Forum › Włocławek

witam chcialam sie dowiedziec jakie lokale we wloclawku
witam chcialam sie dowiedziec jakie lokale we wloclawku polecilibyscie mi na wyprawienie 18 dla rodziny? z gory dzikeuje za odp :))
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~paulinkaWłocławek
CAŁA PRAWDA O JEDYNKĘ, MIEJSCU TEJ INWESTYCJI NA LIŚCIE
CAŁA PRAWDA O JEDYNKĘ, MIEJSCU TEJ INWESTYCJI NA LIŚCIE PROGRAMU OPERACYJNEGO INFRASTRUKTURA I ŚRODOWISKO UE, KWOCIE, STANOWIĄCEJ NIEWIELKĄ CZĘŚĆ POTRZEBNYCH ŚRODKÓW, O TYM, ŻE OBNIŻONO PRÓG PUNKOWY Z 60 % DO 40 %, DZIĘKI TEMU WOGÓLE MOŻEMY COŚ DOSTAĆ, CZYLI OK 40 MLN ZLOTYCH NA 242 MLN POTRZEBNYCH NA TA INWESTYCJE, PODCZAS GDY...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JEDYNKAWłocławek
Jak tak moze byc aby firma Rieber Food Polska S.A I Delecta
Jak tak moze byc aby firma Rieber Food Polska S.A I Delecta wchodzaca w sklad koncernu majaca siedzibe i produkcje we Wloclawku wspierala i byla sponsorem druzyny siatkarskiej w Bydgoszczy.Jest to wielki nietakt ze strony Delecty do mieszkancow Wloclawka. Proponuje wielka kampanie pisania listow i wykonywania telefonow do firmy ze my...
Komentarzy23
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wislannyWłocławek
Szanowny i Czcigodny Administratorze Portalu
Szanowny i Czcigodny Administratorze Portalu Włocławek.info.pl."witamina C,menda społeczna,jw3136,budowlaniec,A NTONIUSZ III-mały,TU-RYSTA,Czerwony Kapturek,Kandelabr,Fantasta,La ryngolog,Matoł,Hazardzista,Mat ematyk,MUZULMANIN to wszystko ja "MIŚ USZATEK" vel c.../szkoda kropek/.Myślałem ,a może sobie ubzdurałem że uda mi się...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MIS USZATEKWłocławek
Dzisiaj wieczorem oswietlony byl palacyk na przeciwko parku
Dzisiaj wieczorem oswietlony byl palacyk na przeciwko parku Lokietka, stalo duzo aut, jakis bal byl ? kiedys tez bylo duzo aut, i byl oswietlony ? Czy odbywaja sie tak jakies uroczystosci, ktos cos wie ? slyszal ktos cos ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Czy we Włocławku możnaby zorganizować "Paradę
Czy we Włocławku możnaby zorganizować "Paradę Nierówności"?Jeżeli oczywiście władze miejskie wydałyby zgodę na taką manifestację która byłaby przeciwieństwem "Parady Równości" np. w Warszawie.Chetnie i bezpłatnie zajmę się reżyserią i scenografią takiej imprezy.
Komentarzy2
Wyświetleń876
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Czerwony KapturekWłocławek
Ja chciałem tylko nacisnać czerowny przycisk odnośnie
Ja chciałem tylko nacisnać czerowny przycisk odnośnie złodziejskiej "kultury" romów.Dziękuję
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Jeżeli firma Strabag będzie pracować przy remoncie "1"tak
Jeżeli firma Strabag będzie pracować przy remoncie "1"tak jak robi to w gminie Fabianki to naprawdę spodziewajcie się sprawnej, szybkiej i rzetelnej roboty . Gratulacje. Bo chyba wystarczy nam już pseudo "firm z Włocławka!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~marta 9Włocławek
To co dziś widziałam pod katedrą jest wprost nie do
To co dziś widziałam pod katedrą jest wprost nie do uwierzenia -zagorzali ateiści klęczeli w kościele ,a niektórzy nawet wykonali znak krzyża -i to wszystko pod pretekstem wręczenia sztandaru działkowcom-a może to ofiary lustracji...lub chwilowo nawróceni...
Komentarzy31
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sosnaWłocławek
"najlepszymi" krytykami muzyki, filmu,teatru ,malarstwa
"najlepszymi" krytykami muzyki, filmu,teatru ,malarstwa -ogólnie pojętej sztuki są osoby które w wymienionych kierunkach nigdy nic nie zrobiły w zakresie twórczości,a zabierając głos"rzekomo opiniotwórczy" w zasadzie głosza głupkowate poglądy na tematy o których nie mają zielonego pojęcie.Podobnie było przy "okrągłym...
Komentarzy0
Wyświetleń687
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~catanaccioWłocławek
czy ogłoszenia na włocławek.info sa w ogole dodawane????
czy ogłoszenia na włocławek.info sa w ogole dodawane????
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~czytelnikWłocławek
Co powstaje w lokalu na rogu Zdunska Plac Wolnosc, wczesniej
Co powstaje w lokalu na rogu Zdunska Plac Wolnosc, wczesniej tam pisalo ze przyjme na lokal tylko bank, wiec co tak w koncu powstaje ? jakis nowy bank, czy moze jednak cos innego ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zdunska/Plac WolnosciWłocławek
czy to spekulacja,czy to wolny rynek czy też robienie z
czy to spekulacja,czy to wolny rynek czy też robienie z klientów idiotów ?sam nie potrafię sobie odpowiedzieć na to pytanie.Dwa tygodnie temu ,w tym samym sklepiku/pasaż zazamcze/ żarówka 100 wat kosztowała 1,50 zł. Teraz,chcąc kupić należy zapłacic 3,oo zł.Koszty produkcji nie wzrosły ,bo już się nie produkuje tych wielkości...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cud nr.1Włocławek
Dlaczego robi sie takiego głębokie rowy przy nowo
Dlaczego robi sie takiego głębokie rowy przy nowo remontowanych drogach, jak np. do Wienca czy z Włocławka do Osiecin, w strone Radziejowa ? Jakie jest uzasadnienie takich głebokosci rowow, przeciez troche mocniej przyhamowac zima i wpada sie w row i nie ma jak go wyciagnac ?!?!
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~rowyWłocławek
ULICA FREDRY I PLANTY II. Prezydent zapewnia, że nie będzie
ULICA FREDRY I PLANTY II. Prezydent zapewnia, że nie będzie tablic sugerujących skrót tranzytowy, a na ulicy Fredry nadal będzie obowiązywało ograniczenie tonażu do 3,5 t, co ma wykluczyć przejazd aut ciężarowych. To jakim prawem na ul. PLANTY II dopuszczono do ruchu TIRY i ciągniki rolnicze (od drgań pękają ściany domów), gdzie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
witam,mam pytanie czy znacie moze kogos kto moglby zagrac
witam,mam pytanie czy znacie moze kogos kto moglby zagrac podczas mszy ślubnej na trąbce.podajcie namiary
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~krystynaWłocławek
Wiele osób pyta o przebieg nowej A1. Tak to będzie
Wiele osób pyta o przebieg nowej A1. Tak to będzie wyglądać: http://www.trakt.pl/index.php?option=com_content&view=ar ticle&id=194%3Aa1-ponoc&catid=42%3Aprojekty-zakoczone&Itemid=88&lang=pl
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~??Włocławek
Dziś miałam zamiar skorzystać z usług ..., ale z
Dziś miałam zamiar skorzystać z usług ..., ale z przykroscia muszę stwierdzić że telefonistka nie wykazała się elokwencja.Na zadane pytania o czas oczekiwania na taksówkę odpowiadała złośliwie używajac wulgarnych słów, sprawiała wrażenie osoby pijanej. Z pewnością osobie tej nie zależy na dobrym imieniu firmy przez co tracą...
Komentarzy0
Wyświetleń662
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoroWłocławek
Uprzejmie informuję że od dziś mam gdzieś naszego
Uprzejmie informuję że od dziś mam gdzieś naszego wielkiego oddanego sojusznika jakim są Stany Zjednoczone Ameryki. Większego cynizmu nie dostarczał nam Lenin,Marks i Engels. Mam nadzieję że bardzo szybko wprowadzone zostaną wizy dla obywateli tego kraju przybywających do Polski. Mam również nadzieję że szybko wycofamy swoje...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Mad MaxWłocławek
Włocławek znów sławny w internecie , mamy dobre dzieciaki
Włocławek znów sławny w internecie , mamy dobre dzieciaki :-) http://www.wykop.pl/ramka/236796/oficjalne-oswiadczenie-policji-dot-wlamania-na-wykop
Komentarzy0
Wyświetleń681
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ha haWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA