Forum Włocławek

moze ktos z was wie, gdzie we włocławku mozna kupic troche
moze ktos z was wie, gdzie we włocławku mozna kupic troche wiekszosc ilosc papierosow, ale placac karta? podzwonilem dzis po kilku "hurtowniach" i nie przyjmuja platnosci karta.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pytanko:Włocławek
Sezon "ogórkowy" w pełni więc PSL wypuścił zatrutą
Sezon "ogórkowy" w pełni więc PSL wypuścił zatrutą strzałe i rozpoczęły się igrzyska. Koryto się przelało i co za dużo to i świnia nie zje -mówi stare ,ludowe przysłowie. Pęknie koalicja czy nie? to iście hamletowskie pytanie. Może wybory już jesienią? Oj już łapki zacierają tu i tam ale nic z tego- władza to piękna rzecz...
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Dla wszystkich, którzy czekają na film Wajdy o
Dla wszystkich, którzy czekają na film Wajdy o Wałęsie.... http://www.youtube.com/watch?v=HH-eE7c7BM0
Komentarzy3
Wyświetleń997
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez rollnickWłocławek
Centrum Badań Biologicznych przy PAN podało iż mamy
Centrum Badań Biologicznych przy PAN podało iż mamy inwazje biedronki azjatyckiej ,którą angielscy uczeni nazwali 'Arlekin lady B". Biedronka to ma zdolność zmiany swego ubarwienia zupełnie jak kameleon a ilość kropek też ulega zmianie. Naukowcy jednoznacznie nie mogą stwierdzić czy jej ukąszenia nie są grożne dla człowieka-...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Kościelna bieda, a może mafiosi? Tak wyglądają prawdziwi
Kościelna bieda, a może mafiosi? Tak wyglądają prawdziwi katolicy - http://prawdziwikatolicy.blogspot.com/2012/03/legalna-mafia-2-samochody.html
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
A co myślicie moi drodzy o bezkarnym żerowaniu
A co myślicie moi drodzy o bezkarnym żerowaniu Watykańczyków na naszym społeczeństwie ?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~niby katolikWłocławek
Zgodnie z namowami znajomych przeniosłem się do nowej
Zgodnie z namowami znajomych przeniosłem się do nowej przychodni na ul. Wiejskiej. To co spotkało mnie ze strony dr K. przechodzi wszelkie granice. Nie chciała wystawić skierowania na badania, które każdemu z nas się należą. Widocznie dla tej pani liczą się niższe koszty niż zdrowie pacjenta. Po takim doświadczeniu wróciłem do...
Komentarzy1
Wyświetleń657
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PacjentWłocławek
Ostatnio pojawily sie kleszcze atakujace ludzi. Wiemy, ze
Ostatnio pojawily sie kleszcze atakujace ludzi. Wiemy, ze Sanepid ostrzegal nas zatruciami pokarmowymi, pogryzieniami, ukąszeniami przez żmije, owadami...w trakcie nieostrożnego spędzania wolnego czasu na łonie natury. Ale jakie zachowywanie sie ostrozne ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
a ja mam wszystkich w trójkącie bermudzkim
a ja mam wszystkich w trójkącie bermudzkim
Komentarzy4
Wyświetleń978
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
witam.mam pytanie-robiac zakupy,jaka cena obowiazuje-ta przy
witam.mam pytanie-robiac zakupy,jaka cena obowiazuje-ta przy towarze na polce czy ta przy kasie? zawsze myslalam,ze ta na polce,jednak moze byc inaczej.robiac dzis zakupy w drogerii a.... przy ul promiennej,kupilam 4 rodzaje kosmetykow z czego tylko jedna cena sie zgadzala.pani mnie poinformowala,ze i tak musze zaplacic taka cene,ktora ona ma w...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~liwiaWłocławek
Uwaga na kradziez naszych dzieci przez Niemcow. Zachowuja sie
Uwaga na kradziez naszych dzieci przez Niemcow. Zachowuja sie jak w czasie wojny. Odnaleziono miesięczną dziewczynkę porwaną w Czechach. Dziewczynka odnalazła się na terenie Niemiec. Dziecko jest pod opieką lekarzy. Odnalaziono dziecko się na terenie zachodnioniemieckiego landu Nadrenia-Palatynat. Czeka na rodzicow. Zatrzymano trzy osoby,...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Jeżeli szukacie mebli kuchennych zdecydowanie odradzam
Jeżeli szukacie mebli kuchennych zdecydowanie odradzam korzystanie z usług firmy T... S.... Po koniec kwietnia miałam montaz kuchni. Okazało się, że brakuje jednej zabudowy, frontu i krzeseł. Do dnia dzisiejszego proszę się o dokończenie prac. Lacobel pomiędzy szafki nawet nie został zamówiony. Dwa razy miałam już umówione terminy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Monika NWłocławek
Trujący środek został dziś kolejny raz dostarczony do
Trujący środek został dziś kolejny raz dostarczony do włocławskich hurtowni. Chciałbym ponowić ostrzeżenie.Bardzo niebezpieczny dla ludzi środek Roundup który ze względu na szkodliwość a szczególnie powodowanie bezpłodności został wycofany z wielu europejskich krajów.Niestety nie z Polski.Firma Monsanto straciła swoje...
Komentarzy29
Wyświetleń5K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RaportWłocławek
Plaga rozpijaczonego spoleczenstwa polskiego. Maszynista
Plaga rozpijaczonego spoleczenstwa polskiego. Maszynista pociagu nie mógł doczekać sie sygnału do jazdy i w końcu poszedł do dróżnika, ktory byl kompletnie pijany. Tylko czujność maszynisty zapobiegła kolejnej tragedii na kolei. Pijany dyżurny nie zamknął przejazdu kolejowego w Chorągiewce pod Toruniem. Zainterweniowala policja....
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Wybiera się ktoś na koncert
Wybiera się ktoś na koncert Madonny? http://www.protestuj.pl/
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez rollnickWłocławek
a ja jeszcze chwilke zajme Wam i podam newsa! Podobno
a ja jeszcze chwilke zajme Wam i podam newsa! Podobno Kaczyński dbając o przyszłe pokolenia patriotów ma "zapylać"wybrane osobniczki z grupy "radiomaryjnej". Toma być alternatywą dla in vitro.Eksperyment ma być rozpoczęty tuż po wakacjach bowiem ważna jest kondycja fizyczna a wakacje to odpoczynek.
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
pani doktor Y... z przychodni na ul. Kościelnej niech się w
pani doktor Y... z przychodni na ul. Kościelnej niech się w końcu nauczy przychodzić na czas do pracy. Niby godziny przyjęć od 13 (czyli o 13 powinna przyjmować już pacjentów), jednak szanowna pani przychodzi do przychodni dopiero kwadrans po 13 (np. piątek 13.07). Czyli zacznie około 13.30. To samo dotyczy wielu, wielu innych (np....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pacjentWłocławek
dzisiaj jest światowy dzień bez komórki.Jeden dzień
dzisiaj jest światowy dzień bez komórki.Jeden dzień można jakoś wytrzymać ale żeby tak wogóle? A przecież jest z nami 20 lat dopiero a trudno bez niej prawda?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Polska jest chorym krajem. Jest projekt podzialu NFZ. O tym
Polska jest chorym krajem. Jest projekt podzialu NFZ. O tym ile pieniędzy dostanie szpital w Łodzi zdecydują urzędnicy z Katowic. Kliniki z Białegostoku będą rozliczać się z Warszawą. Lekarze z Kielc wyślą rachunki do Krakowa. System jak w telekomunikacji i w energii. Ministerstwo Zdrowia pracuje nad nowa skandaliczna reformą. Chce...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Jeśli zdaniem TK ustawa o Rodzinnych Ogrodach Działkowych z
Jeśli zdaniem TK ustawa o Rodzinnych Ogrodach Działkowych z 2005r jest do bani to ci którzy ją uchwalali i ci którzy sprawdzali jej podstawy prawne również są do bani czyli popełnili przestępstwo dopuszczając niezgodną z prawem ustawę do wejscia w życie -ale pieniądze za to zgarnęli !!!!!!!. .Powstaje pytanie -czy w takim razie tą...
Komentarzy3
Wyświetleń855
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA