Forum Włocławek

Witam, Czy orientujecie się może, gdzie we Włocławku
Witam, Czy orientujecie się może, gdzie we Włocławku dostanę ślimaki Anentome Helena? W Buldogu i tym na Kruszyńskiej już byłam. Nie szukam hurtowych ilości, tylko 5-6 sztuk.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~świnka PepaWłocławek
Miłośnicy Pana Pałuckiego już nie pojeżdżą z Nim na
Miłośnicy Pana Pałuckiego już nie pojeżdżą z Nim na rowerku. Rajd Pieczonego Ziemniaka był ostatnią tego typu "imprezą". Skończyła się grochóweczka za friko. Teraz będziecie już pewnie tylko narzekać na Pana Prezydenta.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbutowany_kaloryferWłocławek
Chcielibyście, żeby nasi politycy tak wychodzili na
Chcielibyście, żeby nasi politycy tak wychodzili na mównicę?;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L7f3yMdEGjM
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez donperchinoWłocławek
Na wioskach wyłanczają prąd o północy w ramach
Na wioskach wyłanczają prąd o północy w ramach oszczędności a kościoły i krzyże oświetlają całą dobę w ramach bezpieczeństwa
Komentarzy28
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~andrzej5419Włocławek
Hehehe figlarz z tego Prezydenta Andrzeja Paluckiego potrafil
Hehehe figlarz z tego Prezydenta Andrzeja Paluckiego potrafil NAWET tak malutkie miasteczko jakim jest Wloclawek, skutecznie zakorkowac.... cud cud cud... co On by zrobil np. w Warszawie.... BTW 16:00 droga Wloclawek-Michelin--->coming soon...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~czarodziejAndrzejWłocławek
Tak wygladają polskie ,,wolne media''
Tak wygladają polskie ,,wolne media'' http://wiadomosci.onet.pl/temat/katastrofa-smolenska/seria-zwolnien-w-rz-hajdarowicz-ten-tekst-w-ogole-,1,5296643,wiadomosc.html - Tylko czekać na konferencje z tow Urbanem ....?
Komentarzy0
Wyświetleń530
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek
No coś podobnego? Oczom nie wierze! Poruszane inne tematy a
No coś podobnego? Oczom nie wierze! Poruszane inne tematy a nie "newsy" o trotylu nitroglicerynie i mordzie na 96 osobach? Ludzie co z Wami się dzieje- wystarczy na troche wyjechać a tu taka niesubordynacja... a fe a nie dobrze.Takie beztroskie ble ,ble... coś niesamowitego.Przywołuje Was do porządku i wzywam do szukania prawdy! "pytajnik" i...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Nawet w Parlamencie Europejskim maja dość słów
Nawet w Parlamencie Europejskim maja dość słów Tuska. http://youtu.be/Te0rBUyxYCY
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
Jak posłowie ciężko pracują ,żeby nam było lżej.
Jak posłowie ciężko pracują ,żeby nam było lżej. Zdjęcie z Wiochy. Poznajecie ? http://i50.tinypic.com/2dwf0vc.jpg
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Darmowe zabiegi borowinowe serwuje włocławianom ostatnio co
Darmowe zabiegi borowinowe serwuje włocławianom ostatnio co tydzień Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji ZUPEŁNIE GRATIS !!!! Wystarczy odkręcić kran ( z wodomierzem !!!) z zimną lub ciepłą wodą i ....zamiast czystej wody leci z niego BOROWINA !!!! Pomysł na miarę ISO 9000-gratulacje !!!! Tylko my płacimy za czysta...
Komentarzy26
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Tak ludzie Tuska drenują Skarb Państwa Okazuje się, że w
Tak ludzie Tuska drenują Skarb Państwa Okazuje się, że w ciągu zaledwie pięciu lat, działacze PO ich znajomi i rodziny wzbogacili się o 200 mln zł ze spółek Skarbu Państwa. Na łamach „Pulsu Biznesu” opublikowana została „Lista wstydu Platformy Obywatelskiej”, która obrazuje skalę drenażu państwowej...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~abecedeWłocławek
Stanowczo protestuję przeciwko tempu i sposobowi
Stanowczo protestuję przeciwko tempu i sposobowi rewitalizacji Starego Rynku. Czy w projekt tej rewitalizacji była wpisana jednoczesna dewastacja i profanacja znajdującego się przy nim kościoła św. Jana Chrzciciela? Tylko tak można nazwać wielomiesięczną dewastację całego, najbliższego kościołowi terenu, rozjechanie go ciężkimi...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MA-TAWłocławek
Wydaje mi się ,że warto przeczytać ten artykuł o dziecku
Wydaje mi się ,że warto przeczytać ten artykuł o dziecku bez duszy.Co za katolicka ciemnota.Hahaha http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/1,87842,12769235,_Bo_wiecie__ja_to_jestem_z_in_vitro___WYWIAD_.html
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
W UM Włocławek w trakcie rozmowy poinformowano mnie ,że
W UM Włocławek w trakcie rozmowy poinformowano mnie ,że SANIKO już nie jest Spółką z o.o.,lecz prywatną firmą.Nie przypominam sobie ,żeby był jakiś przetarg albo sprzedawano akcje.Przecież to nie prywatny folwark tylko własność gminy. Jak to się stało? Może ja źle zrozumiałem,hehehe ?
Komentarzy30
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Nie wiem dlaczego tylko narzekacie na sluzby sprzątajace
Nie wiem dlaczego tylko narzekacie na sluzby sprzątajace cmentarze jest CYSTO ,dlatego warto docenić ich zaangażowanie ,cmentarz Pinczata mądre rozwiązanie z dodatkowym przejściem.
Komentarzy3
Wyświetleń820
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~asmaWłocławek
jak zwylke co roku w dzien wszystkich świętych jest
jak zwylke co roku w dzien wszystkich świętych jest paraliż na drogachdzis jechałem 40 min od Obi do Skrzyżowania ulic cmentarlnej i Chopina 45min woła to o pomste do nieba . Policjant zamiast kierowac ruchem do rozmowiał przez telefon . Taki był Paraliż że sam nie wiedział co się dzieję. .
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KierowcaWłocławek
Wojna pomiędzy Jarosławem a Tuskiem zaostrza się. Ja tam
Wojna pomiędzy Jarosławem a Tuskiem zaostrza się. Ja tam im nie współczuję. A na dodatek wart jeden drugiego. Niech Tusk taki mądry Wielki konspirator udowodni ,że wielbłąd nie ma garba a nawet dwóch. Kiedyś żądał tego od innych. A jak zamknie Kaczora to jeszcze gorzej. Jak to mówią . Ani w mordę ,ani nożem. Gierek też...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Nowy rozkład MPK to jakaś pomyłka prawda ? Linia nr 13 i
Nowy rozkład MPK to jakaś pomyłka prawda ? Linia nr 13 i 17 to porażka. z 5 autobusów z Michelina zostały 3, z czego jeżdzą o tak beznadziejnych godzinach.. Nie ma powrotu z pracy, od rodziny, czy znajomych po godzinie 14 w sobote. Bilety drożeją a autobusów mniej.. mam nadzieje ze rozklad MPK ujrzy zmiany, w innym wypadku będę...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Internet z kablówki nie działa mi od soboty, telefonu nikt
Internet z kablówki nie działa mi od soboty, telefonu nikt nie odbiera, "proszę czekać na konsultanta", pół h czekałem robiąc obiad. I lipa. U Was też?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~onomatoWłocławek
Szkoła widmo? Ciekawi mnie jedno, ja uczęszczam do CKU,
Szkoła widmo? Ciekawi mnie jedno, ja uczęszczam do CKU, nauki mam dość dużo, moja koleżanka "chodzi" do Spectrum, twierdzi że wystarczyło się tylko zapisać i to wszystko, chodzić nie trzeba. Może i papierek jest ważny ale czy o to chodzi?
Komentarzy1
Wyświetleń696
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NataliaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA