Forum › Włocławek

A Sylwestra jak spędzicie? Na balach, zabawach , czy też
A Sylwestra jak spędzicie? Na balach, zabawach , czy też w gronie rodzinnym , czy znajomych, a może z lampką szampana przed TV ? Ja umówiona jestem ze znajomymi na imprę w ich domu.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
A mam takie poswiateczne pytanie odnosnie pustego nakrycia
A mam takie poswiateczne pytanie odnosnie pustego nakrycia przy stole wigilijnym. Co Wy byscie zrobili w tej sytuacji. Ja bym raczej wpuscil. http://www.youtube.com/watch?v=iSo-ySuYYt0&feature=player_embedde d
Komentarzy1
Wyświetleń761
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ha haWłocławek
Czy ukazał się oficjalny komunikat o przyczynach awarii
Czy ukazał się oficjalny komunikat o przyczynach awarii sieci ciepłowniczej na osiedlu "Południe".
Komentarzy2
Wyświetleń884
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~yan.Włocławek
Przebudowa ul. Kapitulnej na odcinku od ul. Okrzei do ul.
Przebudowa ul. Kapitulnej na odcinku od ul. Okrzei do ul. Wysokiej/Długiej. Budowa w tym miejscu ulicy o podanych w mediach parametrach jest działaniem na zwiększenie ilości osiągniętych sukcesów przez pana Prezydenta przed wyborami. Budowa drogi o trzech pasch to rozwiązanie moim zdaniem tymczasowe i kłopotliwe w użytkowaniu...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~maras wWłocławek
Jak wspominacie Szanowni internauci Świeta Bożego
Jak wspominacie Szanowni internauci Świeta Bożego Narodzenia za czasów PRL ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~harcerzWłocławek
A w Krośniewicach otwarto obwodnicę za 160 mln zł
A w Krośniewicach otwarto obwodnicę za 160 mln zł (wszystkie środki pochodziły z budżetu państwa). http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,7373482,Jest_obwodnica __Latwiejszy_przejazd_krajowa_ _jedynka_.html a u nas?
Komentarzy2
Wyświetleń905
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez egonWłocławek
Przebudowa Kapitulnej - I Etap – 30 czerwca 2010 -
Przebudowa Kapitulnej - I Etap – 30 czerwca 2010 - II Etap - Jastrzębia – Wysoka i most na Zgłowiączce – rozpoczęcie – styczeń 2010 „Jedynka” I i II etap - początek 2010 (ciekawe co oznacza I i II etap, jakie to będą odcinki drogowe, mówiono, że od mostu Zgłowiączka do MCDonald's, a ten II...
Komentarzy1
Wyświetleń789
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Inwestycje w 2010 r.Włocławek
Dlaczego przy wjeździe na tamę od strony Włocławka jak i
Dlaczego przy wjeździe na tamę od strony Włocławka jak i od strony Zawiśle jest umieszczona sygnalizacja świetlna w kierunku wjazdu na tamę ? W przeciwnych kierunkach już jej nie ma (przy wyjeździe z tamy). Niedawno to umieszczono, w jakim celu ? Czy ktoś coś może wie albo coś o tym słyszał ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Ludzie, ludzie!!!! Wczoraj po nowootwartym Centrum Handlowym,
Ludzie, ludzie!!!! Wczoraj po nowootwartym Centrum Handlowym, które jest wzorcowe, przechadzał się szef od prawa jazdy. Mając na uwadze jego zawziętość w proteście przeciwko temu podmiotowi, to w kontekście zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, jest to wydarzenie na miarę cudu. Miałem sen, że kiedyś owi synowie marnotrawni...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Świadek_mimo_woliWłocławek
Piszę w związku z wypadkiem na ul. Wienieckiej niedaleko
Piszę w związku z wypadkiem na ul. Wienieckiej niedaleko Szpitala do którego doszło dzisiaj. BMW znalazło się w rowie. Najbardziej niebezpieczne, co potwierdza ten wypadek są samochody z napędem na tył, które bardzo łatwo wpadają w poślizg. Druga sprawa to umiejętności kierowców, tymi samochodami inaczej się jeździ w warunkach...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BMW najlepsze?Włocławek
Na jakiej podstawie prawnej w naszej SPP uważa się, że
Na jakiej podstawie prawnej w naszej SPP uważa się, że mandat wetknięty za wycieraczką szyby jest mandatem doręczonym? To że oni sobie zrobią zdjęcie, że włożyli - to jedno - ale nie mają zdjęcia że to ja tę kartkę otrzymałem! Chodzi o przypadek gdzie wetknięto mi reklamę jakiegoś syfu za wycieraczkę przy czym mandat...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zxxcWłocławek
DLACZEGO NA TYM PORTALU JAK I W PRASIE NIE MA ŻADNYCH
DLACZEGO NA TYM PORTALU JAK I W PRASIE NIE MA ŻADNYCH RELACJI Z ETAPOW BUDOWY FABRYKI KWASU TERAFTOLOWEGO PRZY ANWILU ZA 2 MLD ZŁOTYCH, A PISZA NATOMIAST BZDETY, RUSZYC SIE I POJECHAC POROBIC ZDJECIA, A NIE SAME ARTYKULU KOPIUJ WKLEJ !!!! TO MA BYC DZIENNIKARSTWO ?!?!?!?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~oburzonyWłocławek
[img]http://www.dolandia.pl/_var/gfx/3bf78d4a44310893b1273dbc142618 89.jpg[/img] niech będzie świątecznie.
Komentarzy2
Wyświetleń876
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Serdecznie odradzam wszystkim usługi firmy na Zazamczu
Serdecznie odradzam wszystkim usługi firmy na Zazamczu autoryzowanej przez Indeco zajmującej się montażem szaf, u mnie poprawiali szafę 4 razy..po kolejnej wizycie reklamacyjnej..szafa po tygodniowym użytkowaniu...ledwo się"3mie", kołki rozporowe wychodzą ze ścian i sufitu,dwuskrzydłowe drzwi kompletnie się "rozeszły"..zapłaciliśmy...
Komentarzy2
Wyświetleń970
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Klient_chyba?Włocławek
Jakieś namiary na elektryka samochodowego, który mógłby
Jakieś namiary na elektryka samochodowego, który mógłby dojechać do klienta? Kurcze, sprawa pilna.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
Kilkadziesią osób zamarzło- w XXI wieku ,w humanitarnej(?)
Kilkadziesią osób zamarzło- w XXI wieku ,w humanitarnej(?) Unii Europejskiej -W POLSCE ! -a nasi ,,władcy'' dzielą się opłatkami -z sobą ,a gęby kapiące od... tłuszczu i frazesów .To jak u Mrożka , tylko bardziej realne .Spęd wyborczy rozpoczęty-nie pujdziesz na wybory to zgrzeszysz ....
Komentarzy2
Wyświetleń949
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Wstyd dla władzy !!!Włocławek
i kolejni znani i lubiani poszli się wietrzyć...teraz czas
i kolejni znani i lubiani poszli się wietrzyć...teraz czas na młodzież:) długo nie polatali....tak to jest jak ma sie w grupie ormowców:P
Komentarzy1
Wyświetleń748
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~panekWłocławek
Rece opadaja jak widze tego kwacha,olka, Millera, myslałem
Rece opadaja jak widze tego kwacha,olka, Millera, myslałem ze bedzie to partia nowych twarzy, partia antyklerykanska na ktorego prezydenta mogl bym glosowac, ale jak widze tych starych komuchów to znowusz nie pojde na glosowanie, przeciez niz zaglosuje na prezydenta namaszczonego w Toruniu. Podobnie bedzie we Włocławku postawia jakiegos a my...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Tytuł „Talent Sportowy Regionu” został
Tytuł „Talent Sportowy Regionu” został przyznany trojgu włocławskich sportowców: I – Mariusz Kacprzak, II – Łukasz Przybytek, III – Daria Pałucka Mariusz Kacprzak jest uczniem Gimnazjum nr 6 To było 4 lata Temu Mariusz Kacprzak To Mój Brat rodzony i kto to mówi że w Gim. Nr. 6 Nie ma Talentów Mój brat...
Komentarzy2
Wyświetleń943
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~olo90Włocławek
co zrobić gdy były pracownik w swoim cv przedkładanym do
co zrobić gdy były pracownik w swoim cv przedkładanym do innych firm pisze nieprawdę ? jak sprawdzić czy nie posługuje się fałszywymi referencjami i świadectwem pracy? jak wygląda to od strony prawnej?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~katarzyna górkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA