Forum Włocławek

Wczoraj w parafii Św.Stanisława odbył się festyn
Wczoraj w parafii Św.Stanisława odbył się festyn rodzinny,było naprawdę sympatycznie i wesoło. Chcę z tego miejsca podziękować organizatorom i księdzu proboszczowi za zorganizowanie takiej fajnej imprezy łączącej wspólnotę parafialną. Cieszę się że mamy najfajniejszego proboszcza w całej diecezji.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kasiaWłocławek
DO WLADZ WLOCLAWSKIEJ SPOLDZIELNIE MIESZKANIOWEJ I POLICJI
DO WLADZ WLOCLAWSKIEJ SPOLDZIELNIE MIESZKANIOWEJ I POLICJI PROSIMY O ZAJECIE SIE PROBLEMEM LAWKI POD BLOKIEM LANOWA29 NA KAZMIERZA WIELKIEGO TO CO SIE WYPRAWIA TAM TO JZU NEI MIEJSCE ODPOCZYNKU I RELAKSU MIESZKANCOW BO O TYCH TAM TRUDNO TO MIEJSCE TO SCHADZKA PIJAKOW MENELI I MLODOCIANYCH LOBUZOW PIJA PRZEKLINAJA ZALTWIAJA SIE POD OKNAMI...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MIESZKANKAWłocławek
słyszałam od znajomych,że te zółte barjerki na
słyszałam od znajomych,że te zółte barjerki na betonowych bulwarach kosztowały pól mil zł. Czy to prawda
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Ewa 1Włocławek
Tak czytam sobie dzisiaj o człowieku, który niewinnie
Tak czytam sobie dzisiaj o człowieku, który niewinnie przesiedział ponad 12 lat i aż mi niedobrze. Dosłownie fizycznie mi niedobrze z oburzenia i obrzydzenia. Odszkodowanie dla tego człowieka powinno być takich rozmiarów, żeby wstrząsnęło wymiarem sprawiedliwości i spowodowało, żeby bardziej się wystrzegać takich fajnych...
Komentarzy2
Wyświetleń867
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Komu mają służyć parkingi na dwa miejsca budowane pod
Komu mają służyć parkingi na dwa miejsca budowane pod blokami na Wieniawskiego, Kapitulnej i Moniuszki? Osoba projektująca taki "parking" nie ma chyba zbyt wiele wyobraźni. Brawo!
Komentarzy3
Wyświetleń862
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KtosWłocławek
Ostatnio IPN jest strasznie prześladowany. Wygląda na to
Ostatnio IPN jest strasznie prześladowany. Wygląda na to ,że bardziej niż Solidarność w PRL-u A jak to prześladowanie wygląda w praktyce? W stolicy oprócz ul. Towarowej IPN zajmuje nieruchomości w czterech punktach. Ma 14 oddziałów i delegatur w miastach wojewódzkich. W Krakowie dysponuje kamienicą na Starym Mieście i pałacem w...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
a to gadające w naszej lokalnej telewizji to jakiś żart
a to gadające w naszej lokalnej telewizji to jakiś żart jest? To wygląda jak jakaś potworna tragedia. Czy w tym mieście nie ma POTRAFIĄCYCH POPRAWNIE MÓWIĆ, schludnych i w miarę ładnych kobiet? przecież to jest jakiś ponury żart! Kto o tym decyduje? Co to w ogóle ma być? Od jakiegoś czasu tego czegoś szumnie nazywanego telewizją...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~faukauteWłocławek
Drodzy Państwo. Jest mi bardzo przykro, że nie otworzyła
Drodzy Państwo. Jest mi bardzo przykro, że nie otworzyła się w naszym mieście Szkoła Mistrzostwa Sportowego przy ulicy Ogniowej. I jest mi wstyd z jakiego powodu- Urząd Miasta nie przydzielił godzin na basenie dla uczniów tej szkoły. Zastanawiam się kto otrzymuje owe godziny na basenie i czy edukacja dzieci w takich placówkach nie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Iwona SadokierskaWłocławek
Otwieram u siebie we własnym domu WC i co widzę,siedzi
Otwieram u siebie we własnym domu WC i co widzę,siedzi cwaniaczek z bródką.Ki diabeł? Myślę Lenin mnie odwiedził?Cipuleńka przy nim to pryszcz.Hahaha
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
Gdzie we Włocławku wykonywana jest geometria kół ? Ile
Gdzie we Włocławku wykonywana jest geometria kół ? Ile wynosi koszt takiej usługi, sprawdzenie i ustawienie zbieżności kół przednich ?
Komentarzy17
Wyświetleń18K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Geometria kółWłocławek
Graffiti - poszukuję specjalistów w tej dziedzinie :) Mam
Graffiti - poszukuję specjalistów w tej dziedzinie :) Mam kilka metalowych kontenerów które chciał bym w ciekawy sposób wyróżnić. Jeśli są tutaj ludzie którzy potrafili by mi pomóc bardzo proszę o wpisy poniżej :)
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DanielWłocławek
Poszukuje lekarza irydologa. Czy w naszym miescie taki jest?
Poszukuje lekarza irydologa. Czy w naszym miescie taki jest?
Komentarzy12
Wyświetleń10K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Piwo$zWłocławek
Hej, młodzi motocyliści jeżdzący ul. Brzezinową w
Hej, młodzi motocyliści jeżdzący ul. Brzezinową w Michelinie,nie wiem, czy wiecie, że jezdnia to nie tor wyścigowy.Trochę rozsądku by się przydało. Oprócz was mieszkają tu też inni ludzie i nie muszą wysłuchiwać wycia waszych motorów. A swoją drogą , co na to nasza policja.Zapraszamy codziennie w godzinach wieczornych. ...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AnitaWłocławek
" Człowiek z AmberGold finansował PO Mariusz O. -
" Człowiek z AmberGold finansował PO Mariusz O. - trójmiejski biznesmen, którego nazwisko przejawia się ostatnio w aferze Amber Gold był sponsorem Platformy Obywatelskiej. Jego nazwisko przejawia się również w negatywnym kontekście w śledztwie dotyczącym zamordowania generała Papały. Sylwetkę Mariusza O. przedstawimy w...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~polski wikileaksWłocławek
Taka sobie smutna bajka z moralem :( Byl sobie rudy lis,
Taka sobie smutna bajka z moralem :( Byl sobie rudy lis, zyl w ciemnym lesie i przeskakiwal z nory do nory. Inne zwierzeta od niego stronily, mimo ze wladal gladkim jezykiem, mial ladna kite i ze swoja partnerka lisica ruda modlili sie gorliwie do Odyna. Mimo falszywego rudego usmiechu mial zla marke, gdyz z kazdego stada odchodzac plul na...
Komentarzy9
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Andersen BajkopisarzWłocławek
Ratlerek z czerwoną obrożą błąka się w okolicach
Ratlerek z czerwoną obrożą błąka się w okolicach Wiejska/Zbiegniewskiej. Suczka wbiega na ulicę i o mały włos a zostałaby rozjechana. Piesek jest bardzo wystraszony i nie daje się złapać. Może ktoś jej poszukuje.
Komentarzy2
Wyświetleń789
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Anna DaviesWłocławek
DZIŚ SIĘ DOWIEDZIAŁAM !!!JUŻ NIEBAWEM NIEDZIELĘ POCZCIE
DZIŚ SIĘ DOWIEDZIAŁAM !!!JUŻ NIEBAWEM NIEDZIELĘ POCZCIE NA CHOPINA 54 - NIE WYŚLEMY LISTU CZY TEŻ ZAPŁACIMY ZA ZUS CZY PODATEK SKARBOWY, JA TO ZWYKLE ROBIŁAM BO NIE MIAŁAM KIEDY INDZIEJ CZASU.TRZEBA BĘDZIE SKORZYSTAĆ Z INTERNETOWYCH PRZELEWÓW - POCZTY STRATA ! AŻ TRUDNO UWIERZYĆ OD WIELU LAT URZĄD NA CHOPINA BYŁ CAŁODOBOWY A...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~anonymousWłocławek
I jak było na Biesiadzie Kasztelańskiej? Był ktoś?
I jak było na Biesiadzie Kasztelańskiej? Był ktoś?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Mam pytanie bo 4 lata nie byłem we Włocławku i planuję
Mam pytanie bo 4 lata nie byłem we Włocławku i planuję zjeść schaboszczaka .Czy w drodze na Kowal w pobliżu skrętu na wiksę dalej serwują w barze te wielkie schaboszczaki?
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Witam!!!Gdzie w Naszym mieście dostane płytki do kuchni?
Witam!!!Gdzie w Naszym mieście dostane płytki do kuchni?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~daberWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA