Forum › Włocławek

2 miesiące temu kupiłem nowy rower w sklepie rowerowym przy
2 miesiące temu kupiłem nowy rower w sklepie rowerowym przy ul Przedmiejskiej. 2 tygodnie temu po kontroli policyjnej mój rower trafił do policyjnego depozytu, a ja jestem podejrzany o posiadanie rzeczy mogącej pochodzić z kradzieży!!! (taki sam nr ramy został zgłoszony w styczniu w Gdańsku jako kradziony...)Paragon fiskalny jako dowód...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Kamil ŚniadowskiWłocławek
Nie życzę sobie więcej zaśmiecania klatki
Nie życzę sobie więcej zaśmiecania klatki sch.,tendencyjnymi gazetkami PiSmo włocławskie.Jak czytam w stopce skład pismaków,to już wszystko wiem,wy się nie nadajecie nawet do piaskownicy,bo po krótkiej kłótni,czyje grabki lepsze,dzieci budują wspólne zamki,aby pl.zabaw był ładniejszy.Panie wielki pośle,wystąp pan na forum sejmu...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Jan .L Włocławek
Dziś w naszym mieście, w lecznicy weterynaryjnej
Dziś w naszym mieście, w lecznicy weterynaryjnej mieszczącej się przy ul. Kraszewskiego miała miejsce piękna akcja. Mianowicie psy oddawały honorowo krew. Akcja taka miała po raz pierwszy miejsce w naszym mieście (do tej pory najbliższym miastem był Toruń)i stawiło się na nią wielu właścicieli ze swoimi pupilami. Psy dzielnie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez rozbieracz_wykrawaczWłocławek
Zaproaszam do zapoznania się z inicjatywą Radnego
Zaproaszam do zapoznania się z inicjatywą Radnego Kazimierczaka, który chce ukrucić nieróbstwo we włocławskiej Radzie Miasta. http://tvkujawy.pl/puls-miasta/70 warto wiedzieć także o tym, co myśli o tym pozostała część Rady.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MarekWłocławek
Czy PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY WE WŁOCŁAWKU wie ,że w
Czy PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY WE WŁOCŁAWKU wie ,że w naszym mieście są firmy ,które zatrudniają pracowników NA CZARNO ,również młodocianych. A kiedy Ci z PIEKARSKIEJ wykonały ostatnio niezapowiedzianą kontrolę na terenie Włocławka ?A podobno można zaprosić inspektorów z Warszawy ?
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CIEKAWYWłocławek
dzisiaj przechodziłem Placem Wolności i zrobiło mi się
dzisiaj przechodziłem Placem Wolności i zrobiło mi się nad wyraz wesoło,nie z racji misternie i przepięknie utkanych dywaników kwiatowych ale z przystrojonego narożnego budynku /w PRL-u mieszkalnego/ usługowo-handlowego lub odwrotnie,jak kto woli.Tak umajony ,to ten dom był tylko właśnie w czasach dawnych,a to z okazji święta pracy,a...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~merkuryWłocławek
tak czytam wypowiedż kolegi że zarabia marne 1200zł
tak czytam wypowiedż kolegi że zarabia marne 1200zł człowieku ciesz się że aaaaaaż tyle zarabiasz ja pracowałam w firmie krawieckiej i od kwietnia jestem bez wypłaty a wszystkie instytucje kierują mnie do sądu a w sądzie takie sprawy trwaja mirresiącami a z czego tu żyć?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~emiliaWłocławek
Freudi, ale czy na takim kursie człowiek istotnie nauczy
Freudi, ale czy na takim kursie człowiek istotnie nauczy się nowego zawodu? Tak gruntownie? A co z praktyką zawodową? Czy potencjalny przedsiębiorca zdecyduje się na zatrudnienie kogoś takiego jako fachowca? Nie bardzo mi się chce wierzyć. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, ze owe kursy to po prostu sposób na wykorzystywanie funduszy...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
nie zamierzam tu pluć na strażników miejskich nie to jest
nie zamierzam tu pluć na strażników miejskich nie to jest moim zamiarem.Chciałbym jednak zwrócic uwagę podatników na pewne dziwne zbiegi okoliczności jeśli chodzi o zarządzanie tą instytucją.po kilku postach nabieram dziwnego wrażenia że źle tam się dzieje ale to nie przez szeregowych pracowników ale przez pewną tradycję.po...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~obiektywnyWłocławek
Policja chodzi po mieście i sprawdza listę protestujących
Policja chodzi po mieście i sprawdza listę protestujących z Placu Wolności, czy podpisy są oryginalne, czy nikt nic nie sfałszował, czy pieczątki są oryginalne. Na wniosek chyba Urzędu Miasta. Policja wzywa na przesłuchania osoby, które zbierały podpisy, uczestniczyły w protestach. To jest paranoja i metody jak z socjalizmu,...
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ha haWłocławek
BRAVO Straż Miejska! Wczoraj jechałem ulicą Kruszyńską i
BRAVO Straż Miejska! Wczoraj jechałem ulicą Kruszyńską i za mną jechał pijany facet, przekazałem jadącym obok mnie strażnikom i jak wracałem z Michelina to widziałem, że go zatrzymali i była już Policja. Jeszcze raz Bravo nie wolno dopuścić do tego aby po ulicach jeździli pijani kierowcy!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~FILWłocławek
Czy wie ktoś może gdzie mogę znaleźć zdjęcia lub mapy
Czy wie ktoś może gdzie mogę znaleźć zdjęcia lub mapy starego koryta wisły we włocławku?
Komentarzy6
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~E=mc2Włocławek
psycholog jest super zawód i z przyszłością. Miałem na
psycholog jest super zawód i z przyszłością. Miałem na myśli sytuację, kiedy rokrocznie przybywać będzie 130 nowych psychologów;)
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Ciekaw jestem czy kiedyś się zmienią w tym mieście
Ciekaw jestem czy kiedyś się zmienią w tym mieście zarobki na lepsze czy Włocławek będzie cały czas biednym miastem w którym pracodawcy traktują pracowników jak przedmiot wypłacając po 1200 zł. Już nie będę wspominał o tym żeby tu mieć tą nędzną robote trzeba mieć znajomości bo dostać tu prace to jest w ogóle poraszka....
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mitWłocławek
Odnośnie wyników matur. Teraz zapewne wszyscy (a
Odnośnie wyników matur. Teraz zapewne wszyscy (a przynajmniej duża część) maturzyści pójdą na studia (z czego większość na pedagogikę, psychologię albo zarządzanie). Następnie skończą je (teraz każdy kończy, w ostatnich latach w cudowny sposób wzrósł w narodzie poziom geniuszu) niektórzy w mękach, jako że normalnie nie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Ciekaw jestem, po co ta śmieszna ekipa blokujących
Ciekaw jestem, po co ta śmieszna ekipa blokujących przesiaduje na sesji rady miasta? Pan B. zakończył rok szkolny, to ma teraz czas wolny i może wszystko "nadzorowac" z pierwszych ławek. Tylko pan fotograf gdzieś się ostatnio zapodział. Penie pojechał do Torunia do "Copernicusa" wreszcie kupic sobie nowe ciuchy.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~reformatorWłocławek
Ludzie tak czytam wasze wypociny co chwile każdemu z was
Ludzie tak czytam wasze wypociny co chwile każdemu z was coś nie pasuje, a to tego nie puscili, a to są tacy prawicowi czy lewicowi - co chwile ktoś takie coś pisze. Nudne to jest - tak sam na innym portalu. Jak wam nie odpowiada nie wchodzcie tu, nie czytajcie, nikt was nie zmusza albo mam lepszy pomysł załóżcie własny portal - może...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ediWłocławek
Szanowni administratorzy - dlaczego wprowadzacie cenzurę
Szanowni administratorzy - dlaczego wprowadzacie cenzurę ,jest wolność słowa? puściłem dzisiaj rano komentarz i się nie ukazał.Zauważyłem też że prawie wszystkie komentarze są nagonką na PIS i na WSS. Czy na serwerze siedzą dyżurni młodzieżówki Sld?Chcę dodać ,że nie należę do żadnej partii politycznej.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~spostrzegawczyWłocławek
Jleż samego siebie nazbierałem Jleż się
Jleż samego siebie nazbierałem Jleż się naposiadałem,nagubiłem, napisałem A w śród tej mnogości już siebie nie poznaję Już dziwię się sobie,że, za dużo mnie we mnie.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pazdziochWłocławek
internauto "zbuntowany kaloryfer" - jak odpowiadasz na jakiś
internauto "zbuntowany kaloryfer" - jak odpowiadasz na jakiś post to wpisuj to w "dodaj opinie" a nie w "dodaj wiadomość" Pozdrawiamy
Komentarzy3
Wyświetleń975
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~redakcja portaluWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA