Forum › Włocławek

czytałem własnie akrtykuł ze w tym roku nie odbedzie sie
czytałem własnie akrtykuł ze w tym roku nie odbedzie sie break seesion czyli zawody break dance na hali ...naprawde osobiscie mnie to nie iteresuje ale zeby miasto załowało na taka promocje miasta przecierz ,na te zawody przyjezdzło tyle ludzi z róznych krajów zawsze to cos na skale europy i to miasto wtedy zyje takimi wydarzeniami mam...
Komentarzy0
Wyświetleń665
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~panekWłocławek
Co będzie w lokalu na Placu Wolności, róg Zduńska ? Teraz
Co będzie w lokalu na Placu Wolności, róg Zduńska ? Teraz są wybite tam ściany na jakieś duże witryny, co tam powstanie, kiedyś był tam punkt ksero, papierniczy. Chodzi mi o lokal niedaleko domu rzemiosła i przystanku.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~hmmmmWłocławek
Dzisiaj na stronie miejskiej jest relacja zdjeciowa z
Dzisiaj na stronie miejskiej jest relacja zdjeciowa z podpisania umowy z wykonawcami boisk. Wszystko ok by było, ale oszołomiło mnie zdjęcie ostatnie. Jest na nim rzeczniczka prezydenta. Uważacie że to normalne, ze na miejsim portalu - zresztą już nie pierwszy raz - tam gdzie mowa o ważnych wydarzeniach, promuje się rzeczniczka. sama...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~moniWłocławek
witajcie byłem dzisaj w łodzi naprawde myslałem ze we
witajcie byłem dzisaj w łodzi naprawde myslałem ze we włocławku jest zle ,ale chyba jest pieknie jaki tam jest syf to jeszcze nigdzie nie widziałem te obskurne kamienice dziurawe ulice tam sie jezdzi jak chce a maenelstwo to nasze z 3 maja to szlachta w prównaniu z tatejszym nie wiem o co tam chodzi , ale nie ma co narzekac tak czesto na...
Komentarzy2
Wyświetleń864
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
Ścieżki rowerowe zagrożone! Bluźniercze wszelakie festyny
Ścieżki rowerowe zagrożone! Bluźniercze wszelakie festyny (albo i nie bluźniercze, to nieistotne, bo i tak najczęściej są po prostu kretyńskie). Deweloperzy... nikt inny wcześniej nie wiedział jakie to kur...stwo hehe (ciekawe kiedy przeciętny obywatel pokapuje się, że na drodze do jego spokojnego, stabilnego życia - może nawet...
Komentarzy1
Wyświetleń820
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
mieliśmy "gorączkę żarówkową" i półki
mieliśmy "gorączkę żarówkową" i półki opustoszały.chciałbym jednak oświecić szanowną publiczność i dlatego przytaczam fragmencik wypowiedzi znanego fizyka , udzielonej w tvn-24 i tam jeszcze dostępnej w całości.Oto ważne zdanie: " Żarówka energooszczędna to głęboko absurdalny pomysł. Potrafi zużyć więcej energii niż...
Komentarzy1
Wyświetleń790
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~freeWłocławek
32 tys. 894 zł zarabiał co miesiąc w 2008 r. prezes NBP
32 tys. 894 zł zarabiał co miesiąc w 2008 r. prezes NBP Sławomir Skrzypek. Inni członkowie zarządu banku zarabiali średnio więcej od niego - 35,2 tys. zł. Do dyspozycji szefa banku centralnego jest za to reprezentacyjne bmw. Pytany przez posłów przyznał, że NBP kupił w 2008 r. 5 samochodów bmw, w tym - najbardziej reprezentacyjny -...
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~szokWłocławek
Deweloperzy starają się sprzedać mieszkania wabiąc
Deweloperzy starają się sprzedać mieszkania wabiąc klientów nie tylko rabatami. Wakacje to pracowity czas dla deweloperów — gdy inni myślą o wypoczynku, oni próbują zwabić klientów. Rabaty od 10 proc., wakacyjne wycieczki, sprzęt AGD, meble i aranżacja mieszkania w cenie. Ogłoszenia o podobnej treści wypełniają internet...
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~maniekWłocławek
Nie igrzysk a pracy i chleba wołamy! Ile lat jeszcze
Nie igrzysk a pracy i chleba wołamy! Ile lat jeszcze minie zanim te porozumienia zostaną zrealizowane? Solidarność władzę zdobyła. Działacze NSZZ oddali ja w ręce prawicowych polityków zostawiając torcik dla siebie. Ale co dalej? Czekamy na: 6. Podjęcie realnych działań wyprowadzających kraj z kryzysu. 8. Podniesienie...
Komentarzy2
Wyświetleń872
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Witam Szukam we Włocławku fachowca od tatuaży. Zna ktoś
Witam Szukam we Włocławku fachowca od tatuaży. Zna ktoś może taką osobę, która może się pochwalić chociaż kilkoma swoimi pracami. Będę wdzięczny za info.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MIŚWłocławek
Odnośnie festynu zorganizowanego na ulicy wiejskiej dnia
Odnośnie festynu zorganizowanego na ulicy wiejskiej dnia 29.08 wszystko skapuje że do 22 mogą sobie naparzać ale jest juz dano po a co nie którzy chodzą do pacy w niedziele na godzinę 6 rano i im n...... do pod oknem jakiś wieśniak. Mam nadzieje że organizator i ten co drze tego ryja przez mikrofon będą mieli sraczkę przez kolejną...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MitWłocławek
Jakiś cham rozjechał nową ścieżkę rowerową na Plantach
Jakiś cham rozjechał nową ścieżkę rowerową na Plantach ciężarowym samochodem w nocy.Nikt nie zgłosił, nikt nic nie widział.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
no właśnie gdzie można znaleźć takie informacje
no właśnie gdzie można znaleźć takie informacje (najbardziej dostępny obecnie jest internet)? chyba że to tajemnica UM to bardzo przepraszam ale proszę nie traktować nas jak stado baranów!
Komentarzy1
Wyświetleń699
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jkWłocławek
Pisze to na forum zeby cale miasto sie dowiedzialo jak
Pisze to na forum zeby cale miasto sie dowiedzialo jak zwiazkowcy z Drumetu nas bronili,nic nie zrobili nas zwalniaja a obce firmy bede w firmie i nasze wypracowane pieniadze beda braly.A my na BRUK juz dawno ktos pisal ze my mozemy zaklad pilnowac i sprzatac i tu 100 osob prawie by prace mialo.Panowie ZWIAZKOWCY pytam was w obecnosci calego...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Bezrobotny z DrumetuWłocławek
Ten Prezydent jest przeszkoda w rozwoju kominikacyjnym tego
Ten Prezydent jest przeszkoda w rozwoju kominikacyjnym tego 100 tysiecznego miasta. Jego ostatnie wypowiedzi w TV Kujawy i Radiu Hit pokazaly jego niechec do budowy Krolowej Jadwigi, Jana Pawla II czy negowanie powstania dodatkowych zjazdow autostradowych
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZawiszaWłocławek
Brawo p. Kuźniewicz!!! Oglądałem wczoraj w tv Kujawy w
Brawo p. Kuźniewicz!!! Oglądałem wczoraj w tv Kujawy w nocy w " ringu wolnym "-debatę na argumenty o rewitalizacji Włocławka p.J. Kuźniewicza i p.D.Dzięgielewską.Pani Dzięgielewska została znokautowana.Zachowywała się jak dziewczynka ,która nie odrobiła lekcji. Jeżeli tacy ludzie pracują w Urzędzie Marszałkowskim i są...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Witam Chciałbym zapytac do jakiego instytutu oprocz WIOS
Witam Chciałbym zapytac do jakiego instytutu oprocz WIOS mogę zgłosić sprawe nadmiernego hałasu po godzinie 22. Mianowicie chodzi mi o agregat chlodniczy na dachu biedronki przy ulicy Polna/Barska który wuczy całą noc i zdecydowanie przekracza normy. Sprawa była kierowana do Wojewodzkiego inspektoratu ochrony srodowiska jednak z ich...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RafikWłocławek
Konferencja prasowa PiS-u.Uważam, że mieszkańcy mają
Konferencja prasowa PiS-u.Uważam, że mieszkańcy mają prawo wiedzieć ile kosztuje ich promocja osoby Prezydenta. Zamiast promować Prezydenta można mieszkańcom Włocławka, przedstawić projekt i wizualizacje planowanych inwestycji. Bezskutecznie jako zwykły mieszkaniec tego miasta szukam tych materiałów w prasie, Internecie czy...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KopernikWłocławek
Szukam zespołu muzycznego na przyjęcie weselne. Czy ktoś
Szukam zespołu muzycznego na przyjęcie weselne. Czy ktoś słyszał jak gra zespół SWAT? Co o nim sądzicie? Z góry dziękuję za wszelkie opinie.
Komentarzy3
Wyświetleń873
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~julkaWłocławek
Wyprzedaż bez trzymanki Rząd PO - PSL znalazł receptę
Wyprzedaż bez trzymanki Rząd PO - PSL znalazł receptę na kryzys - wielką wyprzedaż majątku Skarbu Państwa. Sprzedaż przedsiębiorstw sektora energetyki i Giełdy Papierów Wartościowych na rzecz zagranicznej konkurencji może w przyszłości podciąć konkurencyjność polskiej produkcji, zmniejszyć szanse pozyskania kapitału przez...
Komentarzy2
Wyświetleń966
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Wyprzedaż bez trzymankiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA