Forum › Włocławek

Nie będzie fontann, podziemnego przejścia, ani nowej
Nie będzie fontann, podziemnego przejścia, ani nowej zieleni. Rada Miasta zdecydowała bowiem o przyjęciu Lokalnego Programu Rewitalizacji, ale bez zmian, planowanych na placu Wolności.Pomyśleć tylko ,że Tych ludzi urodziła jedna matka -Idea Solidarność.Przecież to była taka nowoczesna i mądra kobieta.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Otwieram we Włocławku wkrótce salę zabaw - krainę dla
Otwieram we Włocławku wkrótce salę zabaw - krainę dla dzieci i rodziców. Bardzo zależy mi na nie popełnianiu błędów konkurencji i dlatego proszę o opinię Was, drodzy rodzice. Czego oczekujecie od takiej sali zabaw (jakie zabawki, zabawy, atrakcje, zajęcia itp.), co przeszkadza Wam i drażni Was na podobnych obiektach. Jakie jest w...
Komentarzy1
Wyświetleń801
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Nowa_sala_zabawWłocławek
No proszę następna grupa do "remontu
No proszę następna grupa do "remontu finansowego". Rzecznik Praw Obywatelskich rozważa, czy nie odebrać przywilejów emerytalnych górnikom, policjantom i wojskowym .Niech żyje nasza muter Idea Solidarność. Hahaha http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7273259,RPO_chce_znie sc_przywileje_emerytalne.html
Komentarzy1
Wyświetleń854
Śledzących1
Ocena1
Jakaś ,,lwica " ,może z lewicy szykuje się do skoku na
Jakaś ,,lwica " ,może z lewicy szykuje się do skoku na stołek dyrektora WCK -wiadomość zasłyszana w UM?
Komentarzy1
Wyświetleń713
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Podobno Włocławek
Szuj, tak gwoli wyjaśnienia - nie jest moim zamiarem
Szuj, tak gwoli wyjaśnienia - nie jest moim zamiarem zachęcanie kogokolwiek do autodestrukcyjnych zachowań. Żywot jest przerąbany - to stwierdziłem. Ale takie stwierdzenie nie jest zachętą do.... tfu!
Komentarzy1
Wyświetleń848
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W dniu 19.11.2009 roku około godziny 18 w michelinie
W dniu 19.11.2009 roku około godziny 18 w michelinie znaleziono psa rasy Amstaff. Piesek jest młody, zadbany. Został przewieziony do schroniska.
Komentarzy1
Wyświetleń922
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~malgorzata kralskaWłocławek
UBRANA CHOINKA PRZY OBI W LISTOPADZIE TO CHYBA PRZESADA
UBRANA CHOINKA PRZY OBI W LISTOPADZIE TO CHYBA PRZESADA
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~marta 9Włocławek
kiedy beda egzekwowane przepisy odn.parkowania na miejscach
kiedy beda egzekwowane przepisy odn.parkowania na miejscach dla niepelnosprawnych przy hipermarketach podobno ustawa pozwalajaca na egzekwowanie tego prawa jest juz prawomocna co na to nasza straz miejska oraz policja konkretnie ruch drogowy
Komentarzy2
Wyświetleń866
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~andrzej wisniewskiWłocławek
Wstyd na całe województwo! Oddajemy pieniądze unijne, bo
Wstyd na całe województwo! Oddajemy pieniądze unijne, bo radni nie chcą przebudowy placu Wolności. Przebudowy, która wg mnie jest NIEZBĘDNA! Tylko niech nasi kochani radni nie płaczą później, że Włocławek jest marginalizowany, że nie dostaje pieniędzy! To dzięki chorym decyzjom radnych jesteśmy pomijani. Kasa czekała już na...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KazimierzWłocławek
Pragnę nieśmiało zwrócic uwagę rozdyskutowanych
Pragnę nieśmiało zwrócic uwagę rozdyskutowanych forumowiczów ,że niedługo właczenie komputera ,kuchenki gazowej ,odkrecenie kranu z wodą ,będzie Was (i mnie) znów drożej kosztować i niech nikt tu nie opowiada bajek o wolnym rynku ,bo akcyza to jest złodziejski podatek państwa ,z którego nikt POlitykierów nie rozlicza -W POLSCE TE...
Komentarzy2
Wyświetleń899
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MRWłocławek
Miesiąc temu zgłosiłem w Straży Miejskiej-TEL.986 ,że na
Miesiąc temu zgłosiłem w Straży Miejskiej-TEL.986 ,że na terenie należącym do UM Włocławek przy ul Kapitulnej/koło byłej JW / ,leżą powyrzucane worki ze śmieciami. Cisza.Worki leżą. Jakby to było na prywatnej działce to ........wiadomo.Worki widać z okna samochodu,leżą przy chodniku z charakterystycznymi zielonymi napisami.ALE...
Komentarzy0
Wyświetleń694
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~miejscowyWłocławek
Kurcze, nie wiedziałem ,ze nasz Prezydent był policjantem.
Kurcze, nie wiedziałem ,ze nasz Prezydent był policjantem. Ciekawe na jakim etacie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Totalna klapa!JAk większości mieszkańcom podobał mi się
Totalna klapa!JAk większości mieszkańcom podobał mi się projekt rewitalizacji pl Wolności radni wyrzucili ten projekt a więc pieniądze z unii przepadną wstyd i hańba, że mamy takich radnych. I to z wyrokami. Podziewkujemy Państwu w przyszłorocznych wyborach nie głosujcie ludzie na tę miernotę!
Komentarzy1
Wyświetleń736
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MarekWłocławek
Jak oglądam i słucham wypowiedzi naszych radnych,to nie
Jak oglądam i słucham wypowiedzi naszych radnych,to nie wiem, skąd się ci ludzie tu na Ziemi wzięli, ale tak gadają, jakby wczoraj z Oriona przylecieli? Jeśli ktoś twierdzi, że demokracja powinna opierać się na poszanowaniu praw mniejszości kosztem większości, że mniejszość w demokracji powinna mieć głos decydujący, to...
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Znów te same dylematy przed niektórymi . Zastanawiam się
Znów te same dylematy przed niektórymi . Zastanawiam się ile właściwie trzeba mieć w kieszeni ,aby wyprawić takie święta dla grona kilku ( 8-9)osób . W pracy dzielą już datkami świątecznymi , mnie oczywiście to nie dotyczy ,ale ile trzeba by było otrzymać aby zasoby naszych portfeli nie zubożały za bardzo . Oczywiście bez...
Komentarzy2
Wyświetleń896
Śledzących0
Ocena3
nie dajmy się grypie! WITAJMY SIĘ BEZ PODAWANIA RĄK ! i
nie dajmy się grypie! WITAJMY SIĘ BEZ PODAWANIA RĄK ! i bez zbędnych cmoknonsensów.
Komentarzy1
Wyświetleń713
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jutuWłocławek
Kto i na ile może być pewien tego, że za rok, że za
Kto i na ile może być pewien tego, że za rok, że za tydzień, życie na Ziemi będzie istnieć? Czy zdajemy sobie sprawę z tego, jak bardzo jesteśmy zagrożeni? Wszyscy, cała ludzkość!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Mamy różne ubezpieczenia, zabezpieczenia na wypadek
Mamy różne ubezpieczenia, zabezpieczenia na wypadek śmierci a więc ktoś tam wycenia życie ludzkie i decyduje, że ten jest wart mniej a ten więcej? Przy ubezpieczeniach, wartość życia ludzkiego zależy od składki a przy morderstwach? Czy rodzina podaje do sądu złoczyńcę, który zabił im krewnego? Czy sąd wycenia?
Komentarzy0
Wyświetleń717
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wadera5Włocławek
A H1 N1 U Nas w naszym Kochanym miasteczku to i nawet Grypa
A H1 N1 U Nas w naszym Kochanym miasteczku to i nawet Grypa nie panuje bo omija nasz włocek:))
Komentarzy0
Wyświetleń734
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez arturWłocławek
Co to nas obchodzi ze Kaczynski ma grype, wszystkie media
Co to nas obchodzi ze Kaczynski ma grype, wszystkie media nadaja to jako sztandarowa wiadomosc, mnie to nie interesuje i uwazam ze takich jest wielu, on sobie poradzi, niech martwia sie o ludzi i o tym mowia a nie o pirdolach.
Komentarzy1
Wyświetleń811
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZbychWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA