Forum › Włocławek

Qrde, właśnie się dowiedziałem, że jakaś dziewczyna
Qrde, właśnie się dowiedziałem, że jakaś dziewczyna wyskoczyła z okna z piątku na sobotę - z piątego piętra. Podobno wyżyła, tj. żyła kiedy zabierali ją do szpitala. To wszystko co wiem.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Podobno parking koło Urzędu Miejskiego ma być
Podobno parking koło Urzędu Miejskiego ma być bezpłatny.Czy to dobrodziejstwo ma związek z sąsiednią budową firmy B...... państwa S. ? Od strony Królewieckiej budynek nie ma parkingu a parking przydałby się mieszkańcom i klientom sklepów w nowootwartym budynku sąsiadującym z parkingiem urzędu.Jak widać coraz więcej smrodu...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WesołyWłocławek
Z jakiego zakładu zwolnili pracowników ? Dzisiaj w
Z jakiego zakładu zwolnili pracowników ? Dzisiaj w urzędzie pracy były dosłownie tłumy. Tragedia.
Komentarzy2
Wyświetleń920
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~NescafeWłocławek
Czy ktoś się może orientuje gdzie we Włocławku są kryte
Czy ktoś się może orientuje gdzie we Włocławku są kryte korty tenisowe?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MagdaWłocławek
Bardzo proszę o pomoc. Moje dziecko od pewnego czasu ma
Bardzo proszę o pomoc. Moje dziecko od pewnego czasu ma poważne problemy ze wzrokiem, nigdzie nie mogę uzyskać fachowej pomocy. Nie mam już pojęcia gdzie szukać dobrego lekarza. Gdzie się udać?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mamaWłocławek
Nie można ganić jednych a drugich palanciuniów chwalić.
Nie można ganić jednych a drugich palanciuniów chwalić. To co robi ten z SLD , to się nie trzyma już ani kupy ani wyżej.Zresztą odzwierciedla to poniższy link. ---------- http://politbiuro.gazeta.pl/politbiuro/1,93063,7208678,Partacz_Tygodn ia__Grzegorz_Napieralski.html
Komentarzy0
Wyświetleń638
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Biedni Ci nasi radni ,znowu diety w górę. Pozdrawiam
Biedni Ci nasi radni ,znowu diety w górę. Pozdrawiam ubogich przedstawicieli solidaruszków.Hahaha
Komentarzy1
Wyświetleń911
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
Państwo POlicyjne... by żyło nam się lepiej! Platforma
Państwo POlicyjne... by żyło nam się lepiej! Platforma Obywatelska posunęła się za daleko w pracach nad ustawą antyhazardową Blokowanie internetu, kontrola przelewów, monitorowane połączenia internetowe (e-podsłuchiwanie) = PAŃSTWO POLICYJNE Pod byle pretekstem mogą to wykorzystywać i kontrolować oraz inwigilować wolnych...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ORWELLWłocławek
Kto wie jaki market powstanie w okolicy ulic Letniej i Jana
Kto wie jaki market powstanie w okolicy ulic Letniej i Jana Pawła II w Mielęcinie? Na jakiej powierzchni, kto go buduje itd ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~SUPERMARKET W MICHELINIEWłocławek
Zobacz sobie jeden z drugim co planuje ten pseudoliberał
Zobacz sobie jeden z drugim co planuje ten pseudoliberał Tusk i jego socjalistyczna ekipa, zakaz hazard m.in. w internecie. Będą przeglądać konta bankowe i strony bukmacherskie, przepływy z i na konta bankowe itd. Masz tu linka: http://www.tvn24.pl/-1,1626203,0,1,hazard-jak-faszyzm--a-grajacy-jak-przestepca,wiadomosc.html Liberalny Tusk...
Komentarzy3
Wyświetleń998
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~SOCJALIZM PO, Włocławek
Największe autorytety młodych polaków. Nie sądzę,
Największe autorytety młodych polaków. Nie sądzę, że autorytetem, ale wielką fascynacją pośród uczniów dość elitarnej podstawówki są: Pudzianowski, Kubica, jakiś tam Darek z filmu 39 i pół, a swoistym hymnem jest nagrana w komórce piosenka Anarchia - pełna wulgaryzmów. Generalnie moda na brzydactwo. Gdy byłam...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wadera5Włocławek
Uważam,że konserwatysta to liberał, który ma
Uważam,że konserwatysta to liberał, który ma dorastającą córkę. A poglądy Polaków w ostatnich latach stały się dużo bardziej konserwatywne. A co Wy solidaruszki o tym sądzicie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Koncesja na 6 lat -z tego co widać Włocławski Delfin
Koncesja na 6 lat -z tego co widać Włocławski Delfin przechodzi poważny remont co 5 lat -czyli podatnik i tak dołoży do niego po tych 6 latach .A wykonawca zgodnie z tym założeniem zastosuje takie tanie materiały ,które wytrzymają 6 lat -takie cwaniactwo teraz panuje w np. budownictwie .
Komentarzy0
Wyświetleń606
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Basen niezgody...Włocławek
Panowie prezydenci. Parking przy waszej ukochanej Wzorcowni
Panowie prezydenci. Parking przy waszej ukochanej Wzorcowni miał zapewnić miejsca dla wszystkich chcących parkować w śródmieściu (wynikało to z waszych wypowiedzi na konferencjach poświęconych rewitalizacji placu Wolności). Chciałem was poinformować panowie wizjonerzy, że parkingu brakuje nawet dla klientów Wzorcowni i Kauflandu....
Komentarzy37
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~chamWłocławek
Chcemy upiększyć miasto, póki mamy szansę na unijne
Chcemy upiększyć miasto, póki mamy szansę na unijne pieniądze - mówi Monika Budzeniusz, rzecznika prezydenta miasta. - Nie mamy czasu, by czekać. Sklepiki na Placu byc może i tak wkrótce padną, bo obok jest wielka galeria handlowa. Trzeba ratować to mieksce, by włocławianie chcieli tam przychodzić, póki jeszcze mamy na to...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~winylWłocławek
Co proponuje niby-lewica? Przeksięgujmy resztki budżetu na
Co proponuje niby-lewica? Przeksięgujmy resztki budżetu na następny rok, to może prądu nam nie wyłączą - to jest ich żałosna propozycja. Tak się kończy urzędowanie zarozumiałego planisty. Nierealne plany i szemrane inwestycje na kredyt żeby media miały o czym pisać, a przy sprawozdaniach długi i bankructwa (przy rozliczeniach...
Komentarzy0
Wyświetleń651
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Wesoły RomekWłocławek
Politykierów naszych to na grządki na wieś wysłać a nie
Politykierów naszych to na grządki na wieś wysłać a nie tu się władzy zachciewa. Każden jeden najmądrzejszy a gryzą się jak psy o sukę z cieczką. Zaorać tego miasta już szkoda bo wzorcownia ładna, ale te politykiery powinny załapać, że szarego obywatela nie obchodzi kto rządzi tak długo jak: 1. obywatel ma prace i kasę, 2....
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zxxcWłocławek
Wczoraj poszłam kupić bilety na basen i Pani powiedziała
Wczoraj poszłam kupić bilety na basen i Pani powiedziała mi że już są wyprzedane na listopad ?! Dziđ natomiast bedąc z dzieckiem na basenie widziałam jak do pomieszczenia Pani kasjerki co chwilę ktoś wchodził i Pani w kasie wypisywała bilety i karnety. Pokątnie dowiedziałam się , że istnieje zeszyt w którym pani z kasy zapisuje...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Agnieszka Włocławek
Szanowny Panie radny Kazimierczak! Stał się Pan od wczoraj
Szanowny Panie radny Kazimierczak! Stał się Pan od wczoraj najpopularniejszym radnym. To jest kuriozalny przypadek. Jakieś zaściankowe politykierstwo aby w dyskusji na temat zmian w budżecie proponować prezydentowi podanie się do dymisji. Ja myślałem, że to specjalność PiS-u, aby nad własnym nieudacznictwem stawiać zasłonę dymną...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Czy istnieje możliwość zorganizowania we Włocławku
Czy istnieje możliwość zorganizowania we Włocławku wieczoru poezji Wisławy Szymborskiej ? Tak bardzo chciałbym usłyszeć z ust młodzieży ze szkół podstawowych recytacje wierszy noblistki z wczesnych lat twórczości.Jak pieknie brzmiałyby słowa; [fragm z 1954r] "Partia.Należąc do niej,z nią działać,z nią marzyć, z nią w...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~cyklistaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA