Forum › Włocławek

Krew mnie zalewa jak pomyslę kto robi interes na Orkiestrze
Krew mnie zalewa jak pomyslę kto robi interes na Orkiestrze Świątecznej Pomocy - przykład - wysłałem SMS za 6,10zł minus podatek - 5zł dostaje orkiestra, przy zakupie jakiegos sprzetu bedzie miala tylko 4,10 bo zapłaci wat, czy nie powinno to byc zwolnione wszystko z podatku, to w/g mnie jest złodziejstwo, okradanie chorych dzieci na...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JolaWłocławek
Znów pseudo redaktorek z PiSu zaśmiecił nasze skrzynki
Znów pseudo redaktorek z PiSu zaśmiecił nasze skrzynki pocztowe tym swoim .....! Niech sobie Zbonikowski ustali listę tzw."sympatyków" i tam TYLKO wysyła swoje wypocuiny. Zaoszczędzi, bo wypuści pewnie kilka sztuk, dla hamulcowych radnych PiSu i kilku osób z ich rodzin. Panie Zbonikowski 99,99% mieszkańców miasta Włocławka pewnie...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KlerykWłocławek
Może nie jestem zdziwiony ale bardzo zaniepokojony atakiem
Może nie jestem zdziwiony ale bardzo zaniepokojony atakiem Radia Maryja na WOŚP Jurka Owsiaka. Po raz kolejny nasz sąsiad z Torunia,Ojciec Dyrektor Rydzyk i jemu podobni pokazali światu diabelską duszę tej rozgłośni. Zastanawiam się teraz czy skróty pisane przez moich obłudnych sąsiadów na drzwiach K+M+B oznaczają...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OBSERVERWłocławek
Witam, zwracam się z prośbą do osób, które wiedzą coś
Witam, zwracam się z prośbą do osób, które wiedzą coś o warunkach pracy w sklepie wojas we wzorcowni. Prosze o udzielenie informacji.
Komentarzy0
Wyświetleń643
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KarolinaWłocławek
Zastanawia mnie fakt jak to sie dzieje,żę dwa miasta
Zastanawia mnie fakt jak to sie dzieje,żę dwa miasta Grudziądż(z grzeczności wymieniam jako pierwsze) oraz Włocławek znajdujące się w jednym województwie kuj.-pom znajdują się na czołowych miejscach pod względem bezrobocia.Odpowiednio 1-wsze i 3-cie.Czy to nie oznacza jednoznacznie,że Bydgoszcz i Toruń maja w "głębokim...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
Taxowkarz numer boczny 532!!!!!! Zwracam uwage aby uwazac do
Taxowkarz numer boczny 532!!!!!! Zwracam uwage aby uwazac do jakiej taksowki wsiada na postoju przy szpitalu lub dworcu. Stoi tam pan w srebrnym oplu wektra z numerem boczny 532!!! Nie nalezy do zadnej korporacji i ma na dachu tylko koguta z napisem taxi. Pan ten nalicza jakies swoje stawki, jezdzi po miescie na drugiej strefie w normalne dni....
Komentarzy2
Wyświetleń851
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Patryk KalinowskiWłocławek
witam.co ze sprzedażą anwilu sprawa coś ucichła?!pozdro
witam.co ze sprzedażą anwilu sprawa coś ucichła?!pozdro
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~dawidWłocławek
Sprawa już trochę "przyschła i ucichła". Czy o to
Sprawa już trochę "przyschła i ucichła". Czy o to chodziło? Czy przed sprawiedliwością może chronić pochodzenie i pieniądze? Czy wobec prawa są równi i równiejsi? Czy jeśli by doszło wtedy do skazania, ten osobnik pławił by się dziś w luksusach i miał czelność zaskarżać gazety za to że go fotografują?...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Jeszcze zima ale w końcu przyjdzie lato i wyjadą
Jeszcze zima ale w końcu przyjdzie lato i wyjadą rowerzyści. W innych miastach w przypadku awarii roweru już po za centrum miasta, można rower wstawić do autobusu i przyjechać do domu.A jak jest u nas.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
czy ktoś może zrobić coś z kamerką na Placu Wolności.
czy ktoś może zrobić coś z kamerką na Placu Wolności. Ta kamerka wyświetla się na stronie Worldcam, ale nic na niej nie widać. Albo ją naprawcie, wyostrzcie, albo usuńcie. Z góry dziękuję.
Komentarzy3
Wyświetleń966
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~lukaczWłocławek
Czy nasza seksualność jest wolna czy nadal uciemiężona.
Czy nasza seksualność jest wolna czy nadal uciemiężona. Podobnież seks w czasach niewoli może być wyzwolony, a w czasach wolności wcale nie musi być wyzwolony . Reżimy totalitarne starały się kontrolować intymną sferę naszego życia i zaglądać ludziom do łóżka. Represjonować osoby o orientacji homoseksualnej, reglamentować...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dziś okolo godziny 17 na ulicy 3-go maja szli młodzi
Dziś okolo godziny 17 na ulicy 3-go maja szli młodzi ludzie bylo ich 7 zachowaywli się jak po narkotykach wydawali z siebie okrzyki i nie cenzuralne słowa było tam 2 chłopaków robili totalna wioche
Komentarzy3
Wyświetleń964
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mieszkaniec Włocławek
Czy Polacy lubią seks ze swoimi żonami? Czy żona
Czy Polacy lubią seks ze swoimi żonami? Czy żona może być słodkim przedmiotem pożądania? Okazuje się, że niekoniecznie. Niejednokrotnie już po trzech latach przestaje się pożądać swojego partnera . Szanujemy swoje żony, mamy z nimi dzieci, jesteśmy do nich/żon/ przywiązani, ale pożądanie w skali od jeden do 10 wynosi...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
PROGRAM DLA WŁOCŁAWKA: ZREFORMOWAĆ FINANSE MPK, cel:
PROGRAM DLA WŁOCŁAWKA: ZREFORMOWAĆ FINANSE MPK, cel: BUDŻET ZRÓWNOWAŻONY Obecnie MPK, podobnie jak w wielu miastach jest instytucją dotowaną przez miasto. W zeszłym roku była to kwota 8 mln zł. Proponuję, aby zamiast wielkich autobusów, które jeżdżą pełne po 5 osób jeździły małe busiki, które, przy takiej liczbie osób...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Do UrzęduMiastaWłocławekWłocławek
Proszę podać rok,miejsce i typ samolotu który uległ
Proszę podać rok,miejsce i typ samolotu który uległ katastrofie we Włocławku [stary włocławiak]
Komentarzy9
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Inernetowa zgadywankaWłocławek
Nasz Włocławek jest na TRZECIM MIEJSCU W POLSCE pod
Nasz Włocławek jest na TRZECIM MIEJSCU W POLSCE pod względem poziomu bezrobocia(oficjalne dane) -co na to miejscowe ,,elity POlityczne''i po co w tym mieście urząd pracy z tyloma etatami ?Może ktoś wyjaśni ? To ważne przed wyborami.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BrawoWłocławek
Włocławek w trójce miast w Polsce z największym
Włocławek w trójce miast w Polsce z największym bezrobociem, robi się coraz ciekawiej :(. Źródło: http://praca.wp.pl/kat,18453,title,Oto-miasto-z-najwiekszym-bezrobociem,wid,11834924,wiado mosc.html?ticaid=196c0&_ticrsn=3
Komentarzy2
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~adamWłocławek
Chcę podziękować Prezydentowi Pałuckiemu który nas
Chcę podziękować Prezydentowi Pałuckiemu który nas zrozumiał nie dość że zapewnił wodę w beczkowozach to jako jedyny przejął się naszym losem i kazał sprawdzić spółce czy jest robiony remont zapowiadany rur od wody. Tylko on nami się przejął!!! Sławna Tumska 1 i ludzie krzywdzeni mogą liczyć na Pałuckiego! Prezydencie...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~EwaWłocławek
Masz Neostrade , ulgi podatkowej nie masz!!!! BO NA
Masz Neostrade , ulgi podatkowej nie masz!!!! BO NA FAKTURACH NIE MA CENY ZA INTERNET www.tvn24.pl/-1,1636786,0,1,masz-pakiet-z-neostrada-ulgi-internetowej-nie-masz,wiadomosc.html TPSA , to jedno wielkie dziadostwo !! A ja za ubiegły rok mimo ,że tak było odliczyłam , cholera , teraz pozostaje się tylko modlić ,że mnie US nie...
Komentarzy1
Wyświetleń799
Śledzących1
Ocena2
Ciekawe ,ile z was jeszcze wierzy w Anioła Stróża ,
Ciekawe ,ile z was jeszcze wierzy w Anioła Stróża , przypomnijcie sobie jak byliście dziećmi kiedy zwątpiłyście w anioła z makatki mamy lub babci, idącego za wami i chroniącego wasze czyny . To właśnie wtedy dokonuje się ta przemiana , albo wynosimy anioła do miejsca teleportacji, gdzie nie będzie już nam potrzebny , zbędny...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA