Forum Włocławek

poszukuję specjalisty od podłączania gazu w mieszkaniu,
poszukuję specjalisty od podłączania gazu w mieszkaniu, chodzi o sprawdzenie i podłączenie kuchni, sprawdzenie szczelności instalacji i wystawienie kwitu dla gazowni. jak ktoś ma jakiś namiar będę wdzięczny
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~gazWłocławek
Niewielu ludzi wie, że "wolne związki" to absurd i to
Niewielu ludzi wie, że "wolne związki" to absurd i to logiczny w dodatku, co potęguje świadomość, że ludzie którzy mówią, że są w "wolnych związkach" to gł...cy. Sprawa jest wyjątkowo prosta: nie ma "kwadratowych kół", "suchej wody" i "wolnych związków"! To tak, żeby nikt już takich bzdur nie opowiadał. Podobnie, czyli...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MagikWłocławek
mam pytanko gdzie można znaleźć w naszym mieście
mam pytanko gdzie można znaleźć w naszym mieście elektronika samochodowego bo mam problem z radiem jak włączam światła to misie radio wyłącza z góry dziękuje
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~monikaWłocławek
Poseł Wojtkowski wypowiada się na temat braku rozwoju
Poseł Wojtkowski wypowiada się na temat braku rozwoju Włocławka obwiniając Pałuckiego. Przypominam Panu Wojtkowskiemu, że zajmował Pan stanowisko w PWSZcie jako spec od rozwoju i co...? Za Pana czasów zarządzania PWSZ nie tylko się nie rozwinęła, ale i straciła kilkanaście miejsc w rankingu uczelni wyższych w Polsce. Panie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WojnarowskiWłocławek
w internecie pani MONIKA napisała: "PRZEPROWADZIŁAM SIĘ
w internecie pani MONIKA napisała: "PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO WŁOCŁAWKA Z INNEGO MIASTA I JESTEM W SZOKU,TU SĄ PRAKTYCZNIE SAME PATOLOGIE,NORMALNYCH LUDZI JEST GARSTKA(...)"
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Powszechna patologiaWłocławek
Czytam tu wpisy o bezrobociu w naszym mieście Włocławku.
Czytam tu wpisy o bezrobociu w naszym mieście Włocławku. Popatrzcie sami, jak ludzie się nakręcają: teraz mamy 20% osób pozostających bez pracy(wśród nich także takich, co w ogóle o podjęciu pracy nawet nie myślą, bo wolą chlać i zasiłki pobierać, albo nic nie robić-natychmiast jak skończą 18 lat to do MOPRu po darmową...
Komentarzy41
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WincentyWłocławek
Witam mam pytanie czy w internecie jest strona z nazwiskami
Witam mam pytanie czy w internecie jest strona z nazwiskami dzieci urodzonych we Włocławku.
Komentarzy3
Wyświetleń904
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ANDZIAWłocławek
Rok temu zdaje się było zamknięte skrzyżowanie Okrzei z
Rok temu zdaje się było zamknięte skrzyżowanie Okrzei z Wronią z wiadomych powodów. Dlatego też z racji tego otwarto wjazd na ul. Wolność (odcinek Wronia-Nowomiejska) od ul. Wroniej. Zapewne trochę kosztowało zdemontowanie tamtejszego chodnika i chyba barierek, ale nie krytykuję tego. Dziwi mnie natomiast fakt, że miasto ponownie...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ObywatelWłocławek
Niektórzy ludzie naiwnie myślą, że jak zmieni się
Niektórzy ludzie naiwnie myślą, że jak zmieni się prezydent Włocławka np. na Zbonikowskiego to skończy się miasto SLD i zacznie być wspaniale. Otóż nic takiego! Po prostu zacznie się miasto PiSu a problemy się jedynie zamienią legitymacjami partyjnymi!!! Nie głosujemy na partie tylko na człowieka jako gospodarza i całe...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~FilipinkaWłocławek
Faktycznie ceny biletów na nowy basen we Włocławku (23%
Faktycznie ceny biletów na nowy basen we Włocławku (23% bezrobocia)to jakaś fantazja artystyczna albo przerost ambicji nad oferowanym poziomem usług . Byliśmy z rodzinką ostatnio na podobnym basenie w Barcinie niedaleko Bydgoszczy -BILET NORMALNY 8 ZŁOTYCH BRUTTO !!!!!!! . A poziom usług i estetyka basenu nieporównywalna do...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
Jakies 6 miesiecy temu Amityr napisal amityr | 16-12-2011
Jakies 6 miesiecy temu Amityr napisal amityr | 16-12-2011 22:09:13 Na początek powiem wszystkim na tym forum Dzień dobry bardzo.Od dawna czytam i w końcu podąłem decyzje zalogowania się. Na początku chciałem się poradzić.Mam parę złotych i chciałem gdzieś zainwestować . Nie żeby to były jakieś grube pieniądze . Znalazłem...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez mistrzcietejripostyWłocławek
MZK w Toruniu zrobiło właśnie badanie ankietowe wśród
MZK w Toruniu zrobiło właśnie badanie ankietowe wśród pasażerów na temat jakości usług. Wypadły bardzo dobrze. Może nasze MPK pomyśli o czymś takim? Rękę dam sobie uciąć, że wyniki będą o wiele gorsze. Prawdopodobnie MPK o tym wie, dlatego nie angażuje się w takie akcje.
Komentarzy0
Wyświetleń691
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~abcdeWłocławek
"Najpopularniejsze wydawnictwa i tytuły prasowe wprowadzają
"Najpopularniejsze wydawnictwa i tytuły prasowe wprowadzają płatny dostęp do swoich serwisów. Od sierpnia wydawcy pilotażowo zamkną niektóre sekcje w swoich wydaniach internetowych. We wrześniu system Piano ruszy na dobre. Za przeczytanie artykułu, obejrzenie galerii zdjęć czy filmu wideo trzeba będzie zapłacić. - Chcemy...
Komentarzy0
Wyświetleń566
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Gówniana gazety za kasęWłocławek
dawno nie odwiedzełem Was..co się stało z antydziłkowcem?
dawno nie odwiedzełem Was..co się stało z antydziłkowcem?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez marekradomskiWłocławek
Historia kota domowego: "(...)Sytuacja ta zmieniła się
Historia kota domowego: "(...)Sytuacja ta zmieniła się radykalnie wraz z nastaniem chrześcijaństwa. Tak jak wszystkie pogańskie bóstwa, wysłannicy Rzymu potępiali kota - pogański symbol płodności. Szczególnie czarne koty uznawano za ucieleśnienie diabła. Wydano kotom bezlitosną, nie mająca precedensu w historii walkę i zaczęto...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Kot a chrześcijaninWłocławek
Straż Miejska teraz nie będzie się chować po bramach.
Straż Miejska teraz nie będzie się chować po bramach. Nowe zadania wzorem innych miast obligują ją do sprzedaży zarekwirowanych warzyw i owoców oraz innych artykułów przemysłowych skonfiskowanych na ulicach w miejscach nie dozwolonych do sprzedaży i bez uprawnień np . REGONU. Niech wiecznie trwają idee Kościoła i Solidarności....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
na wysokosci hotelu mlyn na nowo wyremontowanej 1 w kierunku
na wysokosci hotelu mlyn na nowo wyremontowanej 1 w kierunku lodzi przed swiatlami widac juz koleiny na drodze .Zaraz trzebz bedzie remontowac jezdnie.Pytanie do prezydenta czy droga jest objeta jeszcze gwarancja na naprawe i kto naprawi ta fuszere
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~rumunWłocławek
ludzie co się dzieje z tym włocławkiem juz nie ma chyba
ludzie co się dzieje z tym włocławkiem juz nie ma chyba spokojnych miejsc?!! chodzi przede wszystkim o 3 maja moze wreszcie władze miasta zainteresują sie tym co sie tam dzieje. Szczególnie w bramie od ulicy piekarskiej kamienica sype sie strasznie ale nikt sie tym nie interesuje bo mieszka tam same podejrzane towarzystwo.Alkohol a kto wie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~apelWłocławek
Historia kołem się toczy otwórzcie rodacy
Historia kołem się toczy otwórzcie rodacy oczy! http://www.youtube.com/watch?v=RSfhCXNINJ0
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~radio ErewańWłocławek
Polski sztangista Ziółkowski zdobył złoty medal dla
Polski sztangista Ziółkowski zdobył złoty medal dla Polski - piękna sprawa. Ale zachowanie tego zawodnika podczas ceremonii wręczania medalu wydawało mi się nie ciekawe. Nie jestem pewien ale wyglądało to tak jakby w/w zawodnik sprawdzał próbkę zębami /czyli go nagryzał/. Jeżeli jestem w błędzie, - proszę o sprostowanie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Zygmunt PawlakWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA