Forum Włocławek

Niekończąca się Historia, czyli "rewitalizacja od
Niekończąca się Historia, czyli "rewitalizacja od tyłu" Brak nadzoru inwestorskiego i "dalej zrywamy a co tam"!!! TO MIAŁO SIĘ SKOŃCZYĆ 31 SIERPNIA 2011ROKU!!! TRWA NADAL!!! OD NOWA!!! http://www.youtube.com/watch?v=oU0JhI70C_k
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~radio ErewańWłocławek
cześć gdzie się opłaca placowe żeby można było
cześć gdzie się opłaca placowe żeby można było handlować 1 listopada pod cmentarzem i ile to może kosztować może ktoś z was wie
Komentarzy1
Wyświetleń855
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pawełWłocławek
Tak sobie myślę o tym aktualnym wyniku w sondażu poparcia
Tak sobie myślę o tym aktualnym wyniku w sondażu poparcia partii politycznych. Ludzie to jednak szybko zapominają, nie jestem za PO, ale także nie popieram PiSu, bo jak pomyślę, że idą ręka w rękę z o. Rydzykiem i będą wiele spraw załatwiać na życzenie osób duchownych to zaraz mi przechodzi chęć głosowania na PiS.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MichałWłocławek
Polecam obejżeć pierwszy temat w reportażu Ekspresu
Polecam obejżeć pierwszy temat w reportażu Ekspresu Reporterów, o niewinnie skazanym człowieku. Jest co nieco o włocławskim Zakładzie Karnym i Sądzie. http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/09102012/8552443
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez donperchinoWłocławek
Perpetum mobile--> post dedykuje Jerzemu i tym
Perpetum mobile--> post dedykuje Jerzemu i tym podobnym. PERPETUM MOBILE---> jesli drogowcy skoncza dany odcinek drogi... to ten wczesniej naprawiany juz wymagal bedzie naprawy. Zawieszenie wymienisz jezdzac po bezsensowych prowizorkach Dziurtomu/Specdziuru (prosze nie cenzurowac firmy takie nie powinny/"nie istnieja") nie jeden raz lecz wiele...
Komentarzy1
Wyświetleń688
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jerzozwierzWłocławek
Ilu z państwa wie że nasz były premier, Pan Marcinkiewicz
Ilu z państwa wie że nasz były premier, Pan Marcinkiewicz dostał bardzo dobrą pracę w jednym z największych baków na świecie.W Banku inwestycyjnym Goldman Sachs gdzie jest doradcą do spraw banku na terenie Europy środkowo wschodniej.Ciekawe czym zasłużył na takie stanowisko.Przypomnę że Bank Goldman Sachs miał bardzo duży wpływ...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RaportWłocławek
Bardzo mi się podoba to, że Pałucki cały czas inwestuje w
Bardzo mi się podoba to, że Pałucki cały czas inwestuje w remonty najważniejszych, od wielu lat nie remontowanych ulic w mieście. Ja wiem, że korki, mozolna praca itd. Ale jakoś to przeżyjemy, a przynajmniej nie będziemy bluźnić i wydawać pieniędzy na elementy zawieszenia w naszych autach. Poprawia się także znacznie...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JerzyWłocławek
Cała prawda o zaangażowaniu polskiego rządu w katastrofę
Cała prawda o zaangażowaniu polskiego rządu w katastrofę smoleńską - http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5270278,temat.html - a kolalicja obwinia rodziny o brak zaangażowania w identyfikacje swoich bliskich !!!!! Zakłamanie wyjdzie nawet z trumny -jak powiedał jeden z członków rodzin ofiar katastrofy -i pomału wychodzi .
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Nasze szanowane i lubiane MPK zmieniło w piątek rozkład
Nasze szanowane i lubiane MPK zmieniło w piątek rozkład jazdy linii 16. Zazwyczaj pojawia się o tym informacja w komunikatach na stronie internetowej tego "przedsiębiorstwa". Tym razem taka informacja się nie pojawiła. Rozkład został zmieniony na prośbę pracowników Anwilu dojeżdżających tym autobusem do pracy. Sposób myślenia MPK:...
Komentarzy0
Wyświetleń610
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KtosWłocławek
To co sie dzieje na al.Jana Pawła II we Włocławku to
To co sie dzieje na al.Jana Pawła II we Włocławku to SKANDAL.Puszczony jest ruch wahadłowy przy nowobudowanym rondzie przy Biedronce i tworzą się ogromne korki.Nie mozna zdążyć ani do pracy ani do szkoły.Jedyna droga wyjazdowa z Michelina a "drogowcy" spią!!!Może panowie policjanci zamiast łapać na radar zajmą się trochę rozbiciem...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~GregoryWłocławek
Zapraszam do oglądania film przybliża bardzo ważną
Zapraszam do oglądania film przybliża bardzo ważną część historii Polski i pokazuje powiązania których nie którzy nie brali pod uwagę. http://www.youtube.com/watch?v=8ffILlr7TOw pozdrawiam
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~RaportWłocławek
PiS z przewagą 6% obejmuje prowadzenie w sondażach,
PiS z przewagą 6% obejmuje prowadzenie w sondażach, tendencja przejściowa ? Co o tym myślicie? Będzie socjalizm?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Pielęgniarki w Warszawie zaczęły walczyć o swoje.Mają
Pielęgniarki w Warszawie zaczęły walczyć o swoje.Mają racje dość z upokorzeniem i wyzyskiem,dlaczego lekarze mają zarabiać 10 razy więcej od nich?One też kończą studia są wysoko wykwalifikowane w swoim fachu. A co robią włocławskie pielęgniarki? W dalszym ciągu dają się wykorzystywać: wypisują druki L4 za lekarzy, wypisują...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kajaWłocławek
To jest szczerość i odwaga. Grzegorz Miecugow (57
To jest szczerość i odwaga. Grzegorz Miecugow (57 l.),zdradził, że swój pierwszy raz przeżył w pociągu relacji Gdańsk - Kraków. Miał wtedy 19 lat. Przy okazji radzę przeczytać niżej pod artykułem Czat - rozmawiaj NA ŻYWO czego to ludzie nie wyciągną na światło dzienne. Włos się na głowie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez amityrWłocławek
Najbardziej mnie cieszy, że fani Donaldiego, słuchają jego
Najbardziej mnie cieszy, że fani Donaldiego, słuchają jego apelu, by abonamentu nie płacić bo rządzi PiS i ten Jarek, obecnie dostają POwiastki z Poczty i US do płacenia abonamentu RTV za 5 lat wstecz, tj. 1600 zł. Ja mam wyrejestrowany telewizor i radio od 15 lat . W moim bloku 30 rodzin wyje teraz z oburzenia, że muszą płacić
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Koalicja MoherowaWłocławek
Jak to jest właściwie z bimbrem . Można go pędzić ,czy
Jak to jest właściwie z bimbrem . Można go pędzić ,czy nie?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
No to wolne powraca.
No to wolne powraca. http://biznes.onet.pl/tk-za-swieto-w-dzien-wolny-nalezy-sie-dodatkowe-wo,18497,5265843,news-detal
Komentarzy1
Wyświetleń918
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez donperchinoWłocławek
A tu w nagrodę za dziurawe drogi , utopione miliardy w
A tu w nagrodę za dziurawe drogi , utopione miliardy w ,,autostradach'' , zakorkowane miasta przez polityczne nierobstwo od 1990 roku tulskomatolstwo funduje podatnikom demokratyczną odmianę państwa policyjnego w postaci dodatkowego źródła dochodu dla rządu - http://moto.onet.pl/1668637,1,zmiany-w-mandatach,artykul.html?node=13-chyba...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Na forum gazety znalazłem gotowca: Rodziny ofiar TU 154
Na forum gazety znalazłem gotowca: Rodziny ofiar TU 154 otrzymaly: 40 tys. - zl wysokosc jednorazowego wparcia, które otrzymala kazda rodzina ofiar katastrofy na mocy decyzji rzadu (lacznie 3,8 mln zl). Kwota ta nie byla opodatkowana. 250 tys. zadoscuczynienia d l a k a z d e g o c z l o n k a r o d z i n y ofiary katastrofy (dla wszystkich:...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
Ile kosztowała katastrofa i ile dostały
Ile kosztowała katastrofa i ile dostały rodziny: http://www.bankier.pl/forum/temat_ile-kosztowala-nas-katastrofa-smolenska,11188431.html
Komentarzy2
Wyświetleń962
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA