Forum › Włocławek

Rzadko sie z nim zgadzam ale w tej materii przyznaję mu
Rzadko sie z nim zgadzam ale w tej materii przyznaję mu rację.To co powinno zostac w naszych rękach powinno byc nietykalne. www.dziennik.pl/polityka/article479712/Prezydent_ostrzega_przed_wyprz edaza_Polski.html
Komentarzy0
Wyświetleń734
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Tak piszecie o naszym kościele, a widzieliście kartoteki
Tak piszecie o naszym kościele, a widzieliście kartoteki jakie ksiadz wyciąga jak chcesz ślub? Wszystko mają ile razy opłatek kupiłeś od kościelnego jak roznosił ile razy kolędy przyjąłeś. Normalnie gorzej niż służby kontroli, a co jeszcze mają ciekawe?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~edziWłocławek
Czytam ,że egzorcysta czyni cuda. I pomyślałem jakby tak
Czytam ,że egzorcysta czyni cuda. I pomyślałem jakby tak go do Włocławka, na posiedzenie Rady Miejskiej zaprosić. http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091111/BYDGOSZCZ01/612591306
Komentarzy0
Wyświetleń773
Śledzących0
Ocena3
Jak to się dzieje ,ze powołana do zapewnienia porządku we
Jak to się dzieje ,ze powołana do zapewnienia porządku we Włocławku Straż Miejska nie jest w stanie realizować tego realizować.Najbardziej zdumiewającym staje się fakt,ze nie stosuje się profilaktyki zapobiegawczej w postaci patroli. Wczoraj dyżurny SM o godz 13.30 poinformował mnie o tym w rozmowie telefonicznej.Gdy zwróciłem się...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sprzedawcaWłocławek
Blachara, żywy baner, blond billboard" - tak o Dorocie
Blachara, żywy baner, blond billboard" - tak o Dorocie Rabczewskiej śpiewa "Grupa Operacyjna". I - zdaniem sądu - śpiewać może dalej, bo żadne z tych słów "nie przyczynia się do utraty jej czci i godności". Doda była innego zdania i właśnie dlatego pozwała zespół o naruszenie jej dóbr osobistych. Teraz Rabczewska nie dość,...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wadera5Włocławek
Drodzy Włocławianie jak obchodzicie 91 rocznicę Odzyskania
Drodzy Włocławianie jak obchodzicie 91 rocznicę Odzyskania Niepodległości przez naszą Ojczyznę???? Czy wywiesiliście narodową flagę????
Komentarzy3
Wyświetleń919
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~NiepodległośćWłocławek
Od miesiąca nie ma w firmie ważniejszego tematu. Ciągle
Od miesiąca nie ma w firmie ważniejszego tematu. Ciągle tylko integracja, quady, paintball, konie, basen, sauna, barek z alkoholem i marzenia o weekendowym romansie. Najczęstsze pytania: Czy alkohol będzie za darmo? Czy tylko piwo i wódka, czy może wina i trunki perfumowane też? Pokoje dwuosobowe czy koedukacyjne? Opowiesz potem o...
Komentarzy0
Wyświetleń693
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wadera5Włocławek
Witajcie komuszki a Jak Wy bedziecie dzis swietowac
Witajcie komuszki a Jak Wy bedziecie dzis swietowac Independence Day? proponuje wywiescie flagi ale biale
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek
Czy pracownicy Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej na
Czy pracownicy Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej na osiedlu Kazimierza Wielkiego, chodzi o sprzątających mają nienormowany czas pracy.Dzisiaj o godzinie 14 byli już po pracy ,mało tego, w czasie godzin pracy robią zakupy sklepach.Wszyscy członkowie spółdzielni płacą za efektywny przepracowany czas pracy. Czy jeszcze ktoś z...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MIESZKANIEC OSIEDLAWłocławek
Tyle jest pięknych ras. A Ty ,którego psa byś
Tyle jest pięknych ras. A Ty ,którego psa byś wybrała/-ał/ ? pies.onet.pl/730,4,1,15_najpopularniejszych _ras_psow,galeria.html
Komentarzy0
Wyświetleń686
Śledzących1
Ocena1
Mój syn przystępuje do sakramentu bierzmowania.Dziwię się
Mój syn przystępuje do sakramentu bierzmowania.Dziwię się tylko nieufności kleru wobec swoich wiernych ponieważ za każdym razem dziecko musi zdobyć w zeszycie zaświadczenie o obecności na mszy. Może i wierni powinni też wymagać zaświadczeń od księży czy w swoim życiu postępują zgodnie z prawami które głoszą? Dlaczego...
Komentarzy31
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OjciecWłocławek
Pozdrawiam rodzinkę
Pozdrawiam rodzinkę Paździochów. [IMG]http://i34.tinypic.com/20sw09e.jpg[/IMG]
Komentarzy1
Wyświetleń851
Śledzących1
Ocena1
Uprzejmie proszę by ktoś mi rzeczowo opowiedział jak to
Uprzejmie proszę by ktoś mi rzeczowo opowiedział jak to Lechu "komunizm obalał".
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Toruńscy duchowni za pieniądze zwalniają wiernych z
Toruńscy duchowni za pieniądze zwalniają wiernych z piątkowych postów, obowiązujących katolików. Każą też sobie płacić za śluby, których... nie udzielą.Ja się pytam jak to się ma do nauki udzielanej na lekcjach religii.Kasiora się liczy a nie jakieś katolicko-chrześcijańskie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Czas na zmiany w WCK i na to aby w końcu coś tam się
Czas na zmiany w WCK i na to aby w końcu coś tam się działo bo póki co to jest ponad 20 etatów i co z tego. Dyrektor nie jest wieczny i kiedyś musiał odejść. Czy był dobry niektórzy pracownicy maja odmienne zdanie i rodzice też. WCK to nie centrum a zwykły dom kultury na osiedlu. Ciągle dochodziły stamtąd słuchy o...
Komentarzy2
Wyświetleń889
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pracownikWłocławek
Przykro mi, że w tym mieście nawet jeżeli władza chce
Przykro mi, że w tym mieście nawet jeżeli władza chce zrobić coś dla mieszkańców, to zapatrzeni tylko we własny interes radni blokują fajne pomysły. Tak jest właśnie z (teraz LPR, wcześniej basen na Słodowie). Panie i Panowie radni rozliczymy was za te kłody rzucane mieszkańcom włocławka pod nogi przy wyborach!!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Duet Włocławek pokonał Novum Karor Bydgoszcz 79:61 to
Duet Włocławek pokonał Novum Karor Bydgoszcz 79:61 to pierwsza wygrana Duetu w lidze kadetów .Mecz był bardzo ciekawy co na to kibice czekam na opinie
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kibicWłocławek
W sobotę 07.11. w godzinach popołudniowych w okolicach
W sobotę 07.11. w godzinach popołudniowych w okolicach Nowej Wsi zaginęła ośmiomiesieczna suka długowłosy owczarek niemiecki. Ponoć, po raz ostatni widziana była koło stacji benzynowej koło Instal Projektu. Gdyby ktoś cokolwiek wiedział, widział tego psa bardzo proszę o kontakt z numerem 509 936 930. Z góry dziekuję za pomoc. Na...
Komentarzy0
Wyświetleń696
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RafałWłocławek
żeby PiS nie umieSZCZAŁY wyprodukowanych przez siebie
żeby PiS nie umieSZCZAŁY wyprodukowanych przez siebie wypocin w mojej skrzynce
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~CO ZROBIĆWłocławek
LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE, PRZESTANCIE KUPOWAC W SKLEPACH,
LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE, PRZESTANCIE KUPOWAC W SKLEPACH, KTORE WYPROWADZAJA ZYSKI POZA MIASTO, CZY WY NIE ROZUMIECIE, ZE KASA TAKA IDZIE ODRAZU Z MIASTA, KUPUJAC COS U LOKALNEGO HANDLOWCA, ON WYDA JA W MIESCIE PREDZEJ NIZ JAKIS MARKET, PIENIADZE DLUZEJ SA W MIESCIE, ZMNIEJSZA SIE PATOLOGIA, BO RODZICE MAJA PRACE, A WOGOLE CO TO ZA KONTAKT Z...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OPAMIETAJCIE SIE KUPIENIWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA