Forum › Włocławek

Wstyd drodzy mieszkancy Wloclawka!!! Wystarczy kliknac i juz
Wstyd drodzy mieszkancy Wloclawka!!! Wystarczy kliknac i juz ale nawet tego nie chce sie Wam robic! Oto wyniki http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/wyniki.php
Komentarzy1
Wyświetleń914
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Prezes MPEC-u z zarzutami prokuratorskimi. I co dalej? Czy
Prezes MPEC-u z zarzutami prokuratorskimi. I co dalej? Czy ten poniesie konsekwencje służbowe i polityczne?
Komentarzy1
Wyświetleń713
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Wykonano piękną ścieżkę rowerową do Wieńca i dalej.
Wykonano piękną ścieżkę rowerową do Wieńca i dalej. Zastanawia mnie tylko , jak ktoś na spacerze w wózku inwalidzkim pokona wjazdy do lasu.Jeżeli pozostaną takie krawężniki jak teraz, to będzie to niemożliwe. Co z tym słynnym usuwaniem barier? Chyba ktoś tu czegoś nie dopilnował.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WalkiriaWłocławek
Taksówkarze we Włocławku nagminnie łamią
Taksówkarze we Włocławku nagminnie łamią przepisy,dzisiaj taki jeden wymusił na mnie pierwszeństwo,kiedy na niego zatrąbiłem jeszcze mi łapami machał,przypominam że taksówka to nie pojazd uprzywilejowany,obowiązują ich takie same zasady jak zwykłych kierowców,cwaniaki jedne
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~edekWłocławek
pomóżmy zwierzakom-akcja tylko do 7.10
pomóżmy zwierzakom-akcja tylko do 7.10 http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php pomóżmy zwierzakom - co Wam szkodzi zagłosować??? jeden adres e-mail jeden głos
Komentarzy0
Wyświetleń670
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~aWłocławek
Oddawajcie głosy na nasze włocławskie psiaki ze
Oddawajcie głosy na nasze włocławskie psiaki ze schroniska! Tylko w ten sposób możemy im pomóc, bo dyrekcja zamiast dbac o zwierzęta pozamykane w ciasnych boksach postawiła sobie za nasze podatki apartament! Ciepło, panie M.???? Pieskom pewnie też, bo przecież - im ciaśniej, tym cieplej!
Komentarzy1
Wyświetleń775
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~czarna kaczuszkaWłocławek
Wie ktoś co z otwarciem Wzorcowni? To że 21 października
Wie ktoś co z otwarciem Wzorcowni? To że 21 października to wiem, ale od której będzie czynna? Podobno mają byc jakieś koncerty. Wreszcie będzie można coś kupic w tym zapyziałym mieście! I kupczyki z Placu Wolności splajtują, hehe! :)
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~napalona na płaszczykWłocławek
dzis byłem swiadkiem ciekawej sytuacji na drodze przy szkole
dzis byłem swiadkiem ciekawej sytuacji na drodze przy szkole podstawowej nr 2 około godziny 8 stał patrol policji (dla przypomninia na całej jej długości obowiązuje strefa zamieszkania i nie wolo tam parkowac ) jednak sporo samochodów robiło sobie parking na trawniu wdłuż tej drogi a nasi struże pożądku nie zareagowali a mieli nie...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~misterRWłocławek
Czy za tej brzydkiej" komuny " też tak kradli jak obecni
Czy za tej brzydkiej" komuny " też tak kradli jak obecni bonzowie i politycy pożal się Boże?Hahahaha
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Co to jest za wiara jak nawet biskupi,a więc osoby bardzo
Co to jest za wiara jak nawet biskupi,a więc osoby bardzo głęboko wtajemniczone w jej arkana są pedofilami,pedałami/Pet/itd.itp.? http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091001/KRAJSWIAT/592059386
Komentarzy3
Wyświetleń997
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Mam pytanie, może ktoś mi na nie odpowie? Na poczatku
Mam pytanie, może ktoś mi na nie odpowie? Na poczatku ul.3-go Maja stoi znak drogowy: "zakaz ruchu" z dopiskiem w środku "nie dotyczy służb miejskich". Ale jak widzę po ulicy śmigaja samochody wszelakich firm ochroniarskich. Zrozumiałbym jeszcze gdyby jeżdzili na interwencję lub nocą, ale jeżdżą w dzień, pozdrawiają się ze...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wieśniakWłocławek
Brawo WSM - już jest cieplutko w mieszkaniach - a to
Brawo WSM - już jest cieplutko w mieszkaniach - a to niespodzianka.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
W szkole SP 7, do której chodzi moje dziecko, do tej pory
W szkole SP 7, do której chodzi moje dziecko, do tej pory nieczynna jest stołówka i szatnia, trwa remont, kiedy się zakończy dokładnie nie wiadomo. Dzieciaki noszą ze sobą worki z obuwiem, niedługo zaczną pewnie też nosić kurtki z klasy do klasy. Przed połączeniem z Gimnazjum nr 1 obiecywano, że prace zakończą się do...
Komentarzy1
Wyświetleń760
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZatroskanaWłocławek
Basen ruszaaaaaa-tylko,czy nadal trzeba będzie walczyć o
Basen ruszaaaaaa-tylko,czy nadal trzeba będzie walczyć o bilety i o miejsce do pływania wśród ordynarnej ,,prywatnej inicjatywy WOPR" i innych ,,uprawnionych " prywatnych nauczycieli płyania ? N innych basenach jest w tym względzie porządek ....
Komentarzy0
Wyświetleń668
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MRWłocławek
możemy poprawić los zwierząt w schroniskach ,także w
możemy poprawić los zwierząt w schroniskach ,także w naszym włocławskim http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wrażliwaWłocławek
I już po imprezie... a, konkretnie po meczu siatkówki o
I już po imprezie... a, konkretnie po meczu siatkówki o puchar prezesa "Delecta".Widowisko pod względem sportowym naprawdę wzorowe, zainteresowanie meczem - rewelacja ,hala pękała w szwach.Ale w naszym kochanym Włocławku nie może być dobrze do końca.Organizacja troszkę kulawa.Widząc tłumy ludzi stojących przed wejściami do hali...
Komentarzy1
Wyświetleń730
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~FAN SIATKÓWKIWłocławek
Mam pytanie czy we Włocławku jest jakiś klub kto prowadzi
Mam pytanie czy we Włocławku jest jakiś klub kto prowadzi Aikido dla chłopców wieku od 7 lat.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Arleta SmolińskaWłocławek
"(...)Prowodyrem lubieżnych zachowań był chłopiec, który
"(...)Prowodyrem lubieżnych zachowań był chłopiec, który na turnus przyjechał z Włocławka. - Uznaliśmy, że o jego zachowaniu powinniśmy poinformować policję i Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie we Włocławku, sprawujące nadzór nad rodziną zastępczą, w której wychowuje się 11-latek - relacjonuje dyrektor. Sprawą zajmuje się...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NIE PATOLOGII !!!Włocławek
APOSTAZJA http://www.list.apostazja.pl/
APOSTAZJA http://www.list.apostazja.pl/
Komentarzy0
Wyświetleń709
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
podziękujmy Pałuckiemu za to,że dzisiaj w parku
podziękujmy Pałuckiemu za to,że dzisiaj w parku musieliśmy siedzieć na ziemi/trawie/reklamówkach. Bo to ON i jego nieudolna ekipa zlikwidowali nasz amfiteatr kosztem placu zabaw. A może mieliśmy się zainstalować na bujaczkach? Panie prezydencie wez sie pan zastanów, najpierw likwidujesz pan amfiteatr (no bo niby niepotrzebny) a teraz...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~chamWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA