Forum Włocławek

kupa smiechu - jarecki za wypadek dostaje prace spoleczne,
kupa smiechu - jarecki za wypadek dostaje prace spoleczne, chcialbym wiedziec kiedy i gdzie bedzie pracowal chetnie pojade do warszawy a moze ktos jest chetny to wynajmiemy autokar
Komentarzy3
Wyświetleń937
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wiechWłocławek
Dzisiaj wieczorem będę się modlił za Popiołka i
Dzisiaj wieczorem będę się modlił za Popiołka i Jareckiego. Połączcie się bioenergetycznym kanałem przewodzenia duchowego ze mną. Wystarczy o godzinie 23,00 w myślach wypowiedzieć....z popiołu powstałeś i w popiół się obrócisz , Feniksem jestem...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Okradzeni przy okazji meczu na bublu narodowym kibice
Okradzeni przy okazji meczu na bublu narodowym kibice domagają się odszkodownia - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/kibice-zadaja-odszkodowan-za-przelozenie-meczu-pol,1,5284893,region-wiadomosc.html - a tymczasem jak donoszą ,,niezalezne media'' ,,kumisja'' dostarczyła premierowi materiały z których wynika że .....nie ma...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Znalazłem psa rasy labrador suczke okolo 3mc maści
Znalazłem psa rasy labrador suczke okolo 3mc maści biszkopotwej na ulicy sw,antoniego pies jest pod dobra opieka jesli ktos zagubil owego pieska prosze o kontakt 787 052 539
Komentarzy0
Wyświetleń648
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~!!!!Włocławek
Na fali weny tworczej i aktualnych wydarzen, wiersz
Na fali weny tworczej i aktualnych wydarzen, wiersz napisalem. Poprosze o analize jego wysokosc Szujowatosc, DziwnychKillerow i innych. Szara szarosc czerwonym panom sluzyc chciala Myslala, ze wszystkie atrybuty slugi miala Wiernie baczyla i stala u nogi Atakujac wszelkie czerwonej rasy wrogi Lecz psow w nagonce wiele dzielnie sluzy I...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~poetaWłocławek
Kolejna rządowa ciekawostka -,,pan premier'' dostał na
Kolejna rządowa ciekawostka -,,pan premier'' dostał na biurko dachowy raport z narodowego bubla i....jak wczoraj nieoficjalnie ,,doniosły niezależne media'' podobno nie ma winnych polskiej rządowej kompromitacji!!!!!!,,wszycho jest wporzo'', ,,nic sie nie stało'' -tylko dlaczego tysiące kibiców na stadionie z zamykanym -niezamykajacym...
Komentarzy0
Wyświetleń562
Śledzących0
Ocena0
Witam wczoraj w godzinach popołudniowych na ul.Kaliskiej
Witam wczoraj w godzinach popołudniowych na ul.Kaliskiej niedaleko''Pasji''skradziono mojej mamie torebkę.Podjechał na rowerze i wyrwał torebkę,stało mnóstwo ludzi i nikt się nawet nie odwrócił pomimo krzyku.A nasza policja jak zwykle bezradna.śmiechu warte.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PaulinaWłocławek
Prawdziwe oblicze ,,wyjaśniaczy -podpuszczaczy '' katastrofy
Prawdziwe oblicze ,,wyjaśniaczy -podpuszczaczy '' katastrofy smoleńskiej .Osłabić Polskę- to jedyny cel jaki cały czas przyświeca towarzyszom Jaruzelskiego z Moskwy .A Tusk im oddał w ręce śledztwo ......tylko zapomniał że te ręce są wciąż brudne ...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Biskup Jarecki rozwalil po pijanemu latarnie w Warszawie tak
Biskup Jarecki rozwalil po pijanemu latarnie w Warszawie tak podaja portale, szkoda samochodu bo teraz wirni musza kupic mu drugi samochod /sam bym zrobil zrzutke/mysle ze moze ministrant zamiast wina pomylil sie i wlał czysty spirytus a biskup rzadko pije i nie poznal sie na trunku - czy jest to mozliwe?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wiechWłocławek
Ciekawe opinie o Polskich ,,niezależnych mediach''
Ciekawe opinie o Polskich ,,niezależnych mediach'' -http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jakis-gowniarz-mowi-mi-jak-mam-zyc,1,5282153,wiadomosc.html- o jakim ,,gówniarzu'' Max mówi ? Reszta też jest wiarygodna.Biorąc pod uwagę jego opinie czy powinien należec do tej ,,zgrai'' popierającej Rydzyka ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Przykro mi to mówić, ale całe szczęście, że nie
Przykro mi to mówić, ale całe szczęście, że nie nabyłam karnetu na aktualny sezon WTK Anwil. Ich gra to jakaś farsa, żenada. A może niech od razu zawodnicy, trenerzy i działacze powiedzą nam szczerze, że gramy ledwo o utrzymanie w najwyższej lidze w tym sezonie. Wtedy, to przynajmniej jakiekolwiek zwycięstwo będzie odebrane z...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MargaritaWłocławek
Informuję ,że już jestem i teraz można u mnie składać
Informuję ,że już jestem i teraz można u mnie składać wszelkie donosy. Zgodnie z zasadami współpracy będzie ona oczywiście odpowiedni wynagradzana w zależności od jakości przekazywanych informacji.
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Witam, Czy orientuje się ktoś czy w naszym mieście jest
Witam, Czy orientuje się ktoś czy w naszym mieście jest jakaś instytucja, która mogłaby pomóc szaremu obywatelowi w "walce" z naszym PUPem? Coś doradzić lub też rozstrzygnąć wątpliwości. Chodzi o niesłuszne, moim zdaniem, wstrzymanie prawa do zasiłku a nawet do rejestracji.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LucindaWłocławek
Mistrzowie propagandy otworzyli jadaczki - papugowanie
Mistrzowie propagandy otworzyli jadaczki - papugowanie propagandy z czasów PRL - http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/jackowo-i-polakowo-zobacz-jak-zyja-nasi-rodacy-w-u,5278868,0,fotoreportaz-maly.html-w myśl zasady -w Polsce kryzys ? to zobaczcie w jakich slamsach mieszkaja ci co wyjechali .....jak za Urbana ...który z ,,towyszem'' Olszowskim z MSZ...
Komentarzy15
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Te nowe zdjęcia pojawiają się w momencie pikowania PO w
Te nowe zdjęcia pojawiają się w momencie pikowania PO w dół. Rodzi się zatem wątpliwość czy aby Tusek w tym paluchów nie maczał i zamęt sieje, odwracając uwagę od katastrofy gospodarczej, załamaniu rynku pracy i beznadziejnych słupków sondażowych. Sprowokowany PiS nie pozostanie dłużny tym bardziej że L. Kaczyński pokazany...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~IIIIIWłocławek
Angela wyjechała a Grecy zostali z problemami otrzymanymi w
Angela wyjechała a Grecy zostali z problemami otrzymanymi w prezencie od żydowskiego eurokołchozu - http://wiadomosci.onet.pl/swiat/grecja-strajk-generalny-przeciwko-polityce-ciec-bu,1,5280955,wiadomosc.html - zastanawia milczenie ,,niezależnych '' polskich mediów na ten temat ,nawet greckich plakatów z Angelą z wąsikiem Hitlera nie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Reportaż dotyczy specyficznych chmur które pojawiają się
Reportaż dotyczy specyficznych chmur które pojawiają się na niebie po przelotach samolotów.Niech każdy z was przemyśli to sam.Uważam że powinniśmy być świadomi tego co się dzieje.Obudźmy się póki nie jest za późńo. http://www.youtube.com/watch?v=n9mcJQgD6Xs
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RaportWłocławek
Jaka "firma" o przepraszam,jakie partacze robią rondo przy
Jaka "firma" o przepraszam,jakie partacze robią rondo przy Biedronce?Uważam,że nie powinni prowadzić żadnych robót na terenie miasta.Rano nie widać żeby ktoś pracował a południu też pustka.Tylko korki i korki.
Komentarzy3
Wyświetleń896
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~michelinWłocławek
Chciałbym wyczulić i przestrzec przed osobanmi
Chciałbym wyczulić i przestrzec przed osobanmi zaczepiającymi przechodniów na ulicy i proponującymi prezent lub nabycie za dobrowolną kwotę drobnego sprzętu RTV czy zegarków. Twierdzą, że to niebywała okazja bo w sklepie w ich kraju to kosztuje kilkadziesiąt €, a pieniądze są im bardzo pilnie potrzebne na beznynę, by mogli...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MkWłocławek
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego,
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, ministra Tuska prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~hahahahWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA