Forum › Włocławek

15 grudnia br.wchodzi w życie znowelizowana ustawa o
15 grudnia br.wchodzi w życie znowelizowana ustawa o spółdzielniach mieszkaniowych. w/g tej nowelizacji , m.in. spółdzielnia mieszkaniowa będzie musiała powiadomić o podwyżce opłat eksploatacyjnych co najmniej trzy miesiące wcześniej. Szerzej na ten temat informuje dzisiejsza "gazeta prawna ".Warto zapoznać się z tymi...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
witam 'mam prośbe.Moja mama przeszła udar mózgu.czy ktoś
witam 'mam prośbe.Moja mama przeszła udar mózgu.czy ktoś mógłby mi polecić dobry ośrodek rehabilitacyjny.prosze
Komentarzy3
Wyświetleń939
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~piotr śWłocławek
Podobno pojawiła się nowa lokalizacja basenu w okolicach
Podobno pojawiła się nowa lokalizacja basenu w okolicach Szkoły Muzycznej. Jest ciekawa. Warta dokładnego rozeznania. Ale znając władzę to zaraz będzie przeciw? P.S. Inne miast idą do przodu jak tylko mogą a we Włocławku "zadyszka".
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~yanWłocławek
czemu "bursztynowy pałac"? czy tam jest ukryta "bursztynowa
czemu "bursztynowy pałac"? czy tam jest ukryta "bursztynowa komnata"?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jantarWłocławek
do wszystkich muzyków Włocławskich i okolicznych
do wszystkich muzyków Włocławskich i okolicznych miejscowości!!! jest projekt założenia firmy wypożyczającej sprzęt muzyczny typu: wysokiej klasy wzmacniacze gitarowe, basowe, perkusje itp. występujemy do was z zapytaniem czy taki projekt sprawdziłby się w naszym mieście, interesują mnie wasze opinie. mój adres...
Komentarzy0
Wyświetleń718
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jakub beckerWłocławek
W sobotę widziałem najprawdziwszego lisa kolo naszej
W sobotę widziałem najprawdziwszego lisa kolo naszej katedry.ciekawe z którego lasu tam doszedł
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Sławek Z.Włocławek
Gdzieś znalazłam jak piją. Lekarz pije na
Gdzieś znalazłam jak piją. Lekarz pije na zdrowie Matematyk na potęgę Grabarz na umór Ornitolog na sępa Poborowy na krzywego ryja Bankowiec na kredyt Polarnik na zimno Pediatra po maluchu Aptekarz po kropelce Filozof po namyśle Krawiec po naparstku Syndyk do upadłego Fryzjer do lustra Nurek do dna Anestezjolog do utraty...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
Nasz dworzec. Podróżni narzekają na fetor. Koło
Nasz dworzec. Podróżni narzekają na fetor. Koło bezdomnych mężczyzn nie da się wystać ani minuty. Pasażerowie muszą czekać na pociągi na peronach. Bez względu na pogodę. - Tego zapachu nie da się wytrzymać. Poza tym mamy tu czasem do czynienia z przypadkami naprawdę strasznymi. Ci ludzie załatwiają się pod siebie. Kto...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
Choinki, czy kieliszki do szampana? Po raz kolejny na
Choinki, czy kieliszki do szampana? Po raz kolejny na słupach oświetleniowych naszego miasta wieszane są świetlne ozdoby, świąteczne ozdoby, czyli choinki, ale do góry nogami!! Irytująca jest głupota i brak jakiegokolwiek logicznego myślenia.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mimWłocławek
na blogu pl. przeczytałem bardzo interesującą opinię
na blogu pl. przeczytałem bardzo interesującą opinię znawczyni produktów tzw.kultury masowej.zacytuję tylko mały fragmencik. "...Wygrał Marcin Wyrostek. Czy zasłużył? Nie wiem... Cieszę się, że w finałowej trójce nie znalazł się Kaczorex. To chyba jedyna osoba, której występu nie zrozumiałam. Możliwe, że jestem...
Komentarzy2
Wyświetleń909
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
Od kilku dni w Warszawie trwa XXXVI Zjazd Związku
Od kilku dni w Warszawie trwa XXXVI Zjazd Związku Harcerstwa Polskiego. Nie było by nic nadzwyczajnego gdyby nie zbliżające się wybory i szukanie elektoratu przez niektóre partie. Wczoraj "zaszczycił" harcerzy swoją osobą Przemysław Edgar Gosiewski. Nie wiem w czym chciał doradzać harcerzom swoim doświadczeniem ten wybitny wirtuoz...
Komentarzy0
Wyświetleń648
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Bliski harcerzomWłocławek
Szanowni dziadkowie ,w nocy mamy zadanie do wykonania ,
Szanowni dziadkowie ,w nocy mamy zadanie do wykonania , mianowicie ,gdy wszystkie nasze pociechy pójdą spać ,my wkładamy do ich butów prezenty .Tej nocy jesteśmy Mikołajami. Dobrej nocy Szanowni Mikołaje.
Komentarzy0
Wyświetleń676
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek
czy jeden odcinek ulicy musi mieć kilka nazw, a nie po
czy jeden odcinek ulicy musi mieć kilka nazw, a nie po prostu jedną np. Wojskowa była to może przedłużenie Wojskowej też mogłoby być Wojskową? Może zapytać też wypadałoby mieszkańców tej ulicy o zdanie? Państwo radni i urzędnicy z UM z Prezydentem na czele chciałbym Was określić słowami ale nie przystoi tego robić publicznie...
Komentarzy0
Wyświetleń684
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ul. Wojskowa czy nie?Włocławek
jutro Mikołajki! nie zapomnijcie o rózgach dla swoich
jutro Mikołajki! nie zapomnijcie o rózgach dla swoich pociech, a pociechy niech nie zapomną butów wystawić :) tylko czystych!!!
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MikołajWłocławek
PREZYDENT SKRZYPEK DOKTOREM A MEDIA MILCZĄ CO ZA
PREZYDENT SKRZYPEK DOKTOREM A MEDIA MILCZĄ CO ZA PAŃSTWO!? MENTOREM I RECENZENTEM SKRZYPKA KUNIKOWSKI PREZES WTN TEN SAM CO POMORSKA INFORMOWAŁA O PLAGIACIE JEGO EXTRA PRAC! CO DRUGI DOKTOREM, HE, HE...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RysioWłocławek
znów wałkuje się temat aqua parku, propozycja jest jednak
znów wałkuje się temat aqua parku, propozycja jest jednak że zamiast takiego z prawdziwego zdarzenia zbudować przyszkolny basen, lol, helloł (!) To miasto chyba jednak jest chore! mamy tylu ludzi którzy chcą chodzić na basen, a "mądralińscy", którzy zawszze wszystko wiedzą chcą zbudować takie g...., sorka, ale to nadal jest miasto,...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pływakWłocławek
Czyżby szykuje się druga
Czyżby szykuje się druga Rospuda? http://www.obywatel.org.pl/index.php?name=News&file=article&sid =11722
Komentarzy0
Wyświetleń725
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez egonWłocławek
Na pasażu na ul.Promiennej w niektórych miejscach nie
Na pasażu na ul.Promiennej w niektórych miejscach nie można przejść z wózkiem z dzieckiem. Nie daj Boże jak się ma drugie obok. Po jednej stronie zastawione koszykami a z drugiej kwiaty wieszak z torebkami.Zostawiono serpentynę na pół metra szerokości.Dzwoniłam do SM Zazamcze do pani O. kilka razy w tej sprawie, ale tylko obiecanki...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZazamczeWłocławek
Gdzie spędzacie Sylwestra? Czy są jeszcze gdzieś wolne
Gdzie spędzacie Sylwestra? Czy są jeszcze gdzieś wolne miejsca??
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~:)Włocławek
Wie ktoś po co zainstalowane są światła na drodze na
Wie ktoś po co zainstalowane są światła na drodze na tamę i przy zjeździe z góry na tamę.
Komentarzy2
Wyświetleń799
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniec LPWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA