Forum › Włocławek

A dlaczego nie wolno mi napisać "czcigodny szujo" Nie znam
A dlaczego nie wolno mi napisać "czcigodny szujo" Nie znam "szuja" osobiście.Ale grzeczności niegdy nie zawiele. Nie wiedziałem natomiast,że jeszcze sprzedają pijawki na "pchlim targu".Rzeczywiście wymysł UE=ZSRR-bis jest idiotyzmem. Męczyć koguty aby stemplowały jajka. Krzywizna ogórka.Intensywność czerwieni na...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zainteresowanyWłocławek
Z innej beczki -Kulczyk Holding ma zamiar budować pod
Z innej beczki -Kulczyk Holding ma zamiar budować pod Tczewem elektoenię węglową ! W dobie atomu to brzmi jak niesmaczny żart ,autostradę pod Poznaniem spartolił teraz szykuję sie do zasmrodzenia Kaszub -jak długo tacy aferzyści będą decydować o naszym kraju...?
Komentarzy0
Wyświetleń609
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MRWłocławek
CZY TO PRAWDA- co opisuje poseł Zbonikowski o Wzorcowni oraz
CZY TO PRAWDA- co opisuje poseł Zbonikowski o Wzorcowni oraz nielegalnym interesie Prezydenta z Budizolem /przyłącza,korzystanie z drogi- wszystko bezpłatnie, na koszt miasta-czyżby to była kolejna afera hazardowa na skalę miasteczka Włocławek -może odpowie ktoś zainteresowany lub ktoś który winien się tym zainteresować.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Stada gołębi na Pl.Wolności to już przesada.Nie brakuje
Stada gołębi na Pl.Wolności to już przesada.Nie brakuje pseudouczynnych ,dokarmiających,którzy workami przynoszą chleb i ziarno.Chodniki są zabrudzone resztkami karmy i odchodów.Straż Miejska powinna zakazać takich praktyk. Jeżeli nie powstrzyma sie tego zjawiska to populacja tych ptaków stanie sie plagą nie zniesienia.
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ekolWłocławek
Tak sie internetuje i patrze na liste
Tak sie internetuje i patrze na liste PPP http://ppp.edukacja. wloclawek.pl/?id3=bee321&id2= 3828d8ed091aa67 I coz , niektore nazwiska wydaja mi sie znajome, jakmis chyba zbiegiem okolicznosci cale rodziny chyba sa powiazane z administracja i budzetowka. Pomijam kwalifikacje niektorych osob. Oczywiscie nikogo nie posadzam, nie znam ale czy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~observerWłocławek
dzisiaj,już po raz piąty,w mojej skrzynce na
dzisiaj,już po raz piąty,w mojej skrzynce na listy,znalazłem pisemko "Padalec włocławski".Nie prosiłem o przysyłanie,nie zaprenumerowałem a jednak wypełnia moją skrytkę na listy! Jest natrętny i tyle. Wstępniak redakcyjny insynuuje nt.prezydenta miasta i nie tylko.Ciekaw jestem jak długo im to się będzie udawało.Uważam,ze sam...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~freeWłocławek
SZUJA może weźmiesz się za pracę,bo z tego co wiem
SZUJA może weźmiesz się za pracę,bo z tego co wiem żyjesz sobie z opieki i tylko próbujesz komuś łatkę przyszyć.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~CIASTEKWłocławek
SZUJA JESTEŚ W RODZINIE Z "RATOWNIKIEM"CZY JESTEŚ TAKI ...
SZUJA JESTEŚ W RODZINIE Z "RATOWNIKIEM"CZY JESTEŚ TAKI ... ,ŻAL MI CIEBIE,NIE CHCĘ POWIEDZIEĆ DOSADNIEJ!!!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~E=mc2Włocławek
Jedna z sieci handlowych która ma sprzedaje produkty pod
Jedna z sieci handlowych która ma sprzedaje produkty pod wspólną marką własną TIP (tanie i pewne) powinna zmienić nazwę tej marki na TIG ( tanie i g...).Kupiłem zestaw trzech par skarpet w których które po założeniu na nogi od razu pojawiały się dziury.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KlientWłocławek
wiem, że zawsze wszyscy tu tylko narzekają, przepraszam z
wiem, że zawsze wszyscy tu tylko narzekają, przepraszam z góry że także muszę to zrobić. jestem w 9 m ciąży od początku odpłatnie korzystałam z usług przychodni K.... na zazamczu, robiłam u nich badania. Jakość ich usług szczególnie pani która pracuję w zabiegowym wiele razy odbiegała od standardów...biorąc pod uwagę że...
Komentarzy1
Wyświetleń839
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DPWłocławek
popieram Asie. Pomóżmy zwierzakom
popieram Asie. Pomóżmy zwierzakom http:/www.tesco.pl/konkursy/schroniska
Komentarzy1
Wyświetleń843
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kubaWłocławek
zmienię trochę temat i napisze o tych ostatnich
zmienię trochę temat i napisze o tych ostatnich aresztowaniach a głownie o Polańskim w ogóle jakim prawem politycy ludzie z góry tak się wstawiają za nim, a tyle ludzie na świecie rodaków siedzi niewinnie i nikt za nimi sie nie wstawia co to ma być zrobił cos to niech odpowiada
Komentarzy1
Wyświetleń781
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/ - tylko do 7.10.2009
http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/ - tylko do 7.10.2009 - kliknijcie - jeden adres e-mail to jeden głos -co Wam szkodzi???:-))
Komentarzy2
Wyświetleń962
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~askaWłocławek
Witam miałem dziś małą wycieczkę po okolicy i muszę
Witam miałem dziś małą wycieczkę po okolicy i muszę powiedzieć że w Gostyninie dobiega końca budowa obwodnicy miasta,w Krośniewicach zresztą też.A u nas nic się nie dzieje w kwestii budowy dróg.Pozdrawiam
Komentarzy2
Wyświetleń946
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WitekWłocławek
Jechałem dziś po południu ulicą Chopina.Znowu jakiś ...
Jechałem dziś po południu ulicą Chopina.Znowu jakiś ... na motorze coś odstawił.Mam nadzieję że nikomu nic złego się nie stało.
Komentarzy0
Wyświetleń654
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Mad MaxWłocławek
W Gazecie ukazal sie interesujacy artykul.
W Gazecie ukazal sie interesujacy artykul. http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,7108533,Dzieci_w_przed szkolach_nie_myja_zebow__Dlacz ego_.html . Wloclawek wyglada dokladnie tak samo. W przedszkolu mojej corki panie stwierdzily, ze dzieci nie beda myly zabkow, bo nie potrafia tego dobrze robic. Coz - ciekawe podejscie. 4 letnie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Co do incydentu na basenie!Określenie molestowanie
Co do incydentu na basenie!Określenie molestowanie psychiczne dzieci przez ratownika wydaje się dosyć enigmatyczne,ale jeżeli już oisuje się jakiekolwiek zdarzenie trzeba być uczciwym.Szanowny Pan który jest tak zbulwersowany ,korzystał z basenu z córką niezgodnie z regulaminem basenu-np skakanie do basenu z brzeża,zabieranie dziecka...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~robert malinowskiWłocławek
W niedzielę ok 10 rano przy ul Łanowej byłam przypadkowym
W niedzielę ok 10 rano przy ul Łanowej byłam przypadkowym świadkiem ,,aktywnego działania" naszych szeryfów ze Straży Miejskiej.2 malolatów od rana szlało na kuadzie na chodnikach między blokami siejąc postrach wśród wychodzących z klatek mieszkańców (również dzieci),gdy pojazd stał przy smietniku (Łanowa 15,17)podjechal...
Komentarzy2
Wyświetleń841
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Aktywna straż miejska ?Włocławek
Przypadkiem natknąłem się w necie na tą
Przypadkiem natknąłem się w necie na tą stronę: http://www.zydzi.wloclawek.pl/ Ludzie! Co się z tym miastem dzieje?! Szok! Żeby takie coś robić!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DoniWłocławek
Byłem dzisiaj na naszym baseniku i to co robił "pan
Byłem dzisiaj na naszym baseniku i to co robił "pan ratownik"woła o pomstę do nieba,przeją się tak bardzo rolą że zamiast pilnować pływających molestował psychicznie kilkoro pływających dzieci z rodzicami.Gość nie nadaje się do pracy z ludźmi i ja na pewno tego tak nie zostawię,gość wydaje się chory. Wejście było na 15.00
Komentarzy1
Wyświetleń781
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~E=mc2Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA