Forum Włocławek

Zobaczcie jakiego mamy
Zobaczcie jakiego mamy wiceprezydenta http://ttv.pl/aktualnosci/57811,wywlaszczeni,0.html
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
A tak zupełnie z innej beczki... Powiem Wam znów coś niby
A tak zupełnie z innej beczki... Powiem Wam znów coś niby oczywistego, ale nie wszyscy mają taką wiedzę. Otóż nie istnieje SEX PRZEDMAŁŻEŃSKI, to nie logiczne, ISTNIEJE ZA TO SEX POZAMAŁŻEŃSKI. Bo jeśli ktoś uprawia sex mając lat np 17, 20... i nie był jeszcze w związku małżeńskim, to nigdy nie wiadomo czy będzie w takim...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MarchewkaWłocławek
Od wczoraj na Południu brak wody. Czy ktoś wie, co się
Od wczoraj na Południu brak wody. Czy ktoś wie, co się stało i jak długo potrwa naprawa awarii?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Jola P.Włocławek
W wakacyjne weekendy samochody ciężarowe mają czasowy
W wakacyjne weekendy samochody ciężarowe mają czasowy zakaz poruszania się po drogach. Przepis ten wprowadzono, by chronić jezdnie przed nadmiernym obciążeniem. Jednak włocławski WORD egzaminy na ciężarówkach w jedną z sobót, w godzinach objętych zakazem, przeprowadził. I kto tu podważa dobre imię WORD-u panie chmielewski? Sam...
Komentarzy2
Wyświetleń890
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bogdanWłocławek
Jak wolno O KABLÓWCE to i o PASAŻU na Promiennej gdzie
Jak wolno O KABLÓWCE to i o PASAŻU na Promiennej gdzie można sie ubrać od stóp do głowy i to niedrogo i wcale nie chinina.Też przejdzie-chyba? Sami powiedzcie jak to jest ,że w centrum miasta postawiono coś ,gdzie wszystkie ciuszku i buty są nw cenie na miarę Wawy i to Nowego Światu. Na dodatek gorszej jakości niż na wym Pasażu.Co...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
dowcipy o Wałęsie Wałęsa odwiedza szkołę
dowcipy o Wałęsie Wałęsa odwiedza szkołę specjalną dla dzieci z zespołem downa, wchodzi do klasy, a pani pyta się dzieci: - No kochani, kto to jest? - ??? - No przypatrzcie się dobrze, kto to jest? - Nowy!!! -.- Wybrał się na jarmark Wałęsa z Danką. Nagle zaaferowana Danka woła: - Ty patrz...
Komentarzy3
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
Koniec na monopolu niektórych telewizji kablowych
Koniec na monopolu niektórych telewizji kablowych -wygórowane i ciągle rosnace stawki za pakiet podstawowy oraz dodatkowe opłaty za pakiety CNAL+ i HBO. Obecnie przy dośc szybkim internecie mozna bez problemu ogladać ok.100 polskich programóe na WEB.TV za 19.99zł miesiecznie-wiekszość kanałów kodowanych i w jakoŚci HD. Korzystam z...
Komentarzy2
Wyświetleń734
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
Gdzie przeniesiono sklep max sport który był w realu?
Gdzie przeniesiono sklep max sport który był w realu?
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
A to kolejne pytanie do cichegoobserwatora z PO-
A to kolejne pytanie do cichegoobserwatora z PO- http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kielce/prezes-palys-chce-byc-prezesem-byly-posel-powalczy,1,5247554,region-wiadomosc.html- masz coś przeciwko ,,takim'' koalicjantom ? czy będziesz ich bronił ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek
Prezes PSL Waldemar Pawlak został wybrany na prezesa
Prezes PSL Waldemar Pawlak został wybrany na prezesa Zarządu Głównego Związku Ochotniczych Straży Pożarnych (ZG OSP). Obradujący w Warszawie XIII Zjazd Krajowego Związku OSP wybrał go na tę funkcję po raz piąty. Pierwszy strażak RP Generał- Waldemar Pawlak już nie jeden pożar w kraju ugasił.
Komentarzy3
Wyświetleń863
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Według oficjalnych danych Eurostatu polscy pracownicy
Według oficjalnych danych Eurostatu polscy pracownicy pracują najdłużej w Europie, ale ich wynagrodzenia należą do najniższych. Jak wyjaśnić fakt, że społeczeństwo to wszystko biernie znosi i głosuje tak, jak głosuje?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~dociekliwyWłocławek
Miejski Zakład Komunikacyjny w Toruniu, odpowiedni tego MPK
Miejski Zakład Komunikacyjny w Toruniu, odpowiedni tego MPK we Włocławku wypracował UWAGA ZYSK !!!!!!!!!!!!!!! "wynik za pierwsze półrocze. 439 tys. zł to zysk z usług świadczonych dla miasta, a 344 tys. zł z pozostałej działalności. Chociaż liczba etatów spadła w spółce z 542 do 512, firma nikogo nie zwolniła. Redukcja to...
Komentarzy1
Wyświetleń657
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZYSKI,a nie strata !!!Włocławek
Na początku myślałem ,że jestem starej daty i coś nie
Na początku myślałem ,że jestem starej daty i coś nie łapie co się u nas w "Polsce " dzieje. Ale teraz już wiem na 100%,że to nie była żadna rewolucja a złodziejstwo i jeden wielki Amber Gold. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to ,że zaczyna mi zwisać .Ten wpajany szacunek dla kraju( mimo PRL-u ) w którym przyszło mi się urodzić...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
Medialna nagonka na zawód nauczycielski w rozkwicie ,ale
Medialna nagonka na zawód nauczycielski w rozkwicie ,ale oczywiście ,,pan'' premier Donald.... nic o tym nie wie tak jak nic nie wiedział o rodzinne inwestycji -Amber Gold już za 300milionów kosztem obywateli Polski -http://biznes.onet.pl/nauczyciele-na-dorobku,18553,5247296,1,prasa-detal. Ale ,,nic się nie stało ''? To partyjny okrzyk PO .
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Przyjmę wózek inwalidzki , z powodów finansowych nie mam
Przyjmę wózek inwalidzki , z powodów finansowych nie mam na zakup innego , a obecny wózek jest w stanie fatalnym . Może ma ktoś wózek który stoi bezczynnie a dla mnie by był jak na wagę złota proszę pisać na e-mile . [email protected] , lub w komentarzach .
Komentarzy3
Wyświetleń941
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AnonimowyWłocławek
Wszystkim ceniącym
Wszystkim ceniącym wolność http://www.youtube.com/watch?v=uKSZTr2Umsg&feature=related
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Kto winien
Kto winien ? http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,12476459,Dziecko_wbieglo_na_jezdnie__pod_kola_rower zysty__Wypadek.html
Komentarzy0
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Ludzie, dlaczego nie możecie parkować jak należy? Czemu
Ludzie, dlaczego nie możecie parkować jak należy? Czemu rozwalacie się na dwóch miejscach i robicie "sztuczny tłok" nie pozwalając innym zaparkować? Ja sobie zdaję sprawę, że po naszych drogach jeżdżą zarówno doświadczeni jak i świeżo upieczeni czy też już znacznie starsi kierowcy, którzy jeszcze (lub już) nie mają refleksu,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MieszkaniecWłocławek
Szanowni kierowcy uważajcie na objazd po ulicy Wiślanej
Szanowni kierowcy uważajcie na objazd po ulicy Wiślanej brak odpowiedniego oznakowania i zbyt szybka jazda po zrewitalizowanej „nowe kocie łby” drodze może doprowadzić do wypadków i uszkodzenia podwozia samochodu. Tam powinno się jeździć 30 km na godzinę kierowcy uważajcie! Nową „nawierzchnię” można rękoma...
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Mieszkaniec StarówkiWłocławek
Wlocławska spółdzielnia mieszkaniowa działa na nie
Wlocławska spółdzielnia mieszkaniowa działa na nie korzyść kolatorów nie od dziś. Jednkże wybór nowego prezesa to lekka przesada. Jaka można było bybrać pana Hejnę na prezesa. Dlaczego władze spółdzielni nie powidomiły swoich mieszkańców o wyborach, czy my nie mamy prawa wiedzieć kto będzie zasiadał na głównym stolku?...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~lokatorzy WSMWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA