Forum › Włocławek

Czy istnieje jeszcze restauracja La Perla?
Czy istnieje jeszcze restauracja La Perla?
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mikaWłocławek
O LEWACKIM ZAKŁAMANIU SŁÓW KILKA - KU PRZESTRODZE
O LEWACKIM ZAKŁAMANIU SŁÓW KILKA - KU PRZESTRODZE WYBORCOM Otóż pojawił się plakat przedwyborczy kandydata na prezydenta Tomasza Nałęcza z socjaldemokracji polskiej z podobizną Baracka Obamy, na którym dodatkowo widnieją dwa hasła: "Gdyby uwierzył w sondaże nie zostałby prezydentem" oraz "Gdyby uwierzył w sondaże nie wygrałby"....
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Witam. Powiedzcie w jakich firmach można szukać pracy we
Witam. Powiedzcie w jakich firmach można szukać pracy we Włocławku? Chodzi mi o te większe, np. KOLO, Halimar, Anwil itp. Znacie coś jeszcze większego? Proszę o odpowiedź.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~poszukiwaczWłocławek
Włocławek w konkursie „Moje wirtualne
Włocławek w konkursie „Moje wirtualne miasto” Główną nagrodą jest wykonanie profesjonalnego, wirtualnego spaceru po mieście. W tym konkursie zwycięzca jest tylko jeden. A nagrodą jest wykonanie wirtualnego spaceru po mieście. Dodajmy – wykonanie bardzo profesjonalne, bo obejmujące aż 500 panoram. Włocławek...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~GŁOSUJCIE !!!!Włocławek
Zaczyna sie poszukiwanie łatwowiernych jeleni ,którzy za
Zaczyna sie poszukiwanie łatwowiernych jeleni ,którzy za ustne obietnice ,,dobrobytu'' zgodzą się wrzucić kartkę z nazwiskami sprytnych oszustów do takiego pudła zwanego błędnie urną.Przy czym jelenie nie dostają od spryciarzy żadnych gwarancji spełnienia obietnic .W nagrodę za przybycie w przyszłości obetnie się im rogi...
Komentarzy2
Wyświetleń794
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Uwaga ! Włocławek
Teoria małżeństwa Chciałem wam zaproponować taki
Teoria małżeństwa Chciałem wam zaproponować taki temat .Ostatecznie każdy z nas ma swoją teorię małżeństwa wynikłą z doświadczenia . Dlatego nie chcąc narzucać ram rozmowy , chociaż miałem taką chęć , sam ot tak z ciekawości przebiegłem pobieżnie ileś stron internetowych na ten temat . I wiecie , jest tego...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
Czy mnie się zdaje , może nie ale... czy na rękach mniej
Czy mnie się zdaje , może nie ale... czy na rękach mniej już widać obrączek małżeńskich . Mężczyźni są mniej spostrzegawczy a jak wy kobiety widzicie i odbieracie ręce dzisiejszych pań ?
Komentarzy2
Wyświetleń937
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
polećcie jakiś dobry zespół na wesele, który zapewni
polećcie jakiś dobry zespół na wesele, który zapewni fajna zabawę gości.Videofilmowanie oraz zdjęcia
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~panna młodaWłocławek
Coś na dobry humor w ten pasqdny dzień;) Alfred Nobel
Coś na dobry humor w ten pasqdny dzień;) Alfred Nobel jest uważany za wynalazcę dynamitu tylko dlatego, że poprzednich wynalazców nie udało się zidentyfikować. Modlitwa kobiety przed posiłkiem: - I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki! - Czemu się z nią pokłóciłeś? - Poprosiła, żebym zgadł,...
Komentarzy0
Wyświetleń901
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Wirtualne flirty Moja przyjaciółka ma ogromne problemy z
Wirtualne flirty Moja przyjaciółka ma ogromne problemy z tego powodu , gdyż jej men przeczytał na jednym z forów, kilka postów ,w których jeden z uczestników ją adorował. Czy takie flirtowanie Waszego partnera/ki uważacie za niebezpieczne?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
Ktoś mi wytłumaczy ? Jaka choroba toczy nasz
Ktoś mi wytłumaczy ? Jaka choroba toczy nasz kraj? Nie mogę się nadziwić kiedy słyszę w TV ,ze każdy proces nawet najgłupszego złodziejaszka toczy się latami , czyli sądy są nie wydolne, sędziowie nie znają się na swojej profesji? , Szkolnictwo to samo, nie radzą sobie w szkołach z dziećmi , programy nauczania ciągle...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez kortyzolWłocławek
w Święta we Włocławku zauważyłem sporo aut na
w Święta we Włocławku zauważyłem sporo aut na zagranicznych numerach. Pewnie wielu emigrantów przyjechało odwiedzić rodziny, pewnie jeszcze więcej przyleciało samolotem. Podczas świątecznego obiadu zastanawialiśmy się czy Włocławek i w sumie cała Polska nie powinna policzyć kolejny raz swoich obywateli, którzy w tym kraju,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~martaWłocławek
Panstwa europejskie kupili szczepionke przeciwko nowej
Panstwa europejskie kupili szczepionke przeciwko nowej grypie. Najwiecej kupila Francja w trosce o spoleczenstwo. Pokazano inne panstwa. A Polska ? 0 !!! Oto jak nasze wladze troszcza sie o obywateli. Niezrozumiale, brak slow.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Podukt zastępczy ,czyli groszowa podwyżka najniższej
Podukt zastępczy ,czyli groszowa podwyżka najniższej pensji i zasiłku dla bezrobotnych ,zafundował nam Mc Donald .W oryginale (traktacie) jest MINIMUM SOCJALNE ,które od stycznia 2010r powinno obowiązywać w Polsce-przy okazji trzeba zapytać blagierów dlaczego nas POnownie oszukują ,mimo iż głosowaliśmy za Unią .
Komentarzy0
Wyświetleń628
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MRWłocławek
Witam!!!Szukam dobrego kamerzysty i fotografa na ślub,może
Witam!!!Szukam dobrego kamerzysty i fotografa na ślub,może mi kogoś polecicie.pozdro
Komentarzy41
Wyświetleń7K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~daberWłocławek
BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ WSZYSTKIM ! POPIERAM KANDYTATA NA
BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ WSZYSTKIM ! POPIERAM KANDYTATA NA PREZYDENTA DONALDA TUSKA, TO CO WYPRAWIAJĄ KACZYŃSCY TO SZOK, PLATFORMA MIMO WIĘKSZOŚCI W SEJMIE Z PSLEM, NIE MOŻE RZĄDZIĆ, JEDYNIE GDY NARÓD ZAGŁOSUJE NA DONALDA TUSKA, BĘDZIE DOBRZE. MUSI UFAĆ DONALDOWI TUSKOWI, ZAWIERZYĆ MU SIĘ, KOCHAĆ GO, TAK JAK ON NAS UMIŁOWAŁ, NIE MA...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PO-PR-aniecWłocławek
Wiecie może gdzie są organizowane bale karnawałowe we
Wiecie może gdzie są organizowane bale karnawałowe we Włocławku. Chętnie bym się pobawił ale niestety nie ma na ten temat żadnych informacji. Pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Jarek SewerynWłocławek
Szefowie o pracownikach.... Cytaty z kwestionariuszy
Szefowie o pracownikach.... Cytaty z kwestionariuszy osobowych : * Ustala niskie standardy personalne, a potem wciąż ich nie może osiągnąć. * Powinien zajść daleko - im szybciej zacznie, tym lepiej. * Wielki ignorant - 144 razy gorszy od zwykłego ignoranta. * Za dużo pracował przy kleju. * Wnosi dużo radości, kiedy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
W tym roku bawiłam się na balu sylwestrowym w Klubie KROKUS
W tym roku bawiłam się na balu sylwestrowym w Klubie KROKUS na Chopina.I rewelacja! Sala piękna po remoncie,wystrój super.Jedzonko pycha i dużo.Obsługa bez zastrzeżeń.A zespół rewelacja. Więc może przestańcie odwiedzać przereklamowane lokale i nie narzekajcie pózniej, a odwiedzajcie nowe.Tym bardziej że organizują to młodzi...
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zadowolonaWłocławek
Nawiazując do wpisu Panny Młodej informuje,żę nie
Nawiazując do wpisu Panny Młodej informuje,żę nie zamierzam się żenić.Po pierwsze posiadam dwójkę dzieci z pierwszego małżeństwa, jedną córkę z drugiego i nie mam najmniejszego zamiaru popełniać następnego błędu.Nadmieniam,że nazywanie mnie "młodym" jest lekką przesadą.Liczę sobie prawie 78 wiosen.Ale Pana Młoda...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Pan MłodyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA