Forum › Włocławek

Co Wy na to- wzięte z kalendarza -kościół uwielbia
Co Wy na to- wzięte z kalendarza -kościół uwielbia posiadać, choć obłudnie zaleca życie skromne, czy wręcz ubogie --- Polska nie może być krajem normalnym bo normalni ludzie tu są mniejszością - ja się z tym zgadzam a szczególnie z pierwszym powiedzeniem
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Kaloryfer może chcesz sygnaturkę,specjalnie wkleiłem
Kaloryfer może chcesz sygnaturkę,specjalnie wkleiłem żeby Ci pokazać. Jak Ci się podoba to proszę bardzo. Daj znać.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Polecam artykuł profesora Józefa Szaniawskiego "Nie wstyd
Polecam artykuł profesora Józefa Szaniawskiego "Nie wstyd łgać wobec ludzi?" Normalne opady śniegu oraz normalne mroźne temperatury w połowie stycznia zaskoczyły jak zwykle drogowców w Polsce. Zaskoczenie dotyczy również polityków, pseudonaukowców oraz innych wybitnych autorytetów od tzw. ocieplenia globalnego. Normalne styczniowe...
Komentarzy2
Wyświetleń843
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ciekawy artykułWłocławek
Po co tu zamieszczacie link do ludzi co zajmuja sie
Po co tu zamieszczacie link do ludzi co zajmuja sie publikacją pisma? Pytanie zadaję tylko z faktu że wchodząc na ich stronę nie znalazłem w dziale kontakt, adresu kontaktowego, tego e-mailowego. Chciałem ich, grzecznie poprosic o zaprzestanie wkładania do mojej skrzynki ich fiszki. Niestety nie można tam napisać elektronicznie do tego...
Komentarzy0
Wyświetleń687
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~LorenWłocławek
kto wie gdzie znajde zdjecia z bravo z dnia 09.01.2010
kto wie gdzie znajde zdjecia z bravo z dnia 09.01.2010
Komentarzy1
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ewcia sWłocławek
a niektórym daje się odszkodowania, że mieli
a niektórym daje się odszkodowania, że mieli nieprzyjemności jak ustrój zmieniali... ja pieprzę taki ustrój, który ludzi skazuje na śmierć, choć podobno kary śmierci w Polsce nie ma?, a ile jest takich przypadków nie pokazanych przez media? nienagłośnionych? drzewa umierają stojąc, a ludzie z głodu i...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Justyna GrabowskaWłocławek
Jak ładnie miasto wyremontowało ten blok przy Al. jadwigi
Jak ładnie miasto wyremontowało ten blok przy Al. jadwigi na wydzie na Kruszyńską. Preyzdent tam gdzie może coś jednak robi. A rada się kłóci. hehehehe
Komentarzy2
Wyświetleń921
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~lidkaWłocławek
To jednak jest chore Państwo. Podarowałeś Orkiestrze, a ta
To jednak jest chore Państwo. Podarowałeś Orkiestrze, a ta wylicytowała przedmiot - zapłać podatek.Nie dość,że Państwo nic nie robi względem utrzymania słuzby zdrowia,to jeszcze usiłuje "zarobić" na darczyńcach.Po prostu złodziejstwo.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
Burdel tak to nazwę. Żeby to nawet mydła nie było w
Burdel tak to nazwę. Żeby to nawet mydła nie było w ubikacjach. Lekarze nie potrafią zdiagnozować pacjenta wykręcając się gadką "Nie wiem co może być przyczyną" mało tego po uzyskaniu jakichkolwiek informacji okazuję się że diagnoza jest błędna a dowiaduję się u prywatnego lekarza po zapłaceniu danej sumy. Może ktoś...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Włocławski SzpitalWłocławek
Wiecie dlaczego we Włocławku nie lepi się już bałwanów?
Wiecie dlaczego we Włocławku nie lepi się już bałwanów? Bo zeszłoroczne ubrały się w żółte kubraczki i zbierają haracz od sopli.
Komentarzy0
Wyświetleń669
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Don PedroWłocławek
Dzisiaj zapadł wyrok w sprawie internowania w okresie stanu
Dzisiaj zapadł wyrok w sprawie internowania w okresie stanu wojennego Jana M. Rokity. Przesiedział bidula aż 6 m-cy w jakimś luksusowym osrodku i za to dostanie 25.000 zł. Uwielbiam tych cudownych ideowców wyciągających łapy po nasze pieniądze. Może wreszcie zapłaci karę za awanturę w samolocie. Internujcie mnie - mam...
Komentarzy2
Wyświetleń874
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mariaWłocławek
Na Hali Mistrzów ,po odsnieżaniu bedzie ciekł jeszcze
Na Hali Mistrzów ,po odsnieżaniu bedzie ciekł jeszcze bardziej .
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Cieknie dachWłocławek
Cyt.: "Od 1 stycznia obniżono emerytury dawnym
Cyt.: "Od 1 stycznia obniżono emerytury dawnym funkcjonariuszom służby bezpieczeństwa i milicji średnio o 1 tys. zł. na podstawie tzw. ustawy dezubekizacyjnej. Problem polega jednak na tym, że nie wszystkim. Akta najważniejszych członków wywiadu, kontrwywiadu oraz znaczących pracowników Ministerstwa Spraw Wewnętrznych pozostały...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
A u nas na Wyspach rano piekne sloneczko, sniegu
A u nas na Wyspach rano piekne sloneczko, sniegu fantastycznie duzo, lekki mrozek... nikt nie narzeka, ze nie odsniezone, nikt nie narzeka, ze mrozek, kazdy zadowolony, usmiechniety, wyluzowany ( to pod katem narzekania wloclawian na zime - tu podobno od 30 lat nie bylo takiej zimy, ale ludzie maja dystans do wszystkiego to i do zimy tez!) Jak...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~romekWłocławek
zgadza sie z wypowiedzią pauli poniewaz chodniki ani ulice
zgadza sie z wypowiedzią pauli poniewaz chodniki ani ulice są nieodśnieżone ani nawet nieposypane piaskiem.śniegu jest po kostki.a co wiecej nie widać osób które by się tym zajmowały.jeżeli prees spółdzielni nie wie jak wyglądają odśnieżone chodniki zapraszam na os.zazamcze.chce tu poruszyc temat zamykanych śmietników ponieważ...
Komentarzy3
Wyświetleń796
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez gosiak2184Włocławek
To co dzieje się na drogach to tragedia!!! Na Południu -
To co dzieje się na drogach to tragedia!!! Na Południu - Jednostce E drogi osiedlowe są nieodśnieżone - to skandal - za co my płacimy? Oj Panie Prezesie bardzo nieładnie!!!Pieniądze to potraficie brać, a jak trzeba zrobić porządek to już nie ma kto?!!!! Mieszkańcy tracą cierpliwość!!! Wcale im się nie dziwie!!! Do roboty się...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PaulaWłocławek
Niedziela wieczór. Mecz koszykówki. Przerwa. Prowadzący
Niedziela wieczór. Mecz koszykówki. Przerwa. Prowadzący ogłaszają licytację na WOŚP. I co? "GOSCIE" z "chonorofej"(nie pomyliłem się) trybuny opuszczają swoje miejsca. Zapewne udali się na soczek (pozbawili się sami udziału w licytacji). Po rozpoczęciu II połowy meczu "boCHaterowie" wrócili. Po meczu czytam w internecie, że...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~yan,Włocławek
PiS znowu narobiły mi do skrzynki; kiedy prokuratura
PiS znowu narobiły mi do skrzynki; kiedy prokuratura zainteresuje sie tym spamem - przecież rozsyłanie spamu jest karalne, a to jest wyjątkowo paskudny spam (i smierdzący)
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cheWłocławek
to jest jakaś masakra ! wyobraźcie sobie że przed chwilą
to jest jakaś masakra ! wyobraźcie sobie że przed chwilą obdzwoniłem wszystkie korporacje radio taxi we włocławku i żadna nie ma wolnej taxówki !
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez negocjatorWłocławek
Nie ma jak Owsiak. Podatnicy na imrezę z puli pańtwa na
Nie ma jak Owsiak. Podatnicy na imrezę z puli pańtwa na całą imrezę wydali 27 mln zł. Na imprezę letnią w arach przenzaczane sa kolejne 4 mln zł. Na utrzymanie biur kilka kolejnych milonów a pozostała częśc na zakup sprzętu kilka milonów. (około 6 mln). oto finanse
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~owsiankaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA