Forum › Włocławek

Aż mnie zamurowało.Podczas ogladania w internecie jakiegoś
Aż mnie zamurowało.Podczas ogladania w internecie jakiegoś spotkania członków SLD co zauważyłem ?Wśród powracajacych do gry w SLD-dawnych sekretarzy PZPR-Millera i Oleksego zauważyłem Pana Kukuckiego.Brawo tak trzymać.Wraca PRL-bis na czele z trupami politycznymi matki nieboszczki PZPR.Brakuje jezcze w tym gronie Kiszczaka i...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
To jest tak dobre ,że za-rydzyko-wałem przeklejenie z forum
To jest tak dobre ,że za-rydzyko-wałem przeklejenie z forum Gazety Pomorskiej. CYTAT(bis @ 23.01.2010, 16:24:03) * Tak dla rozluźnienia atmosfery dwa przykłady z życia kościoła. Podane przykłady jak myślę mają przysporzyć nowych wiernych kościołowi, albo powalić na kolana - z podziwu i śmiechu. - Przed świętami w bazylice...
Komentarzy3
Wyświetleń979
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Czy nawierzchnia drogi jest elementem bezpieczeństwa
Czy nawierzchnia drogi jest elementem bezpieczeństwa ruchu-bo jeśli tak, to dlaczego Policja karze mandatami tylko kierowców ,a właściciele dróg są BEZKARNI.Albo wszyscy są równi wobec prawa,albo sa równi i równiejsi ,tak jak Zbycho i Rycho..?
Komentarzy1
Wyświetleń871
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
niech te mrozy już sie skonczą ... to jakiś koszmar ... do
niech te mrozy już sie skonczą ... to jakiś koszmar ... do -10 jeszcze można wytrzymać ale dzisiejsze nocne -19 to jakaś masakra !
Komentarzy3
Wyświetleń994
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek
Czy ktoś widział mojego króliczka? Jak wyszedł wczoraj po
Czy ktoś widział mojego króliczka? Jak wyszedł wczoraj po papierosy do kiosku do dzisiaj nie powrócił.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~misiaczekWłocławek
Nasza rodaczka prowadzi więc oddj na nią głos !Adminku
Nasza rodaczka prowadzi więc oddj na nią głos !Adminku zrób tenlink tak żeby sie otwierał. GŁOSOWANIE CAŁY STYCZEŃ http://www.designeurope2010.eu
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
Pan prezydent Kaczynski jak coś załatwi to mucha nie siada
Pan prezydent Kaczynski jak coś załatwi to mucha nie siada "właściwy człowiek na właściwym miejscu" takiemu przyjacielowi z Ukrainy Juszczence, którego tak wspierał a on teraz Bandere wynosi na piedestał, to bandyta równy Hitlerowi, który mordował Polaków -opowiadał mi ojciec który brał udział w 1920r w wyprawie Piłsudzkiego
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Radni i posłowie PiSu z Włocławka, przestańcie się w
Radni i posłowie PiSu z Włocławka, przestańcie się w końcu kompromitować, bo powiem wszystko waszemu "przywódcy" panu Jarosławowi Kaczyńskiemu i on sam za waszą głupotę doniesie na was do jakiejś prokuratury!!!
Komentarzy1
Wyświetleń825
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Lubię chmielWłocławek
"Potężny wyż o imieniu Teodoryk znajduje się nad
"Potężny wyż o imieniu Teodoryk znajduje się nad Ładogą, największym jeziorem Europy" do diaska, a co tam robi nasz management :}
Komentarzy2
Wyświetleń983
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez pazdziochWłocławek
"Ja wam mowie jest dobrze, jest dobrze ale nie najgorzej
"Ja wam mowie jest dobrze, jest dobrze ale nie najgorzej jest" jak mozecie juz sami zauwazyc, cala wyprawe POlskich ratownikow na Haiti mozna by porownac do rzadow McCudoka
Komentarzy0
Wyświetleń773
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pazdziochWłocławek
Znowu Włocławek wydymano.Nie daruję tego przyłączenia
Znowu Włocławek wydymano.Nie daruję tego przyłączenia Włocławka dr Skrzypkowi. Najszybszy internet mamy w Bydgoszczy i Toruniu.I tak ze wszystkim.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Że rozPOczęto zbiórkę datków na kampanię wyborczą ,czy
Że rozPOczęto zbiórkę datków na kampanię wyborczą ,czy wiecie gdzie opublikowane są stawki i adressy biorców -myślimy ze znajomymi o uruchomieniu stoku narciarskiego na zawiślu (z podgrzewanymi krzesełkam),może zdążymy przed....
Komentarzy0
Wyświetleń615
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Chodzą słuchyWłocławek
I wlazł już jakiś trol haha. No ba tyle krytyki to trzeba
I wlazł już jakiś trol haha. No ba tyle krytyki to trzeba zrobic kontre. Ja wam mówie wyPIS-jedzcie z Włocławka trole.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MuniekWłocławek
PO cuda robi, na przyklad 10 minut z
PO cuda robi, na przyklad 10 minut z 6-ciu. http://www.tvn24.pl/-1,1639418,0,1,6-minut-to-dla-sekuly-10-minut,wiadomosc.html
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ha haWłocławek
Gwiazdy Platformy spadaja w dol mimo poparcia wszystkich
Gwiazdy Platformy spadaja w dol mimo poparcia wszystkich mediow, manipulacji i 6 (10) minutowych przerw :-) http://www.tvn24.pl/-1,1639530,0,1,piskorski-w-tarapatach,wiadomosc.html A tu 6(10) minutowa przerwa http://www.wykop.pl/link/289070/tak-po-broni-sie-przed-afera-hazardowa
Komentarzy0
Wyświetleń554
Śledzących0
Ocena0
No i Pan Krajewski leci w dol. I bardzo dobrze. Teraz chyba
No i Pan Krajewski leci w dol. I bardzo dobrze. Teraz chyba kolej na nastepnego doktora :-), a czy jak ten doktor straci tytul to jego doktoranci tez ;-)? http://wiadomosci.onet.pl/2116358,11,decyzja_zatwierdzaj aca_habilitacje_prof_krajewski ego_uniewazniona,item.html
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Zbuntowany Kaloryferze! Opisałeś torturę ze szczurem
Zbuntowany Kaloryferze! Opisałeś torturę ze szczurem stosowaną w Chinach. W chrześcijańskiej Europie traktowano ludzi gorzej. Ale co ty możesz wiedzieć o torturach. Wiesz co to łamanie kołem albo żelazna dziewica??
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~katWłocławek
Wy z pisu,tak,tak,mała litera,bo co z was za partia,w
Wy z pisu,tak,tak,mała litera,bo co z was za partia,w połączeniu z wws,jesteście szkodnikami dla mojego miasta.Wy nie wiecie,że znikniecie ze sceny samorządowej,jak bańka mydlana,bo ile można opowiadać w kółko to samo,i wszystko na nie.Prezydent,na ostatniej sesji ośmieszył was do cna,a szczególnie,wielkiego przew.Małego zw.zaw.a...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Jan.Włocławek
"- W ciągu kilku dni od podpisania umowy przekażemy plac
"- W ciągu kilku dni od podpisania umowy przekażemy plac budowy i będziemy oczekiwać na projekt organizacji ruchu - mówi Jacek Kuźniewicz. - Natomiast termin rozpoczęcia prac jest uzależniony od warunków atmosferycznych. Przypomnijmy, że odcinek „jedynki” od mostu na Zgłowiączce do ronda Powstania Styczniowego wyremontuje...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~CYTAT TYGODNIAWłocławek
Mam propozycję aby czarny kler oficjalnie ogłosił cennik
Mam propozycję aby czarny kler oficjalnie ogłosił cennik usług ( tak, tak usług a nie posług ), żeby nie dochodziło do nieporozumień co do ceny usługi którą panowie księżą (specjalnie z małych liter) dla nas wykonują. Miałem ostatnio nieprzyjemność być świadkiem załatwiania formalności pogrzebowych,
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Robert dla nas wykonująWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA