Forum › Włocławek

OMG, wlasnie obejrzalem wywiad z panem Olechowskim, filarem,
OMG, wlasnie obejrzalem wywiad z panem Olechowskim, filarem, wypijewskim i jestem prawie pewny ze nie oddam na nich swojego glosu
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Cy Wy znacie albo wiecie że mamy nowy z-d pracy chronionej
Cy Wy znacie albo wiecie że mamy nowy z-d pracy chronionej na ul. Bojańczyka 11/13.Tu pracują emeryci, czy nie ma w Tym mieści ludzi młodych zdolnych wykształconych.....doda
Komentarzy3
Wyświetleń920
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~dodaWłocławek
Pacjent wchodzi do lekarza z koniakiem, czekoladkami,
Pacjent wchodzi do lekarza z koniakiem, czekoladkami, kwiatami - Panie doktorze chciałbym panu serdecznie podziękować - A kto panu pozwolił wydawać moje pieniądze!?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~;))Włocławek
smutek mnie ogarnia.nasi katoliccy bracia irlandcy mają
smutek mnie ogarnia.nasi katoliccy bracia irlandcy mają poważne problemy.po wielu dziesiątkach lat świntuszenia ,bezkarnego zresztą ,przy opieszałości policji i innych służb stojących na straży prawa ,silą się /jak to zwykle bywa pod każdym katolickim niebem/ na przeprosiny.Ciekawe czy molestując nieletnich chłopców i dziewczynki...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~igrekWłocławek
Oto jak Donald rozdaje nasze podatki, tak samo jak Lech daje
Oto jak Donald rozdaje nasze podatki, tak samo jak Lech daje nagrody za smierc w pielgrzymce. Wdowa po gorniku to jak swieta krowa, nalezy sie i koniec, a reszta wdow to gorsza kategoria? "Premier Donald Tusk przyznał w piątek dożywotnie renty specjalne dla 42 wdów po górnikach, którzy zginęli w wypadkach przy pracy w kopalniach. Przed...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ha haWłocławek
Czy sprzedaż działjących na przyrost mięśni środków(
Czy sprzedaż działjących na przyrost mięśni środków( niszczących układ pokarmowy i nie tylko)jest w Polsce dozwolona .Syn sąsiada ,który tą świnską karmą się faszerował ma teraz poważne problemy zdrowotne.A diagnoza przewiduje wieloletnie leczenie .Czy ma ktoś na ten temat dokładniejsze informacje ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MRWłocławek
"Niebawem rozpocznie się remont drugiego piętra
"Niebawem rozpocznie się remont drugiego piętra włocławskiego Urzędu Miasta. Odnowienie korytarza będzie kosztować 120 tys. zł. Wykonawca prac zdemontuje boazerię i pomaluje ściany na korytarzu i w pomieszczeniach. Wymieniona będzie też instalacja elektryczna i telefoniczna. -Prace nie powinny być uciążliwe dla petentów -...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OSZCZĘDNOŚCI UM !!!!!Włocławek
Od pewnego czasu pokazuję wg. mnie łgarstwa ekipy,
Od pewnego czasu pokazuję wg. mnie łgarstwa ekipy, nazywanej przez niejakiego Kukuckiego Krzysztofa lewicą. Poniżej za "Nowościami" kolejny kwiatek. Pani rzecznik mówi ooddaniu pieniędzy do RPO "Monika Budzeniusz, rzeczniczka ratusza, w odpowiedzi stwierdza, że pieniądze na rewitalizację placu Włocławek będzie musiał zwrócić...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Wszystkich Włocławiaków odsyłam do Muratora - jest tam
Wszystkich Włocławiaków odsyłam do Muratora - jest tam cd. historii naszego holownika Lubeckiego, o którym wszelki słuch zaginął. http://www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/wisla-coraz-blizej_66031.html Po przeczytaniu tego artykułu na ciśnie się uporczywe pytanie - Jak się czują ci, którzy dawali pieniądze na tzw....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~GrigWłocławek
Czy wiecie że zadłużenie Polski wynosi ok.80 tys zł na
Czy wiecie że zadłużenie Polski wynosi ok.80 tys zł na przecietnego polaka, dług Gierka był smieszny do tego, ciekaw jestem ile nasze miasto ma zadłuzenia na jednego mieszkanca a wtedy mozemy rozmawiac o inwestycjach - co Wy na to
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Wczoraj obejrzałem kolejny występ Kukuckiego Krzysztofa.
Wczoraj obejrzałem kolejny występ Kukuckiego Krzysztofa. Boże jaka żenada! Facet zwołuje dziennikarzy, a potem nie dośc, że nie ma nic do powiedzenia, to próbuje robić z siebie najważniejszego w SLD (może i tak jest) i jedynego mającego licencję na ocenę racji innych. Ten politowania godny spektakl miał chyba na celu zaprzeczeniu...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Poruszę teraz pewną kwestię: otóż ostatnio zarzucono mi,
Poruszę teraz pewną kwestię: otóż ostatnio zarzucono mi, że jestem uzależniony od mediów, od informacji. Bo wygląda to następująco: kiedy jestem w domu czytam praktycznie od deski do deski wiadomości na naszym Portalu, to samo na Onecie i WP. Dodatkowo przynajmniej 4-5 razy dziennie wiadomości na TVN24 i Superstacji - dla...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
A może łaźnia miejska międzyosiedlowa? Ferdek Kiepski
A może łaźnia miejska międzyosiedlowa? Ferdek Kiepski po kolejnej puszce piwa powiedział: - Mam pomysła. Zbudujemy włocławianom basen ale nie taki na miarę XXI wieku bo na taki nie zasługują. Zachciało się zaściankowi lewicowego prezydenta, nowych ulic, placów, parków wodnych i nie tylko, bo jeszcze jakiejś rewitalizacji. No...
Komentarzy2
Wyświetleń990
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Czy poczyniliście już zapasy szczepionki przeciw grypie
Czy poczyniliście już zapasy szczepionki przeciw grypie -myśle tu o czosnku i cebuli ,bo na Min.Zdrowia(?) i NFZdrowia(?)nie ma co liczyć .Oni udają ,że są przygotowani,a pani Kłapacz tylko kłapie i kłapie i nic poza tym nie robi..ich credo to : kazda metoda eutanazji jest dobra ..
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wirusWłocławek
DLACZEGO IDAC SRODMIESCIEM TAK SMIEDZI W NIEKTORYCH MIEJSCACH
DLACZEGO IDAC SRODMIESCIEM TAK SMIEDZI W NIEKTORYCH MIEJSCACH SMIERDZI CZECZENEM CZY CI LUDZIE NIE MAJA NA WODE CZY TE KAMIENICE POWINNY BYC JUZ W 56 ZBURZONE??
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JA Włocławek
Poniżej zamieszczam fragment artykułu z Gazety Kujawskiej
Poniżej zamieszczam fragment artykułu z Gazety Kujawskiej (25.11). Jak jego treść ma się do osiągnięć włocławskiego magistratu (500m Plantów za 5,5 mln)Kuku daj głos! Skomentuj! Napisz o oszczędnościach w przetargach! Remont drogi Włocławek- Wieniec rozpoczął się w czerwcu. Inwestycja została zrealizowana w ubiegłym...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Partactwo za unijne pieniadze. Inwestycja rozbudowy drog z
Partactwo za unijne pieniadze. Inwestycja rozbudowy drog z udzialem funduszu europejskiego. Wykonawcy watpliwych kompetencji wygrali inwestycje i oto rezultat. W gminie Fabianki polikwidowali samowolnie przystanki (istniejace od 40 lat). Zakorkowali studzienki melioracyjne co grozi zalaniem okolicznych terenow przy niewielkim deszczu. Nie zrobiono...
Komentarzy1
Wyświetleń736
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
"Moja osoba" czyli radny Dębczyński Ostatnio już nie
"Moja osoba" czyli radny Dębczyński Ostatnio już nie czytam materiałów wytworzonych przez członków WWS. Prawdy w nich niewiele. Jednak tym razem trafiłem na nowość. Dlatego też postanowiłem wnikliwiej przyjrzeć się dziełu radnego Dębczyńskiego. Początek jak zwykle ten sam. W poprzedniej kadencji prezydent wystąpił z...
Komentarzy1
Wyświetleń716
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Nie nie przewidział wcześniej ,że możemy go nie wybrać i
Nie nie przewidział wcześniej ,że możemy go nie wybrać i teraz kombinuje jak sam się wybrać -sprytny inaczej...
Komentarzy0
Wyświetleń699
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ Donald MC KwaczWłocławek
SPOŁECZNA INCJATYWA ODWOŁANIA RADY MIASTA Kto jest za
SPOŁECZNA INCJATYWA ODWOŁANIA RADY MIASTA Kto jest za niech się dopisuje. Nadszedł czas by odwołać „dinozaury”, które jak im się wydaje są nie do ruszenia. Niema chyba innego programu w telewizji, który by tak ciśnienie podnosił co obrady rady miasta Włocławek w TVK. To co się dzieje na sesjach to parodia. Brak...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Marek MickiewiczWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA