Forum › Włocławek

Czy specjalnie wstawiono ograniczenie prędkości do 40km/h
Czy specjalnie wstawiono ograniczenie prędkości do 40km/h na wiadukcie na Wroniej aby łapać "jeleni" na fotoradar? Ostatnio widać, że jest to ulubione miejsce łapanki policji. Co to ma wspólnego z bezpieczeństwem ruchu i ochroną wiaduktu przy różnicy prędkości 10km/h. Wiadomo, że przy podjeździe pod wiadukt naturalne jest...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pułapka na wiadukcieWłocławek
Podobno w następnym PiS-emku ma być ciąg dalszy
Podobno w następnym PiS-emku ma być ciąg dalszy ,,czerwonej pajęczyny''-zanosi się na niezły serial ...,,KTO JEST KTO " we Włocławku ...
Komentarzy1
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mrWłocławek
Przeczytałem artykul Zbonikowskiego zamieszczony na tym
Przeczytałem artykul Zbonikowskiego zamieszczony na tym portalu p.t. "czerwona pajęczyna" i podejrzewam że pisze prawdę, gdyz by sie bał spraw sądowych, tego z palca nie wyssał, Opisuje tych naszych "bonzów" z imienia i nazwiska, ich "kariere" życiową oraz jaką obecnie robia "kariere" za nasza kasę.
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MarekWłocławek
A cóż to za "wspaniała" strażniczka miejska pozwoliła
A cóż to za "wspaniała" strażniczka miejska pozwoliła sobie, by ją poturbowano? A może była wulgarna i nie umiała obejsc się bez rzucania mięsem podczas interwencji? No ładnie, niby STRAŻ MIEJSKA tak bardzo jest wyszkolona...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mamma miaWłocławek
Czy u nas nie ma normalnego człowieka który by zmienił
Czy u nas nie ma normalnego człowieka który by zmienił przepis zwalniający osobę obdarowującą z podatku. Jeśli ktoś przeznacza jakąś kwotę lub dary dla domu dziecka, wszelkie instytucje charytatywne winien otrzymac podziekowanie a nie podatek do zapłaty. W telewizji pokazuje sie biede ze głowa boli, pomożesz - zapłacisz kare, to...
Komentarzy1
Wyświetleń781
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MariaWłocławek
kiedy odbedą sie najblizsze wybory na sołtysa Włocławka?
kiedy odbedą sie najblizsze wybory na sołtysa Włocławka? czy p.Pałucki tez ma zamiar ponownie startowac w wyborach czy posada sołtysa tez bedzie go interesowała?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez avecezarWłocławek
To lista potencjalnych kandydatów na prezydenta Włocławka
To lista potencjalnych kandydatów na prezydenta Włocławka -same ,,nowe twarze '' -czyli ogłupiania mieszkańców ciąg dalszy ...czy musimy się na to godzić ?
Komentarzy3
Wyświetleń981
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Kabaret -ani mru,mruWłocławek
Ciekawe czy w następnym "piśmie" Zbonikowskiego dadzą na
Ciekawe czy w następnym "piśmie" Zbonikowskiego dadzą na pierwszą stronę swojego skazanego radnego PiS Marka K., hehe. I niech podpiszą, że oto nasz kochany radny, którego wystawiliśmy na listę wyborczą w 2006 roku i dodadzą-Jesteśmy z niego dumni - Prawo i Sprawiedliwość!!!
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CasandraWłocławek
Wiecie może gdzie są jeszcze wolne miejsca w przedszkolach?
Wiecie może gdzie są jeszcze wolne miejsca w przedszkolach?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MartaWłocławek
Wielka prośba do administratora wloclawek.info: wróćmy do
Wielka prośba do administratora wloclawek.info: wróćmy do starego wyglądu lub chociaż dajcie możliwość wyboru, bo ten jest po prostu fatalny. Lewa kolumna po Firefoxem jest zamazana, litery nachodzą jedne na drugie i te interaktywne linki porażka. Bardzo proszę. Stały (nie wiem jak długo) czytelnik.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JaWłocławek
jestem przyszłym kierowcą i staram się o tak zwane prawko
jestem przyszłym kierowcą i staram się o tak zwane prawko i co jest dla mnie szokiem podobno niemożna wprowadzać nas w błąd przy wydawaniu tz. poleceni ,o tusz można i proszę mieć się na baczności, a i zapoznajcie się z przepisami ruchu drogowego bo egzaminatorzy (oczywiście co niektórzy mają z tym problem) ale mimo to pozdrawiam...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zozrzalonaWłocławek
chcialbym podzielic sie z mieszkancami sprawa zwiazanna z
chcialbym podzielic sie z mieszkancami sprawa zwiazanna z panami z policji kryminalnej co poruszaja sie kia autami zamiast za policjantow robia za gangsterow ale chyba sa do czego innego oby tak dalej spolecznstwo napewno wam zaufa pozdr ten kto bedzie to czytal pan z kia bedzie wiedzial o co chodzi
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~dawid to Włocławek
Korzystając z możliwości zadania publicznie pytania
Korzystając z możliwości zadania publicznie pytania chciałbym zapytać wszystkich członków PO we Włocławku co myślą o treści artykułu w Gazecie Pomorskiej o dokonaniach Przewodniczącego Rady Miasta oraz o to w jaki sposób czuli się oglądając przebieg ostatniej (ale także wcześniejszych) obrad Rady Miasta. Może powinniśmy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Cezary WujcińskiWłocławek
Czy ktoś już się orientują jakie będą ceny na bale
Czy ktoś już się orientują jakie będą ceny na bale sylwestrowe we Włocławku nie chodzi mi tutaj impreza w bravo czy piekarni tylko bale z muzyką na żywo i jedzeniem. Jak ktoś wie coś to proszę o odpowiedź gdzie i jaka cena od pary. Z góry dzięki:)
Komentarzy1
Wyświetleń752
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~paterWłocławek
Psioczą na nas w Polsce nazywając np. "Czerwonym
Psioczą na nas w Polsce nazywając np. "Czerwonym Zagłębiem". Nie bardzo nas lubią, o czym zresztą sam wielokrotnie miałem okazję się przekonać. A tu nagle niespodzianka! W pewien sposób docenił nas Poseł Janusz Palikot, który powiedział m. in. "przeciętny więzień z Włocławka to na tle Putry, Ziobry, Kamińskiego tytan...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Staram się oglądać jakieś Wydarzenia, albo Fakty, żeby
Staram się oglądać jakieś Wydarzenia, albo Fakty, żeby wiedzieć co się dzieje u nas i na świecie. Jestem młodą osobą i od pewnego czasu zastanawiam się co ludzie, zwłaszcza młodzi mogą zaobserwować i jakie wnioski wyciągnąć? Wszędzie mówi się tylko o aferach, kradzieżach, oszustwach, wyłudzeniach, naciąganiu,...
Komentarzy2
Wyświetleń918
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KasiaWłocławek
Witam. Mnie bardzo zastanawia te prace na trasie Królowej
Witam. Mnie bardzo zastanawia te prace na trasie Królowej Jadwigi. Są znaki że budowa ale żeby się za to wziąść to coś się nie spieszą ;/ . A to bardzo przeszkadza w jeździe samochodem. Czy Ci idioci mają zamiar się za to wziąść bo od kiedy otworzyli Jadwigę to cały czas stoją te znaki i nawet zarosło gdzie nie gdzie. Brak...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Mieszkanka WłocławkaWłocławek
Najniższa krajowa 1000zł----czynsz za M3 450 zł -trzeba
Najniższa krajowa 1000zł----czynsz za M3 450 zł -trzeba CUDÓW DONALDA by sie za to utrzymać i wyżywić rodzinę-przy następnych wyborach głosuję na tych ,ktorzy mają w programie MINIMUM SOCJALNE TAKIE JAK W UNII ,NAWET JEŚSLI MIAŁBY TO BYĆ lEPPER ze swoją kliką.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Zarobki-wydatki ...Włocławek
Byłem w tej wspaniałej Wzorcowni, którą się tak wszyscy
Byłem w tej wspaniałej Wzorcowni, którą się tak wszyscy niezdrowo podniecają. Poszedłem z żoną, wzięliśmy kase i heja na zakupy! I co? I lipa - tam nic nie ma. Niby marki jakieś, ceny z kosmosu a na półkach same szmaty (opinia żony) i to w każdym sklepie ten sam fason i podobne kolory. Co do męskich ciuchów - to samo -...
Komentarzy12
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~o2Włocławek
Czy ktoś wie gdzie we włocławku mogę kupić pirosiarczyn
Czy ktoś wie gdzie we włocławku mogę kupić pirosiarczyn potasu i drożdże winne???
Komentarzy4
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~fermentWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA