po kilkudniowym niebycie, życząc jednocześnie wszystkim wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Widzę tu wpisy krytykujące bale sylwestrowe. Przejdę zatem do rzeczy - jako że sam wróciłem właśnie z sylwestrowego balu i przytoczę garść faktów mogących niektórym uświadomić sobie pewne kwestie - i ceny. Otóż wróciliśmy...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Którą z Włocławskich Restauracji możecie
Którą z Włocławskich Restauracji możecie POLECIĆ Wybieram się do włocławka i mam ochotę gdzies zaprosić moich znajomych na dobrą polską kuchnię.......???? czekam na wpisy Pozdrawiam łódź
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pytanko?Włocławek
Jak wam sie podobał sylwester pod nasza hala mistrzów. Ja
Jak wam sie podobał sylwester pod nasza hala mistrzów. Ja mysle, ze nie byla az taki zly jak to wszyscy zapowiadali. Wiadomo nie ma co porownywac do Łodzi, ale ten kto chcial mogl posluchac muzyki - zobaczyc fajerwerki i nie musial wydawac kasy na bale za te pare godzin
Komentarzy1
Wyświetleń780
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~nekeWłocławek
bylem teraz u rodzicow na swieta we wloclawku i musze
bylem teraz u rodzicow na swieta we wloclawku i musze napisac, ze fajnie jest odwiedzic miasto rodzinne, spotkac znajomych..., ale wiecie co jest zastanawiajace? WSZYSCY, po prostu WSZYSCY, z ktorymi rozmawialem mowili mi:"- miales leb na karku, ze wyjechales. Zobacz co tu sie dzieje!" A moja babcia powiedziala, ze mam tu nie wracac, bo tak zle to...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~S.J.Włocławek
fajny klub ale muzyka straszna i puszcza się muze dla 70
fajny klub ale muzyka straszna i puszcza się muze dla 70 latków
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~T.B.KingWłocławek
Szukam speca od navigacji. Mianowicie mam samochód z radiem,
Szukam speca od navigacji. Mianowicie mam samochód z radiem, które ma navigacje jednak nie wiem czy działa. Znacie może kogoś kto jest biegły w takich tematach, gdzie można się zgłosić itd. Jeżeli tak to napiszcie...
Komentarzy0
Wyświetleń742
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~edixWłocławek
Przed chwilą "WYDARZENIA" polsatowskie podały, że Policja
Przed chwilą "WYDARZENIA" polsatowskie podały, że Policja i Straż Miejska ma prawo karać za nieodśnieżone chodniki (najczęściej przy prywatnych posesjach szarego Kowalskiego), nawisy śnieżne zwisające z dachów i ......NIEODŚNIEŻONE DACHY SAMOCHODÓW. A co z drogami, ulicami? Ich właściciele lub zarządcy są nietykalni, a...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pytajnikWłocławek
Nasz premier się kiwa i robi
Nasz premier się kiwa i robi uniki http://wiadomosci.wp.pl/gid,11821972,title,Zobacz-jak-Tusk-kiwa-i-robi-uniki---zdjecia,galeria.html Taki to nasz premier, ktory mial obnizyc podatki, sluzbe zdrowia uzdrowic, autostrady zbudowac szybciej, w 2009 tylko kilkadziesiat km, belki podatek zlikwidowac, dosyc ze banki malo daja to inflacja,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kiwounikWłocławek
Podobnież cały świat będzie mówił naszym językiem
Podobnież cały świat będzie mówił naszym językiem polskim. A Wy co ,tylko marudzicie o wyżerce na Sylwka. Warto przeczytać ten ciekawy artykuł. http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100101/REPORTAZ/796446643
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Wszyscy niezadowoleni z organizatorów balów, mogą
Wszyscy niezadowoleni z organizatorów balów, mogą złożyć zażalenie w UM w ciągu miesiąca.Podawano w mediach kilkakrotnie. Wasze wpisy przypominają mi scenę z filmu Miś. Gdzie goniec pojechał na obiad. Wszedł do Forum a jadł z aluminiowego talerza łyżką z łańcuchem. Po tym do kierowcy powiedział ,że schodzi się tam /niby w...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Samotne mamy z balu w ..domu samotnej mamy ? Pytam z
Samotne mamy z balu w ..domu samotnej mamy ? Pytam z ciekawości .
Komentarzy2
Wyświetleń895
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Ile dostałyWłocławek
... taxi najgorsza korporacja w mieście wczoraj zamówiłem
... taxi najgorsza korporacja w mieście wczoraj zamówiłem taryfe miała być po 4 minutach pod moim domem.Po 20 minutach dowiaduje się że stoi pod innym adresem i mam sobie dojść bo kierowca ma problem z wjechaniem w brame bo miał za wąsko ciekawe czy byl trzezwy .Bo tutaj mieszczą si ciężarowe.mało tego dystrybutorka zapewniła mnie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JaWłocławek
Nigdy więcej na imprezę Sylwestrową do szkoły TRAGEDIA
Nigdy więcej na imprezę Sylwestrową do szkoły TRAGEDIA to mało powiedziane jedzenie chyba bylo z ostatniej zabawy sylwestrowej czyli rok temu tragedia tragedia NIE POLECAM ZWYCZAJNIE BRAK MI SŁOW !!!!
Komentarzy31
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AnetaWłocławek
pierwszy dzień nowego roku a na "Zazamczu" tzw. gospodarze
pierwszy dzień nowego roku a na "Zazamczu" tzw. gospodarze zapomnieli odśnieżyć chodniczki,bo jednak trochę posypało.Jak to sąsiad powiedział :dzisiaj cieć to też panisko i ma prawo witać młody roczek.No dobrze,tylko za co ja płacę ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jadziaWłocławek
A to dla kolegi ,który borykał się z przepisami odnośnie
A to dla kolegi ,który borykał się z przepisami odnośnie mandatów za parkowanie. http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/10,91135,7348297,Oszukujesz_st raz_miejska__kare_wyegzekwuje_ sad.html
Komentarzy0
Wyświetleń791
Śledzących1
Ocena1
Mam naszego
Mam naszego cyklistę...hahaha http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/10,91135,5774788,Zobacz__Ukrad l_rower_razem_z_balustrada__ma t__policji_.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Zgadnijcie o co tu chodzi? Pytam szczególnie
Zgadnijcie o co tu chodzi? Pytam szczególnie menów! [img]http://i45.tinypic.com/25tdz68.jpg[/img]
Komentarzy2
Wyświetleń839
Śledzących1
Ocena0
A ja za równy tydzień opuszczam Włocławek. Już o tym
A ja za równy tydzień opuszczam Włocławek. Już o tym pisałam kiedyś. Jest mi cholernie smutno. To chyba najgorszy Sylwester w moim życiu, bo świadomość ,że za kilka dni opuszczam rodzinę niesamowicie mnie przytłacza. Życzę wszystkim, aby to był dobry rok i aby miasto stanęło na nogi. By można było i w nim znaleźć pracę...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~NescafeWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA