Forum › Włocławek

A to dla wszystkich zagorzałych zwolenników Kościółka.No
A to dla wszystkich zagorzałych zwolenników Kościółka.No czy to już nie paranoja. http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100122/REGION/188964883
Komentarzy2
Wyświetleń938
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Statystyczny włocławianin jest za budową marketu FOCUS
Statystyczny włocławianin jest za budową marketu FOCUS PARK. Tak wynika z komentarzy internautów. Jak dołożymy do tego mieszkańców ościennych gmin i słynnych CWL to nakryją czapkami zarówno przeciwników, jak i tych co twierdzą: "Na tej pięknej działce mogło powstać wszystko co jest warte postawienia." Nie da się też zabudować...
Komentarzy3
Wyświetleń972
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Z okazji "Dnia Dziadka" składam tobie dziadziusiu Szujko
Z okazji "Dnia Dziadka" składam tobie dziadziusiu Szujko serdeczne życzenia.Żyj dziadziusiu długo i szczęśliwie.W tym roku zapewniam Ciebie postaram sie abyś został pradziadkiem.Twój ukochany wnusio.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wnuczekWłocławek
chciałbym powiedzieć coś, co jak zauważyłem przynosi
chciałbym powiedzieć coś, co jak zauważyłem przynosi obciach naszemu miastu - nasz viceprezedynent chromolił wielkie bzdury podczas 65 rocznicy wyzwolenia Włocławka... to jest totalne dno wszyscy to widzą i udają, że wszystko jest ok. Omijajcie to miasto..!!!
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez bigielWłocławek
Chlebowski - na prezydenta, słuchajac jego odnosi sie
Chlebowski - na prezydenta, słuchajac jego odnosi sie wrazenie ze szkoda aby taki człowiek sie marnowal w sejmie, to aniol na ziemi,no a ze chciał sobie dorobic - ludzka rzecz hahaa
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JolaWłocławek
Mam Takie Małe Pytanie Czy w Gimnazjum Nr. 6 Jest
Mam Takie Małe Pytanie Czy w Gimnazjum Nr. 6 Jest nabór Na uczni pierwszych klas.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~xx30wWłocławek
Kto się wstrzymał od głosowania nad budżetem miasta na
Kto się wstrzymał od głosowania nad budżetem miasta na 2010r ?
Komentarzy2
Wyświetleń920
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Czy pamietacie Włocławek
pomóżcie!!!! mam sąsiada który jest umysłowo chory, nie
pomóżcie!!!! mam sąsiada który jest umysłowo chory, nie leczy się a pije alkohol awanturuje się wyzywa bezimiennie mieszka jak jego konkubina wzywa policję to on staję się tak super że aż śmiech mnie ogarnia jak słyszę przez ścianę jaki on jest kulturalny i odjeżdżają z powrotem a ja czekam kiedy przyjdą do mnie to ja wtedy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~janina kowalska Włocławek
Gazeta podaje że są pieniądze na jedynke w sumie 134nlm co
Gazeta podaje że są pieniądze na jedynke w sumie 134nlm co stanowi 47 procent kosztów jej remontu, ja sie nie zgadzam aby reszta wydatków była kryta z kieszeni mieszkanców Włocławka, PREZYDENCIE miej troche rozumu, zaczekajmy do 2012roku i zobaczymy jak Panowie z zachodu beda jezdzic na naszej jedynce. Jestem przekonany ze rzad bedzie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Jak co roku 20-go stycznia, w naszym mieście celebruje się
Jak co roku 20-go stycznia, w naszym mieście celebruje się t. zw. święto wyzwolenia. Zakłamując historię, komuniści i postkomuniści urządzają kabaret na Pl. Wolności, zapominając, że polskie wojsko dotarło do miasta dopiero 23 stycznia, za to już 21 stycznia 1945r. NKWD rozpoczęła we Włocławku ściganie żołnierzy podziemia,...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Przeczytałem na innym forum taki temat gdzie autor
Przeczytałem na innym forum taki temat gdzie autor pisze ,bez owijania w bawełnę o swoich spostrzeżeniach . Ciekawe co Wy o tym sądzicie.Ja się z nim w pewnym sensie zgadzam. Cyt...Te różne "wynalazki" dla kobiet do zaspokajania się seksualnego, to sabotaż! Działanie wymierzone w sedno istnienia ludzkości! Czy już nie wystarczały...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Coś extra na zimowy uśmiech;))))))) Różnice
Coś extra na zimowy uśmiech;))))))) Różnice temperatur: + 20°C Grecy zakładają swetry + 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie + 10°C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki. +5°C Można zobaczyć swój oddech. Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwedzy idą się kąpać do...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Polska szykuje unikatowy projekt superżołnierza :) Ma w
Polska szykuje unikatowy projekt superżołnierza :) Ma w tym pomóc badanie kodu DNA ewentualnych kandydatów. http://wiadomosci.onet.pl/2113860,11,polska_armia_chce_s tworzyc_superzolnierza_unikato wy_projekt,item.html Przecież we Włocławku mamy takiego jednego. Szybko awansował w armii,moc jest z nim, przetrwał zagładę...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WesołyWłocławek
"Zagwarantuje to Włocławkowi współfinansowanie z UE
"Zagwarantuje to Włocławkowi współfinansowanie z UE modernizacji drogi krajowej nr 1 na poziomie 47 proc. (Źródło: Gazeta Wyborcza Toruń, „Nadzieja podbija cenę”, 19 stycznia 2010 r., str. 1)." A miało być 85 % Panie Kuzmiuk, Horonc i Paługa !!! Inne miasta dostały po 100 %, a my cieszmy się, że chociaż połowę....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Jedynka UEWłocławek
Czy to Prawda że we Włocławku ma się , Odbyć Koncert
Czy to Prawda że we Włocławku ma się , Odbyć Koncert "peji"
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~xxx3w-ekWłocławek
Bylem dzisiaj w parku na poludniu i musze powiedziac ze jest
Bylem dzisiaj w parku na poludniu i musze powiedziac ze jest tak kupa sniegu i nic wiecej
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Właśnie wróciłem z Bydgoszczy i oczom nie wierze. Ceny
Właśnie wróciłem z Bydgoszczy i oczom nie wierze. Ceny paliw w Bydgoszczy i Toruniu są większe niż we Włocławku o około 7 - 15 groszy na litrze. A jeszcze mam w pamięci gdzie różnica cen paliw pomiędzy Włocławkiem a Bydgoszczą wynosiła niekiedy 35 - 45gr na litrze na niekorzyść Włocławka.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MLPWłocławek
co sądzicie o mieszkankach w TBS,czy ktoś może wie jakie
co sądzicie o mieszkankach w TBS,czy ktoś może wie jakie jest miesięczne utrzymanie takiego mieszkania i czy długo się czeka na przydział
Komentarzy19
Wyświetleń11K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kasiaWłocławek
Zauważyłam ,ze na posty w niektórych wątkach ich autorzy
Zauważyłam ,ze na posty w niektórych wątkach ich autorzy odpowiadają tylko w tedy, jak im jest wygodnie. Sympatyczny kaloryferku ,nie podgrzewaj się tak mocno bo spawiki puszczą i się po...Ja widzę na Zazamczu na wprost SM jest sklep z artykułami szkolnym. Boże jakie tam kolejki przed nowym rokiem szkolnym. Przecież darmo nie...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
Czy się doczekam - bo już nie raz monitowałem do posła
Czy się doczekam - bo już nie raz monitowałem do posła PiSu Łukasza Z., redaktorka tzw pisma "sympatyków" PiS - wywiadu z panem radnym PiSu - Kalinowskim. Tak pan redaktorek gani wszystkich politycznych przeciwników, jestem ciekaw jakie zdanie mają działacze PiSu o swoim koledze radnym, który musi chodzić do sądu.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mechanikWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA