Forum Włocławek

Polski dobrobyt Solidarności wszystkich dzieci . Czy tak
Polski dobrobyt Solidarności wszystkich dzieci . Czy tak miało być. [IMG]http://i46.tinypic.com/2cp6d1j.jpg[/IMG]
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
Na jednym z forów znalazłem takie sformułowanie pod
Na jednym z forów znalazłem takie sformułowanie pod ,którym dwoma rękoma się podpisuję: Cyt...nasza prawica ma cos z meksykanami wspolnego,tak mowil mi jeden z nich,w swieto, czyli niedziele tez,rano do kosciola,potem cos ukrasc zeby wieczorem bylo na wesola zabawe, zobacz ze oni najczesciej w kosciele zaczynaja a potem nienawisc...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
Czyżby następny ,,zamach '' miał dotyczyć senatu ?
Czyżby następny ,,zamach '' miał dotyczyć senatu ? http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/bombowy-czlowiek-w-sieci,5312273,0,fotoreportaz-maly.html - by owce nie widziały tego co widzą tylko to co muszą widzieć ?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek
A ile Włocławek straci na utrzymanie
A ile Włocławek straci na utrzymanie stadionu? http://finanse.wp.pl/gid,15113264,galeria.html?ticaid=1f93f
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Marchewa Włocławek
Episkopat chce, aby religia była przedmiotem
Episkopat chce, aby religia była przedmiotem maturalnym. W sumie, czemu nie. Wprowadzenie religii do szkół było moim zdaniem jedną z większych głupot, jaką popełnił KRK w Polsce. Dzięki temu dziś dla znaczącej większości młodzieży jest to kolejny przedmiot, na który muszą uczęszczać i którego muszą się uczyć, co...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pesoWłocławek
Szkoły do likwidacji, bezrobocie coraz większe, lokalnych
Szkoły do likwidacji, bezrobocie coraz większe, lokalnych firm coraz mniej , mieszkańców ubywa, a urzędników wciąż przybywa !!! Dlaczego mieszkańcy mają utrzymywać tak dużą liczbę urzędników ?
Komentarzy3
Wyświetleń932
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Marchewa Włocławek
wstyd mi za Kierzkowską, dawno nie widzialem,i pomyśleć
wstyd mi za Kierzkowską, dawno nie widzialem,i pomyśleć że takie coś było posłem,i Waldek kamienna twarz zrobił ją w-ce ministrem,a Piechociński powinien wysłać ją do Kołudy,aby pasła gąski,bo tam jej miejsce.PSL,jest mi partią obojętną,jak i inne.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~polityk ,amatorWłocławek
Prawdziwy obraz polskiej służby zdrowia dla najmłodszych
Prawdziwy obraz polskiej służby zdrowia dla najmłodszych Polaków po 20-letnich rządach NOCNEJ ZMIANY http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/znany-warszawski-szpital-wstrzymuje-dzialalnosc,1,5311932,region-wiadomosc.html - a może planowe upadki szpitali zacząć od szpitali które leczą politykierów ?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Wczoraj sąsiad był na targowisku ,,Baza'' i twierdzi że
Wczoraj sąsiad był na targowisku ,,Baza'' i twierdzi że widział tam przedmioty podobne do ,,dowodów zamachu'' znalezionych przez ABW : zapalniczkę,kasety z nagraniami..., baterie ,kapiszony ,broń... wiatrówkową , kask z ,,kevlaru'' , sznurek - chłop nie spał całą noc i zastanawia się czy nie zgłosić tego do ,,organów'' -żyje od...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
nie chcemy więcej podwyżek!!!dajcie nam prace godne
nie chcemy więcej podwyżek!!!dajcie nam prace godne zarobki.dlaczego kosztem obywateli łatają swoje dziury mamy dość!!!
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~obywatel i inniWłocławek
Gdzieś czytałem ,że jakiś Chmielewski pociął się
Gdzieś czytałem ,że jakiś Chmielewski pociął się (dobrze ,że nie brzytwą)z jakimś Pawlakiem.Mówią ,że o miedzę. A ja słyszałem ,że o brak jakichś uprawnień Chmielewskiego do prowadzenia egzaminów.O co tu chodzi?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Proszę o radę w kwestii montażu instalacji gazowej w
Proszę o radę w kwestii montażu instalacji gazowej w samochodzie. Jaki polecacie warsztat który zajmuje się tego typu usługami? Gzie to robią fachowo i potrafią dobrać odpowiednią instalację oraz to wszystko razem skonfigurować?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrzysztofWłocławek
To nagranie naprawdę mrozi krew w żyłach, ludzie bawiący
To nagranie naprawdę mrozi krew w żyłach, ludzie bawiący się zapałkami mogą podpalić Polskę, czy to nie odpowiedni moment do zakazania zapałek, zapalniczek i powrotu do jedzenia surowego mięsa? Zamach na Komorowskiego. Wyciekło nagranie ABW z domu terrorysty !!! http://www.youtube.com/watch?v=iguSuJg1I2o&feature=player_embedded
Komentarzy2
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Wszystko wskazuje na to ze jadnak polskie owce mają dość
Wszystko wskazuje na to ze jadnak polskie owce mają dość reglamentacji koryta , strzyżenia bez umiaru i patrzenia na wille na Mazurach ,Suwalszczyźnie ,Kaszubach postawione na polskiej ziemi za pieniądze ukradzione podatnikom i zaczynają się naprawdę buntować.Może strach u du....y to dla politykierów jedyny straszak by zajęli sie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Nagle okazało, że Obcy Kapitał w Handlu nie służy
Nagle okazało, że Obcy Kapitał w Handlu nie służy Polsce!!! Wszystkich, którzy trąbili o tym od lat nazywano oszołomami i co??? Nagle się okazuje, że z tego Handlu jest tyle, że Polacy tracą miejsca pracy i kasa wypływa z kraju!!! Jak zwykle "mądry Polak po...
Komentarzy81
Wyświetleń9K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Prorozwojowy_wlocekWłocławek
Wracam z kilkudniowego wyjazdu a tu szok!!!!Nikt na tym forum
Wracam z kilkudniowego wyjazdu a tu szok!!!!Nikt na tym forum nie zbiera podpisów pod wiernopoddańczym błagalnym listem by bohater NOCNEJ ZMIANY tow. strażak-Pawlak nadal łaskawie pełnił fuchę wicepremiera specjalisty od negocjacji ,,niesamowicie korzystnych '' kontraktów paliwowych z KGB ? Ludzieeeee -sumienia nie macie ,co się z wami...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Co to jest
Co to jest tolerancja? [IMG]http://i50.tinypic.com/mufzo0.jpg[/IMG]
Komentarzy2
Wyświetleń991
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez amityrWłocławek
Witam serdecznie. czy ktoś moze orientuje sie czy we
Witam serdecznie. czy ktoś moze orientuje sie czy we Włocławku odbywają sie jakies kursy gotowania??
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kucharekWłocławek
mam pytanie gdzie we włocławku kupie mate wygłuszającą
mam pytanie gdzie we włocławku kupie mate wygłuszającą do samochodu ważne żeby była z folią aluminiowa ??? dzia za każde info.
Komentarzy2
Wyświetleń950
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sirBWłocławek
Uczcie się kierowcy korzystający między innymi z
Uczcie się kierowcy korzystający między innymi z remontowanej Toruńskiej http://www.youtube.com/watch?v=hQWF1olNfCw&feature=related
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez donperchinoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA