Forum › Włocławek

w Anwilu dali talony na 2000 zł., a na wakacje sprzedadzą
w Anwilu dali talony na 2000 zł., a na wakacje sprzedadzą zakład? czy to na otarcie łez taki prezent? nie mogę zrozumieć jak można sprzedawać zakład, który dobrze prosperuje? ale cóż w tym kraju, w tym mieście rzadko można coś zrozumieć, czas przywyknąć...
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~janekWłocławek
czy ktoś sprawdza wiek kupujących alkohol we włocławskich
czy ktoś sprawdza wiek kupujących alkohol we włocławskich klubach? byłem ostatnio na dyskotece i widząc "nawalone" małolaty zastanawiałem się jak to możliwe? w sklepach jeszcze jakoś, ale na dyskotekach każdemu sprzedają każdy alkohol. co sądzicie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~janekWłocławek
siema chciałbym poruszyć temat o drodze do wieńca ok nie
siema chciałbym poruszyć temat o drodze do wieńca ok nie bede złośliwy bo na pewno jest 1000 razy lepsza niż była przed remontem ale ludzie kochani ale czy tak powinna wyglądać droga po remoncie nie równa itd długo by wymieniać tylko ratuje ją te ładne pomalowane pasy i znaki ...ale w sumie moze dlatego tak to zrobili bo mieszkają...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
mam pytanko! czy orientuje się ktoś z Państwa o jakichś
mam pytanko! czy orientuje się ktoś z Państwa o jakichś tanich połączeniach z Włocławka do Bydgoszczy? Moja ciocia jeździ z południa Polski do Warszawy za naprawdę niską cenę wygodnym busem. Czy macie Państwo jakieś wiadomości lub konkretne kontakty jeśli chodzi o taki transport np. na lotnisko w Bydgoszczy z naszego miasta?...
Komentarzy3
Wyświetleń915
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~olaWłocławek
POLITYKA CZY CHAMSTWO? 30 listopada br. miała miejsce
POLITYKA CZY CHAMSTWO? 30 listopada br. miała miejsce XXXVI sesja Rady Miasta Włocławek. To już się stało normalką dla włocławskich radnych, że zamiast merytorycznych debat mamy do czynienia z polityczną przepychanką. Oczywiście każdy radny bije się w piersi, że jego wypowiedzi nie mają nic wspólnego z polityką ale wszystko...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Moi drodzy solidaruszkowie z popasu.Mam po pis ubaw. Ledwo
Moi drodzy solidaruszkowie z popasu.Mam po pis ubaw. Ledwo Obama pierdnął do słuchawki a już 600 polskich murzynków jedzie do Afganu. Nawet nie konsultowano w NATO.W PRL bardziej się w tych sprawach liczono z narodem polskim.A np policji nie ma kto płacić,szpitale nie przyjmują obłożnie chorych.Dzieci się rodzą upadając na posadzkę...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Słownictwa którego używają prejeżdżajacy przez
Słownictwa którego używają prejeżdżajacy przez Włocławek ,używają równiez innych określeń ,ale nie nadaja się one do publikacji.Wystarczy posłuchać komentarzy na CB -przykre...za co płacimy podatki .
Komentarzy1
Wyświetleń761
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Dziurlandia -określenieWłocławek
alkohol,brawura i krzyże! stołeczni drogowcy usuwają
alkohol,brawura i krzyże! stołeczni drogowcy usuwają "para mogiły" ,które rosną jak grzyby po deszczu,wielu jest zbulwersowanych likwidacją tych "miejsc pamięci" i nie dlatego ,że tam zginął człowiek ale dlatego,że tam są likwidowane krzyże. nie dajmy się zwariować,coraz więcej tych znaków pojawia się przy różnych...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
Kolejny wielki sukces "naszego" wszechwładnego - nowa
Kolejny wielki sukces "naszego" wszechwładnego - nowa sygnalizacja świetlna na skrzyżowaniu Planty I - Wiejska. A może by tak panie prezydencie zastanowić się jak naprawić błąd i otworzyć przejazd z ul. P.O.W na ul. Kaliską a nie stawiać ograniczenia do 40km/h na "Kujawiance" bo się rozleci. Niedługo, jeżdżąc według Waszych...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Ktoś tutaj jakiś czas temu pytał o ew. szkodliwość
Ktoś tutaj jakiś czas temu pytał o ew. szkodliwość odżywek stosowanych na przyrostu mięśni. Jakie mogą być szkodliwe skutki u faceta? Ano mogą urosnąć mu cycki! (znaczy może dla kogoś nie jest to szkodliwe hehehe). Cyt. za Onet.pl: "Przyjmowane przez entuzjastów body building suplementy mogą powodować ginekomastię - czyli...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Kiedyś żył taki gościu który zjednoczył german,
Kiedyś żył taki gościu który zjednoczył german, stworzył Niemcy - Bismarck się zwał. Nie głupi człowiek (on wymyślił min. ZUS). Po zjednoczeniu wpoił w naród niemiecki pewną idee, uwierzyli. Powiedział im że są wielkim narodem, z wielkimi tradycjami. Historii ciąg...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~UEWłocławek
Na długo przed "Okrągłym Stołem" i "Magdalenką",
Na długo przed "Okrągłym Stołem" i "Magdalenką", ówcześni prominenci polskiej władzy dostałi prikaz z którego dowiedzieli się "Komunizma uże niet, tiepier nada pamieniać jewo na kapitalism", wraz z tym hasłem przyszły konkretne wytyczne i w krótkim czasie zaczęły się przygotowania do "liberalizacji komuny". Która nadal...
Komentarzy1
Wyświetleń955
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Janko MuzykantWłocławek
gdzie wybrac sie na sylwestra???moze ktos mi doradzi????
gdzie wybrac sie na sylwestra???moze ktos mi doradzi????
Komentarzy3
Wyświetleń978
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~lalikaWłocławek
Czemu nigdzie nie ma informacji o rozdaniu dyplomów w PWSZ?
Czemu nigdzie nie ma informacji o rozdaniu dyplomów w PWSZ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JolkaWłocławek
siema wszyscy piszecie o tych swoich sprawach o pracy . o
siema wszyscy piszecie o tych swoich sprawach o pracy . o drogach ble ble... a myśleliście kiedyś o tym ze zyjemy sobie na takiej kulce co unosi się i tyle tam tego wszystkiego ...albo ze od tyśięcy lat nie wiemy co jest po śmierći i to nie bajka to bardziej realne i przyziemnie niż te wasze problemy ...:):):):)
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ulan bator boysWłocławek
Dowiedziałam się ,że znów zamknięto mały basen na
Dowiedziałam się ,że znów zamknięto mały basen na Delfinie ,w wakacje był remont i już podobno leci woda z sufitu ? Wiecie coś o tym ?
Komentarzy2
Wyświetleń875
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MamaWłocławek
koncert "Piaska" Najpierw zmiana godziny , a teraz zmiana
koncert "Piaska" Najpierw zmiana godziny , a teraz zmiana miejsca ... czy koncert na pewno się odbędzie? czy ktoś wie coś więcej?
Komentarzy0
Wyświetleń493
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~keypaksWłocławek
Każdy miał (ma) jakiegoś szefa, różnica jest taka, że
Każdy miał (ma) jakiegoś szefa, różnica jest taka, że jednego się szanuje a innego toleruje, ze względu na funkcję? Jak to jest, że jeden potrafi jakoś tak samorzutnie wzbudzać respekt a inny sili się na bossa a i tak za plecami wszyscy się z niego śmieją? Jak to jest, że ktoś, nie będący szefem, nie zabiegający o uznanie,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~waderaWłocławek
Obserwuję poczynania posła Łukasza Z. ktore nazywam po
Obserwuję poczynania posła Łukasza Z. ktore nazywam po imieniu, czyli " bicie piany, mowa trawa, wodolejstwo ",a jak mówi jego partyjny kolega Jacek K. narod glupi to kupi. Pan poseł mimo swojej wiedzy dziwnym trafem nie wyprzedza zdarzeń, a pojawia się zawsze jak już jest fakt medialny /tak jest ostatnio ze szpitalem /. Wtedy to atakuje...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PIOTRWłocławek
W wywiadzie dla telewizji lokalnej,radny Stelmasik
W wywiadzie dla telewizji lokalnej,radny Stelmasik oświadczył,że radni PO są za rozwojem miasta,jednak głosowali przeciw przebudowie Placu Wolności,ponieważ Włocławek żyje własnym rytmem i nie można tego rytmu zakłócać.Rzeczywiście miasto żyje własnym rytmem,tyko że ten rytm,dzięki decyzjom radnym jak Pan Stelmasik ,jest coraz...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~maksWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA