Forum › Włocławek

Nigdy nie miałem nic przeciwko rejestracjom CWL itp ale to
Nigdy nie miałem nic przeciwko rejestracjom CWL itp ale to co zobaczyłem na tym zdjęciu jest chyba maksymalnym obciachem :-) http://pokazywarka.pl/cwl/ A w komentarzach na JOEMONSTER.ORG jadą sobie na max :-) i z tuningu i z rejestracji.
Komentarzy17
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Na deszczowy dzieńWłocławek
Poniżej kopia artykułu z nowości. Jestem zbulwersowany
Poniżej kopia artykułu z nowości. Jestem zbulwersowany brakiem kompetencji ratuszowych urzędników. Jak mozna robic takie błędy? To po co Ci niby specjalisci tam pracują? Czy włocławskie szkoły nie dostaną miliona złotych unijnej dotacji? Z powodu źle wypełnionego wniosku, aplikacja została odrzucona przez Urząd...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~winylWłocławek
Witam chciałbym Państwu zwrócić uwagę na to, co się
Witam chciałbym Państwu zwrócić uwagę na to, co się dzieje w naszym MPK. Może będę wyliczał i do tego jakiś komentarzyk, bo tak można by się pogubić. 1. MPK stara się być coraz nowocześniejsze, kupuje nowe autobusy, bilety okresowe nie są papierowe (ale jest inny temat) wszystko nowoczesne, lecz niestety, MPK nie idzie z...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SOADfanWłocławek
Idac pewnego dniach a raczej wychodzac schodami na druga
Idac pewnego dniach a raczej wychodzac schodami na druga strone Okrzei zaskoczyl mnie napis. "Winda dla niepelnosprawnych funkcjonuje (jezeli dobrze pamietam godziny) od 7mej do 19tej oprocz niedziel i swiat" !!! A wiec niepelnosprawni po 19tej nie wychodzic z domu a bron boze w niedziele i swieta. Tylko ciegle nie wiem gdzie jest wina. Panie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
To co się wyprawia teraz w naszym kraju i po części
To co się wyprawia teraz w naszym kraju i po części mieście ,to nie do pomyślenia za komuny. Żeby córka na oczach sąsiadów zagłodziła własna matkę i to w bloku socjal.Panie Boże ,widzisz postępowanie swoich poddanych i nie zagrzmisz.To jak to gdzie proboszcz,wikary itd.To Oni też nie wiedzą co się u nich w parafii dzieje. To...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Coś
Coś drgnęło: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019395,title,Policja-zaczyna-wielka-kontrole-rowerzystow---mandat-mozna-dostac-nawet-za-brak-dzwonka,wid,11584174,wiadomosc _prasa.html Pozdrawiam
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pamar.Włocławek
Ludzie na dajcie robić z siebie ciemniaków, przecież
Ludzie na dajcie robić z siebie ciemniaków, przecież PiSsmo nie atakuje firmy p.S tylko władze Włocławka, które próbują sukces prywatnej firmy przekuć na swój sukces żeby ukryć swoją nieudolność w pozyskiwaniu funduszy z UE itp., dopiero po trzech latach się obudzili i biorą się do roboty. Co robili do tej pory poza...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Czytelnik PiSmaWłocławek
Czy wszyscy w PiS-e są tak rozrzutni za czyjeś
Czy wszyscy w PiS-e są tak rozrzutni za czyjeś pieniądze. Choć Lech Kaczyński na żarłoka nie wygląda, prezydenccy kelnerzy nieźle go karmią. Jak donosi "Wprost", potrafią oni podać pierwszej parze na stół dziesięć kotletów zamiast dwóch. Już nawet sama Maria Kaczyńska narzekała, że jedzenia jest za dużo. Ale dziesięć...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
panie Grządziel, co z tym Aquaparkiem? 3 lata minęły i
panie Grządziel, co z tym Aquaparkiem? 3 lata minęły i lipa, szkoda gadać. Następny naobiecywał i znowu nic z tego nie bedzie. Miał być aqua, a jest hotel...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~:)Włocławek
Cos sie ostatnio nasz portal opuscil... Kiedys co kilka
Cos sie ostatnio nasz portal opuscil... Kiedys co kilka godzin (najmniej codziennie) pojawialy sie jakies nowe artykuly; mozna bylo poczytac co sie wydarzylo w miescie, co sie bedzie zmienialo itd. Przy okazji wywiazywaly sie ciekawe dyskusje - cos po prostu sie dzialo. Ostatnio jednak albo weny brak autorom, albo jakies ogromne braki kadrowe i...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Jeżeli parafianie wywlekają już swoich proboszczów z
Jeżeli parafianie wywlekają już swoich proboszczów z kościołów to idzie Oświecenie http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7133239,Zbuntowani_par afianie_wywlekli_proboszcza_z_ kosciola.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Jest nadzieja że w końcu przyjdzie taki dzień i PIS
Jest nadzieja że w końcu przyjdzie taki dzień i PIS zejdzie ze sceny politycznej jak samoobrona , a Zbonik.... będzie na Cyprze robił za ogrodnika hotelowego by odpracować rozbitego Melexa .
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~HeRmaMWłocławek
Anal i oral to techniki seksualne właściwe prostytutkom.
Anal i oral to techniki seksualne właściwe prostytutkom. Przenoszenie tego na grunt stosunków małżeńskich, uważam za obrzydliwe! To prostytuowanie własnej żony! A ta żona, która się na to godzi, nie powinna mieć pretensji, gdy w czasie kłótni, małżonek wyzwie ją od ...!
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Prawda czy fałsz? A jeśli ja dokonam prowokacji i np.
Prawda czy fałsz? A jeśli ja dokonam prowokacji i np. napiszę, że...Kaloryfer to nastolatka. Czy brak dementi ze strony Kaloryfera można uznać za potwierdzenie tej informacji?
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Wydaje się, że internet jako element opiniotwórczy w tym
Wydaje się, że internet jako element opiniotwórczy w tym głównie fora i portale społecznościowe, nabiera coraz większego znaczenia. Politycy "starej daty" wykruszają się a ci młodzi, którzy często sami pisywali na forach, doceniają opinie tam prezentowane, czemu dają wyraz w publicznych wypowiedziach. Zauważacie ten trend?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Szuja zaginiony w akcji.To pewnie on jest kluczem do
Szuja zaginiony w akcji.To pewnie on jest kluczem do rozwiklania zagadki brakujacego ogniwa
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TygrysWłocławek
Juz ni mozemy porownywac sie do Torunia bo odskoszyl na dlugi
Juz ni mozemy porownywac sie do Torunia bo odskoszyl na dlugi dystans.Mam wrazenie ze niedlugo nie bedziemy mogli porownywac sie z Inowroclawiem. Wlasnie rozpoczeto przebudowe Teatru Miejskiego w Inowroclawiu. Trwa przebudowa Kamienicy na Centrum Sztuki w tym miescie. We Wloclawku tylko zapowiedzi przez Pana Paluckiego i Kuzniewicza.
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WloclawWłocławek
A znany aktor, pochodzący z Kowala, Jan Nowicki, woli
A znany aktor, pochodzący z Kowala, Jan Nowicki, woli Płock! http://miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,7130522,Jan_Nowicki__T o_aktor_powinien_szukac_widza.html Nic dodać, nic ująć.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez egonWłocławek
Szuja patrząc lekko z boku na Twoje wpisy to wydaje się że
Szuja patrząc lekko z boku na Twoje wpisy to wydaje się że jesteś trochę zagubiony.Jestem może narwany ale w niektórych sprawach jestem zasadniczy i nikt i nic tego nie zmieni.Pozdro!
Komentarzy1
Wyświetleń938
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~CIASTEKWłocławek
Obama laureatem Pokojowej Nagrody Nobla
Obama laureatem Pokojowej Nagrody Nobla hehehehehehe hehehehehehehehe!, ale kyrk!!! Biedny Alfred w grobie się pewnie przewraca! Nawet tej rangi wyróżnienie schodzi na psy! Ps. Nagrody nie powinno dawać się na zachętę, tylko za osiągnięcia.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA