Forum › Włocławek

Dużym błędem mena jest pytanie gdy nawiąże bliższe
Dużym błędem mena jest pytanie gdy nawiąże bliższe stosunki z kobietą: a ilu miałaś przede mną? Po pierwsze, to jest wkraczanie w najgłębszą intymność! Po drugie, kobieta myśli sobie - za co on mnie ma?! Czy ja się jego pytam ile miał kobiet? Po trzecie, kobiety nie znoszą takich "dociekliwych". Każdy chce mieć...
Komentarzy0
Wyświetleń775
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
A zemsta za zdradę? Jest coś takiego? Bo słyszałem, że
A zemsta za zdradę? Jest coś takiego? Bo słyszałem, że niektórzy, a szczególnie niektóre, rewanżują się w ten sposób, że też zdradzają! Ale się oczywiście nie przyznają! Udają ofiary ale mają satysfakcję, że się odegrały. Co o tym myślicie?
Komentarzy0
Wyświetleń726
Śledzących0
Ocena2
Witam! Czy ktoś ma etykiety czy inne materiały dotyczące
Witam! Czy ktoś ma etykiety czy inne materiały dotyczące włocławskich browarów do 1945r: 1a Browar H.Bojanczyk 1878 1b Browar Wincenty R.Bojanczyk 1915 1c Browari Sladowna 1940 + 2a Browar Giodoro Plaskowski 1878 2b Browar Rafad Bojanczyk 1898 + 3a Browar Wansikowski 1888+ 3b Browar Szamul Kuczinski 1901+ preoszę o...
Komentarzy0
Wyświetleń670
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~piwoszWłocławek
WSZYSCY piszą o wszystkim ale nikt nie pisze o naszej
WSZYSCY piszą o wszystkim ale nikt nie pisze o naszej WZORCOWNI i jak jesteście zadowolenie ,rozczarowani czy tego oczekiwaliście po tym miejscu??????????????????????? ??? panek
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~opinia o wzorcowni!?Włocławek
Podziękowanie .Dla kierownictwa WSM Kazim Wielki za szybką
Podziękowanie .Dla kierownictwa WSM Kazim Wielki za szybką interwencje w sprawie ciepła.
Komentarzy0
Wyświetleń719
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~smWłocławek
Jak myślicie? Dlaczego PiS, mimo tylu afer z udziałem
Jak myślicie? Dlaczego PiS, mimo tylu afer z udziałem polityków PO, tak niewiele zyskuje w sondażach?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
I chwilka jeszcze. Kto potrafi z tego marazmu wykrzesać coś
I chwilka jeszcze. Kto potrafi z tego marazmu wykrzesać coś optymistycznego? Pomału poddaję się.
Komentarzy0
Wyświetleń755
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
Oto Włocławek, miasto gdzie się urodziłem, wychowałem,
Oto Włocławek, miasto gdzie się urodziłem, wychowałem, żyję. Miasto pięknie położone. Wśród jezior i lasów. Miasto, którego nie śmiałbym nazwać "wieślawkiem", w przeciwieństwie do napływowego elementu z okolicznych wiosek. Bo to moja mała ojczyzna. Identyfikuję się z tym miastem, dobrze się tu czuję. Tylko jedno mnie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ananasWłocławek
czy ktos moze podać mi stronki na ktorych sa zdjecia z
czy ktos moze podać mi stronki na ktorych sa zdjecia z bravo:)
Komentarzy1
Wyświetleń723
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~niceWłocławek
Kto w tym mieście jest dostawcą porządnego internetu.
Kto w tym mieście jest dostawcą porządnego internetu. ? Bo na sat film nie można widzę liczyć po zwiększeniu transferu jeszcze gorzej mi chodzi już nie wspominając że nie raczą nawet odpisać na maila.
Komentarzy2
Wyświetleń894
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~InternetWłocławek
Dlaczego Puls Miasta wciąż prowadzi pani od marketingu?
Dlaczego Puls Miasta wciąż prowadzi pani od marketingu? Przecież tego nie da się oglądać! Przez nią tracę chęć oglądania TVK. Dlaczego uszaty nie może czytać zamiast niej? To profesjonalista pełną gębą, a ta pani, sorry, ale chyba przypadkiem się tam znalazła. Co gorsza temat ten był wcześniej poruszany na różnych...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Marcin BykWłocławek
cZY PANOWIE ZAJMUJACY SIE REWITALIZACJA wLOCLAWKA NIE POWINNI
cZY PANOWIE ZAJMUJACY SIE REWITALIZACJA wLOCLAWKA NIE POWINNI SPOJRZEC NA MIASTO REALISTYCZNIE I NIE POWINNI POMYSLEC RACZEJ O DOGODNYM PRZEJSCIU NA DRUGA STRONE oKRZEI; tE SCHODY SA NIEWYGODNE. NIE DAJ BOZE JAK DESZCZ POPADA TO MOZNA ZESLIZGNAC SIE I POLAMAC NOGI; tA WINDA TO JEST PARODIA WIECEJ NIECZYNNA JAK CZYNNA; ZAMIAST WYRZUCAC PIENIADZE W...
Komentarzy1
Wyświetleń701
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Pracownicy Schroniska dla Zwierząt zwracają się o pomoc w
Pracownicy Schroniska dla Zwierząt zwracają się o pomoc w zdobyciu słomy - zbliża się zima i bardzo jej potrzebujemy.Każdego kto może nam pomóc prosimy o kontakt - 054 233 20 21, 0602 58 72 64, ul.Przemysłowa 16 Włocławek Dziękujemy z góry za pomoc - do wiadomości "niektórych" z "góry" czyli przed podarowaniem a nie z nieba jak to...
Komentarzy1
Wyświetleń757
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~schWłocławek
Witam.Nie od dziś wiadomo że w najbliższym czasie zostanie
Witam.Nie od dziś wiadomo że w najbliższym czasie zostanie wybudowana autostrada A1.I nie od dziś wiadomo że połączenie Włocławka z tą drogą to węzły Brzezie i Pikutkowo.Jak wygląda dojazd do tych miejscowości każdy wie.Martwi mnie to że nie robi się nic w kierunku modernizacji tych dróg.Po otwarciu autostrady ruch będzie dużo...
Komentarzy0
Wyświetleń563
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WitekWłocławek
Jak wam się podobalo, nie wiem dokladnie jak jest w srodku
Jak wam się podobalo, nie wiem dokladnie jak jest w srodku bo nie moglem wejsc, ale serio rewelacja moim zdaniem, bedzie gdzie spedzac czas. Moim zdaniem extra inicjatywa.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Otwarcie WzorcowniWłocławek
CWL-e po raz kolejny pokazują jak wspaniałym jest portalem.
CWL-e po raz kolejny pokazują jak wspaniałym jest portalem. Po raz kolejny wzięli z wloclawek.info gotowy temat (wystarczy looknąć na daty) i... napisali go od nowa. Zero szacunku dla pracy innych. Nikt mi nie wmówi ze pomysleli o tym wtedy co autor z info, za bardzo juz ich znamy, za dużo było afer i przywłaszczania sobie cudzych...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~:DWłocławek
no, skutecznego mamy marszałka województwa i patrzącego w
no, skutecznego mamy marszałka województwa i patrzącego w przyszłość, kiedy decyduje się na nową inwestycję. Na dyrektorów podległych mu placówek też wybiera "najskuteczniejszych speców". I tym razem prawicowe rządy popisały się intelektem otwierając Włocławianom nowy szpital publiczny, nie orientując się czy NFZ będzie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kubaWłocławek
http://florkowscy. otomoto.pl/czy ktoś miał kiedykolwiek do
http://florkowscy. otomoto.pl/czy ktoś miał kiedykolwiek do czynienia z tą firmą.ostrzegam przyszłych klientów tej firmy,zanim, coś u nich kupisz kilkakrotnie się zastanów i sprawdz bo może sie okazać ze tak jak ja zostaniesz bez pieniędzy.
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~chomikWłocławek
Czy wie ktoś kto jest zarządcą drogi wewnętrznej koło
Czy wie ktoś kto jest zarządcą drogi wewnętrznej koło Kauflanda i Multikina? To co się tam dzieje woła o pomste do niebo.
Komentarzy2
Wyświetleń853
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mieszkaniec LPWłocławek
Jak to jest z tymi księżmi. Jedni giną za wiarę
Jak to jest z tymi księżmi. Jedni giną za wiarę ,politykę kościelną. Drudzy maja cały Dekalog gdzieś, a w szczególności 7-e przykazanie.Sami przeczytajcie. http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,63125,7110846,Kochac_ksiedza.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA