Forum › Włocławek

witam! Może ktoś orientuje się czy istnieje w naszym
witam! Może ktoś orientuje się czy istnieje w naszym mieście coś takiego jak: darmowe porady prawne?? wiem ze kiedyś coś takiego było.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ktosWłocławek
jeszcze będzie przepięknie , jeszcze będzie normalnie...,
jeszcze będzie przepięknie , jeszcze będzie normalnie..., tylko kiedy do cholery?!?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~piterWłocławek
Zawitałem ostatnio do TB Kinga i nie mogę się oprzeć by
Zawitałem ostatnio do TB Kinga i nie mogę się oprzeć by nie naskrobać krótkiego komentarza.Klub sam w sobie jest na wysokim poziomie,doskonała obsługa,dopracowany wystrój,miła atmosfera jednym słowem -Pozytywnie. ....ale! Po piątkowym koncercie pojawiłem się tam ponownie w sobotę i trafiłem na swoje nieszczęście na parę...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Zdzisław MalinaWłocławek
Jestem ciekaw jak pani Grażynie R. z Włocławka poszło
Jestem ciekaw jak pani Grażynie R. z Włocławka poszło ogólnopolskie dyktando ,pisane dzisiaj ,w Katowickim Spodku.Uczestniczyło w tej "zabawie" ponad 1200 osób.Z naszego miasta dostrzegłem tylko tę osobę /na liście uczestników oczywiście/. JEŻELI PAN ADMINISTRATOR SIĘ ZGODZI , TO PODAJĘ TEKST DYKTANDA. Tekst "Ogólnopolskiego...
Komentarzy1
Wyświetleń690
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jutuWłocławek
Jestem przerażony, właśnie "Wydarzenia" polsatowskie
Jestem przerażony, właśnie "Wydarzenia" polsatowskie podały że Donald wpadł na wspaniały POmysł,. Chce POzbawić nas możliwości wyboru głowy państwa. Demokracja w wydaniu PO.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Szykują się zmiany Konstytucji RP, aby zabrać
Szykują się zmiany Konstytucji RP, aby zabrać Prezydentowi prawo Veta . Jakie jest Wasze zdanie n/t gdyby odbyło się referendum w tej sprawie jak zagłosujecie? Czy takie zmiany będą dla nas obywateli dobre? , czy nie dadzą zbyt dużej władzy Premierowi?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~waderaWłocławek
Jak można inaczej nazwać lekarzy włocławskiego szpitala
Jak można inaczej nazwać lekarzy włocławskiego szpitala którzy okazują się być niedouczonymi bufonami? Znajomy zwijał się z bólu w ostatnim czasie. Trafił do włocławskiego szpitala gdzie "wybitni specjaliści sztuki lekarskiej" powiedzieli że występują u niego objawy rwy kulszowej.Dostał zastrzyk lecz ten pomógł na krótko w...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~NTTWłocławek
Nie będzie rewitalizacji placu Wolniości radni zablokowali
Nie będzie rewitalizacji placu Wolniości radni zablokowali ten projekt oddajemy pieniądze otrzymane z UE wstyd. Radni to hamulcowi wszelkich działan prorozwojowych
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~krzychuWłocławek
Ponawiam zapytanie.Czy ktoś nie szuka małego rudego
Ponawiam zapytanie.Czy ktoś nie szuka małego rudego psa.Proszę o kontakt na e-mail [email protected] lub przez schronisko dla zwierząt.
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~lisWłocławek
Najprawdopodobniej następnym rywalem Adamka będzie
Najprawdopodobniej następnym rywalem Adamka będzie 37-letni Hasim"The Rock" Rahman (45-7,36KO)który w RPA znokautował w 5 rundzie samego Lenoxa.Walka ma odbyć się 10 lutego 2010 roku.["Nowy Dziennik"-Polish Daily News].Przeszłość tego "boksera" jest "wspaniała".Myślę,że Adamek sobie z nim poradzi i nie podejdzie do walki jak Lenox.
Komentarzy0
Wyświetleń570
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
jeszcze nie dostałem listów z zamówieniami ? co życzą
jeszcze nie dostałem listów z zamówieniami ? co życzą sobie moi Włocławianie?!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mikołajWłocławek
czy jest jakaś szansa, żeby w następnej kadencji na
czy jest jakaś szansa, żeby w następnej kadencji na Zielonym Rynku siedziały jakieś nowe twarze, a nie przyzwyczajone już do stołków osoby? kurde , dajcie szansę innym, bo wam już d.... chyba tam przyrosły, a im mniej chodzicie po tej naszej wiosce tym mniej widzicie jak ludzie tu żyją i czego tej mieścinie trzeba!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~głosować na świeżą krew!!Włocławek
Jak to jest, zeby piastowac stanowisko trzeba byc partyjnym,
Jak to jest, zeby piastowac stanowisko trzeba byc partyjnym, wezmy ministra obrony - gdzie on czego sie uczył, jest w partii i partia go zrobiła ministrem, jest identycznie jak bylo, partia rzadzila wszystkim, nie wiem czy ktos z Was majac kiosk ruchu powierzył by go w podobne rece a my zadowoleni ze nami rzadza - moze ktos mi to wytlumaczy.
Komentarzy2
Wyświetleń874
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KTOSIKWłocławek
Nowy "pREZYDENT" UE chce zastapić symbole narodowe
Nowy "pREZYDENT" UE chce zastapić symbole narodowe ogólnoeuropejskimi.Zastąpić one mają flagi,godła i hymny a nawet dowody osobiste oraz tablice rejestracyjne państw członkowskich.Belg-Pan Herman van Rompuy znany z pisania haików typu "A fly zooms,buzzes; Spins and is lost in the room;He does no one harm"[mucha kołuje,bzyczy;Kręci się...
Komentarzy2
Wyświetleń966
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
Szukam dobrej fryzjerki na sylwestra. Kogo możecie polecić,
Szukam dobrej fryzjerki na sylwestra. Kogo możecie polecić, dziewczyny? Czekam na opinie.
Komentarzy4
Wyświetleń991
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Ewa P.Włocławek
Dlaczego wchodzac na strone "Wloclawek" jest tlumaczenie i
Dlaczego wchodzac na strone "Wloclawek" jest tlumaczenie i informacja, ze w jezyku niemieckim to jest "Leslau". Czy trzeba przypominac czasy okupacji ? W Niemczech nigdzie nie wymienia sie miast w wersji polskiej. Czy nie mozna z tym skonczyc ?
Komentarzy3
Wyświetleń978
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Czy uważacie, że z sali obrad w której odbywa się sesja
Czy uważacie, że z sali obrad w której odbywa się sesja rady miasta, powinien zostać zdjęty krzyż?
Komentarzy1
Wyświetleń776
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~azerWłocławek
W przyszłym roku chcę z moim chłopakiem się popbrać.
W przyszłym roku chcę z moim chłopakiem się popbrać. Podpowidcie gdzie najlepiej wyprawić wesele (około 100 os.)?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~młodaWłocławek
Co myślicie o naszym nowym rozgrywającym. Czy poradzi sobie
Co myślicie o naszym nowym rozgrywającym. Czy poradzi sobie z kreowaniem gry, kiedy nie ma Szubargii.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~anwilWłocławek
Słuchajcie, co sądzicie o tym, że Radnii zdecydowali o
Słuchajcie, co sądzicie o tym, że Radnii zdecydowali o wykreśleniu Pl. Wolności. Tym samym z naszej fontanny nici...
Komentarzy1
Wyświetleń698
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~fontannaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA