Forum › Włocławek

W sobotę o 11 WSZYSCY meldujemy się na stadionie OSiRu by
W sobotę o 11 WSZYSCY meldujemy się na stadionie OSiRu by głośnym dopingiem pomóc piłkarzom w wywalczeniu 5zwycięstwa i utrzymaniu się na fotelu lidera. Jesteśmy na pierwszym miejscu, chłopaki są na fali więc już nie może byc wymówek typu "nie przyjdę bo i tak przegrają". Nakręcac kolegów,koleżanki,braci,siostr y,wszystkich...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~www.wloclavia.dbv.plWłocławek
Boiska Orliki i droga Planty II powstały głównie dzięki
Boiska Orliki i droga Planty II powstały głównie dzięki rządowi PO. Oczywiście lewica nie musi się chwalić, że pieniądze na te inwestycje miasto dostało od prawicowego rządu, miasto było wykonawcą więc pewne zasługi ma, ale to szczyt bezczelności nazywać te projekty swoimi i używać ich do walki politycznej z prawicą...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Przy stacji BP, niedaleko Zgłowiączki, remontują budynek
Przy stacji BP, niedaleko Zgłowiączki, remontują budynek ktory jest blisko trasy Okrzei, wygladem przypomina mi to na firme pogrzebowa ? Nie wiem, czasem kto cos na ten temat wiecej ? Nowa firma, czy tez tartak sie przenosi, z placu za Lidlem, a co z placem obok reala a wislaninem a lidlem cos sie tam ruszy ?
Komentarzy0
Wyświetleń712
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~remontyWłocławek
Jestem niemile zaskoczony ostatnią sesją RM.Jak zwykle
Jestem niemile zaskoczony ostatnią sesją RM.Jak zwykle Pałucki be.Mądrale zPiS,i ten Dębczyński z tzw.WSS,znów wiedzą co dobre dla miasta.Most wygląda efektownie,w Płocku się chowa,ale estetka z PiSu,widzi w tym relikt PRLu,niech spojrzy się w lustro,tam zobaczy dopiero stare czasy.Włocławek,od lat jest zaniedbany,i trzeba by było...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
TU NIE JEST FORUM DO OCENIANIA KTO ROBI JAKIE BŁĘDY TYLKO
TU NIE JEST FORUM DO OCENIANIA KTO ROBI JAKIE BŁĘDY TYLKO DO WYRAŻANIA OPINII
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ktosWłocławek
Polecam
Polecam link: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090903/ROZRYWKA01/709442358 a u nas Doda i Topless. czy wymaga to jeszcze jakiegokolwiek komentarza?
Komentarzy0
Wyświetleń682
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ReginaldWłocławek
Ludzie, dobre przeglądarki podkreślają wyrazy z błędami,
Ludzie, dobre przeglądarki podkreślają wyrazy z błędami, dlaczego robicie ich tak dużo? Jeśli macie problemy z ortografią, to zaktualizujcie sobie przynajmniej przeglądarkę...
Komentarzy1
Wyświetleń838
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Na ostatniej sesji Rady Miasta Wloclawek w dnniu 31 sierpien
Na ostatniej sesji Rady Miasta Wloclawek w dnniu 31 sierpien 2009 odbyla sie dyskusja w sprawie kontynuowania budowy Krolowej Jadwigi jako drogi dwujezdniowej.Wiekszosc byla za i podkreslala o koniecznosci budowania przyszlosciowo jako ulica dwujezdniowa po dwa pasy ruchu w kazda strone. Miedzy innymi pozytywnie nastawieni do budowy AKJ jako ulicy...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KujawskiWłocławek
na forum ktos pisze ze w toruniu buduja remontuja oczywiscie
na forum ktos pisze ze w toruniu buduja remontuja oczywiscie bo tam sa ludzie kturzy działaja a ja działaja to utrzymuja sie na stanowiskach a nie jak unas tylko zeby sie dostac na chapac potem sanowisko jakies jeszczie i sie kula .....dobrze ze unas sa jeszcze firmy prywatne np jak budizol wykupili buduja i powoli koncza zeby to miasto jakos...
Komentarzy3
Wyświetleń935
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
O ile chodzi o bombę (albo domniemaną bombę). Opcja 1: to
O ile chodzi o bombę (albo domniemaną bombę). Opcja 1: to zapewne dzieło Zbuntowanego Kaloryfera! Totalna negacja światowego handlu, której wyrazem są tak ekstremalne działania! Opcja 2: to dzieło Talibów, którzy wynurzyli mordy z chlewków hehe i oprócz atakowania WTC i wysadzania w powietrze wszystkiego co się da wysadzić...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy uważacie,że sprawowanie funkcji Przew.Rady Miasta lub
Czy uważacie,że sprawowanie funkcji Przew.Rady Miasta lub radnego godzi się z mianowaniem ich na stanowiska w administracji publicznej lub zasiadanie w radach nadzorczych powiązanych z funduszami publicznymi?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~viciWłocławek
Jestem oburzony faktem iż na włocławskim dworcu PKS
Jestem oburzony faktem iż na włocławskim dworcu PKS wyłączono z użytku punkt informacyjny- HAŃBA. Teraz żeby dowiedzieć się o której mam autobus muszę doszukiwać się informacji na drukowanych długich tabliczkach- powinni jeszcze zamknąć budynek PKP/PKS no bo przecież bilet mogę także u kierowcy kupić. INFORMACJA DLA PPKS:...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~oburzonyWłocławek
wczoraj jakis dowcipniś wymyślił bombe w kauflandzie ....
wczoraj jakis dowcipniś wymyślił bombe w kauflandzie .... jestem ciekaw czy coś wiecie więcej na ten temat ... teren obstawiła straż miejska i policja ... było to koło 19:00 ... ktoś wie co tam dokładnie znaleziono ... czy jak zwykle głupi żart ! ?
Komentarzy0
Wyświetleń587
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NEGOCJATOR....Włocławek
W Toruniu przebudowuja lub remontuja 16 ulic. Przyjmujac ze
W Toruniu przebudowuja lub remontuja 16 ulic. Przyjmujac ze Torun ma 200tys mieszkancow a Wloclawek 100tys to unas powinno byc remontowanych lub przebudowywanych 8 ulic. Ile jest przebudowywanych lub budowanych wszyscz wiemy. Mamy natomiast informacje od Prezydenta ze budzet zostal zrownowazony.Jestem ciekaw jak robi to Torun zrownowazony...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KujawskiWłocławek
Jak sądzicie, czy dojazd od ronda Falbanka do węzła
Jak sądzicie, czy dojazd od ronda Falbanka do węzła autostradowego w Pikutkowie powinien mieć po 2 pasy ruchu w jednym kierunku? Biorąc pod uwagę niechęć władz do budowy zjazdów w Kruszynie i Wieńcu i przewidywane ogromne natężenie ruchu na kierunku węzeł w Pikutkowie uważam, że należałoby chociaż uzyskać dla Włocławka od...
Komentarzy2
Wyświetleń957
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jkWłocławek
Jesli ktos jeszcze nie widzial:
Jesli ktos jeszcze nie widzial: http://www.youtube.com/watch?v=xf_vWVzXZTk&feature=related co o ty sadzicie?
Komentarzy0
Wyświetleń683
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez pazdziochWłocławek
Orlik - tylko dla szkół dzisiaj chciałem sobie pograć na
Orlik - tylko dla szkół dzisiaj chciałem sobie pograć na Orliku godzina: 16:50 niestety orlik zamkniety na klucz, osoby grajace tam powiedziały, że nie ma osoby odpowiedzialnej za ten obiekt obecnie bedzie pozniej, a wolne miejsca jeszcze były do grania niestety widocznie nikt tym nie rzadzi a jak rok szkolny się zaczał pewnie szkoly maja...
Komentarzy2
Wyświetleń864
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DarekWłocławek
Mam wielką prośbę do wydawcy słynnej gazetki
Mam wielką prośbę do wydawcy słynnej gazetki partyjno-meleksowej wkładanej co jakiś czas do skrzynek pocztowych. Moja prośba dotyczy jakości papieru.Ten który używacie do tej pory powoduje u mnie i kilku znajomych podrażnienia pewnych okolic.Prosimy o zmianę papieru na bardziej miękki.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Czytacz gazetekWłocławek
Czy Pan radny Ch. przestanie się promować za nasze
Czy Pan radny Ch. przestanie się promować za nasze pieniądze? Co na to Marszałek Województwa? Od kilku tygodni w TV Kujawy przedstawiana jest reklamówka WORD,a której głowna postacią jest Pan radny.Podobnie w innych artykułach prasowych i audycjach telewizyjnych związanych z tą instytucją zawsze jego wizerunek jest na pierwszym...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~viciWłocławek
Celowo bez dodatkowego komentarza. Tytuł zdjęcia 'relacje
Celowo bez dodatkowego komentarza. Tytuł zdjęcia 'relacje lokalnych mediów z władzą" Proszę obejrzeć zdjęcie nr 6 w ostatniej galerii zamieszczonej na stronie www.wloclawek.pl
Komentarzy2
Wyświetleń907
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kargulWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA