Forum Włocławek

jaka firma remontowa z włocławka najlepsza?
jaka firma remontowa z włocławka najlepsza?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kozikWłocławek
Pozdrowienia z Niemiec dla wszystkich szukających pracy we
Pozdrowienia z Niemiec dla wszystkich szukających pracy we Włocławku, warto wyjechać! tutaj nie udają że płacą, i nie zarabia się jałmużny..
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Czeslaw WloclawmenWłocławek
Motłochu solidarnościowy,stój w kolejce ,PRL wrócił.
Motłochu solidarnościowy,stój w kolejce ,PRL wrócił. Poseł to wyższa kategoria : http://www.wprost.pl/ar/348664/Polaku-stoj-w-kolejce-posla-beda-leczyc-prywatnie/
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Szanowni kierowcy uważajcie na objazd po ulicy Wiślanej
Szanowni kierowcy uważajcie na objazd po ulicy Wiślanej brak odpowiedniego oznakowania i zbyt szybka jazda po zrewitalizowanej „nowe kocie łby” drodze może doprowadzić do wypadków i uszkodzenia podwozia samochodu. Tam powinno się jeździć 30 km na godzinę kierowcy uważajcie! Nową „nawierzchnię” można rękoma...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mieszkaniec StarówkiWłocławek
czy ktoś pamięta lata 90te kiedy królowało disco polo ja
czy ktoś pamięta lata 90te kiedy królowało disco polo ja owszem i sama się na tym wychowałam ,ale nie o tym chciałam pisac .Otóż kiedy własnie królowała ta muzyka to w 1995 we włocławku był duży koncert w hal osir-u występował boys classic i inni kiedy to było można by tak powiedzieć mam nawet kasety z tamtego koncertu.Teraz...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~saraWłocławek
Widzieliście artykuł portalu "Worek medali włoclawskich
Widzieliście artykuł portalu "Worek medali włoclawskich judoków'? Może dla odmiany skomentowalibyści coś pozytywnego, bo po lekturze watków to w depresje można popaść.
Komentarzy0
Wyświetleń720
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pesoWłocławek
Nasz dostawca telewizji kablowej uruchomił właśnie
Nasz dostawca telewizji kablowej uruchomił właśnie telefonię komórkową. Miały być najniższe ceny na rynku a jest klapa. U liderów na rynku ceny są zdecydowanie niższe. Pakietów w ogóle nie opłaca się kupować. Minuta rozmowy poza sieć - 0,35 zł, SMS - 0,18 zł. To ma być rewolucja? U innego operatora płacę 0,29 zł poza sieć...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KtosWłocławek
Wiecie ludzie, mój kumpel właśnie umiera. Nowotwór,
Wiecie ludzie, mój kumpel właśnie umiera. Nowotwór, przerzuty. Dlatego mało pisałem ostatnio - siedziałem i siedzę przy nim. Żona jego wyjechała gdzieś w pis...du, rodziców nie ma, nikogo nie ma, więc kto ma przy nim posiedzieć? To kumpel z wojska, kiedyś uratował mi życie ryzykując własne. Czuję się zobowiązany. Teraz On...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Molestowane dzieci w szkole katolickiej. Nic się nie stało.
Molestowane dzieci w szkole katolickiej. Nic się nie stało. Rodzice tych dzieci też są molestowani przez kler. Nic się nie stało. Prokuratura molestowana przez kler. Nic się nie stało. Nie bójmy się etyki!! www.wolnoscodreligii.pl
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Czy aby na pewno parking pod Urzedem Miasta na Zielonym Rynku
Czy aby na pewno parking pod Urzedem Miasta na Zielonym Rynku dla petentow??? Prezydent Andrzej Palucki szumnie mowil ze parking jest darmowy i dostepny dla ludzi, ktorzy zalatwiaja sprawy w urzedzie jednak miejsca na nim nie uswiadczysz gdyz jest od godzin rannych juz zajety przez pracownikow/urzednikow pobliskiego urzedu. Inni ludzie pracujac...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lebiedzWłocławek
Na pohybel hienom cmentarnym !!!.Poświęcę sobie kilka dni
Na pohybel hienom cmentarnym !!!.Poświęcę sobie kilka dni a może i wieczorów na fotografowanie osób przy grobach. Tylko co będzie kiedy pokażę je światu?? Złodzieje nie pozwalają się fotografować. A hieny cmentarne? Bo mogą mnie oskarżyć o...no właśnie..o co? Ale mam to w .....grobie. Idę na smętarz...z moim cyfrakiem...a...
Komentarzy2
Wyświetleń752
Śledzących1
Ocena3
Kauflandowi dziękujemy za to że dał sie namówić
Kauflandowi dziękujemy za to że dał sie namówić ,,samorzadowcom-nierobom '' na opodatkowanie klientów opłatą parkingowa.Miasto zamiast rozbudowywać bezpłatne parkingi dla podatników nakałda na nich dodatkowe podatki -teraz od kupowania w Kauflandzie-tylko w Polsce takie dewiacje są możliwe .Niech żyje polska paranoja !!!!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Lipnowski prymityw okradł
Lipnowski prymityw okradł Unibax http://www.sport.pl/sport/1,126169,12517487,Unibax_okradziony__Klub_szuka_auta_z_rejestracja_CLI.html
Komentarzy1
Wyświetleń735
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Kradzieże na cmentarzu komunalnym we Włocławku, są coraz
Kradzieże na cmentarzu komunalnym we Włocławku, są coraz bardziej zuchwałe i przykre. Od kilku miesięcy z grobu moich bliskich znikają znicze lub wkłady. Podobnie jest na pobliskich nagrobkach. Jednak dzisiaj zdarzyło się coś, co wprawiło w zdumienie mnie i moją rodzinę i sprawiło ogromny ból. Ktoś wykopał dwa obrzeża z...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~UrszulaWłocławek
Może właśnie te wydarszenia z przed 73 lat wyglądały tak
Może właśnie te wydarszenia z przed 73 lat wyglądały tak jak poniżej przedstawiam. Mój komentarz oparty jest tylko i wyłacznie na informacjach z wiki przedstawionych z innego puntu widzenia. Chciałem Wam pokazać jak można manipulować wydarzeniami historycznymi: Jestem przekonany, że związku z 73 rocznicą wkroczeniem w dniu 17...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DziadekWłocławek
Włocławskie Towarzystwo Koszykówki już zupełnie zeszło
Włocławskie Towarzystwo Koszykówki już zupełnie zeszło na dno. Poszukują zawodników przez PUP. Na stronie PUP-u jest oferta dla "Zawodnika dyscypliny sportu - koszykarz". To się nazywa scouting na światowym poziomie!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Stan błogosławiony przyszłego emeryta, ile w tym racji..
Stan błogosławiony przyszłego emeryta, ile w tym racji.. http://www.palityczny.pl/czytaj/225#czytaj-dalej
Komentarzy1
Wyświetleń684
Śledzących1
Ocena0
W obronie religii i kościoła w Watykanie a ostatnie pełne
W obronie religii i kościoła w Watykanie a ostatnie pełne buty i arogancji zachowanie biskupa na pogrzebie http://www.wolnoscodreligii.pl/
Komentarzy0
Wyświetleń575
Śledzących1
Ocena3
Berisha wyzywał
Berisha wyzywał fanów: http://www.sportfan.pl/artykul/polski-kadrowicz-odpyskowal-fanom-zamknac-mordy-skury-37206
Komentarzy1
Wyświetleń712
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wowWłocławek
Kiedy wdrożona zostanie nowa Ustawa o Spółdzielniach
Kiedy wdrożona zostanie nowa Ustawa o Spółdzielniach Mieszkaniowych a konkretnie o Wspólnotach mieszkaniowych które powstaną z mocy prawa.Spółdzielcy naciskajcie Posła Zbonikowskiego. Zobaczcie jak obniżają czynsze we Wspólnocie na ul. Jesionowej.My mieszkańcy sm Południe czekamy na ten moment.
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~LEOWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA