Forum Włocławek

Ekonomistą nie jestem w przeciwieństwie do wielu biegłych
Ekonomistą nie jestem w przeciwieństwie do wielu biegłych w tej dziedzinie forumowiczów więc nie odniosę się do ekonomicznych propozycji eks premiera Kaczyńskiego ale porusze inny wątek z tychże propozycji. Otóż pomyślałem sobie ,że dobrze byłoby nagradzać finansowo nie SAMO POCZECIE ale już próby!Zaprasza się wtedy panią...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
żona radnego dostaje pracę w państwowym przedszkolu mimo
żona radnego dostaje pracę w państwowym przedszkolu mimo iż posiada swoje własne prywatne .....i to w czasie kiedy inni nauczyciele są zwalniani z pracy. wstyd czy nepotyzm?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~YOWłocławek
Jak zadłużano Polskę od roku 2001. rok 2001 - 284 mld PLN
Jak zadłużano Polskę od roku 2001. rok 2001 - 284 mld PLN 2002 - 328 2003 - 379 2004 - 403 2005 - 440 2006 - 479 2007 - 502 2008 - 570 2009 - 631 2010-780 2011- 910 obecnie już 1000 czyli BILION PLN. A teraz zadłużenie w przeliczeniu na rządy. Jerzy Buzek - wzrost długu o 96mld PLN Leszek Miller - 81 Marek Belka - 82 Kazimierz M+Jarosław...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MoherWłocławek
Rozpoczął się rok szkolny. Może znowu w wypowiedziach
Rozpoczął się rok szkolny. Może znowu w wypowiedziach uczniów znajda się takie ciekawostki jak: Przez kilkadziesiąt lat Polska nie pokazywała się na mapie ,bo była rozebrana.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
polaecam tą akcje Pawła Kukiza i prosze o przyłączenie
polaecam tą akcje Pawła Kukiza i prosze o przyłączenie sie http://zmieleni.pl/
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jonWłocławek
czy dostajecie z poczty wezwania do zapłaty za
czy dostajecie z poczty wezwania do zapłaty za abonament tv za pokwitowaniem odbioru
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~xxxWłocławek
Kto został zamieniony w pająka i teraz nie ma go na forum.
Kto został zamieniony w pająka i teraz nie ma go na forum. Zaraz się dowiecie. Poznajecie http://www.maxior.pl/film/165671/pajak-kocha-amfetamine
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Policzmy ile jest miejsc parkingowych i jak to wypada co do
Policzmy ile jest miejsc parkingowych i jak to wypada co do powierzchni handlu: ->REAL i OBI ok 700 miejsc parkingowych, powierzchnia handlowa ok 14 tys metrów kwadratowych czyli -> 20 m2 1 miejsce ->Focus Park 350 miejsce, pow 7000 m12 handlu, -> ok 20 m2 na 1 miejsce ->LIDL ponad 100 miejsc, powierzchnia sklepów ok 1000 m2 handlu,-> 1...
Komentarzy5
Wyświetleń7K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PARKINGWłocławek
Panie Prezydencie Pałucki..... Dlaczego na nowobudowanej
Panie Prezydencie Pałucki..... Dlaczego na nowobudowanej ścieżce rowerowej wzdłuż krajowej "jedynki" powstaje niezliczona ilość tzw "progów", czytaj różnic między poziomem śceżki i jezdni lub wjazdu do posesji? Przyład: chociażby przejazd przez skrzyżowanie ulic Toruńska-Inowrocławska. W moim przekonaniu jest to zwykłe...
Komentarzy3
Wyświetleń960
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JacekWłocławek
Byłem wczoraj w Urzędzie Miejskim aby zapłacić w kasie
Byłem wczoraj w Urzędzie Miejskim aby zapłacić w kasie zobowiązania. Czynna była jedna kasa z trzech , kolejka przez cały korytarz i niesamowity odór z WC . To chyba program "Ku Wiśle" :-) Ładna wizytówka władzy ...
Komentarzy3
Wyświetleń993
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zośWłocławek
Obok domu pani Kopaczewskiej w Wieńcu dziwnym zbiegiem
Obok domu pani Kopaczewskiej w Wieńcu dziwnym zbiegiem okoliczności budowana jest nowa droga. Jest to tym bardziej warte zastanowienia dlatego, że: 1. Tak jak wcześniej wspominałem, droga prowadzi do domu tej pani. 2. Jest to teren wiejski i droga prowadzi łącznie tylko do kilku domów. 3. W innych okolicach tej miejscowości nie...
Komentarzy2
Wyświetleń784
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Z ROZPOCZĘCIEM ROKU ZNÓW ZACZĘŁA SIĘ GEHENNA DLA
Z ROZPOCZĘCIEM ROKU ZNÓW ZACZĘŁA SIĘ GEHENNA DLA LOKATORÓW BUDYNKU PRZY UL.ŁĘGSKIEJ 24 .MŁODZIEŻ TEJ SZKOŁY ZNALAZŁA DROGĘ NA SKRÓTY DO SZKOŁY PRZEZ TĄ POSESJĘ .ODBYWA SIĘ PICIE PIWA PALENIE PAPIEROSÓW I NIE TYLKO , PO ZWRÓCENIU UWAGI CO NIEKTÓRZY SĄ WULGARNI , CHAMSCY .DYREKCJA TEJ SZKOŁY NIECH ZACZNIE ZWRACAĆ UWAGĘ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~lMKWłocławek
PRAWDZIWY STAN Państwa na rok 2012 - 470 zł realna
PRAWDZIWY STAN Państwa na rok 2012 - 470 zł realna średnia renta netto. - 880 zł realna średnia emerytura netto. - 1.420 – zł – realna średnia płaca netto. - 1 700 000 – osób – nie objętych ubezpieczeniem medycznym. - 5 000 000 – bezrobotnych bez prawa do zasiłku poza rejestrem. - 1 900 000 –...
Komentarzy25
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~:)Włocławek
Źle mówi? Wojciech Cejrowski m.in. o premierze Donaldzie
Źle mówi? Wojciech Cejrowski m.in. o premierze Donaldzie Tusku, o pederastach, oraz o obaleniu rządu przez młodych ludzi. http://www.youtube.com/watch?v=ZpXm_xFZHeI&feature=player_embedded
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pietreqWłocławek
jestem częstą klientką Tesco ale bulwersuje mnie ostatnio
jestem częstą klientką Tesco ale bulwersuje mnie ostatnio że supermarket chce ze swoich klientów zrobić darmowych pracowników. Od dłuższego czasu na kasach nie siedzą kasjerki tylko klienci muszą sami obsługiwać się na kasach samoobsługowych. Nie godzę się na to z dwóch powodów:nie jestem pracownikiem tego sklepu, nie muszę...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~klientkaWłocławek
Nie żyje Waldemar Kocoń
Nie żyje Waldemar Kocoń http://www.youtube.com/watch?v=WTVdyD5onnk . ostatni album.
Komentarzy0
Wyświetleń565
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Czyżby przywiazanie PO do dawnych symboli ,,narodowych'' tak
Czyżby przywiazanie PO do dawnych symboli ,,narodowych'' tak teraz się objawiało-mieszkańcy Gdańska nie kryją oburzenia http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/policja-z-nakazem-prokuratorskim-w-gdanskiej-siedz,1,5235662,region-wiadomosc.html a może do planowe prowokowanie Polaków ?
Komentarzy0
Wyświetleń611
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
wystawa psów zorganizowana na wikaryjce byłą jedną
wystawa psów zorganizowana na wikaryjce byłą jedną wielką pomyłką ! nie dość że zakorkowano całą krajową jedynkę to jeszcze brak parkingu i jedyna droga dojazdowa ! dyby coś się wydarzyło nie było by jak dojechać ! takie imprezy powinny się odbywać na lotnisku w kruszynie gdzie jest miejsce na to ! pomysłodawca i organizator...
Komentarzy4
Wyświetleń983
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~NEGOCJATOR...Włocławek
Pani Radna dr Borowiak, która mniema się ekspertem od
Pani Radna dr Borowiak, która mniema się ekspertem od edukacji publicznie w TVCW powiedziała, że zwiększenie pensum nauczycielom "nietablicowym" w naszym mieście (a tak robią wszystkie samorządy) to nic innego jak obniżenie ich wynagrodzenia. Dziwne stwierdzenie jak na nauczyciela - wszyscy nauczyciele podobno przepracowują 40 godzin! I...
Komentarzy0
Wyświetleń546
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BorowikWłocławek
Indoktrynacja jedynej i słusznej linii
Indoktrynacja jedynej i słusznej linii http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12402832,Katecheta_odsuniety_przez_biskupa__Nie_chc ialem_tresowac.html?as=1&startsz=x . Hitler przed drugą wojną światową też przygotowywał swoich chłopców w brunatnych mundurkach od kołyski.
Komentarzy0
Wyświetleń607
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OczytanyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA