Forum Włocławek

Wczoraj około godziny 20.30 byłem świadkiem ciekawej
Wczoraj około godziny 20.30 byłem świadkiem ciekawej wędrówki naszej straży pożarnej. Wjechali w ulicę Noakowskiego po czym przez ulicę Prusa zaczęli błądzić po Nowcy a następnie zatrzymali się na skrzyżowaniu ulic Noakowskiego i Zbiegniewskiej blokując ulicę i przez minutę zastanawiając się gdzie mają dalej jechać....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Aero2Włocławek
Ostatnie Tango Rzeczypospolitej. Film użytkownika
Ostatnie Tango Rzeczypospolitej. Film użytkownika ObiAzagthoth. Autor filmu został zmuszony do usunięcia swojego konta ponieważ otrzymał groźby telefoniczne. http://www.youtube.com/watch?v=94w3bmQKUsY&feature=player_embedded
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez rollnickWłocławek
"Prometeusz" cz. 1 Już miałem napisać o tym kilka dni
"Prometeusz" cz. 1 Już miałem napisać o tym kilka dni temu, ale zawsze zapomniałem. A chodzi o opis i opinię n.t. tak bardzo reklamowanego w swoim czasie najnowszego filmu Ridlea Scotta pt. Prometeusz. Wpis ten może przydać się osobom rozważającym wybranie się na ten film. A jego opisy w necie są tak skąpe i niejasne, że czasem mam...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Oto fragmenty z innego forum: "Dlaczego taki szum medialny
Oto fragmenty z innego forum: "Dlaczego taki szum medialny robicie Państwo jeśli chodzi o drogę krajową nr 1 na terenie miasta Włocławka ? Przecież remonty bieżące dróg są w Państwa obowiązkach i o tym nawet nie powinno się dyskutować. Czy listonosz, który roznosi listy chwali się, że dziś rozniósł listy ? Są inne...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Z innego forum...Włocławek
O Zbonikowskim na forum na O..t: "A Pan Poseł nadal jest
O Zbonikowskim na forum na O..t: "A Pan Poseł nadal jest rajdowym mistrzem Cypru w klasie WRC pojazdów napędzanych elektrycznie?"- i wszystko jasne!!!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PiSuArekWłocławek
Trudności w życiu mogą nas uszlachetniać. Kiedyś
Trudności w życiu mogą nas uszlachetniać. Kiedyś miałem okazję poznać pewnego pastora, który obecnie jest posłem Platformy Obywatelskiej. Chodzi o Johna Abrahama Godsona, który w historii Polski zapisał się jako pierwszy czarnoskóry parlamentarzysta. W 2003 roku miałem okazję na żywo słuchać jego kazań, które miały bardzo...
Komentarzy14
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Dzięki wspaniałym rządom towarzyszy z SLD PKB Włocławka
Dzięki wspaniałym rządom towarzyszy z SLD PKB Włocławka niższe niż w Gabonie! zobaczcie tabelkę! Włocławiacy są jak "Kunta Kinte" zwykłymi niewolnikami tyle, że gorzej opłacanymi! http://finanse.wp.pl/kat,104132,title,Warszawa-jak-Niemcy-Nowy-Sacz-jak-Afryka,wid,14784362,wiadomosc.html
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~radio ErewańWłocławek
Zaszczytne pierwsze miejsce.....Tylko czy uda się je
Zaszczytne pierwsze miejsce.....Tylko czy uda się je utrzymać... http://www.faktyimity.pl/News/ObjectId/3227/Default.aspx
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Jak ktoś jest dociekliwy i dąży do realistycznego poznania
Jak ktoś jest dociekliwy i dąży do realistycznego poznania rzeczywistości powinien obejrzeć ten film. Jest tu niesamowita analogia do polskiego systemu. Wystarczy poszperać i ściągnąć, film może nie jest aktorsko itp zwalający z nóg, ale wątek jest na 10. "Tropa.De.Elite.2.2010.PL.DVDRip.XViD" i bez urazy dla kogokolwiek. A kto nie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BatonikWłocławek
No i pani Kopacz potwierdziła ,że specjalista PO tym razem
No i pani Kopacz potwierdziła ,że specjalista PO tym razem od atomu(??????) -Aleksander Grad będzie miesięcznie zarabiał ponad 100tyś złotych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak oni to robią że się na wszyskim znają zwłaszcza na tym gdzie jest taka kasa bez kontroli i nadzoru, a normalny człowiek musi latami studiować -chyba to uczeń Pawlaka...
Komentarzy2
Wyświetleń774
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Napój Pepsi zawierać będzie w składzie wzmacniacz smakowy
Napój Pepsi zawierać będzie w składzie wzmacniacz smakowy wyprodukowany z komórek dzieci usuniętych podczas aborcji.Proszę przeczytać osobiście. http://www.mediarp.pl/swiat/swiat-bojkot-produktow-pepsico-za-wspolprace-senomyx-15792,1003.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RaportWłocławek
jestem zaskoczony że kobieta w naszym mieście potrafi tak
jestem zaskoczony że kobieta w naszym mieście potrafi tak świetnie wykonywać remonty to warto podziwiać
Komentarzy3
Wyświetleń880
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jasiekWłocławek
Waldek -strażak vel Dunczyk wypłacił swoim kolesiom z
Waldek -strażak vel Dunczyk wypłacił swoim kolesiom z pieniędzy podatników 7,5 MILIONA zł NAGRÓD BEZ PODSTAWY PRAWNEJ -to werdykt Najwyższe Izby Kontroli - a co na to Tusk vel Kvinto ? Znów bedzie winien PiS i Radio Maryja ,czy inny kozioł ofiarny się znajdzie ? A brat musiał wyjechać za chlebem do Włoch by słacić pożyczkę...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek
BARDZO PROSZE WLADZE WLOCLAWSKIEJ SPOLDZIELNI MIESZKANIOWEJ I
BARDZO PROSZE WLADZE WLOCLAWSKIEJ SPOLDZIELNI MIESZKANIOWEJ I ZLIKWIDOWANIE LAWKI POD BLOKIEM LANOWA 29 TO CO SIE WYPRAWIA TAM NOCAMI ZLAZA SIE JAKIES CZARNE ELEMENTY BUIJA SIE KRZYCZA
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MieszkaniecWłocławek
Nowosc. Z powodu braku realizacji przez generalnego
Nowosc. Z powodu braku realizacji przez generalnego wykonawcę Stadionu Narodowego szeregu postanowień umowy Ministerstwo Sportu pozwalo do Prokuratory Generalnej Skarbu Państwa konsorcjum budującego narodową arenę. A wiec przeciwko Hydrobudowie Polska SA, PBG SA, Alpine Bau Deutschland AG, Alpine Bau GmbH oraz Alpine Construction Polska...
Komentarzy3
Wyświetleń899
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Ale numer haha! Pozdrowienia dla zacnego, starszego pana,
Ale numer haha! Pozdrowienia dla zacnego, starszego pana, który siedział dziś rano w zaparkowanym przy Hali granatowym Nissanie! Ale po kolei: zrobiwszy zakupy zlecone mi przez mój osobisty Jednoosobowy Pion Decyzyjny (najnowsza xywka Pani Kaloryferowej)udaję się na parking. Zbliżam się najpierw do owego Nissana i od razu widzę, że coś...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Niedlugo Niemcy beda zaciskac pasa. Liberalizm nie sluzy
Niedlugo Niemcy beda zaciskac pasa. Liberalizm nie sluzy nikomu. Agencja Moody's ocenia gospodarke niemiecka negatywnie. Placimy, pomagamy, wspieramy te banki i jest coraz gorzej.Jest tez mozliwosc wyjscia Grecji z Euro. Kiedy w koncu powrocimy do ekonomii realnej, do waloryzacji pracy i doceniania czlowieka a nie tylko finance.
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Zaczęło się -
Zaczęło się - http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,12180218,Kto_wdraza_programy_UE_na_Mazowszu__Ludzie _PO_oraz.html - ciekawe jak we Włocławku?
Komentarzy1
Wyświetleń726
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrzysztofWłocławek
Tu leży Sunia, a tam Kicia...Wiadomo, ze trzeba cos zrobic
Tu leży Sunia, a tam Kicia...Wiadomo, ze trzeba cos zrobic ze zwierzeciem, ktore nie zyje. Ale bez przesady. Niech beda miejsca gdzie mozna wywiezc zwierzaka, szczegolnie w miastach, ale nie jakies luksusowe cmentarze. Lepiej wydac na zyjacych ludzi borykajacych sie z roznymi problemami.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek
miło jest pospacerować po naszym zielonym parku, woda
miło jest pospacerować po naszym zielonym parku, woda szumi, trawniki skoszone zapraszają do zwiedzania..... jednak chyba ktoś zapomniał o kawałku zieleni przy ścieżce gdzie wychodzi sie mniej wiecej na przeciw pogotowia. pozostało wszystko zarośniete i zaniedbane i po miłym spacerze na koniec pamięta sie zapomniany kawałek parku.....
Komentarzy1
Wyświetleń758
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA