Forum › Włocławek

Wzorcownia się otwiera. Jak tam, kasę macie odłożoną,
Wzorcownia się otwiera. Jak tam, kasę macie odłożoną, KFC, promocje, galerianki i inne atrakcje? A tak swoją drogą jak myślicie, wypali czy nie wypali? Będzie to coś jak upadający Copernicus czy pusty Focus?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocekWłocławek
Uczestniczyłem wczoraj w XVII BIEGU SZTAFETOWYM KS
Uczestniczyłem wczoraj w XVII BIEGU SZTAFETOWYM KS Popiełuszki CZEMU TA TEMAT TEJ SZTAFETY NIE MA ŻADNYCH INFO
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WŁOCŁAWIANINWłocławek
Wczoraj uczestniczyłem w uroczystościach 25-ej rocznicy
Wczoraj uczestniczyłem w uroczystościach 25-ej rocznicy śmierci księdza Popiełuszki, którego zamordowanie, bez względu na wyznawane poglądy i zaangażowanie religijne oceniane jest jako największy mord komuny. Doliczyłem się obecności trzech biskupów, szesciu posłów (w tym jeden euro) senatora, marszałka, dwóch...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Proponuję założyć forum kierowców ,których pojazdy
Proponuję założyć forum kierowców ,których pojazdy uległy uszkodzeniu na włocławskich dziurawych drogach .Wymiana doświadczeń w egzekwowaniu odszkodowań będzie nieocenieona ,no i bat na właścicieli dróg -CO WY NA TO ?
Komentarzy0
Wyświetleń650
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~propozycjaWłocławek
Obserwując wieloletnie zmagania samorządowców
Obserwując wieloletnie zmagania samorządowców włocławsskich o budowę Basenu trudno nie zadać pytania -O CO TAK NAPRAWDĘ CHODZI? Bo na pewno nie chodzi o dobro i interes mieszkańców (wyborców),a jeśli tak to może chodzić tylko o pieniądze ,które KTOŚ koniecznie musi na tym zarobić.Czy oszukiwani wyborcy zgadzają się z tą...
Komentarzy0
Wyświetleń643
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Wojna o basen miejski .?Włocławek
Czytałem na jednym z forów o wylizywaniu talerza przez psa.
Czytałem na jednym z forów o wylizywaniu talerza przez psa. Ja czasem pozwalam swojemu psu na taki przysmak z resztkami jedzenia i tłuszczu. Zachowana jest lepsza więź z psem i stadna hierarchia.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Witam wszystkich. Chciałbym ostrzec wszystkich przyszłych
Witam wszystkich. Chciałbym ostrzec wszystkich przyszłych klientów firmy działąjącej na terenie Radziejowa. Ostatnio sam byłem klientem tej firmy i zostałem w perfidny sposób oszukany przez właściciela. Dokonałem zakupu niesprawnej części pomimo zapewnień właściciela że jest ona w 100% sprawna. Mimo umowy dotyczącej zwrotu w...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~chomikWłocławek
Czy we Włocławku są jakieś szkoły rodzenia?? Jeśli tak
Czy we Włocławku są jakieś szkoły rodzenia?? Jeśli tak czy polecacie takie szkoły w naszym mieście??
Komentarzy1
Wyświetleń728
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~qqqqqWłocławek
Pośba do (niektórych) posiadaczy rejestracji CWL. Jak nie
Pośba do (niektórych) posiadaczy rejestracji CWL. Jak nie wiecie co oznacza krzyżowanie RÓWNORZĘDNE, takie jak np. pod Real-em, to albo nauczcie się przepisów ruchu drogowego, albo róbcie zakupy u siebie w GS-ach. Ps. pozdrowienia dla takiego z zielonego BMW z CWL-em oczywiście.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~oko_na_marokoWłocławek
mam cw faktycznie cewuelowi jest ciezko ale cw z komora w
mam cw faktycznie cewuelowi jest ciezko ale cw z komora w reku to jest wytrych do wypadku
Komentarzy1
Wyświetleń806
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~andrzej kozaWłocławek
Sporo się na tym Forum pisze ,że CWL... ,to to,że to tam
Sporo się na tym Forum pisze ,że CWL... ,to to,że to tam to. Warto więc zobaczyć co nieco ze zgłoszeń szkód! http://www.voila.pl/354/lxzwt/
Komentarzy1
Wyświetleń829
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Pazerność się nasila!!! Najczęstsze żądnia podwyżek
Pazerność się nasila!!! Najczęstsze żądnia podwyżek i innych przywileji to domena budżetówki,a wsród nich to służba zdrowia i nauczyciele. Również w tych grupach zawodowych spotyka się najwięcej afer ujawnianych przez media.Ostatnio przy okazji Dnia Nauczyciela prasa opisuje "walkę o kasę" miejscowych belfrów.Pora...
Komentarzy1
Wyświetleń747
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kikiWłocławek
Kiedy koniec remontu w SP 7 ??? Dzisiaj strasznie
Kiedy koniec remontu w SP 7 ??? Dzisiaj strasznie śmierdziała farba w całym budynku, dzieciom skrócono lekcje (trwały po 20 min !) a w zasadzie to praktycznie ich nie było, ku radości uczniów. Dodam, że zajęcia odbywały się tylko na piętrze budynku, bo na parterze nie dało się wytrzymać! Co będzie, gdy ktoś się zatruje:(
Komentarzy1
Wyświetleń897
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Mama Włocławek
Poszukuje zbiornika paliwa do Astry 96R disel, kombi
Poszukuje zbiornika paliwa do Astry 96R disel, kombi 608310171
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Panie Prezydencie mam propozycję nie do odrzucenia.Na
Panie Prezydencie mam propozycję nie do odrzucenia.Na skrzyżowaniu ulic: Hutnicza, Budowlanych, Promienna, Pogodna przydało by się rondo. Pozdrawiam
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WitekWłocławek
POKÓJ i DOBRO, wiecie ,bogobojni bracia i siostry co to
POKÓJ i DOBRO, wiecie ,bogobojni bracia i siostry co to oznacza ? To jest franciszkańskie pozdrowienie.Właśnie dzisiaj,po emisji filmu w programie TVN , zrozumiałem głębię tego pozdrowienia.Ułomne i bezbronne dziecko ,okładane po głowie przez zakonnicę franciszkańską,obłudne wyjaśnienia przełożonych zakonnicy,kompromitujące...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~freeWłocławek
Kto wie w jakiej odleglosci od zabudowan mieszkalnych powinno
Kto wie w jakiej odleglosci od zabudowan mieszkalnych powinno znajdowac sie szambo (czesto odkryte), kurniki na golebie, czy inaczej mozna to nazwac, czy obornik i gnoj po golebiach moze byc zwalany na siatke od nosem sasiadow i na wolnym powietrzu, przy siatce granicznej zaledwie 6 metrow od sasiadow. Czy moga miescic sie prawie na ogrodzeniu ...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Kibice Włocłavii zapraszają WSZYSTKICH którym leży na
Kibice Włocłavii zapraszają WSZYSTKICH którym leży na sercu dobro włocławskiej piłki na mecz Włocłavii Włocławek z Górnikiem Konin który odbędzie się 17 pażdziernika (sobota) o godzinie 15 na stadionie OSiRu. Pokażmy, że wielu włocławian chce żeby w Naszym mieście były mecze na wyższym poziomie i wysoką frekwencją...
Komentarzy3
Wyświetleń914
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kibicWłocławek
Pracownicy Schroniska dla Zwierząt zwracają się o pomoc w
Pracownicy Schroniska dla Zwierząt zwracają się o pomoc w zdobyciu słomy - zbliża się zima i bardzo jej potrzebujemy.Każdego kto może nam pomóc prosimy o kontakt - 054 233 20 21, 0602 58 72 64, ul.Przemysłowa 16 Włocławek Dziękujemy z góry za pomoc
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Schronisko dla ZwierzątWłocławek
Od niedawna transfery internetu w sat filmie wzrosły x2. Z
Od niedawna transfery internetu w sat filmie wzrosły x2. Z tego co zauważyłem to internet mi chodzi gorzej niż chodził czy u was też jest tak samo ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Sat film Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA